Go to Top

KNVB beker: NAC thuis tegen VVV

KNVB beker: NAC thuis tegen VVV

NAC heeft in de eerste ronde van de nationale voetbalbeker (hoogstwaarschijnlijk per ongeluk) een thuiswedstrijd geloot. 

De Venlose VV is de tegenstander in het Rat Verlegh Stadion. De exacte speeldatum is nog niet bekend maar de kans is groot dat dit op dinsdag 20 september zal zijn.

Andere mogelijkheden zijn de twee dagen na de 20ste. NAC speelt echter vrijdag de 23ste alweer de volgende competitiewedstrijd -thuis tegen de Graafschap- waardoor die twee dagen eigenlijk al gelijk afvallen. Thuiswedstrijd = niet laten schieten!

Bron: B-Side Rats

69 Reacties op "KNVB beker: NAC thuis tegen VVV"

 • Halve Liter
  28 augustus, 2016 - 10:30

  Wat mij betreft laten we deze wedstrijd gewoon lopen. Als je 3 dagen later alweer een wedstrijd hebt tegen een titelkandidaat zou ik me daar op focussen en niet op een bekerpotje tegen VVV, stel dat je wint loot je de volgende ronde toch PSV-uit

  0

  0
 • Oosterhout3
  28 augustus, 2016 - 10:37

  Nac moet vragen of ze op woensdag moeten!
  Dan wordt de wedstrijd van de graafschap op onze liefste zaterdag gespeeld!!

  0

  0
 • Bart
  28 augustus, 2016 - 10:45

  Gewoon winnen deze wedstrijd! Beker winnen en volgend jaar Europa in😉

  0

  0
 • 19September1912
  28 augustus, 2016 - 10:46

  Ben van de partij!

  0

  0
 • zwampie
  28 augustus, 2016 - 10:56

  Bart
  En dan meteen zeker zijn van een pak mee geld.
  Keep on dreaming,als drome toch eens uitkomen😂

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@halve liter
  28 augustus, 2016 - 11:28

  Waar slaat dit op ? Hoe kun je nou als NAC wedstrijden laten schieten haha word eens wakker belagelijk reactie

  0

  0
 • Badeend
  28 augustus, 2016 - 11:33

  Dit komt prima uit. Een wedstrijd op zich, waarvan iedereen weet dat het echt om die ene wedstrijd gaat (spelers én supporters!), maar zeker niet onhaalbaar. Goede tegenstand van een zogenoemde titelkandidaat, ben benieuwd hoe die gaan voetballen hier in Breda.

  0

  0
 • Fred
  28 augustus, 2016 - 11:34

  Hoezo Sjef ? Is dat nieuws dan ! We laten aan de lopende band wedstrijden schieten dan kan die bekerwedstrijd er toch ook nog wel bij ?

  0

  0
 • nacman
  28 augustus, 2016 - 11:39

  Wat zou het mooi zijn kampioen en de beker winnen
  Toen werd ik wakker uit mijn nac droom
  Maar nu aan de spelers en td de kans om deze droom te laten uit komen

  0

  0
 • Braze
  28 augustus, 2016 - 11:53

  Mooie wedstrijd want NAC is thuis onverslaanbaar.

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  28 augustus, 2016 - 11:57

  Mooi oefenwedstrijdje tegen een goeie tegenstander!

  0

  0
 • JM
  28 augustus, 2016 - 12:12

  Niet alleen voor de supporters leuk dat het een keer een thuiswedstrijd zit, ook voor de financiën kan dit mooi wat extra’s opleveren!

  0

  0
 • Zwampie
  28 augustus, 2016 - 12:17

  Breda en omstreken,nu moeten we laten zien waarom we klagen als we telkens uit moeten voor de beker.

  Volle bak en gaan voor een uitverkocht huis,overigens zou het voor de juup league een topper zijn.

  0

  0
 • Nacir
  28 augustus, 2016 - 12:27

  Net als vorig jaar zeker tegen Heerenveen, om 18.30? Hoop het niet, das vrij onmogelijk als je in de Randstad woont/werkt.

