Go to Top

Kaartverkoop FC Den Bosch uit

Kaartverkoop FC Den Bosch uit

Volgende week vrijdag staat er weer een uitwedstrijd op het programma na twee thuiswedstrijden. Het is het Brabants onderonsje tegen FC Den Bosch. De club van Anthony Lurling (stiekem is dat NAC, uiteraard maar daar speelt hij nu helaas niet meer…) is 18 maart de tegenstander.

En ze verwachten nogal wat Bredanaars de 18de, nadat we aanstaande maandag een rustdagje hebben ten opzichte van de andere ploegen die wel allemaal moeten spelen. In totaal zijn er 570 kaarten beschikbaar. Allen voor een verplichte combi (…) maar wel eentje die ook met de auto te doen is. 260 kaarten zullen er verkocht worden via de Supportersvereniging. de overige kaarten worden verkocht via NAC. 250 voor de bus en 60 voor de auto.  De voorverkoop is afgelopen donderdag al gestart (ja, we lopen een partijtje achter) en de UKP-ers en Cv1912-leden hebben hun voorrangsrecht al kunnen gebruiken. Nu kan iedereen een kaartje kopen.

En volgens NACtickets.nl zijn voor zowel auto als bus nog volop kaarten te koop. Kaarten voor de autocombi zijn enkel te koop voor uitkaart+-houders. IEdereen zonder UKP moet de bus nemen. En let op: Busjes niet toegestaan; enkel personenauto´s. Kaarten voor de auto kosten je €9,- en met de bus kost het €23,50. Verkoop loopt via internet en de S&I-desk. Volle bak in Den Bosch ?/!

Bron: B-Side Rats, NAC

 

73 Reacties op "Kaartverkoop FC Den Bosch uit"

 • Chefke
  7 maart, 2016 - 15:11

  Misschien eens een idee voor NAC om dit soort uitwedstrijden te ‘sponsoren’. Neem de helft van het geld van de buscombi op je rekening en er gaat 3x zoveel man mee. Ik ben er in ieder geval bij, nu weer eens hopen op een ouderwets vol uitvakje!

  0

  0
 • Eddy W
  7 maart, 2016 - 15:28

  Chefke,

  NAC zelf zal zijn geld op een andere manier kunnen besteden gok ik zo. Maar wij houden jou niet tegen om dit te sponsoren hoor.

  0

  0
 • Gilze
  7 maart, 2016 - 15:36

  @ chefke

  Ja dat zou wel weer s leuk zijn. Bij de zusjes uit Tilburg worden zon 3 wedstrijden per jaar door sponsors vergoed . Kleine moeite vaak maar wel volle uitvakken voor een paar euro.

  Jaren geleden deed sunweb dit nog wel eens bij NAC maar helaas nu niet meer.

  0

  0
 • Nakkie
  7 maart, 2016 - 16:11

  Respect voor iedereen die gaat. Spelers zouden die kaarten moeten betalen.

  0

  0
 • negentientwaalf
  7 maart, 2016 - 16:31

  ik zie iedere uitwedstrijd ongeveer dezelfde gezichten en dat zijn er niet veel, evenals het voetbal wat ook niet veel is maar dat mag niet baten, kaarten zijn met bus inclusief relatief duur en op een vergoeding hopen doe ik al een lange tijd niet meer, sterker nog: bij belangrijke wedstrijden die wel razendsnel uitverkocht zijn hoef je ook niet op voorrang ofzo te hopen. NAC doet niets voor haar uitsupporters aantallen, ik hoef verwacht echt niet dat NAC zo’n 8000 euro aan kaartjes gaat sponsoren voor den bosch uit maar maak het even interessant, beloof ze een pilsje, worstenbroodje of haal een beetje van de prijs af. toon initiatief.

  0

  0
 • Vraagje
  7 maart, 2016 - 17:38

  Graag zouden we gaan met de auto (2 personen) allebei seizoenskaart houder, maar hoe word je een uitkaart plus houder?

  0

  0
 • Denicos
  7 maart, 2016 - 17:38

  +2 kaartjes. Allergisch voor chocolade, maar toch zin in een Bossche bol. Hup NAC

  0

  0
 • Captain Haddock
  7 maart, 2016 - 17:40

  Het zou inderdaad mooi zijn als er weer een paar uitwedstrijden (deels) gesponsord worden. Schoot mij bij het zien van het uitvak van de Stillems in Arnhem ook te binnen. Jaren geleden werd die wedstrijd – met een heerlijke goal van Mike Zonneveld in de laatste minuut – gesponsord door Sunweb. Mooie publiciteit (vermeld het groot op fora en het wedstrijdbiljet) voor de sponsor en volle(re) uitvakken: win-win! Het zou de marketingafdeling sieren om hier werk van te maken. Zo kom je de trouwe supporters tegemoet in de kosten en krijg je meer volk op de been. Wederom: win-win!

