Go to Top

Kruiswijk: ik heb nog niks van NAC gehoord Update

Kruiswijk: ik heb nog niks van NAC gehoord Update

Volgens Arnold Kruiswijk heeft hij nog niets gehoord van NAC, maar ook niet van Roda JC (zoals sommige reageer-mensen ons willen doen geloven). Roda zou wel graag verder willen met de mandekker. “Ik laat de komende tijd op me af komen wat mijn toekomst kan brengen”, zegt Kruiswijk in het AD. Hij zou bij Roda JC kunnen blijven. “Ik heb nog geen gesprek met ze gehad. Ik voel me in ieder geval goed hier. Ik weet ook niet hoe Anderlecht, waar ik nog een tweejarig contract heb, zich op gaat stellen. Van geruchten over NAC weet ik niks. Ik heb slechts gelezen dat er interesse zou zijn. Ik wil graag in Nederland blijven.”

Dus of Kruiswijk jokt een beetje, of NAC vist straks achter het net.

Update: In ieder geval weten wij inmiddels wel hoe Anderlecht zich zal opstellen. Bij monde van manager Herman van Holsbeek laat de club weten dat Kruiswijk niet terug hoeft te komen. ,,Kruiswijk, Losada en Bulykin hebben bij ons in het eerste elftal gespeeld. Het heeft geen zin hen te laten terugkeren. Voor hen gaan we dan ook een definitieve oplossing zoeken” Enige wat een probleem zou kunnen vormen is een mogelijke transfersom.

, ,

7 Reacties op "Kruiswijk: ik heb nog niks van NAC gehoord Update"

 • scheppioni
  10 april, 2010 - 14:24

  Ik heb liever dat Jelle achter het net vist, want dan gaan ze langs of over !

  0

  0
 • JoostjuhB
  10 april, 2010 - 15:28

  Ik lees net op voetbalzone.nl dat Klavan de beoogde vervanger van Zwaanswijk is wanneer Kruiswijk definitief onhaalbaar is. Klavan is ook zeker geen slechte speler voor NAC!

  0

  0
 • Groesman
  10 april, 2010 - 15:35

  net als in een ander ondewerp:

  Klavan is en blijft een van de slechtste verdedigers van de eredivisie op dit moment. Hij is een houten klaas, maakt ontzettend veel belangrijke fouten.. lieven patrick zwaanswijk nog een jaar houden, of kruiswijk proberen zo goedkoop mogelijk -> GRATIS, te krijgen.

  0

  0
 • Eljé
  10 april, 2010 - 15:36

  Waar of niet waar, NAC lijkt veel geleerd te hebben en kent de timing van de geruchten inmiddels ook wel. In het verleden stond onze club nog wel eens geïrriteerd aan de zijlijn als een club als feyenoord daags voor de confrontatie een 'mogelijk overleg/interesse' voor een NAC speler had.
  Nu zijn de rollen regelmatig omgedraaid. :-)

  0

  0
 • Zorro_S
  10 april, 2010 - 16:39

  Iemand die naar buiten brengt dat ie nog niks van NAC heeft gehoord, die wil graag naar NAC.

  Halen.

  0

  0
 • hedu
  11 april, 2010 - 11:40

  Ik zeg het nog een keer.
  ZWAANSWIJK MOET BLIJVEN

  0

  0
 • graham arnold
  12 april, 2010 - 08:08

  Kruiswijk heeft nog een 2-jarig contract bij Anderlecht, dat een Belgische topclub is.

  1. N.A.C. heeft geen geld voor een transfersom

  2. N.A.C. zal zijn salaris niet kunnen betalen.

  Lijkt me dus zeer onwaarschijnlijk dat hij naar N.A.C. komt. Of zijn er nog andere zaken die hier mee gaan spelen.
  P.S. Kruiswijk is zeker geen slechte verdediger.

  0

  0