Go to Top

Hooi moet zich bewijzen bij Coventry City

Hooi moet zich bewijzen bij Coventry City

Elson Hooi is nog niet verzekerd van een contract bij Coventry City. De buitenspeler zal zich op de trainingen tijdens een proefperiode moeten bewijzen, alvorens hij transfervrij van NAC overgenomen wordt.

Manager Tony Moybray wil Hooi deze week aan het werk zien: “Ik  zou niet willen zeggen dat we al in gesprek zijn met hem, maar hij is hier op dit moment op ons trainingscomplex. Hij heeft vanochtend met ons meegetraind en zal dat morgen weer doen. Wij willen hem bekijken tijdens de trainingen, zodat we een idee krijgen van onze opties tijdens deze transferperiode.”

Bron: B-Side Rats, Coventry City FC

33 Reacties op "Hooi moet zich bewijzen bij Coventry City"

 • TheBeek
  7 januari, 2016 - 23:40

  Die zullen dan toch ook wel zien dat tie er niks van kan haha

  Zeker in engeland willen ze hoge voorzetten en die heb ik hooi nog steeds niet zien geven!

  Ook fysiek veel te licht. Die beuken ze zo omver daar.

  0

  0
 • Judge M.
  8 januari, 2016 - 00:41

  Als Swerts en Jenner daar nog een niveau lager spelen dan kan ik me niet indenken dat Elson bij Coventry veel potten gaat breken. Maar ik gun het hem mijn ongelijk te bewijzen… Succes Elson!

  0

  0
 • Dutchbird
  8 januari, 2016 - 02:01

  kom op Pietje Pélé, doe je stinkende best

  0

  0
 • brutes
  8 januari, 2016 - 07:40

  Hij mag GRATIS mag en gaat voor 1.5 jaar tekenen
  Weer voor niks een speler weg wat een bv is het toch

  0

  0
 • NACwacht
  8 januari, 2016 - 08:10

  @brutus
  er is geen club die een transfersom voor Hooi wil betalen. Zo’n goed CV over de laatste jaren heeft hij niet. Voor NAC geen andere optie dan hem gratis te laten gaan zodat zijn salaris vrijkomt en aan een andere speler kan worden besteed waarvoor NAC uiteraard ook geen transfersom zal betalen.

  0

  0
 • THE Don
  8 januari, 2016 - 08:23

  Aanvallers genoeg..

  0

  0
 • Fan uit zevenbergen
  8 januari, 2016 - 08:27

  @ brutus

  er komt salaris vrij en er komt opleidigsvergoeding alle beetjes geld helpen

  0

  0
 • brutes
  8 januari, 2016 - 08:32

  Dat klopt hebben jullie gelijk in
  Maar ook in de lagere klasse in Engeland hebben ze meer geld dan bij nac
  Al is het maar 100.000 dat is daar niks maar voor ons een groot bedrag
  Tuurlijk komt er nu ruimte daar moeten wel blij om zijn
  Maar wat komt er gratis voor terug?

  0

  0
 • H.K.
  8 januari, 2016 - 08:40

  Hooi is zelfs voor de juup liek te licht bevonden. Dus die zal morgen wel weer terug zijn.

  0

  0
 • enjoy.
  8 januari, 2016 - 08:46

  @ TheBeek

  Al eerder hetzelfde opgemerkt, en hem verwezen naar FC Madurodam .
  Toen de strontkar over me heen gekregen.
  Ik heb bijna Nac verzocht om hem de voorzetten te mogen geven
  vanuit zijn handen.
  Zou een goed koppel zijn met Fernandez.

  0

  0
 • nachoreca
  8 januari, 2016 - 08:54

  Ongetwijfeld een aardig manneke…maar wat een k …voetballer! Ongelooflijk wat heb ik me aan hem zitten irriteren…maar ook bij coventry zullen ze dat helaas snel Door hebben….

  0

  0
 • RV
  8 januari, 2016 - 09:10

  Het is niet helemaal fair om Hooi de grond in te boren, lijkt me een prima vent die jarenlang bij NAC heeft gespeeld. Waar is het respect tegenwoordig gebleven? Hooi vergelijken met Fernandez (een luie passant) gaat mij te ver.

  Wat ik me wel vaak afgevraagd heb is of zo’n Hooi nou echt profvoetballer wil zijn, elke training 110% geeft en zichzelf elke week wil verbeteren. Ik denk het niet. Als je zo’n snelheid hebt en ook nog best een neusje voor de goal (toch zeker in de jeugd en het tweede elftal aardig gescoord) dan snap ik niet dat je nooit een goede voorzet in huis hebt als buitenspeler. Het is helaas de mentaliteit van NAC waar alles mag en niks moet. Op Gudelj en Seuntjens na is er eigenlijk al jaren niemand geweest die het eerste heeft gehaald en het niveau van NAC écht aan kan.