  0

  0
 • Die ne gast
  7 maart, 2016 - 18:05

  De komende wedstrijden staat er te weinig op het spel om een grote massa NAC-supporters op de been te krijgen. Bij de NACompetitie wordt het pas weer volle bak.

  0

  0
 • J
  7 maart, 2016 - 18:26

  @ Captain Haddock

  Zover ik weet werd het gesponsord door Bavaria?!

  Wat een heerlijk slot had die wedstrijd.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  7 maart, 2016 - 18:40

  Nee, bedankt. Elk jaar geef ik echt honderden euro’s uit aan NAC. Seizoenkaart, uitwedstrijd of 6/7 en dan nog iedere thuiswedstrijd voor minstens een euro of 25 aan bier. Niet erg, ik geniet ervan en doe het graag, maar ik betrap mijzelf erop dat ik de binding met mijn club langzaam maar zeker aan het verliezen ben. Ik kan mijzelf niet meer identificeren met het huidige NAC. Vrijdag heb ik voor het eerst in 6 jaar een thuiswedstrijd overgeslagen. Ik kon het gewoon echt niet meer opbrengen om naar die pot te kijken. Natuurlijk, uiteindelijk zoek je toch een stream via internet en volg je Twitter op de voet, maar ik heb er geen spijt van dat ik niet ben gegaan. Het was slecht, héél slecht. Daarbovenop nog een troosteloze ambiance. Zelden zo’n bedrukte sfeer meegemaakt bij NAC. Je kon een knoop horen vallen. Deed zeer.

  Dit is gvd niet meer mijn NAC! Ik ben er kapot van mannen, echt waar. Vroeger liep ik trots als een pauw met mijn NAC shirt door Spanje, Turkije, Mexico en argentinië. En jawel, overal kende ze NAC. Want die maken zoveel lawaai, mooie supporters, veel bier en sfeer. Op de lokale Nederlandse campings werd ik vaak uitgelachen. NAC haha, die zijn echt zo slecht… Maar daar had ik schijt aan. Wij waren de beste supporters van het land, chaos maken, lawaai, iedereen met knikkende knieën naar Breda. NAC is prachtig, uniek, zei ik dan. Wij kunnen er geen reet van, maar NAC is het allermooiste wat er is. En iedereen die op zaterdagavond bij ons is geweest, weet wat ik bedoel. En dan liep ik weg, met mijn tafeltennisbadje, mijn zwembroek en mijn NAC shirt. Handen in de lucht, HUP NAC!

  Wat mis ik die tijden jongens. Mijn NAC brokkelt af en wij kunnen alleen maar toekijken. Kom op NAC, kom terug! Ik mis je zo !!

  0

  0
 • scheppioni
  7 maart, 2016 - 19:24

  @ Los Pollos Hermanos
  Prima verwoord en herkenbaar helaas en in mijn ogen als ik heel eerlijk ben, heeft het beleid van ons NAC van de laatste twee seizoenen er helaas zelf om gevraagd het was een passief zooitje van pipo rutjes tot aan de laatste drie trainers aan toe, zij hebben het ware NAC langzaam naar een angstvallig stelletje laten afglijden en dat heeft dan dus effect op alles helaas !

  0

  0
 • Advocaat van de Duivel
  7 maart, 2016 - 19:37

  Me dunkt dat het lawaai van de tribunes moet komen, hoe slecht uw BVO ook speelt.

  “NAC haha, die zijn echt zo slecht… Maar daar had ik schijt aan. Wij waren de beste supporters van het land, chaos maken, lawaai, iedereen met knikkende knieën naar Breda. NAC is prachtig, uniek, zei ik dan”

  0

  0
 • Frituurpan
  7 maart, 2016 - 21:50

  Als we die sfeer terug willen, moeten er denk ik mensen zijn op de ere tribune die mee durven te zingen…

  0

  0
 • NAC Breda FC
  7 maart, 2016 - 22:48

  @Frituurpan

  Met je eens de eretribune is dus niet alleen F7.

  0

  0
 • negentientwaalf
  7 maart, 2016 - 22:56

  @frituurpan dat zou super tof zijn, helaas is de B-side ook om te janken de laatste tijd, soms wordt je nog bijna raar aangekeken ook als je geluid maakt, boos kan ik er al niet meer om worden.

  wel doet het ongelofelijk veel pijn en kan ik me helaas aansluiten bij los pollo hermanos, behalve het wegblijven dan.

