Go to Top

Jan Hoppen: het komt allemaal wel weer goed

Jan Hoppen: het komt allemaal wel weer goed

Jan Hoppen gelooft ondanks zijn boosheid (zie >>dit bericht<<) dat alles wel goed gaat komen met NAC. “Als je nu ziet dat de kosten van de verbouwing netjes zijn betaald, terwijl er enkele zware crediteuren zijn….” Daaronder zou Randstad zijn.

De sponsor is overigens niet alleen boos op Mommers. Ook het bestuur krijgt er van langs. “Het kan niet dat het bestuur er pas na een jaar achter komt wat er speelt. Het argument dat ze verkeerde info hebben gehad in een begroting die niet goed was is te mager. Dat kan je niet maken met geld”.

Ook het vertek van Stewart zit hoppen niet lekker.. “Ik heb veel respect voor wat hij met weinig geld aan spelers heeft versterkt. Maar als ik hoor dat Mommers spelers heeft gekocht, zonder Stewart te raadplegen, dan kan ik me voorstellen dat hij verder gaat kijken”.

Ondanks zijn kritiek op de Raad van Bestuur houdt Hoppen de huidige interim voorzitter en interim directeur van NAC de hand boven het hoofd. “Er is veel expertise bij en rond NAC. Ook financieel komt het wel goed, maar er moet wel een 100% borging komen dat dit nooit meer kan gebeuren. Verder is van groot belang dat de supporters, spelers en sponsors vierkant achter de club gaan staan”. De direkteur van HeJa spreek expliciet zijn vertrouwen in Bas van Bavel en Willem van der Hoeven uit.
Dat het hele gelazer banen gaat kosten sluit Hoppen niet uit. Maar hij laat dat aan de Raad van Bestuur, evenals het wel of niet aanblijven van Theo Mommers.

Waarom Hoppen nu naar buiten komt met dit verhaal, terwijl er een afspraak met NAC is te wachten tot in ieder geval dinsdag? “Als ik niks zeg, raak ik ook  nog beschadigd. Daar ben ik boos over. Ik krijg van sommigen de schuld, terwijl ik hier geheel buiten sta”.

Bron: B-side Rats, BN/De Stem

39 Reacties op "Jan Hoppen: het komt allemaal wel weer goed"

 • Braze
  29 mei, 2010 - 15:16

  Belangenverstrengeling?

  Jan Hoppen heeft natuurlijk veel zakelijke belangen voor Heja met NAC geregeld met de heren die nu met een voor NAC desastreuze financiele puinzooi naar buiten moeten komen.Er zou wel eens sprake kunnen zijn van belangenverstrengeling tussen sponsor/supporter Jan Hoppen en Bestuur en Directeur van NAC.
  Schoon schip,transparante structuren en ncorrecte afbakening van verantwoordelijkheden en bevoegdheden gekoppeld aan een degelijk control systeem.Helaas nu is er een hoop leed geschied waardoor onze club wederom beschadigd is.

  0

  0
 • Ewout
  29 mei, 2010 - 15:59

  Het wordt allemaal steeds gekker met deze soap….Maar voordat ik commentaar ga geven wacht ik liever even op de cijfers die in juni bekend worden gemaakt door NAC.

  0

  0
 • Van 'taajlaand
  29 mei, 2010 - 16:28

  Ik wacht ook maar in spanning op de 'daadwerkelijke' cijfers.
  Maar ik denk dat hier momenteel 'niemand' schuldig is aan deze misère.
  Of zou het dan toch die éne keeper zijn…….

  0

  0
 • Bertje
  29 mei, 2010 - 16:33

  Als het banen gaat kosten, donder dan als eerste de communicatiemanager eruit.

  0

  0
 • Jon
  29 mei, 2010 - 16:50

  Het is allemaal de schuld van Schollen ;)

  0

  0
 • NAC
  29 mei, 2010 - 16:56

  Krijg sterk het gevoel dat iemand zijn straatje aan het schoonvegen is…….
  Heel de Raad van Bestuur is hier schuldig aan!! Hoeveel neven activiteiten hebben de bestuurders van NAC?
  Denk wel meer als 5 wat de overheid graag wilt, kijkend naar de gebeurtenissen bij NAC..

