Go to Top

Janse 3 jaar naar NAC

Janse 3 jaar naar NAC

Inmiddels is het definitief, Jens Jansse tekent een contract voor 3 jaar bij de Parel van het Zuiden, aldus NAC.nl

Janse is verheugd op zijn transfer, wat geheel te begrijpen is natuurlijk. Het is voor hem in alle opzichten een stap voorwaarts. Janse begon bij de jeugd van PSV om vervolgens aan de slag te gaan in Tilburg.

“Van mijn achtste tot mijn negentiende heb ik de jeugdopleiding van PSV doorlopen”, aldus Janse. “Ik kon toen een contract tekenen, maar omdat in de selectie van PSV al vier spelers zaten die op de rechtsbackplek konden spelen, heb ik gekozen voor Willem II. Bij die club zou ik in de eredivisie kunnen spelen en dat is ook aardig gelukt. De afgelopen jaren heb ik daar 110 competitie- en bekerwedstrijden gespeeld.”Jens Janse speelde regelmatig met Jong Oranje en werd de laatste jaren al met verschillende clubs in verband gebracht. “Maar Willem II wilde mij niet laten gaan. Nu loopt mijn contract af en ik heb met verschillende clubs in zowel Nederland als het buitenland gesproken. Bij NAC heb ik een goed gevoel, vanwege de ambities en toekomstplannen. Ik denk dat ik me bij NAC de komende drie jaar verder kan ontwikkelen.”

Qua sfeer en beleving zal de Venlonaar even moeten wennen in Breda. “Ik heb nog nooit een Avondje NAC meegemaakt, maar ik hoor dat dat geweldig is. Natuurlijk ken ik de rivaliteit. Maar gezien de posities van de twee clubs is NAC voor mij een stap vooruit. Ik ben dan 26 jaar en dan zie ik wel verder. Ik droom wel van een buitenlands avontuur. Daar lag wel een mooie mogelijkheid nu, maar ik denk dat het beter is om me in Nederland bij NAC nog verder te ontwikkelen.”
Jens is een zelfde soort type als Elshot en Feher, hij is waarschijnlijk aanvallend iets beter dan die twee. “Ik ben vroeger rechtsbuiten geweest en dat zit er nog een beetje in. Ik mag graag opkomen als back.”

Janse is nu nog woonachtig in Eindhoven. “Maar ik kom waarschijnlijk in Breda wonen”, zegt hij. En wij geloven hem aangezien hij vanmiddag al is gespot in het mooie Bredase….

, , , ,

31 Reacties op "Janse 3 jaar naar NAC"

 • Gilze
  8 april, 2010 - 16:50

  Welkom, ben benieuwd wat hij gaat brengen. Jong Oranje speler erbij is nooit verkeerd dus hij zal vast wel wat kunnen. Aanvallend vaak goed verdedigend wel eens een steekje laten vallen. In iedergeval weer wat snelheid achterin.
  Succes

  0

  0
 • 7Hills
  8 april, 2010 - 17:02

  Wat ik heb begrepen is dat hij dit seizoen door wat klein blessureleed niet een topseizoen draait. En zoals hij op de website van NAC ook uitlegt is het meer een aanvallende back, en tsja, dat zit er nu natuurlijk niet in in STilburg ;)

  Het zal wel weer een aanwinst blijken voor Nac. Elke speler die de afgelopen tijd aangetrokken is ( Kwakman, Schilder, Luijkcx en nu Janse) is uitgebreid en langdurig gevolgd en bekeken door Nac. De scouts (van As? Geen idee wat ie anders doet) gaan zelfs naar de trainingen kijken om een goed beeld te krijgen van een speler. En als NAC Janse wil hebben, dan zal het wel bevallen zijn! Nu Kruiswijk nog en aanvallend e.a. erbij en dan gaan we een mooi jaar tegemoet!

  0

  0
 • Pieperkee
  8 april, 2010 - 17:04

  Netjes gedaan NAC ook met het oog op de verjonging van het elftal

  0

  0
 • Martijnnaccer
  8 april, 2010 - 17:36

  Dat is goed nieuw! Ben beniewd!

  0

  0
 • Dave
  8 april, 2010 - 17:39

  Tja…Ik ben nog niet overtuigd. Denk niet dat hij iets zal toevoegen maar hopelijk heb ik ongelijk.

  0

  0
 • N-a-c
  8 april, 2010 - 17:39

  De buurtjes zijn maar wat al te blij dat ie vertrekt !!!

  0

  0
 • D´n Belg
  8 april, 2010 - 17:49

  en kurt maakt de weg naar …. Tilburg

  0

  0
 • willemf5
  8 april, 2010 - 18:02

  Ambities, toekomstplannen? Wie heeft dit die jongen allemaal wijsgemaakt?

  0

  0
 • Benji
  8 april, 2010 - 18:21

  @willemf5

  Vergeleken met Willem II toch wel neem ik aan, Willem II zit in de schulde en staat al wat jaren als mogelijke degradatie kandidaat alleen tja, elk jaar gaat het jammer genoeg niet gebeuren…

  0

  0
 • Benji
  8 april, 2010 - 18:24

  Owja, leonardo geeft in filmpje aan op nac.nl datie echt fit is..

  0

  0
 • noubest
  8 april, 2010 - 18:26

  Mooie aankoop!

  Het beste publiek van Nederland wenst je succes!

