Go to Top

Kaartverkoop Go Ahead Eagles uit

Kaartverkoop Go Ahead Eagles uit

Deze en volgende week vrijdag speelt NAC haar laatste thuiswedstrijden in de competitie. Daarna, op vrijdag 29 april, volgt de laatste reguliere uitwedstrijd van het seizoen, op de Adelaarshorst in Deventer.

Daar wacht Go Ahead Eagles als tegenstander. Dit zijn niet de laatste wedstrijden van NAC, want er volgen er minimaal twee in de play offs. NAC zal in de tweede ronde instromen. Wie de tegenstander zal zijn, is nog onbekend. Dat zou in deze wedstrijd beslist kunnen worden. NAC staat momenteel derde, Go Ahead vijfde. Veel hoger komen zij niet, lager kan nog wel. Emmen zit ze op de hielen en theoretisch kan Volendam ze ook nog inhalen. NAC kan, afhankelijk van haar eigen inzet, nog stijgen en zakken. Als we de eerste ronde niet bespreken, komen de nummer twee en vijf uit tegen elkaar. De numer drie speelt dan tegen de nummer vier. Visueel ziet dat er sinds afgelopen maandag als volgt uit:

© @JupilerPlayOffs

NAC kan zichzelf dus nog een dienst bewijzen hier, bij wijze van (de discussie is wat gunstiger is qua tegenstander en het starten met een uit- of thuiswedstrijd, en die mening verschilt per persoon). Een laatste wedstrijd die er dus nog wél toe doet, en jij kan daarbij zijn. 400 Kaarten zijn er beschikbaar voor een verplichte auto- en buscombi. 75 Kaarten zijn voor de autocombi en worden via NAC verkocht. De overige 325 buskaarten gaan zoals gewoonlijk via de Supportersvereniging. Vandaag, donderdag 14 april, start de voorverkoop voor de UKP-ers. Voor €10,50 kunnen zij een kaartje kopen. 24 Uur later kunnen de Cv1912-leden een kaart kopen maar dan voor €12,50. Weer 24 uur later (dan is het zaterdag 16 april) kan het gewone volk een kaart halen. Ook voor €12,50, mits deze nog beschikbaar zijn.

Kaarten via NAC koop je op www.NACtickets.nl of bij de S&I-desk, welke tussen 13:00 en 17:00 geopend is. De omwisselplek van de autocombi ligt dit keer bij parkeerplaats Tolnegen in de buurt van Stroe, langs de A1 bij hectometerpaal 61.9 en het omwisselen is tussen 18:30 en 19:00. Vanuit NAC zelf komt nog nog de praktische mededeling: “Per NACtickets-account kun je één kaart voor uitwedstrijden aanschaffen, omdat kaarten voor deze duels op naam staan. Heb je meerdere seizoenkaarten op één naam? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 076 521 4500. Zij kunnen dit voor je oplossen en de kaarten loskoppelen en een eigen eigenaar geven.”

De laatste pot voor het toetje waar niemand op zat te wachten en de #OmwegNaarDeGroteMarkt kenmerkt. Het is uiteindelijk een bitter en noodzakelijk kwaad, willen we deze houtje-touwtje competitie ontvluchten. NAC moet de wedstrijd van maandag een vervolg geven. En weer en weer en weer. Dat op en neer golven moet eruit. Een domperpot zoals tegen RKC laatst is straks geen vervelend puntverlies maar kan het verdoemenis tot nog een jaar Jupiler League betekenen. Gas erop dus. Net als wij moeten doen, beginnende aanstaande vrijdag tegen jong PSV (het schijnt dat Nouwens Transport een paar clowns in de box op bezoek krijgt..? ;-)  en alle wedstrijden die daarop nog volgen, competitie en play offs. Sparta uit was een dolle boel en volle bak. Laten we dat dit seizoen bij alle resterende uitwedstrijden herhalen. Zowel omdat het moet én omdat het kan! Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, NAC

2 Reacties op "Kaartverkoop Go Ahead Eagles uit"

 • 076 bredaa
  14 april, 2016 - 13:49

  AANWEZIG! cmonn moet volle bak worden, nieuw uitvakje sinds afgelopen zomer!

  0

  0
 • 0161loco
  15 april, 2016 - 21:39

  +5

  0

  0