Go to Top

Idabdelhay moet aan de bak

Idabdelhay moet aan de bak

Na een jaar aan RKC uitgeleend te zijn geweest (op eigen verzoek trouwens) is Fouad Idabdelhay weer terug op het oude nest. Of dat goed gaat zijn voor zijn carrière moet nog maar blijken. Robert Maaskant gaf ergens afgelopen seizoen aan dat Idabdelhay wat hem betreft mag vertrekken. ,,Dat las ik, ja“, vertelt Idabdelhay. ,,Ik zal het op het veld moeten laten zien. Bewust heb ik de hele zomer doorgetraind. Of ik al met Maaskant gesproken heb? Nee, nog niet.”

Maaskant baseerde zich toen  met name op de prestaties van de aanvaller bij RKC. Maar dat is niet helemaal eerlijk, volgens Idabdelhay. ,,De manier waarop we speelden bleek me niet te liggen.” Wat dan nu? ,,Ik weet dat ik de trainer moet overtuigen.” Of zijn doelpunt van gisteren daaraan bij zal dragen moet nog blijken.

Bron: B-side Rats, NACBlog

27 Reacties op "Idabdelhay moet aan de bak"

 • flappy
  6 juli, 2010 - 09:19

  Het spreekt dan weer wel voor Fouad dat hij heel de zomer doortraint. Waarom zou deze jongen niet uit kunnen groeien tot een doelpuntenmachine?

  0

  0
 • scouting nederland
  6 juli, 2010 - 09:29

  Idabdelhay is het schoolvoorbeeld van de prestaties van de technische staf van ons NAC van de afgelopen 5 jaar. Uiteindelijk zijn ze gewoon weer aan het opleiden voor de jupiler league.

  0

  0
 • Mafkees
  6 juli, 2010 - 09:31

  Ja, scouting, leuk dat je er weer bent. Wat zou jouw oplossing daarvan zijn? Conclusies trekken kunnen we allemaal. De A1 van NAC staat gewoon in de eredivisie van hun leeftijdscategorie en dat is dus zo'n beetje het hoogst haalbare. Dus roep maar.

  0

  0
 • d'n opletter
  6 juli, 2010 - 09:53

  Hans Deelen, daar is die weer. Roepen vanuit de verte. Beste Hans geef eens een oplossing!

  0

  0
 • Nijlpaard
  6 juli, 2010 - 09:56

  @ Mafkees

  Deze site is er voor om gedachten en opmerkingen over NAC kenbaar te maken.
  Iedereen doet dat op zijn of haar mannier. Echte oplossingen vind ik hier niet vaak overigens ook van jou niet dus waarom wel van scouting?

  0

  0
 • Mafkees
  6 juli, 2010 - 10:01

  Omdat de goede man enkel en alleen dingen constateert die niet goed gaan en die vervolgens in de schoenen van 'het bestuur' steekt. In dit geval is de technische staf weer kut in de afgelopen 5 jaar, terwijl die toch echt een aantal keer gewijzigd is. Als hij het zo veel beter weet (wat hij wel lijkt te claimen) dan moet hij eens met een oplossing komen.

  Daarom dus.

  0

  0
 • flappy
  6 juli, 2010 - 10:03

  @ Mafkees

  Vindt jij het niet spijtig dan, dat Ihabdelhay na zo’n goed jaar niet verder doorontwikkeld is. Jol en Van Gaal weten dat soort grillige spelers vaak wel beter te maken.
  Van de kroonprins heb ik nog niet het beeld dat hij spelers beter maakt.

  0

  0
 • Mafkees
  6 juli, 2010 - 10:05

  Ja, dat vind ik wel jammer. Ik vind dat zelfs erg vreemd. Maar ligt dat aan dit bestuur? Of aan de trainer(s)? Of aan de speler zelf?

  – aanvullend – Bij RKC is Idabdelhay er ook niet beter op geworden en daar had ie toch echt een andere trainer

  0

  0
 • michel
  6 juli, 2010 - 10:15

  vind dat hij gewoon een goeie kans moet krijgen en als een trainer geen vertrouwen in je heeft zal dat heel moeilijk worden
  dus laten we hopen dat Fouad het doel wet te vinden dit seizoen !

  0

  0
 • flappy
  6 juli, 2010 - 10:21

  Bij RKC had Fouad wel weer de pech dat er met de kwaliteit van de aanval niet zoveel mis was. Benson wordt niet voor niks aan AZ verkocht. Verder zou ik als club in financiele nood ook vooral de eigen spelers opstellen als je die nog een transfersom op kunnen leveren. De eigen spelers krijgen dus al snel het voordeel van de twijfel.
  Het is niet aan RKC om fouad beter te maken en speelminuten te gunnen. Ik blijf het jammer vinden dat men bij NAC niet aan de slag is gegaan met die jongen. Wat heb je nu aan die experimenten met Cairo gehad. Daar schuilt toch weinig visie achter?

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  6 juli, 2010 - 10:36

  Als aanvaller kun je volgens mij beter rijpen bij een goeddraaiende 1e divisie club dan bij de nummer laatst in de ere divisie.

  Ik zie Fouad niet als eredivisiewaardige spits.

  0

  0
 • scouting nederland
  6 juli, 2010 - 11:15

  Aan dit bestuur heeft het nooit gelegen. in 6 jaar tijd niet 1 keer een publiekelijk mea culpa. Zelfs Korebrits kreeg nog een medaille opgehangen. Later hoor je dan dat er allemaal niks van klopt binnen NAC Opleidingen en dat ze achter de rug van de achterban in Tilburg aan het praten waren. Maar dat is natuurlijk niemand schuld. Niemand is ooit ergens voor verantwoordelijk bij NAC. Wel wijzen en anoniem schelden, maar verantwoordelijkheid nemen, ho maar.