  Jammer, maar ik gun Hooi zeker het allerbeste.
  Mooie club Coventry City.

  0

  0
 • wolfmanjack
  8 januari, 2016 - 10:06

  Ongelooflijk. Deze jongen kon ooit naar Cambuur maar Maaskant wilde hem er perse bijhouden. Ik ben bang dat we hem nooit meer kwijtraken. Zeker niet aan Engeland want Hooi heeft totaal geen power en body. Hoop dat hij per ongeluk een paar goeie voorzetten aflevert.

  0

  0
 • Wanny
  8 januari, 2016 - 10:09

  Als Hooi elke dag twee uur extra traint op voorzetten en afwerken op het doel, dan moet er toch een bruikbare speler van te maken zijn.

  0

  0
 • buurman
  8 januari, 2016 - 10:17

  Ik heb niks tegen Hooi, een goed joch. Maar dat hij terug werd gehaald heb ik nooit begrepen. En Verbeek ook niet. Deze jongens komen vet tekort voor de ere. Dus je haalt ze puur voor 1 (of 2? of langer?) voor de Juup.
  Dat is in mijn ogen NAC onwaardig, zo maak je geen slagen.

  Waar je ook komt je krijgt vragen en positieve opmerkingen over de toeschouwersaantallen van NAC in de Juup. Daar wordt overal met verbazing en respect naar gekeken. En dat is mooi.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  8 januari, 2016 - 10:46

  Wat sommige hoer vergeten te melden dat hooi echt heel wat wedstrijden voor NAC goed gespeeld heeft met zelf een kopgoal bij VVV uit. Beetje meer respect voor deze jongen. Al lijkt het inderdaad dat hij de laatste jaren steeds minder word maar kan ook aan vertrouwen liggen

  0

  0
 • Toontje
  8 januari, 2016 - 11:51

  Leuk ventje kan alleen niet voetballen. Had zich indertijd bij AV Sprint moeten melden voor 100 m

  0

  0
 • Karel
  8 januari, 2016 - 12:01

  Dat Hooi en De Kamps gratis de deur uitlopen geeft maar weer eens aan dat het de hoogste tijd wordt het transferbeleid te PROFESSIONALISEREN!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • Rooie Jo
  8 januari, 2016 - 12:21

  Dat hier nog steeds opmerkingen komen “Dat Hooi en De Kamps gratis de deur uitlopen” geeft maar weer eens aan dat het de hoogste tijd wordt dat mensen zich eens verdiepen in wat het kost om een nutteloze salarispost te hebben van spelers die de bank of de tribune warm houden, terwijl je keihard een tweede spits nodig hebt. Je mag niet het risico lopen dat een potentiële club afhaakt en voor beide ga je echt geen 100.000 vangen hoor, voor spelers die in de Juup league niet aan spelen toekomen.

  0

  0
 • scheppioni
  8 januari, 2016 - 12:44

  Ik ben en blijf van mening dat en Hooi en de Kamps prima spelers voor ons NAC hadden kunnen zijn, Hooi is prima inzetbaar op de vleugel met zijn snelheid, was meerdere malen tegen goed voetballende clubs goed vertegenwoordigd vorig seizoen (p$v uit en zwolle thuis), we moeten de vleugels wel bezet zien te houden en Mats is geen echte vleugelspeler, betreft de Kamps samen met Stam als controleur of voor concurrentie van Matic links op het middenveld is voor ons NAC prima, nu moeten we toch maar weer afwachten wat er terugkomt en hoe lang dit weer ingepast moet worden ! Ik zag deze twee spelers wel graag bij NAC blijven, in een voetballend NAC prima spelers en ik verwacht dat NAC met Marinus eindelijk weer eens steeds meer gelukkig zelf gaat voetballen ! Ik ben benieuwd naar de vervanging, die zullen wel van fc e’hoven komen en moet nog zien of die dan zoveel beter zijn, maar ik heb vertrouwen in Marinus, we gaan het zien in 2016 !
  Het COLLECTIEF NAC BREDA !!!

