Go to Top

Kamphuis fluit bekerwedstrijd

Kamphuis fluit bekerwedstrijd

Volgende week dinsdag 20 september is het bekertijd in Breda! NAC mag -net als vorig jaar tegen Heerenveen, overigens- weer eens thuis een bekerwedstrijd spelen. VVV is de tegenstander.

De wedstrijd begint om 18:30. Dat wordt snel een frietje achter je kiezen douwe en met klotsend bier de tribune oprennen. Geen prettig tijdstip voor de werkende en forenzende NAC-supporter. Dat zal ook zijn uitwerking hebben op de vulgraad van het Rat Verlegh Stadion. NAC draagt haar steentje bij om het draaglijker te maken en biedt seizoenskaarthouders de mogelijkheid om voor €5,- hun plek terug te kopen. Die reservering is ondertussen vervallen en alle kaarten zijn in de vrije verkoop. De prijs van vijf euro geldt nog steeds, dus voor weinig geld heb je thuis een bekerwedstrijd.

De heer Jochem Kamphuis is de scheidsrechter die de wedstrijd mag leiden. Hij wordt bijgestaan door de heren Christian Dobre en Richard Polman. De heer Edgar Bijl houdt het vaak-niet-kloppende-extra-tijd bordje vast.

Bootcombi, beker, Graafschap thuis. Het is een NACtastische week dus vanaf aanstaande vrijdag. Check de Breda Locos of je nog met de boot mee kan en ga naar NACtickets om een bekerkaartje te scoren.

Bron: B-Side Rats, KNVB

22 Reacties op "Kamphuis fluit bekerwedstrijd"

 • S.HB.NAC
  13 september, 2016 - 17:42

  HUP NAC

  0

  0
 • henk
  13 september, 2016 - 17:48

  Hup NAC

  0

  0
 • D'n opletter
  13 september, 2016 - 19:30

  Hup NAC

  0

  0
 • van Flieger vanuit Paradores
  13 september, 2016 - 20:09

  Er is dit jaar blijkbaar geen doelstelling voor de beker. Van de 5e-plaatsevangelisten hoeft de beker niet.

  0

  0
 • ArieC
  13 september, 2016 - 20:39

  Hup NAC

  0

  0
 • Jurgen
  13 september, 2016 - 20:40

  Van cupfighters, topclubs met knikkende knieën, niemand wint er in Breda telt de beker niet meer mee.
  Handhaven in de juup is target.
  NAC krijgt veel te veel credit van een mega achterban voor dit niveau

  0

  0
 • Babosje
  13 september, 2016 - 20:41

  Paradores wat een kutstad!
  Hoop dat er veel supporters komen ondanks half 7!!
  Hup NAC

  0

  0
 • Naccer in mokum
  13 september, 2016 - 22:25

  Wie, temeier? ;)

  0

  0
 • scheppioni
  13 september, 2016 - 23:05

  Vlaaien uit venlo smaken naar stront en naar pies, dus geen angst voor die stinkers !! HUP NAC BREDA !

  0

  0
 • scheppioni
  13 september, 2016 - 23:10

  naar mannetje trouwens deze kamphuis, maar daar mag de strijd van ons NAC niet lusteloos om zijn !!

  0

  0
 • Jf
  13 september, 2016 - 23:11

  Nee he niet weer die Kamphuis

  0

  0
 • Kinderkaartje
  14 september, 2016 - 00:14

  Flieger zeikt wel, maar heeft de afgelopen 5 jaar denk ik nog geen 4 wedstrijden van NAC bijgewoond.

  Daarbij hoop ik dat zijn vakantie snel is afgelopen zodat we weer even van zijn grijsgedraaide langspeelplaten verlost zijn. Vrijdag winnen van RKC zou wat dat betreft ook al een mooie opsteker zijn.

  0

  0
 • Combiispoep
  14 september, 2016 - 06:42

  HUP NAC!

  Het is toch tegen VVV ipv Heerenveen?

  0

  0
 • Kloekloek
  14 september, 2016 - 09:07

  Von Flieger

  3,5 seizoen geleden stonden we met 22 punten in de winterstop in de linkerrij van de ere. Toen sloeg de zwart gele olifant Peek en de andere 40 rovers toe. Zij gingen NAC naar een nog hoger niveau brengen. Het destijds zittende bestuur was net klaar met het opruimen van de elende van de voorgangers tot aan bestuur Peek I toe. (Hoe heet die voetballer ook al weer met die belasting fraude?)
  Schulden werden omgezet in aandelen en ze kregen nog 4 miljoen extra mee. 4 seizoenen verder denk je toch terug als je op de tribune zit naar de wedstrijden van toen. Winnen van PSV thuis. Van As was de grote boeman louter omdat hij nooit luisterde naar alibaba en zijn 40 rovers. Zat idd wel eens een verkeerde speler bij. Geen beleid was het probleem. Gelukkig hebben we dat nu wel.
  Sponsorgelden in 4 jaar terug van 6 miljoen naar 4,2 miljoen. Wat twitter de achterban al niet kan doen geloven. Evenals de knvb rating. Categorie II haal je als je cijfers laat zien die je begroot hebt. Goh, dus als je maar laag genoeg inzet haal je het altijd. Precies!

  Laatst lekker op de bside bij de afscheidswedstrijd van Lurling. Ik denk echt dat het team wat daar speelde nog makkelijk wint van de selectie die er nu staat. Triest eigenlijk want zover zijn we helaas gezonken.