  0

  0
 • jvt
  28 augustus, 2016 - 12:36

  Dromen jullie maar lekker verder, zoals ik na het vertrek van onze Ernie steeds zeg. De basis is fout bij Nac. Gene Ad , TD en uiterst zwakke trainer. Zwak management stelt altijd zwakke leiders aan. We hebben een ex international aks trainer nodig, een man met charisma, iemand die spelers beter maakt en een evenwichtige selectie met grote en kleine mannen samenstelt. We hebben niets maar wel 21 spelers in de selectie en zijn daar al blij om. Met salarissen van 40k moet men al snel tevreden zijn terwijl het management en staf meer verdient. Het geld staat al lang niet meer op het veld maar zit in de tig afkopen, mislukte transfers, secretaresses en wat nog meer zij.

  Als er niet snel wordt ingegrepen is het o ver en uit. Nog een jaar Jupiler leage trekken velen niet meer. Zal wel veel duimpjes omlaag krijgen want we hebben immers geen geld, en je moet de trainer en td tijd geven. Hoeveel tijd hebben de heren al, gehad, Goetzee zit er al enige tijd, onze trainer bijna een jaar, heeft twee maanden kunnen trainen en ze kunnen nog geen bal overspelen, er zit geen vernuft/creativiteit in het team, te kleine mannetjes, huurlingen die passanten zijn en er niet echt voor gaan, wat maakt Nac hun nu uit. Het verschil tussen 100% en 98% is verschil tussen winnen en gelijkspelen/verliezen. Een speler op stage is bijna zeker een versterking. Iemand die in het tweede of reserve bij een ereclub zit of in België speel is stevast een versterking. Het is te gek voor woorden.

  We zitten naar Nac te kijken, maar waar kijken we eigenlijk naar? Iets wat een aantal mensen hun salaris oplevert. Waar ze van op vakantie gaan en boodschappen doen. Met voetbal,en een club klaarstomen voor de ere heeft het allemaal weinig te maken.

  0

  0
 • Fred
  28 augustus, 2016 - 12:49

  Ben het wel voor een groot deel met JVT eens , ik denk dat iemand die geen NAC supporter is niet naar NAC gaat kijken op fox , het is echt niet om aan te gluren .
  Daar doe je niemand een plezier mee .
  En als we eerlijk zijn hoe vaak geniet je nu nog op de tribune , wat is de beloning als je na een week hard werken als een speer recht van je werk naar het stadion moet zoals ik ?
  Je bent chaggerijnig , mentaal kapot en voor je omgeving niet te genieten .
  Ik denk ook nog met weemoed aan Ernie terug het is zoals het is , was onze laatste succestrainer , daarna heeft Gudelj er al het leven wat er nog in zat uitgezogen en zijn we hier beland , weer 2 trainers verder en vele illusies armer waaronder een verloren finale tegen kruiken ….

  0

  0
 • NAC4EVER!
  28 augustus, 2016 - 13:08

  Deze wedstrijd komt op het goede moment.
  De Graafschap zou eigenlijk de eerste wedstrijd tegen een concurent zijn.
  Nu is dat dus vvv en kun zien hoe je er voor staat in een wedstrijd die je graag wilt winnen, maar waarbij het niet noodzakelijk is.
  (Als we eerlijk zijn is de kans niet heel groot dat we de beker finale halen. En promotie is voor NAC belangrijk als de beker winnen).

  Hoe dan ook. Ik ga zorgen dat ik erbij ben.
  Come on NAC!

  0

  0
 • Badeend
  28 augustus, 2016 - 13:16

  Ernie? Oh, Brands, uit een grijs verleden waar de positievelingen en de realisten nooit over mogen beginnen van de notoire azijnzeikers. De Ernie Brands die na NAC nooit meer ook maar enig succes heeft gehad? Misschien verlangen wr terug naar die tijd maar zeker niet per se naar de trainer Ernie Brands. Wellicht de mensen die nu Dijkhuizen verwijten te weinig uit te stralen??

  Jvt en Fred verkondigen wat mij betreft onzin van de allerbovenste plank. De basis is nu juist precies wat er wél eindelijk een keer goed zit bij NAC. Voor het eerst sinds héél lange tijd. Alle afkoopsommen en miskopen waren inderdaad het gevolg van de tijdperken hiervoor. En dat de gevolgen daarvan nog niet verholpen zijn, is dat nou zo raar??