  0

  0
 • Jessie
  7 maart, 2016 - 23:12

  Ik heb net ook 2 kaarten besteld maar weet iemand al Hoelaat de bussen vertrekken ivm vrijvragen op werk

  0

  0
 • Dutchbird
  8 maart, 2016 - 01:24

  @ Los Pollos Hermanos
  Ik ken dat gevoel. Uitwedstrijden; wat een gedoe ik pik wel een streampje mee en als dat niet lukt ben ik tevreden met de samenvatting op SBS6. Thuiswedstrijden leuk, maar lang niet allemaal. Volgend jaar weer Juup dan denk ik erover om via losse kaartjes de leukste wedstrijden eruit te pikken. Het brokkelt af en dat wil ik eigenlijk niet.
  .
  Daarom heb ik zoveel waardering voor enkele Sparta fanaten onder mijn vrienden. Dat was jarenlang een van de vaste waarden in de eredivisie, vaak subtop. Bij thuiswedstrijden volle bak op het Kasteel. Vanaf 1957 altijd eredivisie, toen van 2002 tot 2005 eerste divisie, daarna weer 5 seizoenen eredivisie en sinds 2010 ieder jaar knokken om weer terug te keren naar de eredivisie. Dit jaar gaat dat eindelijk lukken en hoewel ik liever had gezien dat NAC op 1 stond gun ik het mijn vrienden die ook in de afgelopen jaren Sparta hondstrouw zijn gebleven met een seizoenkaart en regelmatig een uitwedstrijd. Zij hadden reden tot klagen want jaar na jaar zaten er minder mensen op de tribune van het Kasteel.
  .
  Ik hoop dat we snel uit die Juup zooi komen. Maar ik hoop ook dat als dat niet lukt we nooit onder de 10.000 toeschouwers zakken. Dan zijn er al veel plekken leeg maar is het nog niet zo’n zielige vertoning als bij de meeste Juup clubs.
  .
  Maar zo ver hoeft het niet te komen als de heren aandeelhouders doen wat goede aandeelhouders doen om hun bedrijf gezond te maken krijgen. Dit seizoen bewees dat NAC in potentie iedere thuiswedstrijd tenminste 18.000 betalende supporters in het stadion heeft zitten. Dat levert op zichzelf al een mooie omzet op maar is ook aantrekkelijk voor sponsoren die dat graag belonen met een mooi sponsorcontract. Een een achterban van 18.000 vaste supporters betekent in potentie minstens 30.000 mensen die jaarlijks merchandise aanschaffen.
  .
  Als onze aandeelhouders willen laten zien dat ze ondernemer zijn en participeren in een van de meest kansrijke voetbalbedrijven van Nederland, dan moeten ze Hans Smulders al in april voorzien van een aankoopbudget van € 5 miljoen en een jaarlijks salarisbudget voor spelers ter hoogte van hetzelfde bedrag. Die eerste € 5 miljoen is een diepte investering die via transfers op termijn ruimschoots terugkomt en die jaarlijkse € 5 miljoen laat zich jaar in jaar uit winstgevend terugverdienen met een stevig positief saldo op de jaarlijkse winst- en verliesrekening van een eredivisieclub met een vaste achterban van 18.000 gekken als @ Los Pollos Hermanos en ik zei de gek.

  0

  0
 • TheBeek
  8 maart, 2016 - 10:05

  Als we niet promoveren mogen we blij zijn met 8.000-10.000 mensen op de tribune volgend jaar ;)

  0

  0
 • Wanny
  8 maart, 2016 - 10:08

  Die aandeelhouders hebben ook niet ff 5 miljoen op de plank liggen om op korte termijn te verbranden. Meer geld is bij NAC ook nooit een oplossing geweest. Hoe vaak is er al niet geld ingepompt en dat is allemaal alweer verdwenen. Visie en gezond verstand, dat hebben we nodig.

  Smulders zie ik wel in staat om met minder budget en meer creativiteit en inzicht een goede selectie samen te stellen. Mochten we niet promoveren, dan doen we volgend seizoen gewoon weer mee bovenin.

  Wat betreft het mindere NAC gevoel. Dat zal iedereen hebben, maar als iedereen besluit maar niet meer te gaan, komen we er zeker niet meer bovenop. In goede en slechte tijden!

  0

  0
 • Arie
  8 maart, 2016 - 11:37

  Het probleem is niet eens zozeer de Jup League zelf, maar de vrijdag en maandagavonden. Thuiswedstrijden zijn dan af en toe al moeilijk met werk, laat staan uitwedstrijden. Als we gewoon wedstrijden grotendeels, net als in alle landen om ons heen, op de zaterdag mochten spelen scheelt dat al een slok op een borrel. Buscombi’s zijn altijd eigenlijk van de zotte, maar als ik 40+ uur gewerkt heb ga ik niet linea recta nog een bus in voor een uitwedstrijd.

  0

  0
 • heksenketel
  8 maart, 2016 - 12:11

  Ik ben dit jaar bijna nog niet naar uitwedstrijden geweest. Ik wil wel maar die klote buscombi……woon namelijk een uur van Breda af.

  NAC hoeft van mij niet te sponsoren, laten ze er maar voor zorgen dat die kutcombi’s er bij uitwedstrijden vanaf gaan!

  0

  0
 • Princenhage
  8 maart, 2016 - 12:27

  Wij zijn er ook bij met 4 man maar straks in de nacompetitie zijn de mensen die altijd gaan de dupe want dan wil iedereen mee

  0

  0
 • scheppioni
  8 maart, 2016 - 12:37

  Dit aankomend weekend zou zo maar heel mooi kunnen worden voor ons NAC, ik mag toch echt aannemen dat de spelers van ons NAC zich daar bewust van zijn ! HUP NAC, oss is de klos in mijn opinie !

