Go to Top

Kenny op weg?

Kenny op weg?

Nadat Kenny zich tegen Helmond ook onsterfelijk heeft gemaakt bij het gedeelte van de supporters dat nog geen fan van hem was, lijkt hij ook de aandacht getrokken te hebben van een aantal buitenlandse clubs. 

Kenny zou voorstellen ontvangen hebben van een Korona Kielce uit Polen, Stal Dniprodzerzhynsk uit Oekraïne en van een Roemeense topclub. Zelf weet Kenny al 2 weken van de buitenlandse interesse. Voor Van der Weg is het een onzekere tijd, want alhoewel NAC tevreden over hem is heeft hij nog geen nieuwe aanbieding ontvangen.

Zo vertelt hij tegen BN de Stem: “Het begint nu echt concreet te worden en er staan al dingen op papier. Mijn prioriteit ligt echter bij NAC. Dat weet iedereen. Ik wil met NAC promoveren. Maar ik moet ook aan de toekomst denken. Ik heb het prima naar mijn zin bij NAC, maar als de club straks zegt dat ze niks voor mij hebben, heb ik een probleem en sta ik met lege handen. Op dit moment is het lastig te zeggen wat ik wil. We wachten af.”

Mocht hij vertrekken dan beginnen langzaam maar zeker de contouren te ontstaan van een nieuw NAC, zo lijkt het.

Bron: B-Side Rats, BN de Stem

56 Reacties op "Kenny op weg?"

 • Jf
  30 januari, 2016 - 09:32

  Kenny moet blijven is toch een cultheld en pas 24

  0

  0
 • Gilze
  30 januari, 2016 - 09:34

  Lastig: van de ene kant moet Je zo’n jongen behouden, zeker qua inzet. Van de andere kant als je echt stappen omhoog wilt maken moeten er toch echt betere spelers komen. Denk je die met Gorter te hebben, alleen steekt die ook niet meer boven de middelmaat uit.

  0

  0
 • dromer
  30 januari, 2016 - 09:37

  Het is Kenny gegund. Technisch een van de mindere en qua dekking niet altijd gelukkig maar wel iemand die weet wat hij wel kan en elke wedstrijd weer strijd laat zien terwijl er bakken vol kritiek over hem uitgestort worden. Dan ben je mentaal sterk en in ieder geval een duidelijke teamspeler

  0

  0
 • Dun Diëe
  30 januari, 2016 - 09:37

  Als we er geld voor kunnen ontvangen… Het is een volksheld in Breda maar we moeten toch ook wel eerlijk zijn dat dat is om zijn uitstraling, niet om zijn voetbal kwaliteiten. Kan me toch ook wedstrijden van hem herinneren die werkelijk verschrikkelijk slecht waren, waarvan je je aafvroeg wat hij op een voetbalveld deed. Dus als er een club is die voor hem wil betalen zal im toch heel eerlijk zijn: laat hem dan maar lekker gaan.

  0

  0
 • Theo
  30 januari, 2016 - 09:45

  Stam uit selectie gezet,is helemaal niet geblesseerd.

  0

  0
 • Jf
  30 januari, 2016 - 09:46

  Theo wat is je bron want het is nogal een verschil

  0

  0
 • Ultimate1
  30 januari, 2016 - 09:52

  Strik erom, bedankt dat je ons redde tegen Helmond, maar geen ere-divisie waardige speler en naar dat nivo móeten we toe……..

  vdWeg is overigens niet de enige speler hoor, die t nivo niet aankan…………

  0

  0
 • ikke
  30 januari, 2016 - 09:55

  Seuntjes in de belangstelling van ADO Den Haag……..bron bn de stem.En kenny gun ik het wel.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  30 januari, 2016 - 09:56

  Kan ik me niet voorstellen, zonder Stam is NAC gedoemd

  0

  0
 • De Rechter
  30 januari, 2016 - 10:00

  Vrij gemiddelde speler die door hard werken en slepen soms verschil weet te maken. Pikt stiekem ook wel wat assists en soms zelfs goals mee. Pas 24 jaar. Jongen van de club. Cultheld in wording. Ik zeg: houden!

  0

  0
 • VakGee
  30 januari, 2016 - 10:10

  KENNY MOET BLIJVEN !!
  Niet de meest geweldige voetballer maar wel een echte NACCER !!
  Verlengen met 2 jaar hanske

  0

  0
 • Oldskool
  30 januari, 2016 - 10:11

  Prima speler voor NAC. Gewoon houden.

