Go to Top

Lazic exit

Lazic exit

Lazic is per direct vertrokken bij NAC. Zijn contract is ontbonden en kan transfervrij de deur uit lopen. Dat hebben we al vaker gehoord afgelopen periode.

Met het ontbinden van het contract, waar we van vermoedden dat het hem daar om te doen was, is een arbitrage zaak van de baan. Lazic heeft meerdere malen in gesprekken te kennen gegeven zich moeilijk te kunnen motiveren na het mislopen van de promotie. Hiermee liep de speler namelijk ook een salarisverhoging mis. Hij verdiende tot op heden zo’n 50.000 euro bruto. Voor Smulders was dat de reden om een streep te trekken, volgens de TD waait er een nieuwe wind in Breda, het is graag of niet. Het contract van Lazic was overigens wel een unicum, er stond namelijk geen clausule in zoals bij de andere in winterstop gehaalde spelers.

Lazic toon zich een tevreden man in zijn reactie “Er zijn de afgelopen tijd veel dingen gebeurd. Ik ben blij dat er een oplossing is. In welke richting dan ook. Alleen mis ik de club wel eerlijk gezegd. Er werken veel warme mensen en NAC blijft ondanks alles een mooie club.”

We hebben Lazic om een persoonlijke reactie gevraagd, die zullen we dan ook direct plaatsen als we deze hebben.

Bron: B-Side Rats, BN de Stem

31 Reacties op "Lazic exit"

 • Kinderkaartje
  15 juli, 2016 - 14:28

  Geen goed woord over voor deze man.
  Als voetballer prima, maar verdient in deze geen schoonheidprijs. Contract is contract.

  Maar goed, opdgedonderd dan maar,
  Aan een stoorzender in de groep hebben we ook niets.

  Houdoe en bedankt.

  0

  0
 • SvenBreda
  15 juli, 2016 - 14:29

  Houdoe en bedankt!

  0

  0
 • maarten
  15 juli, 2016 - 14:34

  Lekker op je CV. Hij kan zich niet motiveren in de Jupilerleague wat zijn niveau is. Einde boek.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  15 juli, 2016 - 14:38

  Ik vind de laatste alinea van dit bericht verreweg de interessantste ontwikkeling: “We hebben Lazic om een persoonlijke reactie gevraagd”. Tot op heden beperkt de BSR crew zich tot het doorplaatsen van nieuws – met uitzondering van de foto’s van en interviews na een wedstrijd. Natuurlijk zit er wel eens wat uit de wandelgangen of van Twitter bij, maar zelf nieuws maken door een speler te bellen/mailen/whatever is nieuw volgens mij.

  Dit juich ik van harte toe! Nog meer directe vragen aan NAC die direct vanuit de supportersgemeenschap komen. BSR: de betrokkenheid van supporters en de professionaliteit van goede journalistiek. Klasse!

  0

  0
 • maikel
  15 juli, 2016 - 14:42

  Ik vind 50.000 euro bruto per jaar niet zo slecht als voetbal je vak is.
  Dat is toch nog altijd een kleine 4000 euro per maand.
  Zulke spelers moeten gelijk oprotten!!!

  0

  0
 • Breda*076
  15 juli, 2016 - 14:51

  Bah bah. Uiteindelijk heeft meneer dus gekregen waar dat hij op uit was, een transfervrij vertrek.

  Vraag me af wat zijn reactie was geweest als NAC had aangegeven van hé Vlatko, we zijn teleurgesteld in je prestaties, je salaris gaat omlaag. Zo staat het niet in je contract maar toch willen we het zo..

  0

  0
 • Hans
  15 juli, 2016 - 14:52

  Jammer. Had hem graag nog in Breda gezien. Maarja we gaan verder met een nieuwe selectie. Succes Lazic in je verdere carierre

  0

  0
 • scheppioni
  15 juli, 2016 - 15:12

  Perfect verwoord Hans !

  0

  0
 • heksenketel
  15 juli, 2016 - 15:41

  @maikel
  We moeten salarissen van spelers wel vanuit het juiste perspectief zien. Ze hebben een zeer beperkt aantal jaren waarin ze het waar moeten maken, daarna is het over. Vanuit dat perspectief vind ik 50.000 euro niet veel geld. Maar goed fijn dat er een oplossing is.

