Go to Top

Koop je kaartje online tijdens de oefencampagne

Koop je kaartje online tijdens de oefencampagne

Een samenwerkingsverband van Samen Voor NAC en CM Payments  gaat op verzoek van diverse supportersorganisaties en amateurclubs online kaarten verkopen tijdens de oefencampagne. Zo kan je dus niet alleen lekker ouderwets je kaartje aan de kassa kopen, maar ook even gauw online!

Ook de amateurverenigingen die NAC gaat bezoeken zijn blij met dit initiatief. De eerste mogelijkheid die je gaat hebben om online een kaartje te scoren is voor de wedstrijd Moerdijkse Selectie – NAC. Die wedstrijd wordt op 6 juli gespeeld in Zevenbergen op Sportpark De Meeren (aftrap 19.00 uur). Op zeer korte termijn is de verwachting dat je voor meerdere wedstrijden in het pre-seizoen je kaartje online kan kopen.

“Ja, maar het is toch supertof om ouderwets gezellig in de rij je kaartje aan een ouderwetse kassa te kunnen kopen?”Absoluut wel. Laat het ook zeker niet als je voorkeur daar ligt. Het enige jammere daaraan is dat het soms even langer duurt voor je aan het bier en de braadworst kan. en zeker nu moet je dat niet willen. Er moet een nieuwe selectie samen gesteld worden (de eerste aanwinsten zijn inmiddels binnen) en deze oefenwedstrijden zijn de uitgelezen kans om de nieuwe jongens aan het werk te zien. Kan je achteraf hier op de site komen vertellen hoe goed of slecht die spelers dan wel niet waren. Zorg dus dat je erbij bent en scoor je kaartje hier!

Dit initiatief wordt best breed gedragen, maar is vooralsnog een pilot project. Samen Voor NAC wil doorpakken als deze pilot een succes blijkt te zijn. In dat geval kan het systeem breed ingezet gaan worden voor andere initiatieven. Daarover later meer, maar de plannen zien er fijn uit, durven wij alvast te stellen.

Voor nu kan je dus hier terecht om je kaartje alvast toe te eigenen voor Moerdijkse Selectie tegen NAC! Tot daar.

Bron: B-Side Rats, Samen voor NAC, CM Payments

19 Reacties op "Koop je kaartje online tijdens de oefencampagne"

 • HenkTank ©
  23 juni, 2016 - 17:31

  Als je leest hoe de supporters elkaar tegenwoordig verbaal te lijf gaan, kan je wel raden hoe het momenteel gesteld is met NAC. Onrust gecreëerd door zorgen van de supporters. Wat niemand ons overigens kwalijk kan nemen. Want waar staan we over pak em beet 5 jaar?
  Had die vraag 5 jaar geleden ook gesteld en niemand had ons de huidige situatie kunnen schetsen.

  Waar zijn de good old days gebleven.

  Vragen rijzen de pan uit.

  Hoe kan het dat een vvv het financieel breder heeft?

  Voelt Mommers zich schuldig? En waarom word een Musterman financieel gevorderd en een Mommers niet?
  Door zijn toedoen verkeren we immers in de huidige situatie. Waarom eisen wij de tonnen niet terug die hij heeft verdiend om onze club te slopen.
  Tonnen die nu het verschil kunnen maken tussen middenmoot of kampioenschap!

  Ook nog vragen als hoeveel houd je van je club als je een wereld dj bent met meer als 100 miljoen op de bank en je laat je club zo afglijden?

  Hoe kan het dat NAC mij zo aangrijpt? Heb ik geen leven? Jazeker wel! Een geweldige zoon familie en vrienden. Maar waarom maak ik me dan toch elke dag weer zo druk om een Voetbal club? Ik snap er zelf eigenlijk geen bal van. Als je het weet MOET je het me zeggen!

  0

  0
 • HenkTank ©
  23 juni, 2016 - 17:33

  Sorry, onder verkeerde topic geplaatst.

  0

  0
 • TheBeek
  23 juni, 2016 - 17:51

  Gewoon bier drinken en k*t roepen dat is wat je moet doen.

