Go to Top

KNVB neigt naar competitievervalsing

KNVB neigt naar competitievervalsing

Er is genoeg te doen geweest rondom de KNVB de laatste tijd. De licentiesponsoring van Twente, het Nederlands Elftal-fiasco (in meervoud, eigenlijk), Van Oostveen die effe lekker vertrekt, aparte aanstellingen en vertrekkende RvC-leden. 

Laatste nieuws is dat Fortuna drie punten in mindering krijgt en de clubs uit de Jupiler League -net als hun eredivisie collega’s- collectief hun vertrouwen in de (Raad van Commissarisen van) bond hebben opgezegd. Dat de KVNB niet goed bezig is, dat wisten we al langer. Maar nu leggen ze hun vinger in de pap er wel héél dik bovenop.

Tenminste.. als je voor de wedstrijd NAC – De Graafschap een scheidsrechter aanstelt die Van der Graaf heet, kan dat toch op zijn mínst vraagtekens oproepen en klinkt daar een halve dubbele agenda in door..!
Gekheid natuurlijk, het is maar een fopje! De heer Van der Graaf is zo onbevooroordeeld als maar zijn kan en zal neutraal de wedstrijd van aanstaande vrijdag (20:00uur, Rat Verlegh Stadion) leiden. Naast hem staan de heren Siebert en Steinhauser als assistenten en de heer Van der Vrande flapt de wissels en extra minuten aan elkaar.

Vanavond eerst een ‘lekker vroeg’ bekerpotje en vrijdag weer de competitie. Voor beide wedstrijden geldt: geen kaart? NACtickets.nl, langs de S&I-desk of op de wedstrijddag aan de kassa. Hup NAC, beginnende vanavond!

Bron: B-Side Rats, KNVB

8 Reacties op "KNVB neigt naar competitievervalsing"

 • Gerrit Hiemstra
  20 september, 2016 - 13:33

  KNVB Maffia!!

  0

  0
 • Vaque Geej
  20 september, 2016 - 13:38

  En vissen leven in water.

  0

  0
 • Baarug
  20 september, 2016 - 14:00

  Keurige clickbait

  0

  0
 • NAC4EVER!
  20 september, 2016 - 14:23

  Komt Van der Graaf dan uit Doetinchem?
  Ken zijn achtergrond niet.

  0

  0
 • Preker
  20 september, 2016 - 14:32

  Zeker aangezien ze nu ook bepalen welke tune we mogen spelen tijdens de opkomst van de beide elftallen .. Motten wij nie hebbe

  0

  0
 • HK
  20 september, 2016 - 16:54

  Volendam waar we mee strijden om een periode titel speelt vanavond en heeft een dag langer rust want spelen zaterdag pas tegen dordrecht. Maarja zo kun je alles wel op de korrel nemen.

  0

  0
 • ome cor
  20 september, 2016 - 17:49

  Die scheidsrechter blijkt trouwens getrouwd te zijn met Geertruida Schap, uit het Achterhoekse Heidekant

  0

  0
 • scheppioni
  20 september, 2016 - 20:07

  Dat heeft toch geen effect op een onthutsend slap NAC !!!
  Bah, eerste helft gezien, ik werd gewoon als NAC supporter misselijk, van die slappe hap !
  Enne, onze Marinus meende ook boos te zijn net voor de rust, wat een wanvertoning !!

  0

  0