  Als je gaat beweren dat Dijkhuizen meer dan voldoende tijd heeft gehad, snap je er maar weinig van.

  0

  0
 • RaraNAC
  28 augustus, 2016 - 13:50

  Hoe kan je nou weer zeuren op een thuis pot tegen een gewaagde tegenstander.
  Een zwaar leven hebben mensen.

  Dit zijn juist super wedstrijden om te kijken waar je staat. Het is extra leuk omdat er een winnaar moet komen en de bekerpotjes hebben altijd iets moois, anders dan competitie.
  Komt er ook nog bij dat NAC extra inkomsten genereert (niet door mij,1912).

  Ze moeten voor deze pot de kaartjes op €10 zetten en dan maken wij er wel weer een beker sfeer van.

  Natuurlijk is nu in de Jupiler league de beker op het tweede plan gekomen, maar een extra wedstrijd is toch super!

  0

  0
 • scheppioni
  28 augustus, 2016 - 14:00

  Gelukkig duurt het nog een maandje, hopelijk op ene of andere manier krijgt ons NAC ondertussen ergens de geest, maar met die van city alleen al, zal het een zware opgave worden, tis nu allemaal te plichtmatig en geen drive 90 minuten lang ! Hopen, hopen en nog eens hopen met ons NAC BREDA !

  0

  0
 • jvt
  28 augustus, 2016 - 14:34

  O ja hoor. Onze trainer is al een maandje of tien verder, heeft iedereen weg zien of willen laten gaan en is aan het bouwen. Weer de zoveelste die bouwt. Heerlijk om dan nog eens even extra respijt te krijgen “we zijn aan het bouwen” de voorganger heeft er een puinhoop van gemaakt waar Goetzee bij stond en ernaar keek. Een brevet van onvermogen ook voor Goetzee, wat heeft die man een hoop geld gekost. Leermomentje, foutje bedankt.

  Supporters met blinde liefde voor de club geven hem nog wel een half jaartje extra. Beste heren; hij heeft spelers laten gaan, als het er in een periode over ging gaf ie niet thuis zoals tegen RKC. Hij krijgt de boel maar niet op scherp en vind je dat gek? Hij heeft zelf 0,0 uitstraling, geen bezetenheid, geen tactisch vernuft. Dat verander je niet zomaar. Nu riep ie dat ie voor 12 punten ging voor de eerste 5 wedstrijden. Nac had het gemakkelijkste programma van alle naar verwachting bovenste Juup clubs en zie hier.

  Ik heb niets tegen de persoon maar voor z’n werk is het een drama. Ik kan er niet enthousiast van worden, als je dan vroeger een Spelbos of ten Cate zag, een Rijsbergen, dat waren bezeten trainers, daar spatte het van af en won je ook nog eens van Ajax en Feijenoord. Brands was rustiger maar straalde wel uit dat ie alles heeft meegemaakt, en een verdediger nog iets kon leren. Moet je dat eens vergelijken met nu, en heren, dat kost nu eens geen geld. Fanatiek trainen, overspelen leren, mannetje passeren leren en oefenen op vrije trappen, steeds weer, als een dolle in de dugout een keertje, fanatieke gebaren, niet klein duimpje tegen goliat laten spelen. Wij hebben nog lerende trainers, AD. TD en dat brengt je niets want het zijn geen groeibriljanten, ze worden zelf niet beter waarvan Nac kan profiteren. . .

  0

  0
 • Petrichor
  28 augustus, 2016 - 15:03

  @jvt

  Dus.. Maaskant terug?

  Dijkhuizen is inderdaad een rustige trainer, maar wel eentje die heel eerlijk lijkt. Geeft toe wanneer het fout gaat, bijt van zich af wanneer het te negatief wordt. Hij heeft nog niks echt mafs gedaan, wat in mijn ogen ook wel eens een verademing is.

  0

  0
 • nm
  28 augustus, 2016 - 15:06

  Dijkhuizen dekt zich al weer in in de media. Zeer vermoeiend zeg. Samen met Goetzee de zwakke schakels bij NAC.