  0

  0
 • scheppioni
  8 januari, 2016 - 12:46

  Oh en succes Elson, Coventry is een mooie club, in de jaren ’80 nog een prima club zelfs en als ik het goed heb nog een oude club van onze ‘goodold’ Bobby Latchford als ik het goed heb !?! HUP NAC

  0

  0
 • EEXz
  8 januari, 2016 - 12:48

  @rooje jo, Je had hooi en de kamps van de zomer al weg moeten doen, die klote maaskant heeft gewoon gefaald op ieder gebied.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  8 januari, 2016 - 13:23

  De Kamps kan nog wel van waarde zijn, maar houd de bank tegen een hoog salaris inderdaad alleen maar warm, hij kost uiteindelijk (op dit moment) meer dan dat hij oplevert. Heeft een leuk eerste half jaar gehad maar zakte toen ook weg, heb in de jupiler league nog niet genoeg van hem gezien om echt te zeggen wat hij kan. Hooi daarentegen gaat niet meer van waarde zijn voor NAC, kwakkelt al jaren maar een beetje aan, heeft inderdaad goede wedstrijden gespeeld maar komt zéker in de eredivisie zwaar te kort, nu hij t al zeer matig doet in de jupiler. Haal van het vrijgekomen geld een goede centrale verdediger (N’Toko) en een goede spits voor terug. Laat ze op het veld maar aantonen wie er mag spelen, concurrentie op elke plek zal iedereen goed doen.

  0

  0
 • Toontje
  8 januari, 2016 - 15:02

  Bobby was van Everton dacht ik

  0

  0
 • Toontje
  8 januari, 2016 - 15:03

  Evenals Ron Goodlass

  0

  0
 • RV
  8 januari, 2016 - 16:53

  Begrijp die reacties van mensen ook niet, alsof we voor de Kamps nog even drie ton kunnen ontvangen.
  Hoog salaris wegschrijven, transfervrije jonge met transferpotentie er bij nemen en hopen dat zo’n jongen wel een centje oplevert. Dat is de taak van Smulders en hij lijkt het tot nu toe goed te zien.

  Sterker nog, de Kamps had al lang weg kunnen zijn vanwege een clausule in zijn contract volgens mij.
  Komt in NL vanwege zijn naam gewoon niet meer aan de bak vrees ik. Best sonde want kan echt heerlijk voetballen. Een middenveld met Stam, de Kamps en Naah is gevoelsmatig nog steeds een geweldig middenveld waar je ook de eredivisie mee in zou kunnen. Met Suk kan dat niet (ook al doet hij het goed) en bij Matic heb ik twijfels (ook al doet hij het goed).

  Overigens te kort door de bocht dat Hooi te licht zou zijn voor de Engelse divisies.
  Hooi is gevaarlijk als hij tegen verdedigers speelt met veel ruimte in hun rug en dat gebeurd in die divisies (waar echt kick and rush gespeeld wordt) toch veel vaker dan in de JL waar alle tegenstanders van NAC rond de zestien verdedigen.

  0

  0
 • Naamloos
  8 januari, 2016 - 17:58

  Mooi, met dit geld kun je damen een contract aanbieden zodat hij niet weggekaapt kan worden zonder transvergoeding

  0

  0
 • Achter NAC
  8 januari, 2016 - 19:18

  Kan totaal niet voetballen. Af en toe een lucky goaltje. Niks tegen Hooi, maar hij kan beter op sprinten gaan naar mijn mening.

  0

  0
 • @Toontje
  8 januari, 2016 - 23:14

  En jij moet je melden bij de stillems. Hoe eerder hoe beter.

  0

  0
 • prof dr. Nakkermans
  9 januari, 2016 - 00:18

  Oei zal moeilijk worden voor onze Elson, miscchien als ze de corners vanaf de hoek van strafschopgebied nemen, . . krijgt hij hem voor . . .misschien .. .

  0

  0
 • Tvb
  9 januari, 2016 - 05:48

  Ik moet zeggen, een jaar of 2 geleden heeft hooi een goede periode gehad , maar raakte toen geblesseerd. Daarna heeft hij die vorm niet meer teruggevonden .
  Jammer

  0

  0
 • enjoy.
  9 januari, 2016 - 11:33

  Ik hoop voor hem dat hij de week van zijn leven heeft kwa vorm.
  Ben anders bang hem volgende week weer op de bank zien zitten,
  en die week erop , die maand erop enz.

  0

  0
 • scheppioni
  9 januari, 2016 - 20:01

  Toch heeft Hooi wel dreiging, in een voetballend draaiend elftal zou hij in de middenmoot van de ere op de vleugel wel van waarde kunnen zijn is mijn mening ! Succes Elson !

  0

  0