  0

  0
 • NACcer
  15 juli, 2016 - 15:46

  Houdoe natnek

  0

  0
 • F4 NAC
  15 juli, 2016 - 15:48

  Dat is grote onzin heksenketel. Een voetballer heeft wanneer hij stopt met voetballen halverwege de 30 nog steeds 2 armen, 2 benen en een hoofd, en kan dus nog steeds werken voor zijn geld, net als jij en ik. Einde voetbalcarrière wil niet zeggen dat je 100% arbeidsongeschikt bent.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  15 juli, 2016 - 15:59

  Dat is denk ik ook niet wat heksenketel bedoelt, F4 NAC. Uiteraard zullen ze na hun carriere gewoon nog moeten werken (als je in een jaar 50000 euro verdient kun je ook echt niet zoveel sparen dat je de rest van je leven kunt gaan rentenieren).

  Het is wèl zo dat veel mensen een opleiding doen rond een leeftijd dat voetballers dat niet kunnen doen (pak ‘m beet rond je achtiende). Ook maak je in veel sectoren belangrijke carrierestappen tussen je twintigste en dertigste, waardoor je daarna ‘senior’ bent en beter gaat verdienen. Veel voetballers hebben na hun actieve voetballoopbaan (rond 30 of 35) met een flinke achterstand opgebouwd.

  Je hoort mij niet zeggen dat ze buitensporig betaald moeten worden, maar dit zijn wel de jaren dat mensen als Lazic financieel zullen moeten pieken. Met 50000 euro (bruto) doet hij dat, maar buitensporig veel is het niet.

  0

  0
 • van "taajlaand
  15 juli, 2016 - 16:04

  Hoi heksenketel,

  Dus een voetballeroet het in een paar jaar easr maken?
  Enkele uurtjes per dag trainen, (bij NAC momenteel) geen wedstijden op zaterdag en zondag, dus weinig tot geen “diensturen” in het weekend.
  Kleding en schoenensponsoren.
  Paar jaar dit ‘beroep’ uitoefenen ……en daarna is het dus over volgens jou?!….en kunnen ze niets meer op de arbeidsmarkt betekenen?
  Mooi vak dat voetballen.
  Wat zou een stratenmaker, boer, bakker, timmrrman, ondernemer, arts, winkelier, en iedereen die in welke beroepsvorm dan ook aan het werk is, graag van jou theorie gebruik willen maken.

  0

  0
 • willem 4,5
  15 juli, 2016 - 16:07

  Je bent een huichelaar Lazic; ik mis de club, warme mensen is een warme club enz! Wij zullen jou niet missen en je bent ook geen warm mens. Je mag hopen dat er een club komt 4e klasse Brabantse Bond, veel succes!

  0

  0
 • van "taajlaand
  15 juli, 2016 - 16:08

  Voetballer moet, en easr is waar.
  sorry

  0

  0
 • NAC4EVER!
  15 juli, 2016 - 16:14

  Je hebt met je volle verstand het contract getekend.
  Zoals Smulders ook zeg, het is graag of niet.
  Houdoe dus!

  0

  0
 • PHAGE
  15 juli, 2016 - 16:15

  Werk van 8 tot 5….. 5 dagen lang….. Voor 35k

  Ik heb het recht om ongemotiveerd naar mn werk te gaan… Maar lazic hoeft maar een paar uurkes per dag bij de mooiste club van de wereld op te draven en gaat huilen..

  0

  0
 • de muzikant
  15 juli, 2016 - 16:18

  (50K vind ik echt weinig, maar ik ken de gem. Juup salarissen niet.) Feit is wel dat onze TD zich hard heeft opgesteld, waarbij de verwachting werd gewekt dat Lazic niet zonder vergoeding mocht vertrekken. Nu blijkt Lazic de duidelijke winnaar in dit verhaal.

  0

  0
 • F4 NAC
  15 juli, 2016 - 16:28

  Goed stukje duiding Uit je Naaht. Ik kan voor een deel ook wel meegaan in jouw argumenten.
  Volgens mij zijn er echter ook voorbeelden dat het prima kan om tijdens een voetbalcarriere een opleiding te volgen, zie bijvoorbeeld Tim Gillissen.
  Daarnaast is de voetbalwereld ook redelijk zelfvoorzienend in het creëren van baantjes voor ex-voetballers.

  On-topic: Lazic heeft precies gekregen wat hij wilde, maar moet nu maar weer ergens aan de bak zien te komen. De slachtoffer-rol past hem wel; vorige zomer vertrokken bij De Graafschap omdat hij naar de eredivisie wilde. De Graafschap promoveert vervolgens en dan wil hij ineens wel blijven, maar daar hadden ze bij De Graafschap, terecht, geen trek meer in. Naar mannetje die vooral met zichzelf bezig is, daarvoor is geen plek binnen het “nieuwe” NAC.