  0

  0
 • am
  28 augustus, 2016 - 15:24

  Erger me kapot aan de mensen die een negatief sfeertje aan het kweken zijn rondom Dijkhuizen. Laat die man gewoon zijn werk doen!

  0

  0
 • Steefl
  28 augustus, 2016 - 15:44

  Ik kan me nog een legendarische bekerwedstrijd herinneren tegen de vauvauvau begin jaren 90. Rode kaarten, tunult, verlenging en uiteindelijk winst. Heerlijk.

  0

  0
 • scheppioni
  28 augustus, 2016 - 16:10

  @ am
  Hij zal misschien zijn werk als trainer wel goed doen ,maar het komt niet over op de groep als je maar tien minuten telkens wilt voetballen, misschien dat ie zijn vriend Robin van Galen meer erbij moet betrekken dat de beleving meer grootster wordt, want met king Robbie samen blijft het allemaal te plichtmatig !
  We kunnen net als jij en meerdere natuurlijk gewoon onze ogen sluiten en pas gaan mekkeren als we in febr 2017 dertiende staan !
  Je moet het kunnen overbrengen als trainer en gezien de spelers en hun uitvoeringen blijft het alleen op inzet en beleving zeer en zeer magertjes, dit is helaas de realiteit en ik sluit mijn ogen hiervoor never, daar is mijn NAC hart te groot voor !

  0

  0
 • HenkTank ©
  28 augustus, 2016 - 16:11

  Ik ben een zeurpiet, ik weet, maar wat hebben we op dit moment in de beker te zoeken? Alsof we met alle respect, met deze selectie ooit de beker gaan winnen.
  Ik zie alleen eventuele narigheid. Blessures energieverspilling irritatie. Je speelt voor spek en bonen mee!

  Laten we zorgen dat we snel weer promoveren, en dat gaat niet via de beker!

  En Justin, een beetje innovatie op financieel gebeid mag ook wel. Anders zijn we bij eventuele promotie zo weer terug in juupland.

  0

  0
 • am
  28 augustus, 2016 - 16:25

  @scheppioni
  Wat is jou doel dan om hier zo negatief te zijn over Dijkhuizen? Wat wil je samen met die handvol anderen bereiken?
  Wordt Nac daar beter van? Nee denk het niet.

  0

  0
 • zwampie
  28 augustus, 2016 - 16:29

  Nacir
  Alles is mogelijk,de vraag is of je het ervoor over hebt om bv eerder van je werk te gaan als dat gaat en mits dit nodig is
  Werk zelf momenteel in Amsterdam maar zal op tijd thuis zijn om vanuit Oosterhout weer na Breda te gaan.
  Maar voorop gesteld als iemand via werk of andere omstandigheden er niet kan zijn wil niet zeggen dat die minder NAC supporter is. Wat vaak beweerd wordt

  0

  0
 • scheppioni
  28 augustus, 2016 - 16:42

  @ am
  Ik vind het persoonlijk wat goedkoop wat je aanhaalt, het wordt niet beter of iemand hier negatief is of positief is !
  Het gaat erom hier dat het sommige blijkbaar heel hoog zitten als NAC supporter zijnde en onderling erover graag gedachten wisselen over het wel en wee van ons NAC !
  Verder over NAC zelf kunnen we alleen hopen, diegene die nu nog hun ogen sluiten die blijven geloven totdat het eens toch komt dat het zo( ik heb het puur over de groepsproces/overtuiging, nog niet zo zeer over eventueel goed voetballen) niet verder kan want een trainer hoort alles uit de groep te kunnen halen en ander net zoals ik zit het NAC ook zo hoog net als andere, die zijn alleen argwanend door het zelf in voetbal ervaring om te kunnen zien dat dit niet goed gaat aflopen !!
  Nogmaals het gaat niet om een persoon in dit geval Marinus, maar het gaat om NAC !!
  Je ziet dit duidelijk aan het geloof bij de NAC spelers en dit is een prachtige NAC site om dit onderling te mogen/kunnen delen, alles in belang van ons NAC !
  Het gaat hier bij de meeste gewoon op een normale manier, NAC zit bij de echte NaCCer hoog, de ene uit dit en de ander sluit zijn ogen !! Ik wil weer een NAC zien dat ik ken en dat is geen tien minuten strijd en passie en 80 minuten een gezapig gedoe, daar rijd ik geen 200km voor !!!!