  0

  0
 • Semsi
  30 januari, 2016 - 10:17

  Beste Kenny,

  Je moet nu aan jezelf denken. Teken een mooi contract bij een van deze clubs tegen een mooi salaris.
  Ik kan me niet voorstellen, als we willen gaan bouwen aan de toekomst, dat je een nieuw contract voorgeschoteld krijgt bij NAC en dan sta je met lege handen. Maar aan je reactie te lezen begrijp je dit zelf ook!

  Je zult altijd een icoon blijven, stop op je hoogtepunt. Je was gisteren de held, en terecht!!!

  ***

  Mats Seuntjens en Henk Fraser; geen goede combinatie lijkt me…

  0

  0
 • Wanny
  30 januari, 2016 - 10:17

  Die moet toch niet naar zulke landen willen. Is niks voor Kenny.

  0

  0
 • nachoreca
  30 januari, 2016 - 10:18

  Er gaan nog vreemde dingen gebeuren tot maandag as. … Hoop van ganser harte dat smulders klaar is voor een ouderwets potje mensenhandel…..Come on nac!

  0

  0
 • Henri
  30 januari, 2016 - 10:20

  We kennen allemaal wel termen als ROI en PKV. Als je Kenny op een dergelijke wijze zou vergelijken met meer talentvolle spelers als Gorter, Verbeek, Matic en Seuntjens dan scoort Kenny zonder meer het hoogst op basis van value voor money dan zijn collegae.

  0

  0
 • dirk
  30 januari, 2016 - 10:22

  Een gedeelte van de selectie heeft gister een fantastische 3e helft gespeeld in de cordial.
  Met onze aanvoerder voorop rolde ze om twee uur naar buiten.

  0

  0
 • j.ae
  30 januari, 2016 - 10:24

  Kenny… de ideale man als stand-in voor de linksback en centrum positie.. ook in de eredivisie.

  Dus geef hem als de wiedeweer een nieuw contract.

  0

  0
 • Andre
  30 januari, 2016 - 10:29

  Ideale man, goede speler. Hij kan.er echt niet veel van. Bij elke hoofdklasser staan betere backs. Als je eerste helft,zie dat er drie keer een voorzet komt van de achter lijn voor de b site. Hij komt alles tekort. En maar tikjes van achter bij de zij lijn. OS echt een speler die beter kan worden als hij zich zelf is nu speelt hij om.te laten.zien.voir de trainer en supporters. Kijk ik beweeg veel met mijn armen en hoofd….. Hij is de slechte speler van nac…

  0

  0
 • Andre
  30 januari, 2016 - 10:30

  Ha ha eredivisie speler….

  0

  0
 • RV
  30 januari, 2016 - 10:32

  Moet Kenny inderdaad niet willen naar zo’n land.
  Of het salaris moet wel zo geweldig zijn dat je een paar goede centen op kunt strijken, dan is het begrijpelijk.

  Dat hij op eredivisie niveau twijfelachtig is doet er nu niet toe.
  Als NAC promoveert komen er andere budgetten om de hoek kijken en ziet het elftal er op 7 of 8 van de 11 plaatsen waarschijnlijk anders uit.

  Kenny was gisteren met Matic eigenlijk de enige waarvan ik het gevoel had dat ze op 100% speelden.
  En bovendien is Kenny op de linksback positie gewoon heel veel beter dan Gorter voor de winterstop.
  En dat is jammer want Matic is gewoon niet meer dan een postbode, die heerlijk kan sleuren maar niet meer.
  En Kenny is beperkt aan de bal (maar doet het ook aan de bal echt niet slecht hoor).

  Wel triest eigenlijk hoor als je dit team gisteren ziet, het is echt een mentaliteitskwestie.
  Er is er niet 1 maar er zijn er 6 of 7 die gewoon niet alles geven, dan redt je het niet en loopt iedereen gefrustreerd en als een kip zonder kop rond.

  0

  0
 • Henri
  30 januari, 2016 - 10:43

  @F8Hipster
  Mocht hij vertrekken dan beginnen langzaam maar zeker de contouren te ontstaan van een nieuw NAC zo lijkt het. ???????? Wat weet of zie jij wat wij niet zien/weten? Nieuwe contouren? Nee daar zijn we nog ver van weg. Het is vooralsnog hap snap. Smulders zegt dan wel dat hij een uitgebalanceerde selectie wilt samenstellen met spelers die ook qua persoonlijkheid/mentaliteit een team vormen. Niet meer dan normaal denk ik dan. Maar de eerst speler die wordt gehaald is volgend seizoen weer vertrokken en de andere is waarschijnlijk ook een huurling van MC. Allemaal korte termijn werk. Dus van een structurele bouw van de nieuwe contouren zie ik nog niet veel. Zo hoor of lees ik over het opbouwen van een goed scoutingsnetwerk ook niet veel.

