Go to Top

OPROEP: Iedereen zaterdag naar het Stadion voor de laatste training!

OPROEP: Iedereen zaterdag naar het Stadion voor de laatste training!

Wat zullen veel mensen nu een fantastisch kutgevoel hebben zo op de vroege vrijdagmorgen. Fantastisch omdat we gisteren de kruiken een lesje hebben geleerd in ons eigen Stadion en een goede stap richting promotie hebben gezet, kut omdat je zo brak als de neten bent van het doorfeesten tot in de kleine uurtjes..

En dat mag, niks mis mee en trots op! Het spiegelbeeld toonde vanochtend hier ook een grote grijns met één half geopend oog erboven. Het is ook niet niks. Op van de zenuwen de wedstrijd van het jaar ingaan, na drie minuten al op je kloten krijgen door een misselijke kopbal en zo de rust in, na een uur wisselen en dan toch ein-de-lijk Kevin Brands erin zetten, TWEE (!!) MINUTEN later de 1-1 door diezelfde Brands en 4 minuten voor het einde van de officiele speeltijd #MetMatsSeuntjens die de winnende maakt en Breda ontploft!! ONNNnnnn… gelofelijk wat een ontlading! Het Rat Verlegh Stadion knalde letterlijk uit zijn voegen. Een extra bouwinspectietje zou misschien dan ook geen kwaad kunnen.

Man, man, man…Als een dolle hoor. Zelden zo zenuwachtig voor een wedstrijd geweest en zelden zo blij met een overwinning. Alleen al om een dikke middelvinger richting alle tegenwerking richting de finale van de play-offs en de Brabantse derby op te steken. Maar zeer zeker ook omdat we gewoon weer van Willem 2 hebben gewonnen en helemaal voor ons NAC. En voor Jelle, waar hartstochtelijk afscheid van werd genomen, wat hem niet in de koude kleren ging zitten. Kippenvel all over. Mooi ook dat mensen zo lang bleven en mooi dat hij nog even terug kwam voor een extra ronde.

Zondag is de return en dan moet het wéér gaan gebeuren. We hebben gisteren gewonnen. Fantastisch, heerlijk en superlatieven komen tekort (hellfuckingyeahbitch!!), maar we zijn er nog niet. Zondag moeten we ook winnen, of in ieder geval niet verliezen. Gisteren werd ons NAC gesteund door een grote, gekke Bredase menigte. Aanstaande zondag zal niet als gisteren het uitvak leegblijven en moeten onze Mannen in het GeelZwart het doen met enkel Tilburgse hoon. Een jammerlijk besluit van twee burgervaders, maar daar kunnen we meer aan te doen.

Wat we wél kunnen doen is morgen de Mannen van Dijkhuizen laten weten dat we er voor ze zijn en achter ze staan, dat Breda Gelooft en blijft Geloven! Morgen dus, zaterdag 21 mei, is er om 10:30 wederom een training (de laatste voor de wedstrijd van zondag) in het Rat Verlegh Stadion en iedereen is uitgenodigd om deze te komen bekijken en NAC het geloof in hen te laten zien. En met iedereen bedoelen we ook IEDEREEN! Jouw man, vrouw, vader, moeder, kinderen, neven, nichten, ooms, tantes, buurmensen, overbuurmensen, collega’s, jouw krantenbezorger, kapster, die gast die eergisteren pizza kwam bezorgen, de conducteur uit de trein van maandag, jouw favoriete kroegbaas, iedereen die je op tv hebt gezien vanochtend, Big Brother Ruud, Mafkees die speciaal uit de USA komt overvliegen hiervoor, de verkeersleiders op de parkeerplaats bij de Efteling… sleep iedereen die je kent mee om er morgenochtend om 10:30 in het Stadion te zijn en als één groot GeelZwart collectief (wat is dat toch een heerlijk gevoel) de selectie te laten zien waar ze het voor doen! Vorige week zondag bij de laatste training voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven was dit heel mooi. Daar moeten we nu overheen gaan met z’n allen. Toppen die handel! Dus, vanavond niet te veel drinken, vroeg naar bed en op tijd weer uit de veren om richting het Rat Verlegh Stadion te gaan. Dat drinken komt de rest van het weekend vast wel goed. Alles achter NAC, #BredaGelooft!