  0

  0
 • NAC&BVB
  28 augustus, 2016 - 16:56

  Kees Kwakman speelt vrijdag ook mee met het afscheidswedstrijd van Anthony Lurling. Die zou toch makkelijk mee kunnen met het eerste van ons NAC? Of is hij echt op afbouw niveau? Vorig jaar had hij thuis in Breda gescoord dus zo slecht is hij helemaal niet en die 2x die hij in 2014 tegen PSV scoorde waren toch gewoon 2 mooie doelpunten.

  0

  0
 • Michael
  28 augustus, 2016 - 17:07

  Ik ben er van overtuigd dat na het stoppen van Rob Penders we alleen maar achteruit gesukkeld zijn. Net zoals we, toen die kwam ( winterstop 2000) alleen maar goede seizoenen hadden. Behalve dat ene seizoen met van Hooijdonk. Maar dat lag niet aan de inzet van Pierre, maar aan een jaar blessureleed van Penders.

  0

  0
 • SvenBreda
  28 augustus, 2016 - 17:51

  Gratis voor scc?

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  28 augustus, 2016 - 17:56

  Dit is de kortste weg naar Europa! Ik heb er alle vertrouwen in dat wij die cup gaan winnen. VVV is natuurlijk een lachertje. PSV uit, kunnen we gewoon hebben. Ajax is ook zo sterk niet meer.

  Daarna stoten we door naar Europa. Benfica, Fiorentina, Spurs, Schalke, Shaktar… We kunnen ze allemaal hebben. Als Dessers een goede dag heeft, is t kat in het spreekwoordelijke bakkie.

  Ow ja. We willen natuurlijk Noad zien.. zoiets.. ongeveer. Nou, doe mij maar gewoon fatsoenlijk positiespel met een idee erachter. Dat Noad word ik ook zo moe en simpel van onderhand.

  “Het publiek erachter, 100% zingen en springen 90 minuten, Noad!’ Astemblieft zeg…. Kinderachtig.

  Kansloos dit natuurlijk. VVV is veel te sterk. Je moet niet eens door willen gaan want je bent toch klote en de ambitie om periodekampioen te worden lijkt dan verder weg dan ooit. Ja, periodekampioen. Voor wie denkt dat dit NAC mee kan doen om de titel: ik heb medelijden met je.

  0

  0
 • Reflektor
  28 augustus, 2016 - 18:03

  Makkie

  0

  0
 • Hanz
  28 augustus, 2016 - 18:28

  @jvt

  Sorry hoor. Maar als je nu nog begint over spelbos, Rijsbergen en Ten Cate ( die nac overigens financieel kapot heeft getransfereerd), dan mag je jezelf onder de categorie ouwe ‘vroeger was alles beter’ zeurpiet gaan rekenen. Bij die namen stop ik al met lezen.

  0

  0
 • Jf
  28 augustus, 2016 - 18:34

  Wat een commentaar weer vermoeiend en ik zie weer in dat de gezondheidszorg in Nederland achterblijft wat een depressies allemaal.

  Zouden ze bij PSV nu ook de noodklok luiden en bij Feijenoord staat de Coolsingel alweer vol.

  Ik heb iemand ooit horen zeggen;” je moet pas aan het eind in de gele trui rijden” !
  Dat geld voor een team in opbouw toch zeker en laat al die negatievelingen maar huilen die scholden vandaag ook de huid vol van Max Verstappen omdat hij het ineens niet meer kan.

  maar ja dit zijn de nieuwe zogenoemde NAC supporters ik wen er maar aan.

  0

  0
 • Johan o
  28 augustus, 2016 - 18:41

  Facey gaat niet door.

  0

  0
 • Johan o
  28 augustus, 2016 - 18:41

  En nu rap de Wijs inlijven!!