  0

  0
 • knurft
  30 januari, 2016 - 10:48

  Kennie……. dat ken tog nie!!?

  0

  0
 • F8Hipster
  30 januari, 2016 - 10:53

  @Henri met Smulders en Dijkhuizen verwacht ik dat er volgend jaar een flink ander elftal staat dan we nu hebben, promotie of geen promotie. Smulders is de bezem al door NAC aan het halen (Hooi, de Kamps, Borahsasar die weg zou moeten) en Dijkhuizen hint al een aantal keer op de onvrede over de “ervaren” spelers.Ook heeft hij al meerdere keren aangegeven in interviews niet bang te zijn om met een klein budget een team op te bouwen.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  30 januari, 2016 - 10:53

  Hoorde het gister ook dat stam uit de selectie is gezet en helemaal niet geblesseerd is. Of het de waarheid is weet ik niet zeker maar het gaat wel rond

  0

  0
 • Karel
  30 januari, 2016 - 10:56

  Vlgs mij is het crisis in de selectie. Wat dat betreft zegt de houding van Seuntjes genoeg! En als dan ook nog Stam uit de selectie is gezet……..

  Stam is een goede voetballer, maar mist vlgs mij wel wat sociale vaardigheden….

  0

  0
 • poolshark
  30 januari, 2016 - 10:56

  @ dirk

  Het zijn bijna net mensen he knulletje ? 99% van de mensheid maakt gebruik van ontspanningsmogelijkheden als ze daarvoor in de gelegenheid zijn. Dat staat helemaal los van de prestatie die ze daarvoor geleverd hebben.
  Of o wacht…..ik begrijp je kleine dirkje !!! Als jij een slechte dag hebt gehad op je werk dan sluit jij je naakt op in een kale kamer zonder verwarming en licht en doe je een paar uur aan zelfkastijding !!!

  Nee dirkje, het maakt je een heel triest gevalletje als jij stennis wil schoppen om wat spelers doen in hun vrije tijd. Krijg jij een strak plassertje van ellende schoppen en krijg je een stoer gevoel als jij dingen over mensen roept ?

  De spelers zijn terecht keihard uitgefloten tijdens de wedstrijd. Wat ze in hun vrije tijd doen is jouw en mijn zaak niet.

  0

  0
 • poolshark
  30 januari, 2016 - 11:01

  on topic :

  Elke cent die een club wil betalen voor Kenny is pure winst. Moet er alleen nog wel een centrale verdediger met meer potentie gehaald worden als back up voor de twee die er nu staan.

  0

  0
 • bredafun
  30 januari, 2016 - 11:11

  Wat is nou de reden dat Stam er niet bij is?
  Is t inderdaad dan n onmogelijk omhooggetild iemand?

  0

  0
 • Panna
  30 januari, 2016 - 11:14

  Leuk om te lezen dat sommige hem niet goed genoeg vinden voor NAC. Welke speler momenteel wel dan? Kom ff van die roze wolk af. Gisteren wederom door het oog van de naald. Iemand schrijft zelf dat met dit vertrek zelf ‘de contouren van NAC’ helder worden????? Help ff want ik zie het niet.

  We moeten gewoon hard knokken voor elke meter en op deze wijze heb je dan wellicht nog een klein kansje om kampioen te worden of via play offs te promoveren.

  0

  0
 • Panna
  30 januari, 2016 - 11:15

  @bredafun

  Dijkhuizen vindt dat Stam en Jelle de jeugdige spelers te hard aanpakt!

  0

  0
 • zwampie
  30 januari, 2016 - 11:16

  Poolshark
  Mee eens dat men ook al was het een teleurstellende wedstrijd, wat men in vrije tijd doen dat dit voor hun eigen rekening is. Dat er mensen erbij zijn net als dirk blijf je ook houden aangezien bekende mensen nu eenmaal onder een vergrootglas liggen. En dan heb je mensen die dit graag bekend willen maken om zo aandacht te krijgen en de des betreffende personen in diskrediet te brengen.

