Go to Top

Jong NAC verliest

Jong NAC verliest

Jong NAC heeft gisteren de uitwedstrijd bij Jong Roda JC met 2-0 verloren. Een vroege rode kaart voor Roda deed Jong NAC volgens trainer Karelse de das om.

Karelse: “Het feit dat dat zij al na tien minuten rood kregen was voor ons niet gunstig. Wij wilden daar eigenlijk vanuit een gesloten verdediging spelen, maar na die rode kaart gingen zij dat doen. Ze gingen 4-4-1 spelen en zakten ver in, waardoor de ruimtes klein waren. Moet ik zeggen dat ze dat goed deden, hoor.

Uiteindelijk verloor NAC volgens Karelse terecht de wedstrijd van de counterende Limburgers: “De eerste was een houdbare bal. Dat was in de 70e minuut. Daarna veroorzaakte keeper Jansen nog een penalty en toen was het helemaal gedaan. Zonde. Maar goed, we hadden nergens recht op, want we hebben zo goed als niks gecreëerd.

3 Reacties op "Jong NAC verliest"

 • snake
  23 maart, 2010 - 11:30

  Met papiertje zegt ook niet alles.

  0

  0
 • scheppioni
  23 maart, 2010 - 12:23

  Karel moet gauw leren aan Jelle, hoe je (in de lucht) de baas bent in de vijf meter, want dat lukt van Zwam ook nie blijkbaar !

  0

  0
 • zwampie
  23 maart, 2010 - 21:08

  ach ja,als ik karelse hoor zeggen dat hij NAC zaterdag de 1e helft nog niet zo onaardig vond doen,denk ik ook niet dat hij een echte top trainer zal worden.

  En dan nog te bedenken dat NAC als huisstijl de 4-3-3 nog steeds door wil voeren,moet je daar als trainer van een 2e ook niet bij achterblijven ,anders leidt je de spelers verkeerd op,en dan wil hij als een gesloten verdediging gaan voetballen 5-4-1(aangezien roda dit al ging doen maar dan met 1 man minder).tja lekker bourgondisch en NACs

  next

  0

  0