  Treurig…. Duimen voor goed bestuur met visie en ambitie! EN GEEN BOURGONDISCHE FIGUREN AUB!!!

  0

  0
 • NAC
  29 mei, 2010 - 17:03

  NAC bestuur waarom vragen jullie niet elke gemeente in NL of ze interesse hebben in Voetbal CLUB NAC.
  Dat ze een mooi stadion bouwen voor 24000 a 26000 toeschouwers? Trainen doen we toch al in Zundert. Bestuur wilde al samen werken met Tilburg en Waalwijk… Echt gevoel voor Breda!
  Snap ook niet dat Gemeente Breda nooit heeft tegen gewerkt betreft het trainen in Zundert. We hebben in Breda genoeg voetbal velden!

  0

  0
 • Hoi
  29 mei, 2010 - 17:46

  @ NAC

  Chapeau

  0

  0
 • pec
  29 mei, 2010 - 18:21

  oprotten dat bestuur
  ze maken onze mooie club kapot
  er moet iemand komen met club liefde
  mommers heeft zijn zakken gevuld vuile vieze vent

  0

  0
 • WallieNAC
  29 mei, 2010 - 19:20

  @ NAC

  Volgens mij hebben ze ons al 1x gered, en zojuist 10 miljoen geïnvesteerd in ons NAC. Ik kan me goed voorstellen dat de gemeente zegt, nu niet!

  0

  0
 • Helsie
  29 mei, 2010 - 19:26

  Haha, de gemeente zou moeten protesteren tegen trainen in Zundert???? Wat een grap!

  0

  0
 • scheppioni
  29 mei, 2010 - 19:27

  Ik mag het hoppen Jan, dat het allemaal goed komt !

  0

  0
 • Mnac
  29 mei, 2010 - 19:39

  Dat Jan Hoppen zich maar eens meer met de beleidsvoering bij NAC gaat bemoeien.. Samen met wat anderen een commisie van wijze mannen! Beter goed gekopieerd…..

  0

  0
 • NACMAN
  29 mei, 2010 - 19:54

  KNVB hahaha

  De KNVB wil Sylvie van der Vaart-Meis een stadionverbod geven. Reden: de spelersvrouw is het gezicht van de Bavaria-voetbaljurk, terwijl de voetbalbond een groot sponsorcontract heeft met Heineken.

  Als Sylvie de komende twee oefeninterlands tegen Ghana (in Rotterdam) en Hongarije (in Amsterdam) in Bavaria-outfit verschijnt, wil de KNVB haar uit het stadion weren.

  Haar man Rafael reageerde als volgt: "Je moet wel een grote jongen zijn om Sylvie buiten het stadion te houden".

  0

  0
 • beer
  29 mei, 2010 - 20:10

  direkteur ja? Oud Hollansdsch;) Hoppen moet niet zeiken, als ie zoveel knaken heeft zoals ie beweert moet ie de club kopen en dan wordt het wel wat. Als hij even veel energie en knaken steekt in de club als in zeiken worden we binnen drie weken kampioen:)

  0

  0
 • NAC
  29 mei, 2010 - 20:15

  @ Wallie.. Ze inverteren niet in NAC maar in het Stadion!! NAC heeft het enige bezit wat ze nog hadden aan Hoppen verkocht. Zou je denken dat ze NAC Failliet zouden laten gaan… never,dan kan de gemeente het stadion afschrijven.. te veel geld en geen naam bekendheid meer via de voetbal.

  @ Helsie.. NAC Breda hoort te trainen in Breda en niet in een andere gemeente!!! Gemeente heeft NAC geholpen toen ze het moeilijk hadden en nu gaat NAC geld uitgeven in een andere gemeente voor te trainen… Had liever gehad dat het geld in de zelfde gemeente was gebleven!
  NAC Breda zou ook meer moeten samenwerken met clubs als Jeka, Baronie etc.. Krijg je binnen de gemeente Breda nog meer draag vlak voor NAC.

  0

  0
 • NACdeClub
  30 mei, 2010 - 00:34

  @beer

  Zo groot is de draagvlak in (alleen) Breda trouwens schijnbaar niet.. van de 17000 man komen er maar 6500 uit Breda zelf.. Dat aantal mag idd wel een stuk omhoog.