  0

  0
 • Willem
  30 januari, 2016 - 11:18

  @Panna

  Dat er iets speelt is DUIDELIJK!!!!!

  0

  0
 • RV
  30 januari, 2016 - 11:21

  En als je dan promoveert ziet de wereld er weer heel anders uit en kunnen de rotte appels uit deze selectie verdwijnen. Dan kun je pas gaan bouwen, bij niet promoveren wordt dit doodzieke NAC een stervend

  Als Stam daadwerkelijk uit de selectie gezet zou worden verbaasd me dat niet.
  Het vervelende is dat Stam de beste speler is (veruit zelfs…) van dit NAC maar lijkt me nou geen fijne jongen voor binnen een groep. Eigenwijs, weinig intelligent en weinig relativeringsvermogen… mag er niet over oordelen eigenlijk maar dat is mijn gevoel er bij.

  Echt, we hebben twee of drie types Rob Penders / Zwaanswijk / Edwin de Graaf / Gilissen / Etc. nodig.
  Gezonde gasten met intelligentie en denkvermogen, daar kan ik helaas echt niemand op betrappen binnen deze selectie, alleen Sjoerd Ars komt in de buurt.

  Daarom verbaasd het mij een beetje dat Smulders nu met een Turkse huurling op de proppen komt.
  Ik had een andere koers verwacht. Hopelijk is die jonge zo goed en enthousiast (zoals bij Perica) dat hij de rest een beetje met zich mee kan krijgen… maar of je dat moet verlangen van zo’n jonge gast…

  0

  0
 • zwampie
  30 januari, 2016 - 11:26

  On topic
  van de ene kant jammer dat hij weg zou gaan.
  Momenteel hebben we geen betere linksback dus zou het een verlies zijn. Kenny is technische niet best ( al zat zijn doelpunt er goed erin) maar qua werklust kunnen er vele nog veel van hem leren. Hij blijft gaan en zal niet verzaken,hier kunnen als evt vervangers lazic en gorter niet tegen op. Gorter heeft de eerste seizoenshelft aangetoond niet beter te zijn ,eerder nog minder Door Kenny zijn werklust.lazic zie ik ook niet als vervanger want hoe langer hij mee doet Hoe minder hij gaat spelen. Wellicht verkeerde positie voor lazic nu maar speelt geen man uit,geeft geen voorzetten,en wint geen duels.

  Van de andere kant weet ook Kenny waar zijn niveau ligt en zal dit toch echt een kans zijn om en naar het buitenland te kunnen en op tijd een nieuw contract en dus zekerheid hebben.

  En tja waar doe,je slim aan,dat weet je pas achteraf, en achteraf kijkt te un koe in de kont

  0

  0
 • minmeplease
  30 januari, 2016 - 11:27

  die gozer kan er niets van.

  0

  0
 • Tob
  30 januari, 2016 - 12:02

  Kenny kan toch zijn 2 grote liefdes (zijn vrouw en NAC) want HIJ

  KENNIEVANDERWEG

  0

  0
 • Bredafun
  30 januari, 2016 - 12:05

  @Panna, op zich niet verkeerd met n harde aanpak. Al zijn t jonkies, ze moeten bieten voor hun fouten daar leren ze van (bij sommige valt dat kwartje moeilijk) maaar, mij hebben ze altijd geleerd dat je iemand op zn fouten mag wijzen als je zelf geen fouten daarin maakt. WTF die 2 zitten vol met fouten, en die gaan vingerwijzend t veld over en zeiken iver andermans fouten. Begin bij jezelf zou ik zeggen!

  0

  0
 • ome cor
  30 januari, 2016 - 12:27

  Kenny en Mats……
  Mats is technisch vaardiger dan Kenny,
  Maar Kenny heeft een betere instelling dan Mats.
  Mats en Kenny praten allebei als een Marokkaan.
  Mats is van Breda
  Kenny is een Rotte dammer
  Mats scoort te weinig
  Kenny scoort net als t ff niet loop, maar wel moet.

  Persoonlijk hou ik liever Kenny bij NAC

  0

  0
 • RV
  30 januari, 2016 - 12:30

  Wel kippenvel hoor als je die beelden terug ziet.
  Dit NAC is doodziek en er worden smerige spelletjes gespeeld binnen de selectie waar wij niets van af weten en waar waarschijnlijk de honden geen brood van lusten.

