Go to Top

KNVB kiest nu wel voor een ervaren scheids

KNVB kiest nu wel voor een ervaren scheids

Omdat ze nu schijnbaar goed uitgerust zijn, krijgt NAC sinds lange tijd weer eens een ervaren scheidsrechter. Waar de jonkies in de laatste competitiewedstrijden regelmatig een steekje lieten vallen of niet in de geest van de wedstrijd floten kiest de KNVB nu voor Higler en Makkelie.

Donderdag om half 7, wie dat bedacht heeft mag zich ook even achter de oren krabben, klinkt de fluit van Dennis Higler. De scheidsrechter krijgt hulp van vlaggers de Vries en Janson. De vierde, vijfde en zesde official zijn Goossens, Wiedemeijer en van de Graaf. In welke volgorde zij dat doen mogen ze zelf kiezen.

De return in Tilburg staat onderleiding van Danny Makkelie, de hoofdagent uit Dordrecht kan beschikken over de hulp van Diks en Steegstra, die met de vlag mogen wapperen. Van Dongen, Kamphuis en Lindhout mogen uitmaken wie het bordje voor de wisselspelers omhoog mag houden.

De vijfde en zesde official hebben de glorieuze taak om de achterlijn in de gaten te houden, hierdoor hoopt de KNVB meer grip te hebben op de wedstrijden en zullen extra opletten als een bal wel of niet over de doellijn gaat.

Bron:B-Side Rats, KNVB

19 Reacties op "KNVB kiest nu wel voor een ervaren scheids"

 • maarten
  17 mei, 2016 - 12:53

  Higler??? Oh nee. Alsof hij zoveel beter is die moraalridder.

  0

  0
 • nacman
  17 mei, 2016 - 12:57

  ervaren scheidsrechters deze pannenkoeken kunnen er ook niks van

  0

  0
 • @bredabside
  17 mei, 2016 - 13:06

  Zelf kunnen jullie al helemaal nie fluiten….

  0

  0
 • Rijen
  17 mei, 2016 - 13:06

  Pffff nee niet Higler…. Pannekoek dat het is…

  0

  0
 • Ennapjseejer
  17 mei, 2016 - 13:12

  Hoe staat het met de eventuele belachelijke schorsing van stam?

  0

  0
 • Boxer
  17 mei, 2016 - 13:14

  Higler was een pannekoek maar fluit de laatste tijd niet slecht.

  0

  0
 • buurman
  17 mei, 2016 - 13:16

  Het is zondag om kwart voor vijf in tilburg mensen. Heb gelukkig kaarten kunnen regelen.
  Wat is donderdag in Breda een compleet idioot aanvangsuur. Dan zit half Nederland nog in de auto van zijn werk. Als nu ook uit supporters niet mee mogen wordt NAC zwaar benadeeld.
  Advies voor donderdag; middagje vrij pakken.

  PS
  Zonder uit supporters is juist niet veiliger, dan zitten er des te meer uit supporters in de thuisvakken en dit onherroepelijk problemen.

  0

  0
 • Andre
  17 mei, 2016 - 13:18

  Willem 2 is niet gelukkig net nac.. De supporters hebben er weinig vertrouwen in. Mega slecht jaar.. Dus nac. Bam we gaan ervoor. Heel het stadion knallen

  0

  0
 • Balletje
  17 mei, 2016 - 13:18

  Slechter dan de blaaskapel die we de afgelopen maanden hebben getroffen kan bijna niet!

  0

  0
 • Rattata
  17 mei, 2016 - 13:27

  Gezien onze uitwedstrijden afgelopen tijd lijkt me het beste om het thuis al af te maken. Thuis jezelf uitsloven, 3-0 maken en in Tilburg voorzichtig aan doen. Dat lijkt me verstandig mits de fitheid van de groep dat toelaat.

  0

  0
 • DL
  17 mei, 2016 - 13:32

  @buurman toevallig een clubkaart van willem2 haha?
  of hoe is het je anders gelukt?