  0

  0
 • heksenketel
  15 juli, 2016 - 16:51

  @Uit je Naaht….ik had het niet beter uit kunnen leggen!

  @F4 NAC; @van “taajlaand…ik snap jullie wel natuurlijk, maar probeer het perspectief aan te geven. We mogen/kunnen een timmerman niet vergelijken met een prof-voetballer. Maar goed, volgens mij snappen jullie dat ook wel

  0

  0
 • ennoajseejer
  15 juli, 2016 - 17:46

  Ondanks alle betweters hier vind ik dat Lazic groot gelijk heeft. Hij heeft zich vorig jaar bovendien altijd voor 100% ingezet, op welke positie hij dan ook. Het ga je goed bij je volgende club Vlatko…

  0

  0
 • Fred
  15 juli, 2016 - 18:01

  Ongeveer op die manier is hij bij de Graafschap ook weggegaan , daar klopte ook geen snars van ,
  Vervelend mannetje .
  Ik ben zo blij dat Smulders de bezem er door heeft gehaald nooit meer lui als Seuntjens, Tighadouini , Lazic en meer van dat soort vervelende mannetjes voelt gewoon als ern bevrijding .
  Ik ben nu al blij .

  0

  0
 • ome cor
  15 juli, 2016 - 18:06

  Jammer dit, want die Lazic die zich met voetbal bezig hield was waardevol voor NAC
  De Lazic die over geld zit te zeiken en meer verdient dan een stadion vol fanatieke supporters die WEL de motivatie hebben om te blijven komen kijken (hoe slecht het vaak ook was) kan beter maken dat ie nooit meer terug komt in Breda

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  15 juli, 2016 - 18:59

  Helaas. Het zegt veel over Lazic, wellicht goed dat hij is vertrokken.

  0

  0
 • Semsi
  15 juli, 2016 - 19:34

  Ook op een vreemde manier weggegaan bij De Graafschap, zal wel met geld te maken hebben gehad. Net als nu.
  Lazic heeft niets gepresteerd en is een 13 in een dozijn speler.
  Mocht hij nu echt een wereldseizoen hebben gespeeld had je zijn contract nog op kunnen waarderen of verlengen. Heeft dat contract van Maaskant bewust getekend.
  Duurde toen ook lang, zal toen ook al meer geld willen hebben verwacht ik.

  Doei Lazic, alleen spelers die graag voor de club willen spelen en zich willen ontwikkelen.

  0

  0
 • JK
  15 juli, 2016 - 19:37

  Met 50K per jaar bruto bouw je niks op, dat is 3000 euro per maand netto. En tuurlijk kunnen voetballers na hun carriere werken maar als het geen trainer, analist of bestuurslid is, dan wordt het een maatschappelijke carriere en dat wordt lastig zonder opleiding.

  Het is beter voor zowel NAC als Lazic dat zijn contract is ontbonden. Ik wens Lazic alle succes met zijn verdere carriere en weiger hard feelings naar deze speler te hebben. Nieuwe ronde, nieuwe spelers, nieuwe kansen!

  0

  0
 • Semsi
  15 juli, 2016 - 19:49

  Nu Borahsasar ook nog kwijt zien te raken, voegt niets toe.

  Dat zal hardste noot zijn om te kraken!

  0

  0
 • De Lange
  15 juli, 2016 - 21:44

  @ennoajseejer , op basis waarvan heeft hij groot gelijk?op basis van zijn 100% inzet?dit is normaal in zo’n functie,en bijbehorend salaris, raddraaiers hebben we de afgelopen jaren al genoeg gehad. Ik denk als werknemer dat je je altijd vol moet inzetten, zeker ook als je wat wilt bereiken voor jezelf en het bedrijf waar je werkt, ik ken de in en outs ook niet, maar denk dat Nac weinig te verwijten valt,en van Lazic zn kant verdient het niet de schoonheidsprijs

  0

  0
 • karel1
  15 juli, 2016 - 22:40

  Goed gedaan van Smulders graag of anders niet.
  Maar ook n speler mag een mening hebben,dus goed op gelost.
  op naar de 10000 seizoen kaarten
  En voor morgen hup NAC.

  0

  0
 • De zeeuw
  15 juli, 2016 - 22:55

  Borhasasar op proef bij Beerschot….

  0

  0
 • Dutchbird
  16 juli, 2016 - 01:18

  Gelukkig geen lang slepende zaak. Doei Lazic; management en technische staf hebben wel wat beters te doen dan met jou en een van die Anker mannen te lopen soebatten.

  0

  0