COME ON N  A  C  !!!!!!!!!!!!!!!

X     X
X

Waar ga jij Willem 2 - NAC kijken zondag?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Bron: B-Side Rats

76 Reacties op "OPROEP: Iedereen zaterdag naar het Stadion voor de laatste training!"

 • mf3
  20 mei, 2016 - 07:52

  Hulde bsiderats stelletje helden!

  Wij zijn er zeker.

  Hup NAC

  0

  0
 • Theo
  20 mei, 2016 - 07:59

  Ik zat gisteren vlakbij Anthony Lurling en ik keek mijn ogen uit,Wat leeft die kerel mee zeg met ons Nac zeg.
  Na 3 minuten stond het huilen hem meer na dan het lachen,maar na de 2-1 wilde hij zo bij wijs van spreken het veld in lopen op zijn vrienden op het veld te knuffelen.
  Het is voor mij onbegrijpelijk dat Teun nog niet in welke functie dan ook,nog niet bij nac rondloopt.
  Zijn Hart is echt geel zwart dan kan niet anders,dat heb ik gezien gisteren.

  0

  0
 • NOAD1912
  20 mei, 2016 - 08:05

  Tommie beugelsdijk gister ook aanwezig
  Rustaaaaaagh

  0

  0
 • NOAD1912
  20 mei, 2016 - 08:07

  + 6 morgen!!

  0

  0
 • Oosterhout3
  20 mei, 2016 - 08:11

  Makkelir, hopelijk helpt hij nog een bietje die rotterdammer(politieagent,dacht dat ze geen tijd hadden zondag)

  Uitfluiter staat hij om bekend… ik zou zeggen, houbjw reputatie hoog!!
  Geef nac meteen 1 pingel in de eerste 5 minuten

  0

  0
 • buurman
  20 mei, 2016 - 08:21

  Het aanknopingspunt voor succes in Tilburg is de tweede helft van gisteren. Toen liet NAC zien beter te zijn dan w2, ook fysiek en in de lucht. NAC is sterker dan w2 als ze er 200% voor gaan. Verdiende overwinning.
  Die bal van Verbeek had er ook in gemogen de eerste helft, pracht schot.
  Laten de NAC supporters aan de lange zijde’s in het w2 stadion zondag zien dat we NAC steunen?
  Ik vraag me af hoe we NAC in tilburg kunnen helpen. Gisteren werd NAC namelijk door het publiek in de 2E helft over de drempel geholpen. Zonder steun eigen supporters wordt het een stuk moeilijker , laten we dat niet vergeten !!

  De ere is binnen handbereik. Jelle zal er alles aan doen om zijn kooi schoon te houden in tilburg. En Mats kan zijn mooie woorden begin seizoen ” Met Mats Seuntjens………..” definitief waarmaken door een doelpunt te scoren zondag.

  Op naar de ere.

  0

  0
 • Kowet
  20 mei, 2016 - 08:25

  Mooie overwinning voor Nac!! Zondag afmaken. Mooiste cenario zou zijn dat de degradatie van Twente niet doorgaat achteraf en stillum 2 alsnog eruit vliegt. Maar nu op naar zondag en dat 2 echte volkclubs mogen promoveren 🍺🍺

  0

  0
 • buurman
  20 mei, 2016 - 08:26

  Is die burgemeester van Breda trouwens echt helemaal het spoor bijster ? Je speelt zonder uit supporters, en vervolgens brengt hij zoveel politie en ME op de been dat het blauw voor je ogen wordt. Waarom, is hij bang van de eigen supporters?

