KNVB neigt naar competitievervalsing

Er is genoeg te doen geweest rondom de KNVB de laatste tijd. De licentiesponsoring van Twente, het Nederlands Elftal-fiasco (in meervoud, eigenlijk), Van Oostveen die effe lekker vertrekt, aparte aanstellingen en vertrekkende RvC-leden.
Laatste nieuws is dat Fortuna drie punten in mindering krijgt en de clubs uit de Jupiler League -net als hun eredivisie collega's- collectief hun vertrouwen in de (Raad van Commissarisen van) bond hebben opgezegd. Dat de KVNB niet goed bezig is, dat wisten we al langer. Maar nu leggen ze hun vinger in de pap er wel héél dik bovenop. Tenminste.. als je voor de wedstrijd NAC - De Graafschap een scheidsrechter aanstelt die Van der Graaf heet, kan dat toch op zijn mínst vraagtekens oproepen en klinkt daar een halve dubbele agenda in door..! Gekheid natuurlijk, het is maar een fopje! De heer Van der Graaf is zo onbevooroordeeld als maar zijn kan en zal neutraal de wedstrijd van aanstaande vrijdag (20:00uur, Rat Verlegh Stadion) leiden. Naast hem staan de heren Siebert en Steinhauser als assistenten en de heer Van der Vrande flapt de wissels en extra minuten aan elkaar. Vanavond eerst een 'lekker vroeg' bekerpotje en vrijdag weer de competitie. Voor beide wedstrijden geldt: geen kaart? NACtickets.nl, langs de S&I-desk of op de wedstrijddag aan de kassa. Hup NAC, beginnende vanavond!

Bron: B-Side Rats, KNVB