  0

  0
 • knurft
  8 maart, 2016 - 13:08

  Dn Bosch uit ….

  ik neem U mee terug in de tijd … we leven in 1992
  NAC speelt daar de laatste en beslissende wedstrijd in de nacompetitie

  bij het betreden van de “oude” vliert…keek men tegen een geel-zwarte muur aan
  het leek wel of NAC een thuiswedstrijd speelde !!
  naar schatting 8000 a 9000 NAC supporters zien hun helden fc den bosch van het veld spelen !

  de ontlading was immens, de Siep die met zn been in het gips bovenop de hekken klimt en daar met zijn krukken wild heen en weer zwaait
  Van Hooijdonk die in de hekken hing , alles en iedereen van NAC viel zowat over elkaar heen

  wat n geluk en zaligheid op deze mooie zondagmiddag.

  het mooiste echter moest nog komen.
  de GIGA file op de snelweg A59 van den Bosch in de richting van Breda
  het hele knooppunt ( thv de vermaledijde stoplichten bij Raamsdonksveer) Hooipolder stond vast tot aan de afslag Waalwijk…
  ik zie mensen op het dak van hun auto klimmen , die beginnen met NAC vlaggen te zwaaien en springen op het dak van hun auto
  mensen rennen links en rechts naast mijn auto langs …helemaal waus van vreugde !
  wat n terugreis was dat zeg…

  toen naar de grote Markt, die inmiddels al tsjokvol met geel zwart gekleede mensen stond
  1 groot feest in Breda

  Den Bosch uit….
  ik mijmer nog maar even verder , maak me maar wakker als we weer die graftiefus juup league uit gaan aub !

  0

  0
 • naccer076
  8 maart, 2016 - 13:56

  Zonde van mijn tijd.
  Ik kijk wel via een stream (als ik ECHT niets anders te doen heb dan)

  0

  0
 • ennoajseejer
  8 maart, 2016 - 13:58

  @ Wanny
  remember Ruud Geels, die voor veel geld bij NAC kwam spelen in 1982

  0

  0
 • Dave
  8 maart, 2016 - 14:41

  Lachen weer zo’n combi…Woon 10 minuten fietsen van het stadion af maar ik zal er dus niet bij kunnen zijn.

  0

  0
 • @Dave
  8 maart, 2016 - 15:51

  Waar een wil is, is een weg.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  8 maart, 2016 - 16:13

  @ Dave

  Gewoon naar het stadion lopen, iemand aanspreken en rustig aangeven dat je voor NAC bent, maar graag een potje voetbal wil kijken zonder rare fratsen, aangezien je om de hoek woont en totaal geen slechte bedoelingen hebt, maar gewoon lekker voetbal wil kijken. Iedere supporter van FC Den Bosch krijg jij gewoon een kaartje van hoor, geen probleem. Die vinden al die kudt combiregelingen net zo klote als wij. Dat geldt overigens voor bijna iedere club.

  Zolang je maar normaal doet, kun je overal heen zonder combi. Doe het al tien jaar. Kom overal binnen. Sterker nog, over het algemeen wordt het nog toegejuicht en ik heb ook mensen die vragen of ze de volgende keer mij kunnen bellen, als hun cluppie in Breda speelt, zodat ze zelf ook niet met die kut combi-regeling mee hoeven te gaan.

  Zo helpen we elkaar een beetje tegen die hoeren uit Zeist.

  0

  0
 • Wouter
  8 maart, 2016 - 16:44

  Ik kan het gevoel van Los Pollos Hermanos goed begrijpen, laten wij nu niet op die kruiken afgeven want bij ons idee sfeer ook ver onder de ondergrens gedaald .
  We parasiteren nog steeds op de supporters die het 10 jaar geleden en daarvoor nog konden , nu is het niks meer.
  Slechts oude vergane glorie , niks vernieuwends en als er eens wordt gezongen lijkt het eerder op een treurmars . De keeper van Den Bosch was het laatste ludieke en daarna was het over !
  Laten we eerlijk zijn , ons eigen clublied kunnen we niet eens normaal meezingen , altijd gaat met name de BSide voor de muziek uit, nog nooit heb ik ons clublied door een vol stadion uit volle borst mee horen zingen , zou niet weten hoe dat klinkt .
  Dat het publiek murw is begrijp ik aan de andere kant ook , want wat valt er na 4 jaar doffe ellende uiteindelijk te zingen .
  Uitwedstrijden ? Ik heb een grenzeloos respect voor mensen die dat nog op kunnen brengen want uiteindelijk weet je dat je 8 van de 10 keer voor lul staat en een ellendige terugreis voor de boeg hebt gevolgd door een kut weekend ! Ga er maar aan staan .
  Er valt ook met deze spelers en TS geen enkele band op te bouwen er is geen interactie en we hebben niks waarmee we ons kunnen associeren .
  Er is maar een charme offensief mogelijk en dat is simpel presteren !
  Ik kan de tijd niet noemen dat ik met een voldaan gevoel naar huis ging laat staan op tv een wedstrijd heb gekeken waarvan ik euforisch werd !