  0

  0
 • nacman
  20 mei, 2016 - 08:30

  ik vindt dat als ze promoveren een huldiging op de grote markt en daar voor een rondvaart door de singels hulde aan onze kampioen wat een strijd de tweede helft en mannen zo,n eerste helft wil ik nooit meer zien
  FORZA NAC
  en paultje komt ook naar het stadion

  0

  0
 • Barry
  20 mei, 2016 - 08:31

  Hangt weer een nieuwe spandoek boven de A58. Teteringen schijt op Tilburg, hup NAC!

  Met een glimlach op je gezicht naar je werk heet dat.

  0

  0
 • Viking
  20 mei, 2016 - 08:38

  En zondag uitverkocht stadion in Breda, om met zijn allen de wedstrijd te bekijken….. 3 schermpjes niet genoeg denk !! ;)

  0

  0
 • keepitcool
  20 mei, 2016 - 08:52

  Waar kan je ergens kaarten halen voor zondag of is dat zondag ter plekke te halen. En waar komen de schermen te staan welke kant enz.
  Misschien optie om groot scherm tegen de gevel van de ere te zetten en dan de supporters op de parkeerplaats mee te laten kijken makkelijk om uit je dak te gaan ook
  de parkeerplaats kan tevens afgeschermd worden met biertentjes.
  Komop mannen nog 1 x massaal achter onze club de eredivisie in schreeuwen dan mogen we volgend seizoen weer op zaterdagavond

  0

  0
 • Brabantplein
  20 mei, 2016 - 09:05

  Ik dacht even gezien de titel dat het over zondag ging.
  Maar wat doen we dan? Stadion of stad?

  0

  0
 • Brutes
  20 mei, 2016 - 09:10

  Wat ik al eerder aangaf

  Brands schiet ons na de ere

  0

  0
 • Chefke
  20 mei, 2016 - 09:21

  Klasse BSR! Ik wil bij deze Verbeek nog even bedanken voor de schup die hij aan die nare vent v.d. Velden gaf na het hooghouden, hij mag volgende keer zelfs nog 20 keer harder!

  0

  0
 • Willemf5
  20 mei, 2016 - 09:22

  Gewoon naar Tilburg op de tribune kijken..

  0

  0
 • G00ser
  20 mei, 2016 - 09:27

  Ik ben normaal niet zo van het roepen van opstellingen op BSR, maar het ziet er goed uit voor komende. Qua blessures en schorsingen is NAC de wedstrijd van gisteren goed doorgekomen. Persoonlijk ben ik blij dat Unal er weer bij is, zodat we weer 4-4-2 kunnen spelen met veel scorendvermogen. Ook is het na gisteren duidelijk dat een gemotiveerde Suk en Duarte meer kunnen brengen dan een Dingsdag en Naah. Tot slot hebben we ook Kevin nog als troef, die gisteren weer liet zien waarom hij een publiekslieveling is.

  Met de juiste instelling heb ik na gisteren veel vertrouwen in komende zondag!

  0

  0
 • Nac
  20 mei, 2016 - 09:30

  Toen Nac onder druk stond hebben de kruiken 0 kansen gecreëerd.

  Als Kenny en Pedro gewoon net als gisteren alles winnen moet het goed komen.

  Hup nac

  0

  0
 • wolfmanjack
  20 mei, 2016 - 09:32

  Mooie foto in de Volkskrant bij NAC met spandoek van de KNVB-maffia+ artikel

  0

  0
 • Balletje
  20 mei, 2016 - 09:49

  Misschien dvdtje maken van de training en aan Tilburgia sturen.
  Bizar om meer supporters bij een training te zien dan bij menig voetbalclub!

  0

  0
 • nachoreca
  20 mei, 2016 - 09:52

  wat een ontlading en feest inderdaad…maar het ergste moet in principe nog komen…pffff hoe ga ik dat opbrengen qua stress…?! maar een gelijkspel of overwinning is wat telt nu! laat ons niet in de steek selectie en staf…! promoveren en rap een bietje! come on nac!

