Go to Top

Kevin is dus out, maar Kevin is daarnaast also in

Kevin is dus out, maar Kevin is daarnaast also in

Zojuist werd bekend dat Kevin van Diermen morgen niet mee kan spelen vanwege een achillespeesblessure. Hij kampt hier al een tijdje mee en hij heeft nu besloten dat het seizoen voor hem over is.

“Heel vervelend, want het was wel de insteek dat ik zou spelen,” aldus Kevin tegen Omroep Brabant. De laatste wedstrijden stond Kevin al niet meer op het veld. Alles was erop gericht om hem tijdig fit te krijgen voor de play offs, die morgen voor NAC dan echt gaan beginnen. Dat is dus helaas niet gelukt. Nadat hij vorige week ook nog kampte met een buikgriep, werd afgelopen week duidelijk dat de achillespees opnieuw opspeelde.

“Het is heel vervelend dat ik de play offs moet missen”, zegt Van Diermen. “Het was sowieso al lastig om het te halen, maar het is altijd wel de insteek geweest. Afgelopen week bleek dat ik toch nog teveel last had en hebben we de knoop doorgehakt om de play-offs niet te spelen. Ik richt me nu op de voorbereiding van het nieuwe seizoen.”

Want naast het vervelende nieuws dat hij dus dit seizoen niet meer in actie zal komen voor NAC, is er ook het goede nieuws te melden dat Kevin van Diermen op zeer korte termijn een tweejarig contract bij NAC zal tekenen met een optie voor nog een jaar. Momenteel wordt de centrale verdediger door NAC gehuurd van Excelsior.

“We zitten in de afrondende fase”, zegt Van Diermen over zijn contract bij NAC. “Het is ook niet afhankelijk van in welke divisie NAC volgend seizoen speelt. Ik ben er erg blij mee.” Goed nieuws dus. Leuk ook dat het hem hier bevalt en de divisie hem geen ene zier uitmaakt. Dat vinden wij een prettige mindset. Kevin, gefeliciteerd en nógmaals welkom! Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, Omroep Brabant

13 Reacties op "Kevin is dus out, maar Kevin is daarnaast also in"

 • NAC de Parel
  12 mei, 2016 - 14:27

  Degelijke verdediger die zich alleen maar kan ontwikkelen! Volgend jaar een goede centrale erbij en we kunnen bouwen aan ons blok

  0

  0
 • Tommes15
  12 mei, 2016 - 14:42

  zegt Van Diermen over zijn contract bij NAC. “Het is ook niet afhankelijk van in welke divisie NAC volgend seizoen speelt. Ik ben er erg blij mee.”

  Vooral dit dus, klasse!

  0

  0
 • Theo
  12 mei, 2016 - 14:44

  Komt te kort voor de eredivisie.

  0

  0
 • Cmon
  12 mei, 2016 - 15:00

  voor NAC begrippen een hele goede speler, blij dat hij word vastgelegd..

  0

  0
 • Oke voor een dag of 4 dan he
  12 mei, 2016 - 15:05

  hup almere

  0

  0
 • 19September1912
  12 mei, 2016 - 15:06

  Dat is nog een speler naar mijn hart. Lijkt wel op clubliefde. Zijn er maar weinig zo die tekenen zonder te weten in welke divisie we gaan uitkomen. Met z’n allen achter NAC!

  0

  0
 • Voor heel lang dan he
  12 mei, 2016 - 15:09

  HUP NAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Come on NAC
  Breda’s yellow army!!

  Opvreten die lampjes

  0

  0
 • nacman
  12 mei, 2016 - 15:46

  mooi dat hij tekent een goed elftal opbouwen .
  overtollig ballast lozen .
  en enkel tot op het bot gemotiveerde spelers met 1000% noad op het veld zetten.
  en we krijgen een topseizoen volgend jaar
  hup nac op naar de eredivisie

  0

  0
 • Zand in je ogen
  12 mei, 2016 - 16:16

  Is me meegevallen, pikt toch regelmatig zijn doelpuntjes mee, heb echter mijn twijfels over zijn eredivisie-kwaliteiten. Maar allez, zover zijn we nog niet. Hopelijk kan hij volgend jaar bewijzen mee te kunnen in de ere!

  0

  0
 • Bart
  12 mei, 2016 - 17:34

  Zoveel zenuwen pff lijk wel weer dat jongetje van 8 die naar een wedstrijd gaat kijken! Blij dat Danny erbij is speelde lekker tegen Almere. Was bang dat we creativiteit te kort zouden komen

  0

  0
 • ome cor
  12 mei, 2016 - 17:41

  Super !
  Kevin van Diermen is een speler die qua karakter echt bij NAC past.

  0

  0
 • scheppioni
  12 mei, 2016 - 19:34

  Sterkte van Diermen, hij begon prima, maar gewoon een degelijke verdediger niet meer dan dat in mijn ogen, nogmaals de verdediging van ons NAC is de achilleshiel, dus dan moet je ene ding voor zorgen, dat er niet veel druk op komt, want dat kan deze linie absoluut niet aan, dan kun je beter van de goal afspelen en ik had hierin hoop in Marinus, maar dat lijkt te vervliegen helaas !!

  0

  0
 • Braze
  12 mei, 2016 - 20:28

  Was niet goed genoeg voor Excelsior! Was hij daar ook langdurig geblesseerd aan zijn achillespezen? Dat zou linke soep kunnen zijn want dat zijn heel vervelende langdurige blessures Kijk goed uit voor je hem vastlegt.

  0

  0