  0

  0
 • zomaar een verteller
  8 maart, 2016 - 17:46

  Bij Borussia Dortmund zingt die Gelbe wand 90 minuten lang.
  En waarom omdat ze een voorzanger hebben op een soort steiger.
  Zet Siep daar in en een ander.
  Dat helpt echt!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  8 maart, 2016 - 18:20

  Ja, zomaar een verteller, jij bent dus precies zo iemand waardoor ik zeg, ik herken mijn NAC niet meer!

  Een voorzanger? Ben jij op je achterhoofd gevallen, of wat? Een fucking voorzanger! Dat is dus net alles wat NAC gvd NIET is.

  Aub zeg

  0

  0
 • zomaar een verteller
  8 maart, 2016 - 19:14

  De sfeer is al sinds dat we uit de beatrixstraat zijn dood! Het overal waar we komen,het Ronald spelbos yellow armee alles is NIKS meer de Bside van toen is de Bside niet meer!

  0

  0
 • scheppioni
  8 maart, 2016 - 19:18

  @ ennoajseejer
  Dat was toch hoofdzakelijk door jamin ?!
  Tenminste het was het begin van mijn NAC virus maar daar hangt me nog iets van bij als manneke van elf !

  0

  0
 • zomaar een verteller
  8 maart, 2016 - 19:34

  jaja oké ik weet het echt gewoon niet waarom de sfeer slechter is geworden
  Ik denk gewoon omdat we geen fakkels meer mogen afsteken en de prestaties op het veld.

  0

  0
 • Molenschot loco
  8 maart, 2016 - 19:45

  100 % eens met wouter…..

  0

  0
 • Rattartar
  8 maart, 2016 - 19:59

  Ik ben nog maar een jonge fan. Zo heb ik de tijd van de Beatrixstraat niet meegemaakt en ben ik ingehaakt zo rond 2010. Maar sinds die tijd is de sfeer gewoon nog hetzelfde als tot vorig jaar. Sinds de degradatie zijn de supportersaantallen slechts gedaald van 18.000 naar 14.000 gemiddeld. Mensen, wij ZIJN de beste supporters van het land. NOGSTEEDS!!

  Weten we nog de wedstrijd tegen Go Ahead? Die sfeer was top, beter dan die Stillen ooit in hun stadion zullen krijgen.

  Echter, en dat moet ik gewoon toegeven, na de winterstop is de sfeer hard achteruit gegaan. Laatst 11.000 man (net zo veel als zo’n beetje de gemiddelde Eredivisie-club), met een dooie sfeer. Maar dit is iets van de laatste tijd mensen. De sfeer valt nog te redden. NAC is nog niet dood!!

  Dus wat we vrijdag gaan doen is schreeuwen en bier drinken! Laat je keel eens schraal worden en heb schijt aan de mensen die je raar aankijken!! Hoe meer jij schreeuwt, hoe meer de rest schreeuwt. HUP NAC!!

  0

  0
 • Naamloos
  8 maart, 2016 - 20:15

  Ik ben elke uitwedstrijd geweest dit jaar maar ik twijfelde of ik naar den bosch zou gaan. Ik heb toch maar een kaartje besteld. Kom op mensen laat mij en nog een handje vol supporters niet weer voor lul staan omdat het uitvak zo leeg is

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  8 maart, 2016 - 20:19

  Feit is de sfeer nog nooit zo slecht. Voetbal is gewoon kut, niet om aan te zien. Wat een gruwelijk kut jaar om van te janken. Ik had dit nooit verwacht maar het is helaas wel zo. Ik zie ook echt geen 1 aanknopingspunt om te promoveren. Nee we zijn gewoon genaaid en niet zou zuinig ook

  0

  0
 • Lamington
  8 maart, 2016 - 20:21

  @frituurpan
  Voorheen werd heel de hoofstribune toegezongen. Nu wordt enkel F7 aangehaald

  @Wouter
  Ja, ik ben het met jou eens

  @Los Pollos
  Ja, met jou ben ik het ook eens

  @flieger
  Tyf op.

  0

  0
 • NAC4EVER
  8 maart, 2016 - 20:22

  Misschien de overal waar we komen van de beatrixstraat weer terug brengen op de tribunes , from Beatrix(yellow flag) Song. En als de scheids in uit voordeel fluit hij heeft een kop om op te schijten of als de tegenstander een harde overtreding op onze spelers maakt.
  Can you hear THE Bside sing,

  Vaker het ziggezagge van vak G naar de Bside en misschien van de Bside naar f7

  Misschien iets Nieuws proberen zoals

  De Bside Breda yellow armee
  En dan Vak G NAC yellow black armee

  Youll never walk alone afdraaien in de rust of het deuntje van we hebben schijt schijt aan rotterdam

  Als een NAC speler rood krijgt hard het we gooien stenen jaja inzetten.