  0

  0
 • Rbull
  20 mei, 2016 - 10:07

  Wat moeten we nu zondag precies doen met betrekking tot het stadion bezoek?

  0

  0
 • buurman
  20 mei, 2016 - 10:17

  Hoop dat veel NAC supporters in tilburg NAC ondersteunen. We zijn er nog niet, maar het moet kunnen.

  0

  0
 • H.V.M.
  20 mei, 2016 - 10:25

  Zondag NAC-bus uitzwaaien.
  Minstens zo belangrijk.!
  Onze spelers kunnen nóg wel een extra steuntje gebruiken, voordat ze naar die grauwe, lelijke en oer ongezellige stad (waar overigens nog steeds een zware, misselijkmakende urinelucht hangt) afreizen.

  0

  0
 • Come on NAC!
  20 mei, 2016 - 10:44

  We zijn nu heel dichtbij de Eredivisie, maar de weg is tegelijkertijd nog heel lang.
  Hoop dat dat besef er is!
  Het nu echt alles of niets!
  Ik geloof er echt in.
  Hopelijk komt NAC op 0-1 zondag.
  Ik ben erbij morgen tijdens de training en zondag zal ik de wedstrijd in het NAC stadion volgen.
  HUP NAC!!!!!

  p.s. hoop dat we alsnog de (eventuele) promotie op de grote markt kunnen vieren, maar eerst maar eens de laatste wedstrijd afwachten.

  0

  0
 • Leur Noord
  20 mei, 2016 - 10:45

  Suk, duarte en brands in de basis graag! Pas na dat deze gasten erin stonden wonnen we elk duel. Is het nog geen zondag? Het gras opvreten daar, ALLES is geoorloofd voor een goed resultaat!

  COME ON SUPER NAC!

  0

  0
 • J
  20 mei, 2016 - 10:48

  @ Leur-Noord

  Vraag is natuurlijk wel of zij dit 90minuten kunnen opbrengen.

  Al bij al, Suk heeft zeker mij gister positief verrast.

  Hup NAC

  0

  0
 • Come on NAC!
  20 mei, 2016 - 10:50

  Waarom maar 3 schermen zondag?
  Volgens mij hebben we 4 zijdes, dus 1 kant moet schuim gaan zitten.
  Of houden we 1 zijde gesloten, mag hopen van niet!
  Alles tribunes open inclusief het uit-vak.
  Hoe meet mensen er naar NAC kunnen kijken hoe beter!

  0

  0
 • Linie
  20 mei, 2016 - 10:57

  Heerlijke avond gister!

  Ik kon het vanochtend niet laten om even op tilbo.com te gluren; als je daar op kijkt wordt je glimlach alleen maar breder. Ik raad het iedereen hier aan!

  In het nieuwsbericht staat “Willem II was heer en meester”. Maar natuurlijk!

  En lees je verder in de comments, dan wordt het nog mooier:

  “We moeten zondag gewoon even winnen”…. Maar natuurlijk, dat gaat jullie de laatste tijd prima af!

  “PS. Oja, we zijn nog niet eens uitverkocht….?”…. Nee natuurlijk niet, ben je dat ooit geweest?

  Heerlijk, heerlijk! Maargoed, we zijn er nog niet… vol gas komende zondag!!

  0

  0
 • nacman
  20 mei, 2016 - 11:00

  zo als gewoonlijk horen we niks over de huldiging van zondag paultje waar doen we het ik denk dat we daar het stadskantoor moeten bellen

  0

  0
 • King
  20 mei, 2016 - 11:01

  Helaas kan ik morgen niet ivm een voetbaltoernooi! Maar maak het zondag goed door de spelersbus uit te zwaaien! Ik zeg daarom ook zondag massaal aanwezig zijn om onze jongens nog even een hart onder de riem te steken! Come on NAC #bredagelooft

  0

  0
 • G00ser
  20 mei, 2016 - 11:09

  @Leur-Noord, @ J,

  Suk en Duarte hebben mij (en iedereen denk ik) positief verrast. Echter is het natuurlijk de vraag of dat zij dit 90 minuten kunnen opbrengen.

