Go to Top

Klavan: “NAC is nooit concreet geworden”

Klavan: “NAC is nooit concreet geworden”

Lange tijd ging het gerucht dat NAC interesse had in AZ-verdediger Ragnar Klavan. De Est komt bij AZ niet veel aan spelen toe en zou bij NAC de plek van de vertrokken Patrick Zwaanswijk in moeten nemen. Volgens Klavan is van die interesse niet veel waar.

Klavan: “De club is nooit concreet geworden richting mij of mijn zaakwaarnemer. Het lijkt erop alsof ze via de media een transfer wilden forceren. Ik heb mijn zaakwaarnemer verteld dat ik deze voorbereiding bij AZ wilde blijven. Andere clubs spelen niet in mijn hoofd.

Bron: B-Side Rats, AZ.nl

24 Reacties op "Klavan: “NAC is nooit concreet geworden”"

 • Blubke
  25 juli, 2010 - 09:22

  Jammer als dat zo is, direct worden ze niet meer serieus genomen. Toch hoop ik hem nog een keer voor ons NAC te zien ballen.

  0

  0
 • WallieNAC
  25 juli, 2010 - 09:27

  Dat Klavan van niks weet kan volgens mij wel kloppen…want als ik het goed hebt zijn de regels zo dat eerst de clubs een akkoord moeten hebben en dat er daarna met de speler mag worden onderhandeld.

  0

  0
 • WallieNAC
  25 juli, 2010 - 09:27

  En NAC kwam er nooit uit met AZ…dus geen reden om de interesse concreet te maken naar de speler toe.

  0

  0
 • Eljé
  25 juli, 2010 - 11:43

  Blubke, jij neemt clubs die eerst de speler gek maken en dan vervolgens samen bij de club waar de speler onder contract staat een breuk gaan forceren, iets serieuzer? De Rotterdam-Zuid methode zeg maar.

  0

  0
 • Blubke
  25 juli, 2010 - 12:10

  @Eljé

  Het is al vaker voorgekomen dat er geroepen word dat ze met een speler bezig zijn en dan niks van komt. Ze moeten gewoon mond dicht houden, en met nieuws naar buiten komen als er ook daadwerklijk nieuws is. Zo kun je spelers binnenhalen, en dan heb je niet de kans dat andere clubs ermee vandoor gaan. Nu moeten ze het gaan doen met een caluwe of boukhari, nee daar worden we blij van :(

  0

  0
 • Marcov076
  25 juli, 2010 - 12:26

  Lekker bij AZ op de bank blijven zitten
  Az word leeg gekocht hebben zelf geen geld meer op (top spelers te halen ) dus zijn ze na komend seizoen terug bij af

  0

  0
 • Eljé
  25 juli, 2010 - 12:30

  Maar Blubke, is dat dan de schuld van 'zij die dat roepen' of van NAC? Ik heb liever dat ze zich bezig houden met de huur van Boukhari, als NAC daar toegevoegde waarde ziet, dan met het tegenspreken van VI journalisten of internetroddels.

  0

  0
 • scheppioni
  25 juli, 2010 - 12:42

  Tijd voor rivella, Stewart ! Zeer vreemd allemaal ! Hij naar az en ineens gaat het in de doofpot !

  0

  0
 • Wanny
  25 juli, 2010 - 13:24

  Als een journalist Maaskant vraagt of Klavan interessant is en hij zegt ja, is het dan de schuld van Maaskant dat de media dit oppikt?

  0

  0
 • ratkopf
  25 juli, 2010 - 14:07

  Media blaast zo vaak dit soort berichten de wereld in denk aan sites als voetbalprimeur en voetbalzone daar barst het altijd van de geruchten die uit of andere duim zijn gezogen! Kan NAC vrij weinig aan doen lijkt mij zo …

  0

  0
 • nac6
  25 juli, 2010 - 14:31

  typish een gevalletje handelen steward dast zal az nog veel opleveren hahahaha, maar wij zojn er ook nog niet met die pipo de clown van as

  0

  0
 • Wallie
  25 juli, 2010 - 16:17

  NOAD MENTALITEIT!!!!!

  Daar moeten we het van hebben!!!

  0

  0
 • Willem
  25 juli, 2010 - 16:54

  Maaskant: Kwakman is een topper voor het middenveld, maar totaal niet geschikt voor het centrum van de verdediging op eredivisie-niveau.

  0

  0
 • dennip
  25 juli, 2010 - 17:02

  Als er geen linkercentrale verdediger komt denk ik dat dit de beste opstelling zou zijn. maar ik denk dat NAC toch echt een verdediger erbij moet hebben.
  ten rouwelaar
  feher penders loran snoyl

  kwakman
  luijckx schilder
  gorter

  amoah leonardo

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  25 juli, 2010 - 17:55

  Als hij zelf al aangegeven heeft liever bij AZ te blijven in de voorbereiding had dat toch weinig perspectief geboden voor NAC, dus die Raggende nar moet niet zeuren.

  Vriend Klavan zal misschien op de bank mogen zitten tegen NAC.
  Kunnen wij met z'n allen zwaaien naar Klavan.

