Go to Top

Huldiging in het stadion

Huldiging in het stadion

Op verzoek van NAC zal een eventuele huldiging in het Rat Verlegh Stadion plaatsvinden. De club organiseert rond de wedstrijd  Willem II-NAC allerlei activiteiten in het stadion en sluit die feestelijk af, als NAC het voor elkaar krijgt te promoveren in Tilburg.

De spelers zullen na deze huldiging naar de stad gaan, om daar het feest met de supporters op de Grote Markt te vieren. Huldigingen in het stadion blijven een gedrocht. Als het aan schrijver dezes ligt, wordt dit gedeelte van het programma dan ook zo snel mogelijk afgeraffeld. Het feest hoort op de Grote Markt gevierd te worden. Punt.

Maar goed, Paul Depla & zijn vriendjes hebben in ieder geval geen stokje gestoken voor een feest op de Grote Markt. Dat is al iets. Nu nog promoveren.

Bron: B-Side Rats

59 Reacties op "Huldiging in het stadion"

 • Feestvierder
  20 mei, 2016 - 15:26

  Wij gaan met een groep van 20 man meteen naar de Markt zondagmiddag. Wedstrijd in veel kroegen te volgen. We gaan het risico niet nemen dat we de Markt niet meer opkunnen s avonds als daar al 10.000 man staan. Op site van de Gemeente staat uitdrukkelijk dat als Markt vol is deze wordt afgesloten met hekken. Dan mis je mooi de huldiging.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  20 mei, 2016 - 15:26

  Als we het maar voor elkaar krijgen! COME ON!!!

  0

  0
 • Bsidefan
  20 mei, 2016 - 15:32

  Als de markt vol is ga je toch gewoon achter de hekken staan? Ik heb fotos gezien van die hekken en je kan er gwn overheen kijken, tenzij je lamprou heet

  0

  0
 • Bredaasyellowarmee
  20 mei, 2016 - 15:38

  ongelovelijk dit.

  Breda weet dat de huldiging op de grote markt gehouden zal worden,, Breda heeft ook lucht gekregen dat een huldiging alleen in het stadion het niet gaat worden. Dus proberen ze het maar op deze manier een officiele huldiging in de stad, zogenaamd de vraag vanuit NAC en vervolgens opgezette tijd en voorwaarden maar hopelijk met zo min mogelijk mensen een huldiging op de grote markt…

  ik zeg nog steeds…. wedstrijd kijken waar je wilt stadion of stad.. maar om 17.00 is het stadion leeg en de grote markt vol.. de spelers komen van zelf wel….

  hopelijk laten we dit niet gebeuren mede supporters…

  0

  0
 • Dutchbird
  20 mei, 2016 - 15:38

  Goed voor de bieromzet in het stadion want tussen de wedstrijd op groot scherm en de huldiging zit wel een paar uur omdat de spelers en de bus wel wat tijd nodig hebben. Maar goed, ’s avonds wordt het droog en als ze dan ook nog op het bordesje van ons oude stadhuis verschijnen vind ik het helemaal goed.

  0

  0
 • Scarface
  20 mei, 2016 - 15:50

  @ Bredaasyellowarmee
  20 mei, 2016 – 15:38

  Je kan de burgemeester wel overal de schuld van gaan geven, maar het stukje begint toch echt met: “Op verzoek van NAC…”

  0

  0
 • Arie
  20 mei, 2016 - 15:59

  Op verzoek van NAC, wil een soort van zeggen; laten we de burgemeester nog een beetje te vriend houden.
  Ik ga gewoon lekker naar de stad en zie het vanaf daarom allemaal wel. Regeltjesgedoe en protocollen allemaal, bah.

  0

  0
 • wanny
  20 mei, 2016 - 16:05

  Nog maar even niet teveel over huldigingen spreken. Dat deden ze in de hoofdstad ook…

  0

  0
 • NOAD
  20 mei, 2016 - 16:06

  Laten we het nu alsjeblieft niet al de hele dag over de huldiging hebben, laten we eerst nog maar eens winnen-gelijkspelen zondag.. Ik krijg een beetje een deja vu van vorig jaar, toen er ook allerlei pagina´s op Facebook werden gemaakt met ´Huldiging NAC Grote Markt´ en ´NAC Feest Eredivisie 2015´.