  Overigens moet ik wel zeggen dat, met name, Duarte een positieve ontwikkeling doormaakt in vergelijking met zijn eerste speelminuten in het Geel Zwart.

  0

  0
 • J
  20 mei, 2016 - 11:17

  OPROEP 2:

  Alles zondag om 14:30 bij het stadion/viaducten richting Stilburg, om de spelersbus uit te zwaaien.
  COME ONNNNNN

  0

  0
 • Den Hoge
  20 mei, 2016 - 11:25

  Wat mij het meest tevreden stemt is dat ik gisteren weer een team heb gezien met NOAD, met name in de tweede helft. Eindelijk is het besef gekomen en wordt er als een echt team gespeeld. Die 0-1 kwam hard aan maar ook dat kan ik nog positief zien. Nu weten ze tenminste dat als ze 1-0 achter komen in stilburg het nog lang niet gespeeld is en dat ze moeten strijden tot de laatste seconde. Ik heb er alle vertrouwen in! Stiekem hoop ik dat Twente alsnog in de Ere blijft, al is het maar zodat wij die kruiken een divisie lager kunnen trappen! HUP NAC

  0

  0
 • maarten
  20 mei, 2016 - 11:34

  Jongens, alles ff relativeren. We hebben nog steeds niks. Ik kijk zondag niet, want dat word mijn dood. Penaltys en dit soort wedstrijden is voor mij killing. Zelden zo zenuwachtig geweest. Come on NAC.

  0

  0
 • mmm
  20 mei, 2016 - 11:44

  Altijd Brands erin dat heb je nou toch wel gezien he Dijkhuizen!!!

  0

  0
 • F2
  20 mei, 2016 - 11:44

  Pfff penalties zou ik ook niet trekken nee. Alhoewel, wij hebben een penaltykiller en zij een kabouter in de goal. Misschien toch wel :-)

  0

  0
 • Nacir
  20 mei, 2016 - 11:48

  Is er geen luchtballonbedrijf dat profijt wil maken van het feit dat er geen uitsupporters bij mogen zijn. Gewoon met 100 luchtballonen boven het stadion gaan hangen haha. Dat zou heel de wereld over gaan haha.

  0

  0
 • Bertus
  20 mei, 2016 - 11:57

  Paul de Jong ‏@paul_d_jong · 3m3 minutes ago  Breda, Nederland
  View translation

  Als @NACnl a.s. zondag rematch tegen @WillemII goed afsluit dan vindt er een huldiging op Grote Markt plaats. #Breda #Eredivisie #NACpraat.

  0

  0
 • Den Hoge
  20 mei, 2016 - 12:02

  @Nacir,

  Misschien Ad Ballon? Zou wel een heldenactie zijn!

  0

  0
 • Leur Noord
  20 mei, 2016 - 12:27

  @GOOser

  oke misschien houden ze dat niet heel de wedstrijd vol, maar we hebben ook een beuker nodig (suk, brands). suk is bv oude harde kern gae, die weet echt wel wat supporters verlangen. En brands scoort bijn altijd als hij erin staat. Dus dan vind ik het het proberen waard.

  0

  0
 • 7
  20 mei, 2016 - 12:30

  Zondag sta ik op viaduct met fakkels en NAC vlaggen met 6 vrienden, wie volgt?

  0

  0
 • Toontje
  20 mei, 2016 - 12:35

  Mooiste scenario: Jelle stopt een pingel en Brands schiet ons in veilige haven

  0

  0
 • buurman
  20 mei, 2016 - 12:43

  Is het mogelijk de bus van NAC in Tilburg te ontvangen met veel NAC supporters? Of ben ik nu een tikkie te wild aan het worden?
  Laatste training bezoeken altijd prima. Maar NAC kan vooral in Tilburg steun gebruiken, ik ga in ieder geval zondag met enkele vrienden kijken, we zullen supporteren voor ons NAC. Maar graag meer NAC volk natuurlijk.