  Of als het uitvak het zijn de homo’s gaat zingen
  Op antwoorden we gooien stenen…

  0

  0
 • NAC4EVER
  8 maart, 2016 - 20:24

  In de rust elke keer Guido weijers laten komen met een microfoon als we gaannnnn!

  0

  0
 • Braze
  8 maart, 2016 - 20:25

  Sfeer ontstaat door presteren op het veld. De broodvoetballers die nu bij NAC op het veld staan doen hun werk plichtmatig en dan ook nog slecht. Ze worden aangestuurd door een trainer die het ook niet meer weet.
  De supporters willen wel enthousiast zijn maar hun inzet staat in schril contrast met de inzet op het veld.

  0

  0
 • NAC4EVER
  8 maart, 2016 - 20:28

  Van dat imago moeten we af echt waar in de arena denken ze daar ook zo over

  Wat ze ook doen op het veld gewoon eeuwige steun!
  Voor altijd de eeuwige 12e man

  NOAD! Dan maar alleen op de tribunes wij zijn het enige clubje met 3 fanatieke vakken

  B-Side VakG F7! Laat je horen dan!

  0

  0
 • NAC4EVER
  8 maart, 2016 - 20:31

  En een spandoek op vak G Bside en F7 zodatnhet duidelijk Te zien is

  wij vechten voor jullie, doen jullie dat ook voor ons bijv op de Bside
  VakG wij willen 100% NOAD

  0

  0
 • anoniempje
  8 maart, 2016 - 21:41

  In dit soort wedstrijden is het natuurlijk ook wel lastig om je weer op te richten als ik toch een suggestie mocht doen voor een liedje doe mij dan deze maar
  https://www.youtube.com/watch?v=gyzEwypCXLk

  Eigenlijk moet je niet bang zijn om een liedje in te zetten maar de laatste tijd wordt er raar naar je gekeken als je zingt

  0

  0
 • Arie
  8 maart, 2016 - 22:10

  NAC4EVER denk ff aan je hart knul.
  Die spandoeken, kabaal maken en schreeuwen doet de overbetaalde juffertjes niks geloof me.

  Vroeger was voetbal nog oorlog, zowel op het veld als daarbuiten. Op het veld zijn ze tegenwoordig vaak te diva voor oorlog en erbuiten mag er geen drol meer.

  0

  0
 • NAC4EVER
  8 maart, 2016 - 22:21

  Ik hoop sws dat als we volgend jaar in de bier League spelen we eindelijk spelers krijgen die wel NOAD tonen!
  Mats weg en Ralf ervoor terug!

  0

  0
 • NAC4EVER
  8 maart, 2016 - 22:23

  Piepertje Verbeek weg Unal met Ralf Seuntjes en daarachter Kevin Brands
  Jelle weg

  0

  0
 • Nicky
  8 maart, 2016 - 23:43

  De mooiste sfeer ontstaat niet bij een liedje of over en weer zingen…. Of in de rust of wanneer er een lichtjes app wordt gebruikt…

  Wanneer de strijd op het veld wordt gestreden voor iedere centimeter en de tegenstander misschien wel technisch de betere is. Maar zodra deze tegenstander aan de bal is hij zo met het mes tussen de tanden wordt opgejaagd door NAC spelers en het gefluit zo hard klinkt dat hij liever de bal zo snel mogelijk weer kwijt is. En eigenlijk wil dat de wedstrijd ook zo snel mogelijk afgelopen is. Op het moment dat NAC dan de bal veroverd het gefluit direct omslaat in gejuich en het gejuich bij iedere stap dichter bij een goal veranderd in geschreeuw. Alsof duizenden mensen, fans, NACCERS, G, B, F en zelfs stropdassen op de hoofd de bal erin willen schreeuwen…. iedere pass wordt gevolgd door een luid Hheeeee!!!! En dan die pass in de ruimte op de flank door een JAAAAAA!!!! En dan die kans net de keeper gered door OOOEEEEEEE…….om gelijk weer die corner door luid geschreeuw COME ON NAC……

  Dat is de sfeer die ik mis… en dat begint toch echt op het veld… Een kevin Bobson die voor de zoveelste keer de bal verliest maar dan de hele flank vol over sprint om hem terug te halen… Een Boukari die tegen juist ajakkes sleurend en trekkend de bal vast houdt…ga zo maar door…

  Ik ga er nog maar eens van dromen… daar gebeurt het sons nog…

  0

  0
 • RaraNAC
  9 maart, 2016 - 08:46

  Ik de nacompetitie is die sfeer er weer hoor.
  Dan staat er weer wat op het spel namelijk.
  En liedjes ontstaan vaak in het uitvak. Alleen als NAC zo slecht blijft spelen is de zin er op de tribune ook steeds minder en dan met die combi’s maakt dat het steeds gezapiger aan het worden is.

  De laatste wedstrijden zit ik meer te lullen met m’n maten dan voetbal te kijken. Om mij heen ook. Je moet er toch het beste van maken met -3 graden.