  0

  0
 • De muzikant
  28 augustus, 2016 - 18:52

  Grappig dat veel mensen hier denken dat vvv en de graafschap concurrenten zijn. Is niet. De werkelijke concurrentie momenteel is o.a. Den boch, mvv, fortuna, Almere etc. Maar. ….het gaat goed met NAC, onze td en supertrainer zitten er bovenop en over vier seizoenen kunnen we misschien wel de verrassing van de juup worden door een periode te pakken. Maar ja, je mag niet kritisch zijn. Komt allemaal goed toch? Als ik vanavond ga slapen is mijn club weer springlevend.

  0

  0
 • Brutes
  28 augustus, 2016 - 19:01

  En weer een speler van city die ons niet zie zitten
  Ben benieuwd naar welke Nederlandse club hij gaat

  0

  0
 • NAC&BVB
  28 augustus, 2016 - 19:10

  Ze hadden gewoon met de jeugdopleiding van Borussia Dortmund samen moeten werken en niet met dat City!

  0

  0
 • scheppioni
  28 augustus, 2016 - 19:15

  Idd NAC&BVB, hadden we meteen wel de juiste mentaliteit gehad, want je kunt zeggen van de duitsers wat je wilt maar dat is geen gezapig gedoe, vooral niet bij Borussia Dortmund !

  0

  0
 • HenkTank ©
  28 augustus, 2016 - 19:21

  Brutes, heereveen heeft interesse getoond.
  Het begint nu WEL vervelende vormen aan te nemen!

  0

  0
 • De muzikant
  28 augustus, 2016 - 19:24

  Je beperkt je met MC tot één club, terwijl je vele clubs hebt die graag talenten willen/moeten verhuren. Maar Smulders is liever lui dan moe.

  0

  0
 • HenkTank ©
  28 augustus, 2016 - 19:28

  Muziekant, dit is wat im Allang had geprobeerd als ik JG zou zijn.

  Leg contact met munchen Barca benfica of dergelijke clubs. Niet geschoten is altijd mis. Ik durf te wedden dat er niet eens getracht is dit te realiseren.

  ACTIE!!!!! BLAUWTJES LOPEN KAN GEEN KWAAD IN DIT GEVAL.

  0

  0
 • Jf
  28 augustus, 2016 - 19:30

  De Muzikant wat een loze domme opmerking. Waarop baseer jij deze mening? Je weet helemaal niet hoe deze man werkt.

  0

  0
 • Henri
  28 augustus, 2016 - 20:01

  @Hanz
  Ten Cate heeft NAC kapot getransfereerd?? Ik merk dat je niet goed op de hoogte bent. Eén van zijn aankopen was een zekere Babos. Op zeker moment was diens transfer naar Feijenoord helemaal rond voor 10 miljoen. Echter NAC”s AD Roelof Oldemans wilde ineens 11 miljoen en Feijenoord staakte de onderhandelingen en haalde een jaar later Babos einde contract voor niets op. Had RO dit contract ondertekend dan was er waarschijnlijk nooit gebeurd wat er is gebeurd. En had NAC 10 milj. meer banksaldo en was HtC de trainer die de grootste waardestijging van een speler had gerealiseerd. NAC is kapot gegaan aan de verkeerde mensen op de verkeerde plaats. Helaas geldt voor het heden grotendeels nog steeds met een nitwit als JG aan het stuur.

  0

  0
 • Oosterhout3
  28 augustus, 2016 - 20:08

  Nac werkt samen met city
  Zwolle met real madrid
  Vitesse en chelsea
  Az een tijdje met bayern munchen

  Allemaal samenwerkingen die voor nederlandse club goed waren!!

  0

  0
 • nachoreca1
  28 augustus, 2016 - 20:23

  Sta er echt versteld van hoeveel mensen er heilig geloven in dijkhuizen en smulders….tot op heden kan ik nog niet echt gillen met de aangetrokken spelers, samenwerkingsverband en prestaties….sterker…we lopen na een wedstrijd of vier alweer achter de feiten aan…het houdt niet op dat gezeik….en geduld en bouwen…?! Dan ga ik wel bij de project ontwikkeling van de gemeente werken…!

  0

  0
 • nachoreca1
  28 augustus, 2016 - 20:24

  Gillen over….

