Go to Top

Janssen fluit FC Volendam-NAC

Janssen fluit FC Volendam-NAC

Aanstaande vrijdag staat zoals bekend de mooiste awayday van het jaar op het programma. Biertje drinken op de Dijk, fotoshoot in klederdracht, dingen met paling, het kan allemaal! Na het Bredase volksfeest op locatie wordt er in het Kras Stadion gestreden om een plek in de play-offs. De KNVB heeft bekendgemaakt welke scheidsrechter deze strijd in goede banen moet gaan leiden.

Hoewel Jong PSV vrijdag aan één punt genoeg heeft om de eerste periodetitel van het seizoen binnen te slepen, maakt de uitslag bij RKC-Jong PSV slechts tot op zekere hoogte uit voor NAC. Bij winst in Volendam verzekert NAC zich hoe dan ook van een ticket voor de play-offs promotie/degradatie. Zie dit bericht voor een nadere toelichting.

Omdat NAC voor dit seizoen uitsprak dat een plek in de play-offs (als het even kan gevolgd door promotie) voor dit seizoen de doelstelling is, is het lekker als je kwalificatie voor die play-offs al in september af kan vinken. Vorig jaar faalde NAC twee keer opzichtig en plaatste het zich pas laat in het seizoen via de hoge klassering op de ranglijst, maar een nieuwe selectie en het aloude adagium ‘driemaal is scheepsrecht’ bieden hoop op betere tijden.

Scheidsrechter Ed Janssen zal aanstaande vrijdag de fluitist van dienst zijn in Volendam. Hij krijgt hulp van sidekicks Balder en Hoekstra. De man met de bordjes heet deze week Van der Eijk.

Bron: B-Side Rats

 

7 Reacties op "Janssen fluit FC Volendam-NAC"

 • Schipper
  28 september, 2016 - 11:36

  Altijd weer die Janssen…heuj

  0

  0
 • scheppioni
  28 september, 2016 - 12:44

  Zet dat paard maar liever in de gang dan aan de dijk op het veld !
  Er is echt maar ene conclusie voor vrijdag, vanaf seconde 1 niks aan toeval overlaten !!! HUP NAC !
  Geen afwachtend/behoudend/angstvallig gebrei door onze geel zwarten op het veld !

  0

  0
 • Uit je Naaht
  28 september, 2016 - 12:49

  Waar is nou precies gezegd dat nacompetitie voor NAC de doelstelling was? Volgens mij was de doelstelling ‘promotie’. Vervolgens zeiden mensen: ‘Aha, de doelstelling is dus het kampioenschap, want dat is promotie’, waarna anderen zeiden ‘maar promoveren kan ook via de nacompetitie’. Maar dat alleen het halen van de nacompetitie de doelstelling was… dat heb ik nergens vanuit NAC gehoord. Iemand een linkje naar het interview of artikel waarin dat zo gezegd wordt?

  Het zou kunnen zijn dat de scherpe randjes er vanaf zijn gehaald en dat er is gezegd: doelstelling is ‘strijden voor promotie’. Maar ook dan ben je er nog niet met plaatsing voor de play-offs… dan moet je ook een op zijn minst aardige prestatie neerzetten in diezelfde nacompetitie. Dan is de doelstelling dus: tot het laatste moment meedoen om het kampioenschap en/of tot het laatste moment meedoen in de nacompetitie.

  Dit zeg ik overigens ter verdediging van NAC (en de mensen die het officiële standpunt van de club uitdragen). Als de doelstelling daadwerkelijk slechts het halen van de nacompetitie is schaalt de club zichzelf te laag in, is de club onvoldoende ambitieus en minacht het de achterban. Maar ik geloof dat dus niet, dat NAC simpelweg het halen van de nacompetitie als doel heeft… en ik heb het ook nergens gelezen.

  0

  0
 • RNL
  28 september, 2016 - 12:56

  @Uit je Naaht:

  ” “Wij moeten om promotie strijden en bij de eerste vijf eindigen.” (http://www.bsiderats.nl/nac-gaat-promotie/)

  De negatievelingen zullen zeggen dat 5e worden en de nacompetitie meteen verliezen ook “om promotie strijden” is, de positievelingen zullen zeggen dat om promotie strijden kampioen worden is ;-)

  0

  0
 • Uit je Naaht
  28 september, 2016 - 13:11

  @RNL

  Helder, danku! Dan heeft het winnen van de eerste periode dus verdraaid weinig te maken met de doelstelling. Toch zou het lekker zijn, alleen al voor de moraal, vanwege de 75.000 en voor wellicht zelfs de Bronzen Stier in het NAC Museum.

  Knallen!

  0

  0
 • karel1
  28 september, 2016 - 17:13

  Geloof nou niet dat het een makkie wordt zijn echt meer kapers op de kust.
  Doel stellingen zijn allemaal papieren uitspraken..
  Moet nog heel veel gebeuren met dit elftal.
  Wacht nu eerst eens af dat ze een keer thuis winnen iets makkelijker.
  Maar de wil om te winnen is aanwezig knokken er goed voor ,maar komt iets meer kijken dan dat.

  0

  0
 • Fred
  29 september, 2016 - 20:21

  Edje VVV , dat zal een extra handicap worden vrees ik .
  Het zal toch uit onszelf moeten komen .

  0

  0