  0

  0
 • HupNac
  17 mei, 2016 - 13:32

  Ongeacht of kaart Ünal terecht is, zolang de knvb geen schikkingsvoorstel heeft verzonden kan Ünal donderdag gewoon meespelen. Sturen ze wel voorstel dan moet NAC bezwaar maken. Dat wordt dan pas na het weekend behandeld. Een eventuele schorsing geldt dan enkel voor de na competitie, net zoals bij Seuntjes is gebeurd.

  0

  0
 • Fan
  17 mei, 2016 - 13:32

  17-05-2016 De wedstrijden tussen Willem II en NAC Breda voor de Jupiler Play-Offs om promotie/degradatie worden zonder uitpubliek gespeeld. Dat hebben de lokale driehoeken van Breda en Tilburg samen met de voetbalclubs NAC Breda en Willem II besloten.
  De wedstrijden tussen NAC Breda en Willem II zijn altijd beladen. Zo ook deze keer. De uitslag van deze dubbele ontmoeting bepaalt welke club volgend seizoen in de Eredivisie mag aantreden en welke club in de Jupiler League. Om ongeregeldheden te voorkomen worden de wedstrijden daarom zonder uitpubliek gespeeld. Alle betrokken partijen hebben besloten hetzelfde regime voor beide wedstrijden te hanteren.
  Zowel de lokale driehoeken als de beide clubs beseffen dat deze beslissing teleurstellend kan zijn voor de supporters. Door het opzetten van evenementen rond de beide stadions wordt er toch geprobeerd een sfeervolle voetbalmiddag van te maken.

  0

  0
 • Emiel
  17 mei, 2016 - 13:33

  Het zal niet aan de scheids liggen heren, zelf erop klappen, mondje dicht, en gaan met die banaan! Er zal maar een winnaar op het veld staan, met of zobner die scheids

  0

  0
 • Bobi E
  17 mei, 2016 - 13:39

  Higler & Makkeli zijn absoluut niet pro NAC.

  0

  0
 • buurman
  17 mei, 2016 - 13:54

  beste DL,
  Via een kennis. Helaas een Tilburger, verder is het een goeie jongen met een knappe vriendin. Dat laatste streep ik weg tegen het eerste.

  Zit er wel verder mee in mijn maag. willem2 krijgt het voordeel van de zondag en een veel beter aanvangstijdstip. NAC zal de supporters hard nodig hebben. We worden zonder meer benadeeld. Maar we gaan het toch halen.

  0

  0
 • Rudi
  17 mei, 2016 - 14:11

  Fijn dat je hier ook tegen bent. Reactie is al verwijderd en meneer kan de volgende keer rekenen op een ban. BSR

  0

  0
 • Judge M.
  17 mei, 2016 - 14:57

  Ervaren wel maar goed..? Makkelie dit seizoen (remember MVV thuis anyone?) zeker niet! Dan had ik liever Blom, Kuipers, Vink of Gusubuyuk gehad…

  Maar goed, de spelers zullen de ballen toch echt zelf tussen de palen moeten schoppen..

  0

  0
 • Fred
  17 mei, 2016 - 19:35

  Dat ik na alle ellende met de scheidsrechters dit jaar nog eens blij zou zijn met Higler , het moet niet gekker worden .
  Maar Makkelie in de uitwedstrijd dat vind ik echt een compleet drama , dat is de grootste marchandeur die ik ooit als scheidsrechter heb rond zien lopen , bij die man loopt het altijd uit de hand .
  Wat zullen die kruiken hem pamperen voor de wedstrijd .
  Dit is echt geen meevaller en nu moeten we zeker zien dat we in de thuiswedstrijd een grote afstand creëeren en geen goal tegen krijgen ,
  Wie bedenkt het MAKKELIE , gvd zeg , wat een tegenvaller , nu kan hij het Ajax van het zuiden zoals ze zich zo graag noemen helpen , nu het bij het echte Ajax is mislukt .
  Die man is echt gigantisch anti NAC !

  0

  0