  0

  0
 • scheppioni
  25 juli, 2010 - 18:55

  @ dennip
  Hou nou eens aub op om Feher rechtsback te zetten !

  0

  0
 • since1912
  25 juli, 2010 - 19:24

  Toch jammer dat hij niet gekomen is..

  0

  0
 • dennip
  25 juli, 2010 - 19:59

  @scheppioni

  ik zie op dit moment geen betere opstelling hoor!
  Ik ben van mening dat je de as zo sterk mogelijk moet bezetten, en er staat ook dat op dit moment dit de beste opstelling is naar mijn mening.
  Maar natuurlijk zie ik ook liever een centrale verdediger komen en loran op rechtsback.

  0

  0
 • sjaak
  25 juli, 2010 - 20:45

  @ Willem, je kan ook overdrijven natuurlijk maar dat Kwakman beter op het middenveld is moge wel duidelijk zijn.
  Maar ja daar kan die jongen zelf ook niks aan doen natuurlijk.
  Gisteren speelde hij goed overigens achterin op 2 foutjes in de 2e helft na.
  Denk dat als de tegenstander met 2 spitsen speelt dat het beter is om Loran centraal te zetten en tegen 1 spits Kwakman ivm de opbouw, meer opties zijn er niet, ja Luijckx maar waarom speelt die nooit achterin in de voorbereiding? Die speelde gisteren dramatisch overigens.

  0

  0
 • scheppioni
  25 juli, 2010 - 21:40

  @ dennip
  Sorry hoor jongen, maar daar is Jens Janse toch voor gehaald, dan krijgt hij van mij eerst een kans, is altijd als Feher op rechtsback ! Ik val Feher nu niet af want da's een goeie gast en een aardige voetballer die van onze club houdt denk ik, maar ze hem alsjeblieft als stand-in op het middenveld !

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  25 juli, 2010 - 22:24

  Feher moet je gezien z'n leeftijd altijd als stand in gebruiken. Of het nu rechtsback is of op het middenveld.

  Csaba is inderdaad een geschikte kerel, maar vooral professional.
  Hij speelt wanneer de trainer hem dat vraagt, werkt hard en doet wat ie kan. Als dat soms te weinig is kun je praten over z'n leeftijd of z'n kwaliteiten, maar ik denk dat zijn mentaliteit niet in twijfel te trekken is.

  0

  0
 • Csaba1912
  26 juli, 2010 - 01:49

  Als we dan toch met opstellingen bezig zijn. Als we heel het seizoen met deze 11 kunnen spelen en het zit een beetje mee dan kunnen we zo maar bij de top 6 komen.

  Ten Rouwelaar
  Loran Penders Kwakman Schilder
  Gilissen Luijckx
  Gorter
  Leonardo Amoah Boukhari(Lurling)

  Zeer solide verdediging, met genoeg ''voetballers'' in de verdediging wat de snelheid van de opbouw bevordert. En dan doel ik dus op Kwakman, Schilder en Loran(dinho)

  Met Gilissen en Luijckx heb je twee 'stoppers' met een enorm overzicht, vooral Gilissen is enorm onderschat in Breda maar deze man is echt zeer goed.

  En Maaskant geef Gorter vertrouwen! Dan zal deze ruwe diamant in de loop van het jaar gepolijst worden. En met het oog op de financiële situatie is zo'n jonge jongen die zich laat gelden, niet vervelend.

  Leonardo staat er bij mij altijd in, al erger je je soms aan zijn domme en lakse instelling, voor zijn acties kom je naar het stadion. Ik vind het alleen zo sneu, dat een jongen met zo veel talent het door blessures maar vooral door z'n instelling verpest. Mocht hij de mentaliteit van Kuyt gehad hebben dan speelde die denk ik bij een Europese topclub.

  Amoah is eigenlijk een superspits voor NAC het probleem is alleen dat hij weinig ballen van de zijkant krijgt. En daar zullen Boukhari(mocht die aangetrokken worden) en Leonardo ook geen verandering in brengen. Maar om nou van dit soort technische spelers die ook een goal kunnen maken eruit te halen voor Kolkka puur en alleen omdat die misschien de beslissende voorzet kan geven, vind ik overdreven. Ik denk dat Amoah meer gezien moet worden als targetman die de bal op behendige jongens als Leonardo en Gorter moet kaatsen.

  Extra wapen is de kopkracht want welk ander team heeft er 5 ultieme koppers in z'n team zitten? Ik denk eerlijk gezegd, niet één enkel team. Dus bij corners en vrijet trappen gewoon Penders, Kwakman, Luijckx, Loran en Amoah zoeken.

  0

  0
 • Walter
  26 juli, 2010 - 10:30

  ik ga voor:

  Ten Rouwelaar
  Janse Penders Loran Schilder
  Gilissen Luijckx
  Gorter
  Leonardo Amoah Boukhari (Lurling)

  volgens mij een prima opstelling om top 10 te kunnen bereiken. Ik denk overigens dat NAC 10e wordt komend jaar.

  0

  0
 • wolter
  26 juli, 2010 - 11:42

  Wat denk je zelf Walter, dat ze Kwakman niet opstellen?
  Die mag niet vertrekken en dan zetten ze hem op de bank, sure!

  0

  0