  0

  0
 • NACMAN
  6 juli, 2010 - 11:23

  Of ik al met Maaskant gesproken heb? Nee, nog niet.”

  Nog geen goede morgen ofzo?
  Lijkt me sterk hoor.

  0

  0
 • d'n opletter
  6 juli, 2010 - 11:32

  Hansje Deelen, daar is die weer. Wanneer kom je eens met oplossingen? Makkelijk praten vanaf een berg, of vanuit de oost. Bon blijkbaar durf (kun??) je niet anders en dat is jammer, brave hans.

  0

  0
 • Mafkees
  6 juli, 2010 - 11:48

  @ scouting nederland

  Je bent bij deze wederom uitgenodigd om te stoppen met anoniem zaniken en verantwoordelijkheid bij NAC te gaan nemen. Kom maar met de voorstellen. En dan graag over de hele linie, want je hebt ook commentaar over de hele linie.

  Nogmaals: de A-jeugd speelt op het hoogste plan. Daar kan je niet meer van maken.
  Die fusie is afgeblazen, dus doet vooralsnog niet meer ter zake. De (hoofd-)verantwoordelijken daarvoor zijn weg.

  Ik beweer niet dat er niets mis is bij NAC (dat is ook never nooit zo geweest) maar wel dat als je zo vaak zo hoog van de toren blaast, als je beweert exact te weten waar de pijnlijke punten liggen, dat je dan beter van je alp naar beneden kan komen rollen (vindt Berry geil) en je uitgewerkte plannen kan gaan bespreken met het huidige bestuur. Aangezien jij en Bas een zeker schoolverleden hebben staat hij daar vast wel voor open en met hem het hele bestuur.

  0

  0
 • Ultimate!
  6 juli, 2010 - 11:59

  Fouad, ga voor je kansen.

  Werk je drie slagen in de rondte en laat zien dat je het kunt….

  Maar ga niet als 'n vedette rondlopen. Iedereen weet dat je hele mooie, hele belangrijke doelpunten voor NAC hebt gescoord. Daar mag je op dat moment even van genieten, meer niet…

  De trein dendert nl. verder en wacht nooit. Prestaties uit 't verleden zijn geen garantie voor de toekomst.
  Ik hoop dat je dat nu inziet en dat je iedere minuut die je voor NAC op het veld staat, of 't nu tijdens de training of wedstrijd is, je stinkende, maar dan ook je stinkende best doet.

  Dan kan het niet anders of 't komt goed met jou!

  Fouad, blij dat je terug bent, GO FOR IT!!!!

  0

  0
 • since1912
  6 juli, 2010 - 13:19

  Maak er wat van dit jaar jongen!

  0

  0
 • Leur Noord
  6 juli, 2010 - 13:21

  ik denk dat hij het wel in zich heeft, als hij de kans krijgt.

  0

  0
 • Rick
  6 juli, 2010 - 14:28

  Geef deze jongen een kans jongens. Als hij zijn ego opzij weet te schuiven voor het team en zich volwassen opstelt kan hij ver komen. Zijn avontuur bij RKC was niet geslaagd, maar vorig seizoen waren er weinig geslaagd bij RKC.
  Voorderest voor de azijnpissers: Kijk nog even de beelden terug van de 2-1 tegen Groningen in de beker, DE wedstrijd. Toen kwam hij erin en legde hij 1 minuut later de bal schitterend in het netje. Wie stond er toen te juichen en zijn naam te scanderen, jullie vast ook. Zo niet? Bij Willem2 zijn er plaatsen genoeg!
  En ook de 1-1 tegen Groningen in de playoffs, wat een klasse. In laatste minuut zo'n doelpunt maken is niet niets. Grote klasse.
  Deze jongen heeft dus echt wel iets in zijn mars, als hij zich volwassen opstelt kan dit eruit komen. Schrijf hem dus niet van te voren af want deze jongen verdiend een 2e kans!

  FOUAAD FOUAAD!!

  0

  0
 • Fransje
  6 juli, 2010 - 15:29

  Typisch des NAC's wat er gaat gebeuren met deze knul. Dit seizoen pakt hij zijn kansjes (die hij gaat krijgen), en dan is Nac te laat met verlengen en Fouad speelt ineens bij een andere mooie club.

  0

  0
 • K
  6 juli, 2010 - 17:57

  Goed dat hij terug is. Kan als supersub zeker van nut zijn, hopelijk knokt hij zich in de basis.

  0

  0
 • Mikke
  6 juli, 2010 - 18:29

  Fouad, je hoeft niet perse met Robert Maaskant te praten. Als je het in de voorbereidingen laat zien komt je kans vanzelf.

  Met zo'n dunne selectie als we nu hebben heb je alle gelegenheid.

  Het komt zeker goed.

  Succes.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  6 juli, 2010 - 19:43

  Fouad is te licht

  0

  0
 • Willem
  6 juli, 2010 - 21:22

  Met een betere trainer gaat Fouad ook beter presteren!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  6 juli, 2010 - 21:25

  @Willem
  Conclusie: Dus het wordt nooit wat met Fouad.
  (Of we moeten Van Gaal of Hiddink aan kunnen trekken)

  0

  0
 • Joepel
  7 juli, 2010 - 00:23

  Was te licht, is te licht en blijft te licht…

  0

  0
 • zus
  7 juli, 2010 - 18:47

  Gewoon opstellen wees blij.. in ieder geval weer een speler meer..

  0

  0