  0

  0
 • scheppioni
  20 mei, 2016 - 12:46

  Sluit me aan bij buurman 10.17 !
  Voor mij niet haalbaar vanwege afstand natuurlijk, maar gvd dit mogen we niet weer zoals vorig jaar roda weggeven !! Voeballen zondag met passie en borst voorruit , NIET GAAAN INZAKKEN NAC BREDA !!!!

  0

  0
 • Achter NAC
  20 mei, 2016 - 12:46

  Zondag:

  Jelle
  Stam – Pedro – Kenny – Gorter
  Suk – Brands – Duarte – Seuntjens
  Ars – Ünal

  0

  0
 • Karel
  20 mei, 2016 - 12:54

  @ Achter Nac:

  Je vergeet Maticcccc!

  0

  0
 • brecht
  20 mei, 2016 - 12:55

  We moeten starten met Naah: die heeft toch het technisch voetballend vermogen en Suk niet in de basis laten starten, maar pas in de 2 helft erin brengen.

  0

  0
 • Achter NAC
  20 mei, 2016 - 12:56

  @ Karel

  Matic starten dan i.p.v Suk, Suk inbrengen als opjager rond de 70ste minuut!

  0

  0
 • Achter NAC
  20 mei, 2016 - 12:58

  Daar heb je gelijk in Brecht.

  0

  0
 • ennoajseejer
  20 mei, 2016 - 13:01

  En wat heeft dat geroemde technisch voetballend vermogen van Naah ons gisteren gebracht? Werkelijk helemaal niets. Het middenveld was een gatenkaas waar Willem2 zo doorheen kon wandelen, net zoals Eindhoven trouwens. Vechten, beuken en strijden moeten we, en dat kan Naah niet…

  0

  0
 • Jf
  20 mei, 2016 - 13:06

  De enige verandering wat mij betreft is Seuntjens op de plaats van Verbeek en Unal in de spits.
  Het vechtvoetbal van gisteren na de wissels houd je niet lang genoeg vol. Ik vond overigens duarte een van de betere. Hij was sterk aan de bal en leed geen balverlies

  0

  0
 • 7Hills
  20 mei, 2016 - 13:13

  In zo’n wedstrijd altijd met ervaring en strijdkracht spelen! Dus geen Naah, maar Suk voor z’n power en duelkracht. En geen Verbeek maar inderdaad 4-4-2 spelen zoals de laatste weken.

  Jelle

  Stam – Pedro – Kenny – Gorter

  Dingsdag

  Suk – Matic

  Seuntjens

  Ars – Unal

  Mocht het nodig zijn kun je met Duarte spelen op de plek van Dingsdag, maar probeer eerst Willem 2 van de goal weg te houden. Aangezien zij zonder echte spits spelen en die nsb’er uitzakt uit de spits hebben ze vaak een mannetje meer op het middenveld. Daar gaat het beslist worden, wie het middenveld bezit wint de wedstrijd. Daar is nu geen plek voor lichtgewichten, maar voor kerels en mannen met kracht. Seuntjens en Suk hebben dat, Verbeek en Naah niet.

  0

  0
 • Andre
  20 mei, 2016 - 13:15

  Tilburgse krant……… Er keken 400 supporters op schermen naar de wedstrijd… 400 ha ha ha

  0

  0
 • Nacir
  20 mei, 2016 - 13:25

  @Andre

  Er zijn maar weinig clubs in Nederland die zo leven als NAC. Dat wordt me alsmaar duidelijker.

