Go to Top

Jij komt vanavond toch ook?

Jij komt vanavond toch ook?

Want wat is er nou gezelliger dan met minimaal 16000 van je beste vrienden en vriendinnen een potje voetbal kijken?

Er zijn al ruim 16000 kaarten over de toonbank gegaan. Vanuit Waalwijk komen bijna 350 supporters mee (mooi resultaat, overigens!). Het belooft op voorhand weer een gezellige avond te worden en het zou toch zonde zijn als je morgen van je vrienden terug moet horen hoe gaaf het was en je er volgende keer toch écht bij moet zijn. Een blanco pagina in jouw dagboek die je nooit meer in kunt vullen…

Geef hun dat plezier niet en jezelf dat plezier wel! Tot 17:00 vanmiddag kan je via NACtickets nog steeds digitaal kaarten halen. Daarna heb je die mogelijkheid ook nog tussen 18:00 en 20:00 (als er wordt afgetrapt in het Rat Verlegh Stadion) aan de kassa onder de B-Side. Dan heb je een fysiek kaartje en hoef je niks te printen, maar bestaat de kans dat je te laat bent en het misschien is uitverkocht wel..

Onnodig risico lopen moet je vermijden in dit geval. Tegen Go Ahead thuis hebben we het record bezoekers bij een Jupiler League wedstrijd verbroken. Laten we eens een leuke gooi doen dit proberen te evenaren, of in ieder geval te oefenen om dit in de play offs te verbreken. Volle bak achter NAC, kopen die kaarten! En als je dan vanavond komt, zorg dan dat je wat losse euro’s in je zakken hebt zitten zodat je die in de collectebus van de Breda Locos kan mikken.

Tot vanavond, Hup NAC!

Bron: B-Side Rats

18 Reacties op "Jij komt vanavond toch ook?"

 • nacman
  8 april, 2016 - 13:34

  ben er en zal nog jaren bij nac blijven eens nac supporter voor eeuwig nac supporter

  0

  0
 • Eljé
  8 april, 2016 - 13:46

  Weet je wie vanavond ook naar een wedstrijd gaat? International Tete krijgt van de KNVB toestemming om in de oefencompetitie Jupiler League wat ritme op te doen….

  “Kenny Tete speelt vrijdagavond met Jong Ajax tegen FC Emmen zijn eerste wedstrijd in tweeënhalve maand tijd. De rechtsback heeft daarvoor dispensatie gekregen van de KNVB.

  Tete (20) heeft dit seizoen al negentien keer in de hoofdmacht van Ajax gespeeld en was daardoor in principe niet speelgerechtigd voor het Jupiler League-duel. De KNVB heeft hem echter toestemming verleend.”

  0

  0
 • Oldskool
  8 april, 2016 - 14:04

  @ Eljé

  Onvoorstelbaar inderdaad. Volkomen schijt aan de clubs in Juup. Dat terwijl Emmen nog moet knokken om plaats 5… Zoiets geloof je toch niet.

  0

  0
 • Herman
  8 april, 2016 - 14:06

  Bij deze dan: +15!

  0

  0
 • de muzikant
  8 april, 2016 - 14:10

  @Elje, vergeet ook niet de straf van slechts 2 lege vakken die ze in Amsterdam krijgen n.a.v.: (wederom) vuurwerk; kwetsende spreekkoren en de “Vermeer”pop……

  0

  0
 • Van "taajlaand
  8 april, 2016 - 15:27

  Hoi Eljé,

  Competitievervalsing in het kwadraat, echt onbegrijpelijk dat dit mogelijk is en ‘wij/men’ het nog toelaat ook….

  Daarom blijf ik zo ontzettend hard hopen op die nodige promotie om uit dit gedrocht van een ‘competitie’ te komen, waarbij k.n.v.b en sponsoren bedacht hebben ons soort clubs maar op vrijdag en maandag te laten spelen en ik dus wederom vanavond NIET naar het stadion KAN!

  0

  0
 • Van "taajlaand
  8 april, 2016 - 15:33

  Zo ook de eventuele speeldata play-offs, vrijdag, donderdag en ook weer die maandag….klote avonden.
  Hopelijk gaat dan de zondag 22 mei onvergetelijk in de positieve zin worden voor élke NAC supporter.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@elje
  8 april, 2016 - 15:35

  Dit is gewoon een oranje international. Ik vind dit ook echt een zware zaak. KNVB heeft gewoon schijt aan heel de Jupiler kut competitie. Sommige clubs moeten elke euro 10 keer omdraaien, rare huurcontracten om maar spelers te krijgen en Ajax zet gewoon even een speler van het Nederlands elftal in de basis die alleen meer verdient dan alle spelers van Emmen bij elkaar. Schande en respectloos tegenover elke club uit je Jupiler kut competitie

  0

  0
 • TpT
  8 april, 2016 - 16:16

  Mooi aantal, lekker weer, zin in een pilsje en NAC! Heerlijk!

  0

  0
 • scheppioni
  8 april, 2016 - 17:03

  Het klopt niet van tete en wat de bond nu doet, maar om daar nou als emmen er zo wakker van te liggen zou ik een beetje goedkoop vinden, wanneer men gewoon van eigen kracht uitgaat dan maakt dat toch allemaal geen moer uit !! Gaat het om zes spelers die ineens met jong ajac meer moeten doen van het eerste dan wordt het meer een ander verhaal !! Ben veel meer benieuwd wat vanavond de stand gaat zijn met name plaats 2,3 en 4 !

  0

  0
 • Wouter
  8 april, 2016 - 17:21

  Gaan wij in de 14e minuut ook nog klappen en laten zien hoe het in een echt stadion klinkt ? ?

  0

  0
 • malpolon
  8 april, 2016 - 17:28

  Als ik Emmen was zou ik dispensatie vragen om een twaalfde speler op te stellen.

  0

  0
 • Eljé
  8 april, 2016 - 18:13

  @Scheppioni, het gaat hier niet specifiek om Emmen of Tete. Maar met deze dispensatieregels kan je in de cruciale wedstrijd voor een kampioenschap ook tegen Milik of De Jong komen te staan als die er een paar maandjes uitgelegen hebben…

  Maar goed, snel weg uit deze nepcompetitie. Hup NAC

  0

  0
 • scheppioni
  8 april, 2016 - 18:34

  @ Elje
  Jij hebt er zeker een punt dat zeg ik ook van de ene kant, maar al is het dan milik die ineens alleen mee doet, dan is dat ook wel wat scheef, maar om nou te zeggen dat het geheel beïnvloedt, ene speler vindt ik nou niet echt iets om voor in paniek te raken, gaat het om een half elftal dan wordt het idd een ander verhaal, maar nogmaals het hoort niet !!! Kijk en hebben ook zo’n spelers er een paar maanden uitgelegen dan zijn ze ook weer niet ineens wedstrijd ritme fit natuurlijk !
  Idd maar snel weg uit de juup HUP NAC !

  0

  0
 • ennoajseejer
  8 april, 2016 - 20:01

  komt er nog een Twitter-verslag?

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  8 april, 2016 - 20:53

  Wat een drama zeg …

  0

  0
 • Toontje
  8 april, 2016 - 21:07

  Het is weer helemaal niks tegen nummer 19….en dat denkt een kans op promotie te hebben????

  0

  0
 • Braze
  9 april, 2016 - 13:32

  Ik was er, maar ik heb drie dagen nodig om dit trooosteloze potje te verwerken.

  0

  0