  De sfeer begint bij het voetbal. We zien al 5 jaar geen noad meer, maar die paar wedstrijden waar de spelers wel de ballen uit hun broek rende was de sfeer meteen top!

  0

  0
 • NAC Breda FC
  9 maart, 2016 - 09:09

  Over dat NAC NAC niet meer is, de sfeer en dat alles verbonden aan elkaar is. Daar zou je eens een mooie column van kunnen schrijven.

  0

  0
 • HoogeveenseNACcer
  9 maart, 2016 - 09:10

  VVV-NAC.
  groepje jongelui rechtsonder zingt.
  paar individuelen Door het vak heen.
  maar waar is die yellow army?
  Koop je kaartje, (ook de oude garde) en laat zien hoe het wel moet!
  De mensen die hier zeuren zitten straks weer om een stream te vragen.
  Nee, als het je echt aangaat koop je een kaartje voor Den Bosch – NAC en laat je horen hoe het wel moet!
  “No offense” trouwens maar goed voorbeeld doet volgen

  0

  0
 • Rijen
  9 maart, 2016 - 11:03

  Unal in de basiss!

  0

  0
 • Tom
  9 maart, 2016 - 12:05

  Af en toe zijn jullie net Ajax-publiek, kritisch en boos. Steun gewoon je ploeg. Nu gaat het erom. Alles of niks. Volgend jaar kan je weer opnieuw bouwen. Goed voetbal wordt er al 6 à 7 jaar niet meer gespeeld bij NAC. Het gaat om vechten en overleven. Volgens mij hebben ze jullie nu harder nodig dan ooit. Ik ben Willem II supporter en leef ook tussen hoop en vrees met een mislukt seizoen. Zivkovic aanfluiting, Ligeon drama, veel blessures, matig functionerend middenveld, veel minder mooi en aanvallend voetbal dan ik verwachtte, maar ik, steun min ploeg door dik en dun. Ook toen ze 4 de in de Jupiler Leaque werden 5,5 jaar geleden. Ik geloofde in een terugkeer via de nacompetitie. Ik denk dat dit nu het enige is wat jullie kunnen doen. Dan wordt het misschien ooit weer mooi voor de mensen in Breda.

  0

  0
 • scheppioni
  9 maart, 2016 - 12:48

  Goh, het lijkt wel heel erg rustig dizze week bij ons NAC, pure concentartie voor de komende weken, zou toch geweldig zijn, we zijn in ieder geval in dezelfde stadium dan een jaar geleden, we zijn namelijk al nagenoeg zeker van de tweede ronde nacomeptitie en nu anders dan toen !!! Ene hoop er staat een groot deel ander NAC ! Nu eers oss vrijdag en dan hun vrienden uit den bosch, ik zou zegge zes punten !!!!!!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  9 maart, 2016 - 14:27

  Letschert, Dijks, Linssen, Ligeon, Vincent Jansen, allemaal gratis aangeboden en wilde heel graag na NAC komen(ligeon huur toen) nee dat had onze rutjes goed gezien wat een vakman was dat

  0

  0
 • Ouwe Jos
  9 maart, 2016 - 14:29

  @Tom
  Aardig dat je vanuit het tilburgse kamp ons een hart onder de riem steekt, maar je verhaal is erg kort door de bocht en de vergelijking met Ajax slaat nergens op. Het NAC publiek is verre van kritisch. Zolang er sprake is van inzet en passie zijn wij al gelukkig. Dat is alles wat wij vragen, en dan maken wij er wel een feestje van. Jarenlang is het al om niet aan te zien, weten we keer op keer spelers aan te trekken die er niet voor de volle 100% voor willen gaan en begint langzamerhand het vlammetje te doven. We zijn gewoonweg wurm gebeukt door het gebrek aan binding, desinteresse van spelers en gepruts van de leiding.
  Er zit niets rationeels aan onze relatie met NAC. We winnen nooit wat en het voetbal is niet om aan te zien. Maar we voelen een bepaalde liefde voor NAC. En als de liefde voor langere tijd maar van een kant komt, dan wordt het een moeilijk verhaal.

  0

  0
 • Willemf5
  9 maart, 2016 - 15:59

  We worden toch wel 2e of 3e, maakt geen reet uit of we winnen vrijdag. Daarmee ligt er nauwelijks druk op de wedstrijd, en zeker niet tegen Oss. Weinig druk op de wedstrijd betekent ook een gelaten sfeer op de tribunes. Als we gelijk zouden staan met Sparta zouden alle uitwedstrijden uitverkocht zijn en en komende vrijdag minstens 3000 kaarten meer zijn verkocht.