  0

  0
 • van "taajlaand
  20 mei, 2016 - 13:25

  Mooi verhaal hierboven BSR na een zo evenmooie echte NAC wedstrijd gisteren.
  We hebben nog niks in handen, maar hoop dat er na de tweede helft gisteren vertrouwen is opgedaan om de definitieve station naar de ere te zetten.
  Net als buurman ben ik ook uitgenodigd in sTilburg, maar misschien laf, ik durf niet.
  Gerarrandeerd dat de box eraan gaat daar, bij de euforie na de winst danwel teleurstelling na verlies…
  Hoop op een massaal volksfeest in Breda!

  0

  0
 • raraNAC
  20 mei, 2016 - 13:32

  Huldiging op de grote markt. Ik neem aan dat er een duidelijk plan van de Breda Loco’s naar buiten komt?
  massaal bij het stadion kijken, dan massaal naar de markt? Ik merk veel verdeeldheid, dat is erg jammer. Massaal kijken leuker

  0

  0
 • Ki Utsuri
  20 mei, 2016 - 13:37

  Willem II heeft een uitstekend blok met Ojo en Kali, dat is de angel waarop je op zal moeten inspelen. Gister startte NAC met 4-3-3 (gecorrigeerd na de rust met de wissels) in de return zal 4-4-2 moeten spelen. Verbeek (geblesseerd) en Naah eruit. Naah is een uitstekende frommelaar maar op de eigen helft levert dit alleen maar gevaarlijk balverlies op.
  Seuntjens iets laten zakken, dan Unal en Duarte erbij zetten. Met Gorter-Matic en Duarte-Stam heb je voldoende kwaliteit om de flanken van Willem II aan te pakken, zowel aanvallend als verdedigend (bijtrekken middenvelder). Hiermee elimineer je het meeste gevaar en heb je met Ars, Seuntjens en Unal een uitstekende mix voorin om kansen te creëren. Want ook NAC zal toch een goaltje pakken en met die kabouter doel moet dat lukken. Helemaal omdat Willem II, hopelijk langer als gister, tegen de klok moet gaan voetballen.

  Dingsdag zou ik toch graag laten staan. In dit soort wedstrijden heb je een ‘Lurling’ nodig die bijtijds een schop uitdeelt, het vuurtje opstookt en voor de tegenstander een kaart vraagt bij de scheids. Brands én Suk het laatste half uur laten beesten vanaf het middenveld. Daarnaast hoop ik dat Jelle zich nog één keer kan opladen in het hol van de leeuw en zich niet laat provoceren en uit zijn spel brengen. Je kan er donder op zeggen dat hij veelvuldig zal worden beledigd over zijn overleden moeder.

  0

  0
 • G00ser
  20 mei, 2016 - 13:47

  Ondanks dat het Tilburg het putje van de maatschappij is, kan ik onderstaand wel waarderen:

  van Tilbo:
  ronald tricolore” 20/05/2016 van 09:58

  “… intimidatie NAK is prima maar geen kwetsende spreekkoren over de moeder van bassie of zo… dat zou ik vreselijk vinden voor iedereen die iemand verloren heeft..”

  0

  0
 • F4
  20 mei, 2016 - 13:56

  Ik ben ook van mening dat er een duidelijk plan omtrent de eventuele huldiging geschetst moet worden. Ik ben zo iemand die niks wil missen. Maar er ontstaat nu een duidelijke tweespalt binnen de achterban. Grote Markt of Stadion? Wat wordt het nou? En kan NAC niet wat tijd vrijlaten tussen de huldiging in het stadion en de Grote Markt, waardoor mensen de tijd hebben zich massaal te voet richting de binnenstad te begeven.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  20 mei, 2016 - 13:57

  Zondag gewoon de stad in jongens. Daar samen de wedstrijd kijken. Centrum Breda, grote markt. Daar is het te doen. We laten ons toch niet weer als een gewillig zooitje vee opsluiten in een stadion?

  Wij gaan naar de markt. Hopelijk volgen velen ons!