  Zoals het met zoveel dingen in het leven is……… je kan je wel druk maken maar als individu kan je er toch geen invloed op uitoefenen ;)

  0

  0
 • L.
  23 juni, 2016 - 18:09

  Goede zaak om de bezoeken zo laag drempelig mogelijk te maken.
  Buiten de vaste kern stadionbezoekers snappen weinig mensen in nederland hoe je een ticket kan bemachtigen..

  0

  0
 • Karel
  23 juni, 2016 - 18:17

  @HenkTank

  Omdat NAC in je bloed zit……. Dit onderscheidt de NAC-supporter met veel anders supporters. Met NAC wordt je geboren….

  0

  0
 • peterke
  23 juni, 2016 - 19:06

  @henk tank,

  VVV financieel breder? Ik dacht het niet. Zitten in categorie 1. Feit is wel dat zij geen /nauwelijks kosten hebben aan het stadion. Dat kan ook niet anders want dat is inmiddels een bouwval zonder faciliteiten.

  0

  0
 • Hans
  23 juni, 2016 - 19:07

  Ouderwets een kaartje aan de kassa/poort kopen bij oefenwedstrijden. Juist de charge van dit soort wedstrijden.

  0

  0
 • buurman
  23 juni, 2016 - 19:21

  Leuk initiatief. Maar ouderwets een kaartje aftikken aan het stadion heeft ook veel.

  0

  0
 • HenkTank ©
  23 juni, 2016 - 19:30

  OffT: The beek, misschien is het juist wel de angst dat het op deze manier ooit afgelopen zal zijn met bier drinken en kut roepen.

  Karel, amen!

  Peterke, vvv gaat anders wel voor kampioenschap dit jaar. Bron: Familie Seuntjes…

  Oldscool, ook dat nog. De beter het gaat met de concurrent hoe penibeler onze situatie word. Pfff.

  0

  0
 • HenkTank ©
  23 juni, 2016 - 19:32

  OnT

  Ven zelf ooit getuige geweest van 2 britten die graag een kaartje wouden kopen aan de kassa. Je raad het al, dat kon niet. Zelf kon ik ze op dat moment ook niet helpen, helaas. Wat dat betreft goede ontwikkeling dus.

  0

  0
 • arie
  23 juni, 2016 - 19:37

  Kennismaken met welke nieuwe spelers?

  0

  0
 • SvenBreda
  23 juni, 2016 - 19:48

  @ Henk zou inderdaag heel leuk zijn als Tiësto er gewoon eens wat geld in zo pompen als sponsor. Geen aandeel in besluitvorming, gewoon een speciaal sponsorcontract. Zou toch heel mooi zijn…
  Zal er wel nooit van komen.

  0

  0
 • F4
  23 juni, 2016 - 20:03

  Wat een negatief geblaat hier door mensen zonder verstand van het huidig beleid. Spelers moesten eerst weg voordat Smulders het budget in kon vullen. Volledig gezonde beleidsvoering. Eindelijk. Jammer dat hier vrijwel alleen de loze schreeuwlelijken overblijven. Spelers komen vanzelf. Meer dan genoeg. De technisch directeur is al afgeserveerd voordat ie begonnen is. Laat NAC nou net daar de laatste jaren te opportunistisch de achterban in hebben gevolgd, wat leidde tot de huidige sportieve malaise. Hans, succes!

  0

  0
 • Korneev
  24 juni, 2016 - 12:27

  Goed initiatief!! Die samenwerking tussen SvN en CM kan nog wel eens heel interessant gaan worden voor NAC, houdt de ontwikkelingen in de gaten mensen..

  0

  0
 • NACBredaHB
  24 juni, 2016 - 14:48

  ‘NAC Breda haalt middenvelder weg bij concurrent VVV-Venlo’

  0

  0
 • nacfan076
  24 juni, 2016 - 14:51

  Klopt het gaat om de man gianluca nijholt

  0

  0
 • Breda-mike
  24 juni, 2016 - 15:01

  Zou wederom een goede versterking zijn. Echte noadspeler met inzicht en een goede trap

  0

  0
 • Oosterhout3
  24 juni, 2016 - 16:25

  Ook mooi om te vertellen hier… op twitter SVN stond ook…. categorie sfeer wordt gestart…. spelerstunnel enzo, daar ben ik veel benieuwder naar!!

  0

  0