  Het is gewoon de situatie waarin we zitten, pas in de nacompetitie gaan we (op de tribunes) weer vlammen…

  0

  0
 • Vraag
  9 maart, 2016 - 17:09

  Kan iemand nog misschien antwoord geven op de vraag die ik eerder deze week heb gesteld? Zal hem nogmaals herhalen hoe word je uitkaartplus hour

  0

  0
 • Vraag
  9 maart, 2016 - 17:13

  Houder*? ( sorry mijn telefoon was sneller dan ik) zou fijn zijn als iemand zo vriendelijk wilt zijn mij hier duidelijkheid over te geven. Bijvoorbaad dank!

  0

  0
 • Rattatar
  9 maart, 2016 - 17:43

  @Vraag,

  Geen idee! Als ik het wist zou ik het je vertellen.
  Maar kun je niet beter een mailtje naar NAC sturen??

  0

  0
 • Buddha
  9 maart, 2016 - 18:06

  @Vraag

  Volgens mij als je bijna alle uitwedstrijden gaat, je mag er dan echt maar enkele missen (aantal weet ik niet exact)

  0

  0
 • Uitkaart+
  9 maart, 2016 - 18:08

  Uitkaart+ houder word je door veel wedstrijden te bezoeken. Je kunt dit niet kopen of aanvragen, maar je verdient hem. NAC selecteert een groep van 50-75 man die het seizoen ervoor de meeste uitwedstrijden hebben bezocht. Het seizoen erop krijgen deze mensen een uitkaart +. Het aantal uitwedstrijden dat je bezocht moet hebben is niet precies te zeggen dit hangt af van de grote van de groep, deze wil NAC niet te groot hebben, en ligt dus ergens tussen de 50-75 dacht ik. Vorig jaar was het aantal 8 wedstrijden genoeg dacht ik, maar dat kan volgend jaar weer anders zijn.

  0

  0
 • chrisje
  9 maart, 2016 - 18:24

  Boschenaren ik heb er wat mee ! Mooi volk ze lijken op bredanaars met een iets grotere bek .

  0

  0
 • negentientwaalf
  9 maart, 2016 - 19:44

  @uitkaart+ mits voorbeeldig gedrag natuurlijk, sta je regelmatig bij een rookpluim of iets dergelijks kan je er ook wel naar fluiten.

  0

  0
 • Vraag
  9 maart, 2016 - 19:55

  Bedankt allemaal voor de reactie! Nu is er voor mij weer wat duidelijkheid. Jammer dat het niet mogelijk is om zonder uitkaart plus houder te zijn naar deze wedstrijd te kunnen met de auto. Buscombi is geen optie voor ons. Heb je een seizoenskaart, bezoek je uitwedstrijden wanneer het in de mogelijkheid ligt en heb je fox sports. Kunnen we alsnog aan de radio hangen dat is toch af en toe wel echt balen! Maar het is niet anders. Hulde aan aan de bsr crew die alles probeerd wat in hun mogelijkheid ligt en lang leven de radio. Beter iets dan niets zeggen we dan maar..

  0

  0
 • 1meterlangecasual
  10 maart, 2016 - 09:28

  Staantribune op de bside is bedoeld voor fanatiekelingen. Er staan te veel mensen die het leuk vinden om alleen naar NAC te gaan. De echte supporters zouden zich moeten verzamelen bovenin op de bside en samen weer voor een trommelvliestrillende sfeer zorgen.

  0

  0
 • Nac Breda FC
  10 maart, 2016 - 11:35

  @meterlangecasual

  Die indruk krijg ik ook. Dat er teveel sfeerproevers zijn ipv fanatiekelingen. De oude garde staan 4 rijen van boven altijd vol. Daaronder dat jong grut die liever op hun mobiel zitten ipv mee zingen. Daarnaast staat de helft van dat jong grut die daar niet horen te staan (kaart voor vak E ipv van EE)

  Hoe krijg je deze mensen bij elkaar? Hoekie-B, oude garde, NAC o holics dat ze bij elkaar gaan staan. En ouderwets de boel opzwepen

  0

  0
 • Tom
  10 maart, 2016 - 11:39

  @OuweJos inzet en passie is de basis dat snap ik. Het enige wat ik nu zeg. Op dit moment moet je volledig achter je ploeg staan. Hoe weinig mentaliteit er ook in die spelersgroep zit. Dit is de kans om een schijtseizoen goed te maken. De onvrede snap ik wel. Die onvrede zou ik ook hebben geuit op het moment dat je met NAC derde werd in de eredivisie met lelijk voetbal en veel 1-0 tjes onder Ernie Brandts dat was eigenlijk het begin van het einde, vanaf daar alleen maar slechter voetbal bij NAC gezien en als het werken dan ook stopt, dan blijft er dit over. Nu promoveren, derby terug en keihard supporteren dat is alles wat je nu kan doen.

  Zie ook mijn reactie onder het stukje van jullie TD Smulders.

  Succes NAC!

  0

  0
 • 1meterlangecasual
  10 maart, 2016 - 17:50

  @Nac Breda Fc

  Er gaan binnenkort wat groepen naar boven als ik het goed begrijp. Groepen bovenin kunnen meer sfeer maken dan onderin. Hopelijk zien meerdere fanatieke groepen dit en joinen bovenin

  0

  0