  Verder vraag ik me de volgende vragen enorm af:

  Hoe zit het met het geld dat vrij zou komen in de verbouwplannen? Dat was toch rond de 5/6 miljoen? Daar is dit gat toch mee te dichten?

  0

  0
 • Robbie
  30 mei, 2010 - 03:12

  Hoppen neemt ons goeie ouwe NAC tot zich…. Neemt de schulden opzich. Koopt 51% NAC ala van Summeren constructie. Volgend jaar berg talent uit de eerste divisie en wat andere nuttige voetballers uit de overige ligas en bastaaaaa!!!!!
  Beetje lulkoek van die voetballers alleen mensen zo lijkt het er toch op uit te draaien? Lijkt me een mooi optel sommetje.

  De Gr.

  0

  0
 • kees4
  30 mei, 2010 - 06:18

  de man met de snor zei vanavond dat de vervanger bij nac voor es martien vreijsen wordt

  0

  0
 • DnWitte
  30 mei, 2010 - 06:56

  @ Kees4

  Dat zou echt de meest belachelijke oplossing zijn die er is.
  Martien is destijds al met pek en veren uit het stadion verdreven.
  Lijkt me dus zwaar gelul.

  0

  0
 • Hoi
  30 mei, 2010 - 08:46

  @ kees4

  Dat lijkt me van alle oplossingen die er te verzinnen zijn de meest slechte.

  0

  0
 • hedu
  30 mei, 2010 - 10:06

  Beste Naccers,

  Het zal inderdaad met NAC wel goedkomen, alleen is het weer schandalig dat er binnen het bestuur niemand van elkaar iets weet. Ik krijg sterk de indruk dat eenieder zomaar iets doet. Theo neem je verantwoording over hetgeen er is gebeurd.
  Betreft het stadion het volgende, de gemeente Breda is hiervoor aansprakelijk de hoge kosten en de planning zijn de fout van de gemeente, ze zijn altijd al laks geweest met het afgeven van bouwvergunningen. De extra meerwerkkosten dienen niet door NAC maar door de gemeente worden gedragen, hadden ze maar een bouwadviesbureau moeten inschakelen.
  Het is tevens triest om nu te horen dat er pas 2500 seizoenskaarten zijn verlengd, deze mensen hebben geen vertrouwen mer in het bestuur.
  Beste Jan Hoppen doe hier iets aan, ik heb sterk de indruk dat jij precies weet wat er speelt en waar de schoen wringt.
  Het trainingscomplex opheffen en weer trainen bij het stadion zoals het hoort, dit scheelt ook kosten wij zijn immers geen P$V of AC Milaan.

  Gemeente Breda blijf af van onze club.

  0

  0
 • DnWitte
  30 mei, 2010 - 10:24

  @ Hedu,

  Betreffende die seizoenskaarten is dit natuurlijk gewoon onzin.
  Sinds 1 of 2 jaar worden seizoenskaarten automatisch verlengd.
  Dat wil dus volgens jou zeggen dat, zo'n 12500 mensen NAC hebben laten weten geen gebruik meer te maken van hun plaats.
  Denk het dus niet…..

  En wat de verbouwing van het Stadion is idd de gemeente verantwoordelijk en niet NAC.

  0

  0
 • gerrit
  30 mei, 2010 - 10:29

  geef jan hoppen meer zeggenschap en maak ton lokkhoef en of pierre technisch direkteur en alles komt goed

  0

  0
 • gerrit
  30 mei, 2010 - 10:30

  lokkhof

  0

  0
 • Hoi
  30 mei, 2010 - 10:48

  Lokhoff?

  0

  0
 • nac6
  30 mei, 2010 - 11:07

  al dit gerotzooirond nac doet de club geen goed.
  er zal een nieuw bestuur MOETEN KOMEN
  en een sterkr td ter vervaning van es die voor 1 miljoen naar az gaat.
  de beste man daar voor is pvh hij heeft veel fouten in het verleden gemaakt, maar zijn internationaal netwerk is van onschatbare waarde voor nac en laten we god danken op onze blote knieetje als hij dat wil doen.
  maar dan moet wel mommers en van de hoeven opzouten.
  vraag janus oomen als voorzitter die man heeft een goed politiek en een breed maatschapelijk netwerk om nac er boven op te helpen en is bovendien een persoon die interger is.
  dij en pvh moeten card blache krijgen om de club weer op het goede spoor te zetten.
  overgens jan hoppen kan ook nog wel wat vriendjes met geld aanspreken om dit in de club te steken.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  30 mei, 2010 - 12:06

  Pierre carte blanche geven ? Een dame blanche kan tie krijgen.
  Misschien is nac6 vergeten dat heel veel supporters hem een card rouge hebben gegeven, dus begint ie al met een vrij beperkt draagvlak.