  0

  0
 • 7Hills
  20 mei, 2016 - 14:05

  Hopelijk valt het nog te regelen dat er schermen op de Haven- en Grote Markt komen…

  0

  0
 • Bredaasyellowarmeee
  20 mei, 2016 - 14:05

  Het hele stadion weren as zondag!
  Gemeent speelt het slim
  Massaal op de grote markt vanaf 1645
  Die spelers komen vanzelf wel
  En word de tijd op de markt ook langer ipv vanaf 22

  Gemeente Breda schaam je

  Verwacht van de diverse groeperingen hierin een gezamenlijke actie

  0

  0
 • since1912
  20 mei, 2016 - 14:06

  Godnondeju wat ben ik me een partij zenuwachtig, niet normaal…..

  0

  0
 • Breda Loco's
  20 mei, 2016 - 14:24

  Wij zullen zondag na het uitzwaaien van de spelers bij het stadion blijven.
  Daar de wedstrijd kijken en wachten op de spelers. (mits huldiging)
  Daarna naar de stad..

  Enerzijds omdat het veel gezelliger is om echt met zijn allen de wedstrijd te kijken, anderzijds omdat zowel NAC als NHG veel geld uitgeven om het 1 en ander te faliciteren voor iedereen.

  0

  0
 • H.V.M.
  20 mei, 2016 - 14:29

  Onze grootste vijand is niet de Tilburgse “heksenketel” (laat me niet lachen) maar Makkelie!
  Deze eikel heeft ons al zó vaak genaaid.
  Makkelie loopt nu al met een grijns rond en kan niet wachten om ons zondag een loer te draaien.

  Uiteraard morgen massaal naar de training en zondag bij het vertrek de spelers uitzwaaien.

  0

  0
 • Ypelaar
  20 mei, 2016 - 14:30

  Ik hoop van harte dat we het halen, maar als je realistisch bent heb je niet zoveel kans.
  W2 was gister zeker de eerste helft stukken beter. Mochten ze er 1 prikken in de eerste helft moet NAC komen en counteren ze de wedstrijd uit.
  Ik zou met 5 verdedigers beginnen (WK2014 system). En W2 laten komen….zij moeten scoren wij niet.
  Alleen de nul houden is bij ons nogal eens een problem
  desondanks: hup NAC.

  0

  0
 • Nac
  20 mei, 2016 - 14:41

  Ypelaar

  De eerste helft waren ze wel beter maak bijna geen kans gecreëerd. Je kan wel leuk positie spel spelen maar gaat uiteindelijk gewoon om de doelpunten

  0

  0
 • Dutchbird
  20 mei, 2016 - 14:44

  Er zitten dus zondag tenminste 24 NAC supporters op de tribune tussen de kruiken. Ik hoop dat die heel veel herrie gaan maken en mochten ze onheus worden bejegend dan gewoon een foto maken van de kruik in kwestie zodat we die via het internet kunnen opsporen en met een bezoekje kunnen vereren. NAC rulez, ook in 013!!!

  0

  0
 • barry
  20 mei, 2016 - 14:57

  Is Gorter nou geschorst of niet?

  0

  0
 • ikke
  20 mei, 2016 - 15:04

  @dutchbird
  wat een heldhaftige opmerking…. geloof me iedere uitsupporter is niet welkom en zal worden aangevallen… dat is al een aantal keren gebeurt in Tilburg. Als je dat wil bereiken moet je het zo doen

  0

  0
 • Viking
  20 mei, 2016 - 15:11

  Vol stadion zondag a.s. iedereen erbij………..
  Daarna na de huldiging richting Stad !! alleen toegang voor de seizoenkaarthouders als men slim is !!
  Dat verdienen zij………..

  0

  0
 • S.HB.NAC
  20 mei, 2016 - 15:13

  Wat ook gezegd mag worden is dat het centrale duo prima stond te spelen! En wat een verschil brengt Stam aan rust en klasse in de verdediging.

  0

  0
 • vakg
  20 mei, 2016 - 22:34

  @loco’s

  present bij uitzwaaien 10 man
  wie volgt?

  0

  0