  0

  0
 • Zwampie
  28 augustus, 2016 - 20:25

  Am
  Ben je dan ook zo,als we straks niks halen of het spel blijft slecht om achter dijkhuizen te blijven staan.
  Voorop gesteld hij hoeft van mij niet weg,maar hij mag toch wel de juiste spirit gaan brengen om het team goed te laten spelen.

  Heb meerdere hier gezien die vandaag nog achter hem staan en vinden dat hij zijn werk goed doet maar morgen ineens anders denken. Negatieve sfeer heeft niemand wat aan maar er mag ook kritisch gekeken worden. Maar als dit gebeurt en ook bij jou niet in jou mening/gedachte valt zijn de andere meteen zekers of negatievelingen.

  Wie laat dijkhuizen niet zijn werk doen,maar heb jij in 1 jaar tijd dijkhuizen nu vorderingen gezien waarbij je uit kan leiden,dit is de hand van dijkhuizen waardoor NAC beter is gaan spelen en de tegenstander met respect hier naartoe komen. Elke club komt hiernaar toe met de wetenschap dat er minimaal 1 punt en wellicht 3 punten te halen zijn.
  Dat speelt al de laatste jaren en ook dijkhuizen heeft hier geen verandering in gemaakt,of moet ik zeggen de TS heeft dit niet gedaan,want voorop gesteld zijn al deze mensen verantwoordelijk

  0

  0
 • Oosterhout3
  28 augustus, 2016 - 20:26

  Ohja, na even spitten, feyenoord bood de eerste keer voor babos… 3.5mil….nac wilde meer!
  Jaar erop, weer feyenoord voor 2,5mil…. weer geen transfer(en terecht wanf nac haalde toen gewoon europees)!!

  Dan is mijn vraag…. waarom verzin je 10mil voor een transfer?
  Ik denk om je gelijk te halen!
  Haal geen feiten door elkaar, dan kom je onbetrouwbaar over!

  Ofterwijl hadden we babos verkocht in die tijdvoor 3,5 mil… hadden we geen europees gehaald en dus geen extra inkomsten!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  28 augustus, 2016 - 20:43

  Over een paar nachtjes mogen we weer naar Waalwijk met de boot. Een tegenstander die ons altijd dwarszit (we verliezen er veel, ook thuis hebben we regelmatig de deksel op de neus gehad) en nu zijn ze ook nog eens in vorm en spelen ze gewoon leuk en verzorgd voetbal. Ik hoop echt dat ons NAC de schade gaat beperken, want als RKC op stoom is en ze voetballen zoals de 1e helft tegen Ajax, staat het al 4-0 met de rust. En die klap die ze daar krijgen gaat nog heel, héél erg lang nadreunen in het Bredase.

  NAC, je bent gewaarschuwd.

  0

  0
 • AMF
  28 augustus, 2016 - 21:00

  Nachoreca1 pannekoek

  0

  0
 • nachoreca1
  28 augustus, 2016 - 21:13

  Is dat een bestelling amf?

  0

  0
 • Oosterhout3
  28 augustus, 2016 - 21:32

  Oohja, we lopen achter de feiten aan huhu,
  2 puntjes achter op vvv, 3 punten voor op de graafschap, nog meer op cambuur en eindhoven oja en even hoog als volendam(die altijd bij de top7 zit)

  0

  0
 • Lamington
  28 augustus, 2016 - 21:42

  Wat verwacht iedereen nou met een spslersbudget van 1.5 mln? Ik baal er ook van hoe het de laatste jaren is gegaan. Maar ik ben wel mentaal capabel om te snappen dat we nog niet kunnen zijn waar we willen zijn. Dat kost tijd en energie. Een aantal slomen hierzo begrijpen dat niet zo heel goed..

  0

  0
 • RNL
  28 augustus, 2016 - 21:46

  Het gaat over de bekerloting mensen. Met je gezwam over ex internationals.