  Dus Von Flieger. Kom maar op met je ideeen. Want met dit bestuur gaan we er zeker niet komen. Die managen alleen het aantal negatieve duimpjes op alle berichten die kritisch zijn op deze site.

  0

  0
 • Braze
  14 september, 2016 - 09:10

  Beker is voor dit NAC geen prioriteit. De wedstrijd biedt mooie gelegenheid voor Marinus om de spelpatronen on te slijpen en vrije trappen en corners .Voor €5,- wil ik die serieuze trainingssessie wel volgen.

  0

  0
 • Naccer versie 2.0
  14 september, 2016 - 09:11

  @kinderkaartje

  Ik heb liever Von Flieger dan mensen net als jij die in de polonaise achter de malafide bende het graf in lopen. Jij kijkt waarschijnlijk niet verder dan aankomende wedstrijd en bent afgelopen weekend al vergeten.
  Als ik zie waar we vier jaar geleden nog stonden en nu? Man man wat hebben wij een hoop “lol” ingeleverd!

  Hopelijk aankomend weekend de weg omhoog.
  Hup NAC!

  0

  0
 • die ne gast
  14 september, 2016 - 09:46

  Als ik twee kaartjes met mijn SCC bestel, krijg ik ze allebei voor vijf euro.
  Dus niet alleen mijn ‘eigen’ kaartje.
  Is dat de bedoeling of is dat een programmeerfoutje bij nactickets?

  Wel lekker dat we nog een keer tegen de absolute kampioenskandidaat VVV kunnen oefenen, voordat we in competitieverband tegen hun moeten spelen.
  Hoop niet dat het verlengen wordt, we hebben drie dagen later alle kracht weer nodig tegen De Graafschap.

  0

  0
 • de muzikant
  14 september, 2016 - 10:03

  Veel gehoorde kreet hier: “als we winnen van RKC en de Graafschap gaat het draaien en doen we mee” . Maar als we deze wedstrijden verliezen……… Dan is dat voor mij weer een bevestiging dat we onze club in handen van een stel niksnutten hebben gelegd, waarvan het beste voorbeeld Dijkhuizen is. Onze “succescoach” met een Dela uitstraling die de dug-out als aanleunwoning gebruikt. NAC hopelijk volgend jaar weer eredivisie, maar met deze trainer en samengestelde selectie denk ik niet dat dit gaat gebeuren.

  0

  0
 • buurman
  14 september, 2016 - 10:31

  Eindelijk mooi affiche. Andere poeier dan jong psv. Op de muziek vooruitlopend voor 1 keertje; voor de wedstrijd is er een boek (NAC Idolen en Iconen) presentatie verzorgd door van Nijnatten. Veel oud spelers zullen er zijn waaronder Lokhoff en inmiddels ook Jelle. (Toch wel jammer dat Jelle oud speler is want van de huidige keepers ben ik helaas (nog) niet onder de indruk.)

  0

  0
 • Kinderkaartje
  14 september, 2016 - 13:55

  @Naccer versie 2.0

  Als je hier vaker leest, dan weet je dat ik verre van een polonaise-loper ben en just wel verder kijk dan de afgelopen of de volgende wedstrijd.

  Al voor de zomer heb ik geroepen dat we dit jaar niet gaan promoveren, tenzij met heel veel geluk via de nacompetitie. Dus ik weet dat we volgend jaar nog een keer Juup spelen. Als dat geen lange termijn blik is, dan weet ik het niet meer.

  En -mits we dat kunnen overleven- heb ik daar vrede mee, omdat ik denk dat er nu eindelijk eens lange termijn beleid gevoerd wordt. Financieel hebben we de boel redelijk op orde, er staat een jonge selectie die niet de wereld kost maar wel groei potentie inzit.

  En om nu de zittende mensen malafide te noemen, slaat echt helemaal nergens op. Munsterman, dat is malafide. Wat Goetzee c.s. doen is roeien met de riemen die we hebben. En die riemen zijn nu eenmaal niet zo breed. Maar blijkbar is dat voor velen te moeilijk om te accepteren.

  Fliegertje handelt puur uit rancune omdat hij ooit het door hem zo begeerde bestuurspostje is mis gelopen. Die man heb ik nog nooit op enige constructieve -of originele- comment kunnen betrappen. Iedere post is een herhaling van wat hij al jaren roeptoetert. Misschien zit er wel een kern van waarhheid in, maar het draagt niets bij.

  Puur het bashen van de mensen die al jaren weg zijn, of mensen afzeiken die vanuit de enorme lastige situatie er het beste van proberen te maken. En hopelijk onze club structureel gezond aan het maken zijn . (En naar mijn mening zijn ze daarmee een stuk beter bezig dan alles wat hier de afgelopen jaren heeft rond gelopen)

  Iedereen is een incompetente sokpop, en zit er alleen voor de bitterballen.
  Behalve hij en zijn maatje van Dijk.

  En dat beste mensen, is jammer.

  0

  0
 • Fred
  15 september, 2016 - 08:36

  Met deze scheidsrechter weet je tenminste zeker dat het beker avontuur voorbij is .
  Dus de focus kan gewoon weer op de competitie .
  Waardeloze scheidsrechter uit de corrupte Twentse krogten .

  0

  0
 • scheppioni
  15 september, 2016 - 12:53

  @ Fred
  Misschien is het wel een licht voordeel, ons NAC zal echt van meet af aan moeten, want idd een goede reden in deze om echt fel te beginnen !

  0

  0