  Maar goed, stel dat ze mogelijk heel misschien toch promoveren:

  Het heeft allebei z´n charmes, zowel het stadion als de Grote Markt. Het zou super zijn als we ze bij het stadion opwachten als de bus aan komt rijden en we met z´n allen voor het stadion staan te juichen, maar op de Grote Markt zal het feest tot in de late uurtjes duren natuurlijk. Ik ga zelf voor een combinatie van beiden mochten ze eventueel promoveren

  0

  0
 • RaraNAC
  20 mei, 2016 - 16:09

  Ik hoop vooral op het massaal kijken.
  Ik twijfel ook tussen stad en stadion, dat is weer jammer, liever massaal van stadion naar de markt lopen .

  Eerst winnen. Bij NAC valt het balletje namelijk vaker verkeerd dan goed….

  0

  0
 • Fritske d'n Olifant
  20 mei, 2016 - 16:09

  Eerst maar eens zien te overleven in Broekhoven. Ben er niet gerust op tegen die misselijke rotkruiken. Beginnen met voetballen in dezelfde formatie als we gisteren geëindigd zijn. Hopen op een snelle treffer en de wedstrijd op karakter uitspelen.

  0

  0
 • Arie
  20 mei, 2016 - 16:10

  Als we allemaal echt heel eerlijk zijn slaat een huldiging eigenlijk nergens op. We hadden al zeker moeten zijn van promotie.
  Maarja een feestje gaan we dan ook weer niet uit de weg.

  0

  0
 • Combi-Ontduiker
  20 mei, 2016 - 16:20

  Die teller klopt niet hoor

  0

  0
 • scheppioni
  20 mei, 2016 - 16:36

  Eerst maar eens zien te promoveren, daarna zijn de spontane feestjes het leukste, maar geen goden gaan verzoeken, mocht het zo zijn dan pak ik er hier een paar op, eerst moet ik het nog eens zien !!!
  NAC en uitwedstrijden !?!

  0

  0
 • Oldskool
  20 mei, 2016 - 17:00

  NAC gaat gewoon 2 huldigingen doen, want als de spelers de stad in gaan…. Dat was toen met EU voetbal ook. Toen heb ik ze persoonlijk uit de kroeg gehaald en naar het bordes geleid met nog wat supporters. Toen is zelfs Maaskant (die al weg was) nog terug gekomen. Formeel dus huldiging in het stadion, maar geloof me dat die nog op het bordes terecht komen! Als we promoveren…..

  Eerlijk gezegd zal het me allemaal een rotzorg zijn: ALS ZE MAAR PROMOVEREN!!

  0

  0
 • Johan o
  20 mei, 2016 - 17:05

  Eerst voetballen met positief resultaat!!!!!! Da huldigen zien we dan wel…

  0

  0
 • beest
  20 mei, 2016 - 17:26

  Vul me aan als het niet klopt , maar heeft nac niet in de laatste 12 wedstrijden maar 1 keer verloren van de stillems?

  We pakken ze weer!

  0

  0
 • ome cor
  20 mei, 2016 - 17:31

  Iedereen wil maar wat graag huldigen.
  Afgezien van het feit dat we eerst nog even moeten zorgen dat we gelijkspelen of winnen in Stilburg zou de mening van de kritische (afzeikende mag ik niet meer gebruiken) NACsupporter.

  Wij vonden toch met z’n allen dat NAC maar even kampioen moest worden ?
  Wij vonden toch dat we de nacompetitie minimaal met een periodetitel zouden moeten bereiken ?
  Wij vonden toch dat we achter het suprieure Sparta minimaal 2e hadden moeten worden ?
  Dan is een promotie via de nacompetitie niet meer dan logisch en zouden we niet moeten feesten en huldigen, maar in onze afzei….eh kritische modus moeten blijven en zeggen “Tsss had niks anders verwacht. Waarom moest het eigenlijk nog zo spannend gemaakt worden ?”