  Die 14.000 gekken gaan toch weer naar het stadion, krijgen misschien wel het meest ongeïnspireerde en lamlendige NAC van de laatste 25 jaar te zien en dan toch gaat iedereen zo uit zijn dak bij die 1-1.

  Deed me (een heel klein beetje dan) denken aan de 3-3 van Diba tegen Feyenoord.

  0

  0
 • JM
  30 januari, 2016 - 12:51

  Ik kan me best voorstellen dat NAC kenny geen nieuw contract gaat geven deze zomer. Voor Jupiler League een hele goede speler, maar als we ambitie hebben om opnieuw te gaan bouwen aan NAC en weer een stabiele eredivisieclub te worden, moeten we van dit soort spelers echt afscheid nemen. Als je voor Kenny nog een paar ton zou kunnen vangen, aangevuld met opleidings- en/of doorverkooppercentage; direct doen, voor beide partijen een interessante oplossing.

  0

  0
 • jvt
  30 januari, 2016 - 12:54

  Wat ik al zes jaar schrijf en de meeste hier worden maar niet wakker, want je bent een azijnzeiker, een nep supporter, een stillems en nog meer van die beperkte onzin. Nac is doodziek, heeft een management van geen niveau, omhoogevallen accountmanager omdat Nac geen geld had voor een fatsoenlijke AD, trainers die intern waren opgeleid (men had gewoon geen zin in trainers die beter waren dan het management en geen geld), een onzichtbaar ambitieloos bestuur en kijk hoe je supporters jarenlang in de waan houdt.

  Een nieuwe trainer en iedereen loopt in het begin in polonaise achter hem aan; men ziet vooruitgang, hij moet tijd krijgen, hij heeft de erfenis van zijn voorganger die ook al bejubelt werd toen ie kwam en bleef.. Beste mensen, helaas is uw inzicht heel beperkt, en dat is een zegen voor Nac want bij elke verandering wordt u weer enthousiast en verlengt uw seizoenkaart. Dat is makkelijk managen zo.

  Het management bleef omdat ze het goed wilden maken, we hebben een kutseizoen, het zoveelste. Ondanks dat het maar nac is blijft het niet leuk om met je klanten naar een zaadpot te gaan kijken. Waar zijn de supportersverenigingen die dicht tegen het bestuur aan zitten, die zijn erbij en mede verantwoordelijk voor dit wanbeleid. We hebben een ex-international als trainer nodig, met overwicht dus, een Faber, en laat De Kamps niet lopen; met het excuus dat ze al teveel middenvelders hebben, stuur Naah dan weg. De Kamps moet net als Brands altijd spelen! Daar heb je ze destijds voor gehaald, en praat en train je net zo lang dat ze er wel staan. Dat doet een trainer. Triest, diep triest is het. Nu is het onze halve Belg die structureel aan de selectie timmert, met een huurling zeker? De nieuwe contouren worden zichtbaar? Wat een lachertje.

  0

  0
 • Bsidepannekoeken
  30 januari, 2016 - 12:55

  Kenny moet blijven!!

  0

  0
 • Mafkees
  30 januari, 2016 - 12:56

  RV, waar ben jij gisteren geweest? 1-1?

  0

  0
 • JM
  30 januari, 2016 - 13:03

  @Mafkees

  Voor mij voelde 0-0 ook als een 0-1 nederlaag, hoor ;)

  0

  0
 • De Rechter
  30 januari, 2016 - 13:23

  Iedereen heeft het er al over dat ‘ie niet goed genoeg is voor ons in de eredivisie. Laten we eerst de eredivisie maar eens halen en dan praten we verder! Ik hoop natuurlijk van niet, maar het kan zomaar gebeuren dat we dit jaar niet promoveren en dan nog een jaar (of langer) in de Juup blijven sukkelen. Dan heb je toch wel wat aan spelers die altijd inzet tonen, wat velen tegen clubs als Almere en Jong Ajax toch missen.

  0

  0
 • Dokter Z
  30 januari, 2016 - 13:36

  Sommige reacties verbazen mij enorm. Ff serieus als je de geel zwarte bril afzet dan kom je snel tot de conclusie dat kenny voor de lanhe termijn niks toevoegd. Ik zou er geen moeite mee hebben als hij verkocht zou worden.

  Neemt niet weg dat Kenny cultheld van de Weg een echte naccer is!

