Go to Top

Laatste informatie voor het EerbeTeun

Laatste informatie voor het EerbeTeun

Vanavond om 19.30 uur zal de aftrap plaatsvinden van de afscheidswedstrijd van onze Anthony Lurling. De allstar teams van NAC en Den Bosch spelen 2x 30 minuten waarna het uiteraard weer gezellig zal worden in het Rat Verlegh Stadion. 

Op dit moment gaat de kaartverkoop langzaam richting de 3000 verkochte kaarten. Omdat wij verwachten dat er nog veel kaarten gekocht zullen worden aan de kassa raden wij aan om op tijd richting het stadion te vertrekken. De kassa opent om 18.30 uur en kaarten zullen voor 10 euro per stuk zijn. Hiervan gaat zoals gezegd de opbrengst naar de jeugdopleidingen van NAC en Den Bosch. Een prima doel! Uiteraard is ook de Beatrix geopend voor een heerlijk koud pilsje.

In het elftal van NAC zullen enkele wijzigingen zijn ten opzichte van eerder aangegeven selectie. Zo moet Sepp de Roover helaas de avond missen. Danny Verbeek en Kees Kwakman hebben nog te maken met lichte blessures en zullen het ‘zooitje ongeregeld’ vanavond vanaf de zijlijn gaan coachen.  De spelers zullen worden vervangen worden door niemand minder dan Robbert Schilder en Sander van Gessel. Schilder maakte deze zomer de overstap naar SC Cambuur zoals jullie op deze site hebben kunnen lezen. Sander van Gessel is tegenwoordig actief als jeugdtrainer bij FC Groningen.

De scheidsrechter voor vanavond is Jack van Hulten. De oud-scheidsrechter uit Zevenbergen stopte in 2011 met zijn carrière op het hoogste niveau. In het verleden floot hij jaren op het hoogste niveau onder andere wedstrijden in de Champions League en Europa League en zelfs interlands.

Wij doen vanavond zoals jullie van ons gewend zijn live-verslag en zullen na de wedstrijd verschillende spelers interviewen. Maar voor de echte beleving zit je vanavond natuurlijk in het stadion. Graag tot vanavond!

Bron: B-Side Rats; NAC

8 Reacties op "Laatste informatie voor het EerbeTeun"

 • F4NAC
  2 september, 2016 - 11:38

  Sepp de Roover moest overwerken. Had zijn target niet gehaald.

  0

  0
 • Maarten
  2 september, 2016 - 11:54

  Gorter heeft tijd zat, maar geen uitnodiging gehad?
  Wie had dat gedacht….zelf te goed vinden voor NAC,
  Nu de tijd werkenloos uitzitten in de kaartenbak.

  0

  0
 • scheppioni
  2 september, 2016 - 13:04

  Iedere NaCCer met Teun een prachtige avond !!
  NAC is de club !!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  2 september, 2016 - 13:34

  Wordt ondanks alle kritiek gewoon een mooi avondje!

  HUP TEUN!

  0

  0
 • Kees Kroket
  2 september, 2016 - 17:17

  Vanavond op vertoon van je kaartje kan je gratis kroketje uit de muur trekken bij mij.

  0

  0