  Ik heb zin in zondag. Eerst bierproeven bij het Bierparadijs in Meer (vanaf 16 kun je proeven) en eind van de middag NAC. Ik ben nog steeds positief gestemd (zoals het hele jaar al) en heb wel zin in een feestje.

  0

  0
 • Cor Taxi
  20 mei, 2016 - 17:34

  Ik gun je je pleziertje.Oude Brombeer.:-))

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  20 mei, 2016 - 17:46

  Wij gaan rond 2 uur naar de stad. Dan even kijken welke kroeg het beste scherm heeft. Die huldiging in het stadion nemen we dan maar voor lief want de echte huldiging voor heel Breda en omstreken en alle supporters is natuurlijk op de Grote Markt. Het schijnt nog een heel spektakel te worden daar. Artiesten en bekende supporters gaan voorafgaand aan de huldiging (tussen 21u en 22u) het publiek al vermaken! Als we het halen, ook niet geheel onbelangrijk.

  0

  0
 • Breda A
  20 mei, 2016 - 18:19

  Iemand enig idee hoe het zit met kaartverkoop voor zondag in het stadion? Moet je een kaartje kopen als je een scc hebt?

  0

  0
 • Nognedje
  20 mei, 2016 - 18:27

  @Breda A

  Met scc gratis toegang; zonder €5.

  0

  0
 • Bier Hier
  20 mei, 2016 - 18:52

  Van 14:00 tot 21:00 in het stadion als we promoveren? Dat gaat te furr. Wij gaan ze uitzwaaien met rook en knallers en dan lekker de stad in!! Hup Nac

  0

  0
 • NAC de Parel
  20 mei, 2016 - 18:52

  Ik weet onderhand echt niet meer wat te doen. Wedstrijd kijken in het stadion of in de stad / bij promotie de spelers opwachten bij het stadion of al naar de stad gaan / bij een eventuele huldiging in het stadion blijven en daarna naar de grote markt of meteen het stadion uit en naar de grote markt….

  De gemeente, NAC én de supporters zelf maken het allemaal lekker onduidelijk. Het massale gaat er zo af heb ik het gevoel…
  Ook lullig als de spelers in het stadion gehuldigd worden en er staat maar 1000 man, omdat de rest in de stad is…

  0

  0
 • buurman
  20 mei, 2016 - 19:01

  Maat die in de Juup heeft gevoetbald belde net ; ” Abnormaal zoals NAC in de tweede helft terug kwam. Wat werd w2 afgejaagd zeg.en wat gaat dat publiek te keer. dat is nergens zo. Geweldig genoten. ”
  En dan ben je zo trots als een aap. En het is de waarheid.

  Zondag mist NAC die steun van de supporters, dat mogen we niet vergeten. Toch moet het kunnen, maar het wordt zwaar.

  Kreeg op als antwoord op mijn mail nog een sympathiek en duidelijk antwoord van Justin Goetzee. Hij liet nog wel weten dat NAC alle NACers adviseert NIET naar Tilburg te gaan. Ik dacht dat geef ik even door.

  0

  0
 • buurman
  20 mei, 2016 - 19:02

  Kreeg als antwoord op….

  0

  0
 • nachoreca
  20 mei, 2016 - 20:41

  Al die verhalen over huldigen…doet me sterk aan een ajax scenario denken. .. praat er aub niet teveel over en laten we eerst eens een potje gaan voetballen. … ik wil als geen ander promotie maar eerst eens afwachten.

  0

  0
 • pema
  20 mei, 2016 - 20:50

  Huldiging dit, huldiging dat…..je weet al hoe dat dit gaat eindigen.
  NAC moet echt de wedstrijd van het seizoen spelen willen ze van dit WII uit winnen.
  Gelijk spel is uiteraard ook goed, maar die euforie al gelijk…..dat is de goden verzoeken !