  0

  0
 • Joopie
  8 april, 2010 - 18:40

  Hele goede en slimme aankoop. Speler met veel potentie waar we zeker wat aan gaan hebben! Goed gedaan van de technische staf

  0

  0
 • pc
  8 april, 2010 - 18:43

  en nu die amoah nog
  anders moet hij maar opzouten

  0

  0
 • pc
  8 april, 2010 - 18:57

  ik zag op bndestem dat het gesprek met amoah uitgesteld was
  weg met die spits
  lame tak

  0

  0
 • Brightest Star
  8 april, 2010 - 19:30

  Diegene die het hier een goede en slimme aankoop vinden hebben hem waarschijnlijk nog nooit een hele wedstrijd zien ballen! Deze gast is echt een drama,net als de kas bij NAC. Een speler die bij Willem2 notabene geen vaste basisplek heeft!
  Zal allemaaal lekker opschieten.
  Verjongen prima,maar dat ze nu juist met deze derderangs speler aan komem hollen zegt helaas weer voldoende over ons scoutingsbeleid.
  Jaja,ik weet het,zoals ik zelf al aangeef,de kas is leeg,heeft trouwens nooit wat behoorlijks ingezeten,maar toch….! Wat mij betreft hadden ze beter nog een jaartje met Kurt door kunnen gaan! Je weet wat je hebt en we weten ook wat we er nu voor terug krijgen! Simpelweg een mindere voetballer! Aangezien we weten, dat van As niet snel een goed jong talent weet te vinden was het beter geweest om hem nog een jaar stad en land af te laten struinen! In zijn vijfde jaar zal hij ons toch eindelijk wel een verrassen met iets beters dan Jens Janse?? In ieder geval zijn ze in Stilburg behoorlijk blij dat hij vertrekt. Hebben ze daar toch nog iets om happy over te zijn,want over enkele weken is het daar gedaan met de lachspieren!!

  0

  0
 • Benji
  8 april, 2010 - 19:37

  Ik vind dat NAC het met een nieuwe spits en met Fouad moet doen..

  0

  0
 • N. Aukesss
  8 april, 2010 - 19:48

  Geen idee hoe die jongen speelt eigenlijk. De kruiken schijnen wel blij te zijn dat hij vertrekt, maar dat zegt me weinig. Er waren ook veel NAC-supporters die blij waren dat Ronnie Stam wegging, die heeft zich toch ook aardig ontwikkeld. We zullen snel genoeg ondervinden wat die jongen in huis heeft.

  0

  0
 • jan uit G
  8 april, 2010 - 20:07

  als ik hem zo hoor prate vindt ik het beter dat tie rechtshalf moet gaan spelen,maar moete we die jongen eens geen kans geven voor dat we weer gaan zeike over wat tie wel en wat tie nie kan, wordt een beetje moe van dat achterlijk gelul hierboven.NAC heeft geen geld voor grote aankopen dus moete wij het met dit soort jongens doen wanneer dringt dat is door in die dikke koppe,AL HET GELD ZIT IN HET STADION ER IS NIKS MEER OVER OM DURE SPELERS TE KOPEN!!! VEREKTE MONGOL

  0

  0
 • ronaldnac
  8 april, 2010 - 20:52

  weet iemand hoe het zit met de voorverkop naar fietstas want op nac.nl staat het best wel vaag dat er maar 180 plaatsen zijn dus weet iemand hoeveel er in het uitvak kunnen en hoeveel er zijn verkocht?
  alvast bedankt

  0

  0
 • Mennos199
  8 april, 2010 - 21:19

  Deze gozert is me nog nooit positief opgevallen (zoals heel de selectie) in een wedstrijd van w2
  Hij zal het eerste waar moeten maken!

  0

  0
 • Benji
  8 april, 2010 - 21:28

  @ronaldnac

  Bij de primera zijn voor als je de auto pakt, bij gebrek aan auto dus de bus wil pakken gewoon SV bellen dat je mee wil en op wedstrijd dag netjes betalen zodat je mee mag.

  0

  0
 • Granada CF
  8 april, 2010 - 21:34

  Voorgaande jaren moest NAC de selectie verjongen en vooral niet tot de zomerstop wachten met het aantrekken van nieuwe spelers. Goed. Het is april en twee jonge spelers komen naar NAC. Gelukkig valt er dan nog te mauwen. Want het is drie keer niks. Snel Bosschaart halen dan maar, of toch Hasselbaink? Jens, welkom bij de Parel van het Zuiden!

  Hup NAC en hala Breda

  0

  0
 • marti
  8 april, 2010 - 21:59

  @ N AUkesss bij twente loopt wel een trainer rond die stam beter heeft laten gaan voetballen, hij heeft net iets meer in zijn mars dan Maaskant,hij zal nooit een elftal naar dergelijke hoogte kunnen brengen.en ook geen speler.

  0

  0
 • Hoi
  8 april, 2010 - 22:28

  @willemf5

  Anders verander je je naam gewoon in willemvak410

  0

  0
 • Bonje
  9 april, 2010 - 10:00

  kom kom, geef die jongen een kans, hij komt van NUL en presteren bij zo'n sfeerloos wanabee clubje als W2 is onbegonnen werk. Daar zou Messie nog niet uit kunnen blinken.

  0

  0
 • B
  9 april, 2010 - 11:11

  Welkom bij een echte club Jens!

  0

  0
 • RSD
  9 april, 2010 - 11:45

  Ik hoop dat hij zijn huidige vorm vasthoudt in Breda. Succes ermee…wij zijn er blij mee.

  0

  0
 • Oma
  9 april, 2010 - 23:19

  Drama voetballer, was vorig seizoen bij de helft van de tegendoelpunten betrokken. Aanvallend ingesteld?? heeft in 4 seizoenen willem II 1 doelpunt gemaakt en 2 assists. Stormt langs de lijn maar rendement ho maar. Zit bij ons (degradatiekandidaat) de bank warm te houden. Veel succes dr'mee haha

  0

  0
 • Michiel ;
  10 april, 2010 - 12:10

  Goed nieuws!

  0

  0