  Ik stel voor als clubleiding: Scouting Nederland in de rol van el presidente met als zijn secundanten kees4 en nac6.
  :P

  0

  0
 • scheppioni
  30 mei, 2010 - 12:21

  Whahahaha, da's een goeie Dun Nakkenist, als je altijd aan het zeiken blijft, zou het ook goed zijn om te laten zien hoe het wel moet, al zal het moeilijk verhaal zijn ! Ik zeikte ook altijd op scheidsrechters toen ik voetbalde en was een heet baasje zeiden ze, maar nu trek ik zelf ook de stoute schoenen aan en fluit zelf ook ! Ik ben van mening op gevoel fluiten, dan fluit je beter als volgens de regeltjes en tot nu toe gaat dat me goed af ! Ik heb eerder een probleempje bij mijn zoontje in de E jeugd, die maken allemaal van die halve overtredingen ! Overigens die dame blanche, wel met extra slagroom, is lekker bourgondisch !

  0

  0
 • Marti
  30 mei, 2010 - 12:28

  Met Jan Hoppen gaat NAC nog verder naar de knoppen.want die gaat ook voor eigen belang.

  0

  0
 • nm
  30 mei, 2010 - 13:26

  Laten we eerst een dinsdag afwachten.

  0

  0
 • john f.
  30 mei, 2010 - 13:36

  @ Marti; nee, dan de enige potentiële kapitaalverstrekkers van NAC bij voorbaat veroordelen, dat schiet lekker op… (zucht). Zoals nm zegt: dinsdag D-day.

  0

  0
 • KJ
  30 mei, 2010 - 17:12

  Dat sommige mensen nu nog steeds achter die Mommers en het bestuur blijven staan en de mensen die kritisch waren nog steeds afvallen is niet te geloven! Die frisse wind mag van mij zeker Hoppen zijn en PvH, Lokhoff en of CvN moeten worden gerehabiliteerd of hoe the fuck je dat ook moge schrijven.
  @nakkenist Het doet je pijn dat Scouting NL altijd gelijk had en jij dus niet.

  0

  0
 • P. Schrauwen
  30 mei, 2010 - 18:23

  Het bestuur en Mommers moeten gewoon aftreden. Die rat van een Stewart is er trouwens mooi tussenuit gepiept. Maar ja dat hadden we kunnen verwachten van een Yankee…..

  0

  0
 • Granada CF
  30 mei, 2010 - 20:14

  KJ, ja Scouting had altijd gelijk. En alle Nederlanders dragen klompen…

  Hup NAC en hala Breda

  0

  0
 • NACdeClub
  30 mei, 2010 - 20:22

  niks geen PvH of Ton Lokhoff… gewoon een goede bestuurder graag..Met als het kan ES aanblijvend als TD. En anders een TD die zich al ruim heeft bewezen.. Mohamed Alach?

  Wellicht wel Ton ooit aanstellen bij NAC.. maar wel iets waar hij goed in is.. bijv. scouten of hoofdopleidingen.. TD moet je naar mijn mening wel echt een langere termijn visie hebben.. en betwijfel dat bij Ton..

  0

  0
 • ouwe gek
  31 mei, 2010 - 07:37

  bij willem 2 hebben ze nu bijna iedereen eruitgeknikkerd… moet dat misschien bij ons ook niet gebeuren, willen we ooit nog iets betekenen in de eredivisie?

  0

  0
 • Nu dus zo
  31 mei, 2010 - 13:11

  Inmiddels heeft Nac te kennen gegeven mee te zullen werken aan een transfer van Donny Gorter, Kees Kwakman, Robert Schilder of Matthew Amoah.
  Zit dus niks anders dan verkopen lijkt me.

  0

  0
 • Sl@m
  31 mei, 2010 - 17:38

  En ik dacht dat Donny, Kees, Robert en Matthew bleven?

  0

  0