  Ik ben nog steeds negatief gestemd (zoals het hele jaar al) en heb wel zin in een feestje.

  @wanny,…..en zo is het !

  0

  0
 • 2meter10 Casual
  20 mei, 2016 - 20:52

  Ik vernam dat er ook artiesten in het stadion optreden? Als…. snollebollekes komt dan ga ik naar het stadion, anders ga ik naar de stad!

  Hoe laat is de training nou morgen? Want moet helemaal uit de buurt van Leiden komen. Ff kijken of ik dat ga halen.

  Zondag wordt een geweldige dag!

  0

  0
 • RV
  20 mei, 2016 - 21:08

  Het is anders heel normaal hoor om over een huldiging te praten en daar al invulling aan te geven.

  Dat mensen zich er druk over maken vind ik minder relevant. Boeiend als het stadion bij een huldiging niet zo vol is, een feest is spontaan en het loopt vanzelf wel los.

  Ik schat de kans nog steeds 30 tot 40 procent dat we het overleven. Ik ben eerlijk gezegd best geschrokken van het verschil in kwaliteit en dan met name op het middenveld.

  Ik ga er vanuit dat Dijkhuizen niet met Naah maar met Duarte gaat starten. Als hij die keuze niet maakt zou dat heel naïef zijn.

  Pfff het wordt zo lood en loodzwaar, wordt er nu al gek van.

  0

  0
 • janjozef
  20 mei, 2016 - 21:38

  Over welke huldiging gaat dit? Kan deze in het rijtje met op voorhand behaalde periodetitels?

  0

  0
 • vakg
  20 mei, 2016 - 22:11

  gaan er veel als de bus vertrekt ?
  wij wel met 10 man

  0

  0
 • HupNAC
  20 mei, 2016 - 22:34

  Kan iemand even vertellen aan de lid van HK die meeliep gisteren met de groep die ‘Breda hooligans’ zongen bij de rij van vak G bij nac-w2 dat ie zijn megafoon thuis moet laten… Totaal niet NAC… Nog even en de volgende keer hebben we een trommel in het vak..

  Anti megafoon & trommel, dan ga je maar naar ajax.

  Wij zijn gvd NAC dat het echt wel zonder zo’n klote ding kunnen hoor.. De ene keer begint er links een groep met zingen, andere keer boven, andere keer rechts.. Dat is NAC.. Uniek.. Zonder commando van een pannenkoek..

  Gelukkig heb ik hem niet gehoord door de goede sfeer die er was.

  hopelijk dat bsiderats hier nog even iets over kwijt wil in een item..

  0

  0
 • Henktank ©
  20 mei, 2016 - 22:41

  Ik had gehoopt dst we allemaal wat voorbehoudender zouden zijn. Op deze manier ga je kei hard op je muil. Eerst winnen 🏆 dan komt datvfeedtje vanzelf.

  0

  0
 • Henktank ©
  20 mei, 2016 - 22:48

  Die megafoon, inderdaad. Ik kwam hem bij de hamburgers tegen en ik schreeuwde er nog wat zatte mans praat door dat ding heen. Persoonlijk ook niet mijn keuze zo een ding mee te nemen. En trommels… Not a word!!!

  0

  0
 • Henktank ©
  20 mei, 2016 - 22:54

  Btw had ik het gevoel dat mijn stem harder klonk dan er uit die megafoon kwsm😀

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  20 mei, 2016 - 22:55

  Ik denk alleen maar aan de wedstrijd. Daarna zie ik wel. Ik ben zo in Breda, mocht NAC……….

  0

  0
 • Buddha
  20 mei, 2016 - 23:15

  @HupNAC

  Misschien kan je het hem zelf vertellen??

  0

  0
 • Oosterhout3
  20 mei, 2016 - 23:17

  Eerst spelers uitzwaaien. Oppeppen etc.
  Dan ffe bea of sv… wat eten…. en op vakg wedstrijd kijken….
  Om na de wedstrijd spelers buiten op te wachten en goed feestje aldaar te geven, om vervolgens naar de stad te gaan.
  Bij de vorige promotie (2000) stond ik ook redelijk achterin ik hing in een lantaarnpaal om wat te kunnen zien….