  0

  0
 • Wouter
  30 januari, 2016 - 16:16

  Inderdaad Ome Cor , je hebt Kenny die wel wil maar niet beter kan , maar wel altijd 200% geeft en je hebt Seuntjens , die het wel kan maar het totaal niet wilt , dan kies ik toch ook in al mijn naïviteit voor van de Weg .
  Met Seuntjens heb ik het wel gehad onderhand .
  Van de Weg is een goede stand in die nooit verzaakt maar wel geregeld zijn foutjes maakt .
  Een goeie voor de breedte .
  Maar foutjes uit onkunde vergeven wij NAC supporters snel maar fouten uit onwil is een geheel ander verhaal dat is niet te tolereren .
  Die goal gisteren was overigens technisch wel heel goed ingeschoten hoor !

  0

  0
 • Toontje
  30 januari, 2016 - 18:10

  We hebben nog geen euro om iemand iets aan te bieden nu (Damen,v.d.Weg)
  Wel ben ik van mening dat alles wat je vangt voor Kenny winst is want volgt er promotie dan krijgt hij toch geen nieuw contract dat niveau is veel te hoog. (niet alleen voor hem)

  0

  0
 • De Bron
  30 januari, 2016 - 18:26

  Bij vertrek van Kenny wordt Mathias Bossaerts (ook van Manchester City) gehuurd tot einde van seizoen.

  0

  0
 • Klerenkast
  30 januari, 2016 - 18:50

  Krijgen we dan damcevski terug?

  0

  0
 • oosterhout3
  30 januari, 2016 - 22:05

  matic samen met kenny gister man of the match

  kenny gaat nu niet weg, hij mag gewoon praten over volgend seizoen met andere clubs.

  ik weet nu al wat er voor de wedstrijd vvv-nac in de krant gaat staan

  ‘ten rouwelaar praat met rodajc(ik noem ffe maar wat)’
  er zijn een stuk of 8 spelers transfervrij na dit seizoen, dus er komen nog GENOEG verhalen als deze komende tijd.

  sinds lazic erin staat, staat kenny vaak gewoon als buitenspeler, zonder dat de buitenspeler van de tegenstander dat door heeft.
  kijk de goal eens terug, mats geeft voor… wie trekt er even een sprint, waardoor hij voorsprong neemt op die (8 of 6 van helmond).

  de wedstrijd van gister, niet snel vergeten!!
  gister toonden ze wel aan dat er wel een team van te maken valt!!
  ik denk dat kenny misschien wel het brugje kan vormen tussen de eigewijze spelers , en de slimmere spelers in de selectie.
  kenny weet dat je bevoordeelt bent als speler, want weet wat het ook is om gewoon te moeten werken.

  0

  0
 • chris
  31 januari, 2016 - 00:11

  Held.

  Moet altijd spelen.

  Beter dan Dingsdag en Donny.

  0

  0
 • chris
  31 januari, 2016 - 00:18

  @ j.ae

  Helemaal eens dus.

  Is een cultheld die altijd knokt en ook als ie niet speelt niet gaat klagen!

  Vind het een type Den Haan…. Voetbalkwaliteiten beperkt maar wel kunnen bikkelen…

  0

  0
 • ome cor
  31 januari, 2016 - 08:11

  Kenny is wat wij willen dat NAC is.

  Kenny levert altijd strijd. Soms is dat niet goed genoeg en wint de techniek.
  Wij willen van ons cluppie dat ze NOAD laten zien en als ze dan een keer verliezen accepteren we dat (hetzij met tegenzin ) omdat er strijd geleverd werd, geknokt werd voor elke meter.

  Dat is wat Kenny doet. Kenny is NOAD, Kenny is het NAC dat wij willen zien aangevuld met wat stylisten.
  Kenny kan dan wel eens een foutje maken, of in de lijn van het schot staan. Maar ook met zijn instelling de wedstrijd beslissen.

  Daar kunnen een aantal andere spelers een voorbeeld aannemen. Die zijn te druk bezig met zichzelf heel goed te vinden, maar te weinig effectief te zijn. Nee, Mats, ik zal geen namen noemen.

  Oeps.

  Kenny is NAC
  Misschien moet Toontje naar Polen, Oekraïne of Roemenië gaan. Laten we Kenny met zijn belachelijke accent, maar perfecte instelling lekker hier.

  0

  0
 • karel1
  31 januari, 2016 - 12:03

  Moet een andere weg gevaren worden met dit elftal wordt het niets ,technische staf ook niet tevreden.
  Moet nog zien dat dit elftal promoveert .

  0

  0