  0

  0
 • de muzikant
  28 augustus, 2016 - 22:16

  @jf: mijn mening is onderbouwd, spreiding geeft minder risico en geeft meer mogelijkheden. Gezien je reactie ben ik eerder geneigd jouw beoordeling dom te noemen, verder geef ik geen waarde-oordeel over jou als persoon. Weet jij wel precies hoe smulders werkt dan? Zie jij de resultaten??????? Ik niet, en met mij het hele stadion niet. Het enige is dat er gewerkt wordt, maar zet er 11 gasten van Unitas, Moerdijk en VV Dongen in, dan zal je zien dat die jongens waarschijnlijk ook keihard werken, maar ook tekort schieten. Of vind jij de selecties van MVV en Den Bosch dermate exeptionele kwaliteiten hebben dat we daar tegen inderdaad punten moeten laten liggen…..thuis??

  0

  0
 • Fred
  28 augustus, 2016 - 23:36

  @ Lamington , KAMPIOEN WORDEN !
  Wat anders ?
  Dat ben je met die begroting verplicht de meesten in die kut divisie hebben niet eens de helft !
  Dus ik verwacht op zijn minst promotie en fatsoenlijk voetbal .

  0

  0
 • Bredafun
  29 augustus, 2016 - 00:11

  @Nachoreca1, alle respect voor jouw gedachten, maar ik denk dat je effe verkeerd zit kul. Kijk bij “Ajakkes”, dat loopt voor geen meter. Dijkhuizen heeft een heel nieuw 11-tal, denk je nou echt dat dit gelijk een hecht team is? Dream on!
  Dit team moet groeien en leren van fouten. Dat komt helemaal goed, Dijkhuizen doe zn stinkende best bom hoge ogen te scoren, en zn team goed draaiend te krijgen (al komt dat niet helemaal over bij n hoop mensen), maar dat ge hem zeker lukken dit seizoen! Alle vertrouwen erin!

  0

  0
 • Dutchbird
  29 augustus, 2016 - 01:19

  Mannen nie zeiken want we krijgen dit jaar twee thuiswedstrijden tegen VVV. En laten we wel wezen, hoe meer wedstrijden hoe beter voor dit jonge team dat elkaar nog moet leren vinden in tal van wedstrijdsituaties.

  0

  0
 • bartjuhh de vuh
  29 augustus, 2016 - 12:36

  EEEEYYY CONJOOSS WE GAAN VVVVVV PAKKUUHHHHHHHMNMNMNMNMN

  0

  0
 • micheal blauwedam
  29 augustus, 2016 - 12:38

  Hebben jullie Kazim gister gezien???? Wat een baas

  0

  0
 • scheppioni
  29 augustus, 2016 - 12:56

  @ Lamington
  Wat te denke van 90 minuten lang strijd om in ieder geval je persoonlijke duels te winnen, dat zou al heel wat zijn, daar begint het mee anders kost het wel heel lang tijd en wat energie, sterker nog dan komt het nooit !
  Over slome gesproken !

  0

  0
 • micheal blauwedam
  29 augustus, 2016 - 12:58

  Ja ze moeten een keer ballen hebben en als het nodig is iemand over de reclame borden trappen. Het is vaak te slap met ik noem een Kazim figuur zouden we wel een speler hebben met een vechtersmentaliteit.

  0

  0
 • MONK
  29 augustus, 2016 - 13:43

  Wat zijn er hier weer veel aan het zeiken op goetzee
  Hij heeft best wel fouten gemaakt maar hij heeft ook onze club financieel gezond gemaakt en dat is ook een niet te onderschatten klus.
  Ik denk dat we hem daar wel wat dankbaarder voor mogen zijn.

  0

  0
 • karel1
  29 augustus, 2016 - 14:32

  Wat weten we toch allemaal weer goed,ga t dan bij de clubs die kapitalen hebben geinvesteerd zo geweldig???
  Niemand moet denken dat je in de jup zomaar even kampioen kan worden.
  Nou en die spelers die gehuurd kunnen worden is dat zo gek dat die voor een eredivisie kiezen?
  Sluit t verleden af dat is goed voor oude (demente)mannen
  Vroeger is voorbij .
  Iedereen weet hoe t moet maar tussen weten en doen zit veel verschil.
  En wat hebben we intussen met die trainers wisselingen bereikt.
  Hou geduld laat zien dat we de beste supporters zijn..
  Trainer is nette positieve man presteert ook graag, zo,n schreeuw lelijk die niks heeft gepresteerd is net weg .

  0

  0