  Maargoed eerst promoveren voordat er wat te feesten is…..

  Unal scoort er 2! En de kruiken maken er toch geen 4 ,dus nac haalt het!!

  0

  0
 • ome cor
  21 mei, 2016 - 00:01

  @HupNAC
  Pas maar op, anders slaat die stoere hooligan je in mekaar met zijn megafoon. Hahaha ik heb dat niet meegekregen. Wat een kneus moet dat zijn geweest.

  0

  0
 • HupNAC
  21 mei, 2016 - 00:21

  Ome cor, zie f7breda.nl voor foto’s.

  0

  0
 • Sjorsnac
  21 mei, 2016 - 08:29

  Heeft iemand nog tips om de wedstrijd in de binnenstad te kijken? Bjj de beyerd is een bierfestival zag ik? Kids gaan ook mee.

  0

  0
 • Rbull
  21 mei, 2016 - 08:52

  Wij maken expres juist nog geen plannen. De afgelopen keren, roda, eagles etc, werkte dat juist averechts.

  0

  0
 • 2meter10 Casual
  21 mei, 2016 - 09:05

  Op weg naar Breda!

  Pfff wat een kut tijd.. Om 8:15 vertrokken.

  Zondag wordt net als in 2011; alleen dan Unal ipv Jenner. Wasda wa!

  0

  0
 • Kipiani
  21 mei, 2016 - 09:05

  Er bestaat natuurlijk een klein kansje dat het morgen een van die zeldzame dagen gaat worden welke een NAC supporter zelden in zijn leven mee maakt.
  Het is voor Kipi meer dan 40 jaar afzien, pijn lijden, chagrijn en in al die jaren niet zo heel veel echte succesjes of feestjes.
  NAC supporter zijn is 40 jaar over het algemeen beslist geen feest. Alleen bier drinken en kut roepen is het niet natuurlijk. Het is veel meer.
  Wordt 22 mei 2016 zo’n zeldzame dag ?? Ik kan er een aantal noemen, maar niet heel veel.
  Natuurlijk is Willem II veel beter en kan het zomaar 4-1 worden. Met 2x Braber en 1x Falkenburg.
  Weer klaar dus.
  We verdienen het eigenlijk niet na zo’n schandalig negatief en waardeloos seizoen. Wat moet Smulders bij promotie ?
  Bouwen kan dan niet meer. Het blijft hinken op twee gedachten. Maar het kan morgen zo’n zeldzame dag in Breda worden. Wat het is en blijft voetbal, de bal is rond. Het is iedereen gegund, althans bijna iedereen. Voor de jonge NAC supporters, die nieuwe generatie kan het een zondagavond worden om nooit te vergeten. Net zoals voor mijn broer die er In Alkmaar bij was en de Kalo op het veld bestormde. Op tv te zien geweest. Dat was op 22 mei 1966 !!! 50 jaar geleden. Wie stond er toen bij NAC in de goal ??

  0

  0
 • Vaque Geej
  21 mei, 2016 - 09:19

  Hoezo kan Smulders niet bouwen bij promotie?

  0

  0
 • Henktank ©
  21 mei, 2016 - 09:22

  Nou nou nou ome Cor, WIJ zijn NAC. Kneuzen heb je alleen in tilburg.
  Die gast bedoelde het goed, ook al is het fout.

  0

  0
 • Braze
  21 mei, 2016 - 09:47

  Eerst winnen in Tilburg!!!!!!!
  Wie lult er nu al over een huldiging.
  Punten pakken, Verlos ons van de Jupiler!!!

  0

  0
 • WW
  21 mei, 2016 - 10:50

  Ik snap die fixatie op de Markt niet zo. Begrijp me goed: als we winnen (laten we dat eerst maar es doen!!) dan is het goed dat er iets op de Markt te doen is. Het is traditie, het hoort zo (’09, ’03, ’00, ’93, ’73, ’66).

  Maar in ’93 kwam ik uit Den Bosch. De Markt stond al ramvol, ik stond voor de Pij en kreeg net wat glimpjes mee van wat er op de Markt gebeurde.
  In ’00 stond ik met wat maten bij het Tapperijke, ook toen kreeg ik slechts zijdelings wat mee van het Markt-gebeuren. In geen van beide gevallen stond ik vooraan. Maar dat hoefde van mij ook niet; ik vond en vind het veel belangrijker met wat maten wat pils te drinken, elkaar in de armen te vallen en deez en geen te feliciteren. Beetje mijmeren over wat geweest is en komen gaat, gezellig ouwehoeren. Ik hoef niet per se vooraan te staan bij het bordes op de Markt, wil ik maar zeggen.

  Maar iedereen moet doen waar hij/zij zin in heeft, ik begin in het stadion, als het goed afloopt ga ik na de huldiging naar de stad. Daar hoop ik bovenal veel bekenden tegen te komen en een hoop gezelligheid en dat ik niet vooraan sta neem ik graag voor lief. Maar nogmaals: dat moet ieder voor zich uitmaken.

  Eerst maar eens winnen!

  0

  0
 • Andre
  21 mei, 2016 - 10:52

  Rijnet langs Willem 2 stadion. Ik kon al niet eten laat staan nu pfffffffffffff. En het voelt goed voor morgen. Nu hebben wij de klootzakken als ars, dinsdag, Kenny en pedro vorig jaar hadden.roda en hercules die…. Dus 1-4 👻👻👻👻👻👻👻🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

  0

  0
 • jimmynonose
  21 mei, 2016 - 11:17

  Kap is ff met dat huldigen verhaal. Zijn jullie dat ajax scenario al vergeten? Een beetje realist zag afgelopen donderdag dat je het aflegt tegen w2 op voetbaltechnisch gebied. Strijd is wat we moeten brengen, maar we zijn er nog lang niet. Daarbij ons kennende, mochten we het redden, wat ik uiteraard van harte hoop, een feest is snel genoeg geregeld. Nu eerst ff alle concentratie op de wedstrijd !!!!!

  0

  0
 • scheppioni
  21 mei, 2016 - 13:22

  Zo is’t Braze !!!!

  0

  0
 • Patrick076
  21 mei, 2016 - 17:17

  Ik was die jonge met megafoon en als je daar probleem mee heb kom dan naar mijn en niet zielig op een site gaan klagen kk megoolen sta morgen weer met die megafoon maar dan op b side heel het stadion en wie daar wat op tegen is hoor het graag megoolen

  0

  0
 • Fred
  21 mei, 2016 - 17:40

  @Patrick076

  Packie the Pikey has spoken ?

  0

  0
 • Oosterhout3
  21 mei, 2016 - 18:16

  Megafoon, best zielig eigelijk!!

  Nac is je strot schor schreeuwen tot je niet meer kunt…
  Een megafoon. Ik denk dat ik boven een megafoon uitkom met mijn stem…..

  Een echte naccer maakt sfeer zonder hulpmiddelen, zoals een trommel of megafoon, we zitten toch niet bij twente of ajax ofzo?

  0

  0
 • Johan o
  21 mei, 2016 - 21:55

  Man man man….wordt de spanning voor sommigen hier teveel ofwa! ?😦

  0

  0
 • Cor Taxi
  22 mei, 2016 - 10:44

  Ik hoop ook in Rotterdam om 18.30 uur de fles te ontkurken ,op de promotie van Nac!.Al hoop ik dat het al in de rust kan,bij een 0-2 voorsprong van Nac:-)) Man man man.Dat zou mooi zijn.

  0

  0
 • NAC de Parel
  22 mei, 2016 - 11:07

  Laat die megafoon aub achterwege… Bij NAC maak je zelf sfeer en niet door middel van een megafoon of trommels…

  De zenuwen gieren al door me lijf, laat daar de ergenis om een megafoon niet bijkomen, dat kan mijn lichaam niet aan denk…

  0

  0