Go to Top

Lazic: “Insteek is bij NAC te blijven, maar overweeg verder te kijken”

Lazic: “Insteek is bij NAC te blijven, maar overweeg verder te kijken”

Vlatko Lazic weet niet of hij na de zomer nog in Breda te bewonderen is. De multifunctionele speler heeft nog een doorlopend contract, maar overweegt desondanks toch verder te kijken, zo laat hij weten in gesprek met BN DeStem. Er is interesse van andere clubs, waar hij meer kan verdienen en trainer Dijkhuizen ziet in hem geen basisspeler. Mogelijke belemmering is het feit dat NAC een transfersom van ongeveer 100.000 euro wil zien.

Lazic heeft als een van de weinige aanwinsten van afgelopen zomer geen clausule in zijn contract, die hem in de gelegenheid stelt transfervrij weg te gaan. Hij gaat er daarom voorlopig van uit dat hij ook na de zomerstop in Breda speelt: “Mijn insteek is om bij NAC te blijven, daarom heb ik voor twee jaar getekend. Naar alle waarschijnlijkheid meld ik mij voor de eerste training eind juni, maar ik moet ook zeggen dat er meerdere clubs interesse hebben in mij.”

Eén van die clubs speelt in België op het hoogste niveau. Een sportieve én financiële stap vooruit dus: “In tegenstelling tot andere jongens verdien ik niet veel. Pas bij promotie met NAC zou ik omhoog gaan. Bij andere clubs kan ik drie keer meer krijgen. Dat is een reden om verder te kijken. Daarnaast ben ik in finale van de nacompetitie tegen Willem II twee keer op de bank gebleven. Dat helpt niet mee. Daarom overweeg ik verder te kijken, hoewel het niet makkelijk is weg te komen als NAC een vergoeding vraagt.”

NAC zou volgens BN DeStem ongeveer 100.000 euro verlangen voor Lazic. Gezien zijn kleine salaris en het feit dat hij op meerdere plekken inzetbaar is, kunnen we ons voorstellen dat NAC hem er graag bij houdt.

Bron: B-Side Rats, BN De Stem

 

19 Reacties op "Lazic: “Insteek is bij NAC te blijven, maar overweeg verder te kijken”"

 • Chefke
  8 juni, 2016 - 10:05

  Lazig mag van mij blijven. Multifunctionele speler, is een voorbeeldige prof (zeurt niet wanneer hij niet speelt) en lijkt me een positieve factor binnen het team.
  Weer een dag voorbij en weer geen nieuws over eventuele versterkingen. Ik weet niet goed of ik me zorgen moet gaan maken of dat het ‘allemaal wel goed komt’..

  0

  0
 • NACBredaHB
  8 juni, 2016 - 10:11

  Lazic mag van mij ook best blijven. Ik ben zeer benieuwd naar de versterkingen die gaan komen. Stilte naar de media is altijd goed maar dan weten de supporters ook niet wat er speelt. Logisch dat mensen dan ongeduldig worden. Ik verwacht niet hele grote namen maar wel spelers met NOAD en de wil om te winnen!

  0

  0
 • maikel
  8 juni, 2016 - 10:16

  Vlatko Lazic is een nuttige speler om er bij te hebben, gedreven instelling.
  Ik zou zo’n jongen erbij houden kan op meedere posities uit de voeten.

  0

  0
 • Wanny
  8 juni, 2016 - 10:17

  Win-win situatie voor NAC deze keer.

  Of we vangen een ton, of we houden hem en Lazic is best een bruikbare speler voor de Jupiler league. En hij lijkt me geen jongen die zijn kont tegen de krib gaat gooien.

  0

  0
 • keepitcool
  8 juni, 2016 - 10:27

  Zeker een jongen om te houden hoor je haast nooit mopperen en kan de hele rechterkant pakken
  Een jongen die nog veel kan leren

  Chefke zou me niet teveel zorgen maken ze zijn achter de schermen zeker wel bezig maar de meeste spelers zijn nog 1 of 2 weken op vakantie
  denk dat daarna pas het hele circus gaat beginnen
  Ook dan word duidelijk wat de jongens zelf bij Nac doen oa stam en dinsdag enz

  0

  0
 • BredaParel
  8 juni, 2016 - 10:30

  Goede, technische speler. Ik zie hem graag langer blijven, op zowel als vleugelaanvaller als vleugelverdediger.

  0

  0
 • JK
  8 juni, 2016 - 10:49

  Goed dat hij transparant is en er niet omheen draait: geld speelt een rol.

  Lazic was geen vaste waarde maar inderdaad op meerdere posities inzetbaar en had zeker zijn goede momenten en wedstrijden. Hij bracht opbouwend bijvoorbeeld meer dan Kenny Van De Weg. Voor de Jupiler League een bruikbare speler.

  0

  0
 • Theo
  8 juni, 2016 - 11:13

  Je hebt er meer aan dan ene Verbeek…..Is die nog niet weg trouwens??

  0

  0
 • Bredaaaa
  8 juni, 2016 - 11:38

  We moeten smullie de tijd geven.
  Onze super td zal iedereen laten beven!
  Samen met Dijkhuizen Yellow Armee gaan we vechten in de jupiler League!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  8 juni, 2016 - 11:39

  Voor een halve ton op de loonlijst en stam voor 180000 duizend verschil moet er zijn ohja Sjoerd ars die staat voor dik 2 ton op de loonlijst Ach ja de ene staat voor een appel en een ei in het veld en de ander verdient meer dan bij menig eredivisie club en dan raar vinden dat er scheve gezichten komen in de selectie

  0

  0
 • Jantje123
  8 juni, 2016 - 12:22

  Ik hoop dat die blijft. Hebben we aankomend seizoen hard nodig. Goede speler met een uitstekende instelling.

  0

  0
 • zagge
  8 juni, 2016 - 12:23

  Dan zorg je ervoor dat je niet 3 keer maar 2 keer zoveel gaat verdienen en er dus geld is om die 100k over te maken aan NAC

  Iedereen blij

  0

  0
 • G00ser
  8 juni, 2016 - 12:27

  Ik ben geen fan van Lazic, maar gezien onze situatie zijn dit de spelers waar we zuinig op moeten zijn. Lazic is een veelzijdige speler, met de nodige ervaring en drukt nauwelijks op de begroting.

  0

  0
 • scheppioni
  8 juni, 2016 - 13:00

  Over poppetjes op de juiste plaats gesproken, maar ook al vaak genoeg aangehaald, zeker in deze tijd van NAC moet je voetballen wat het beste resultaat voor het team is, onder Lazic linksbuiten speelde ons NAC prima potten ! Toeval ?
  Ik denk van niet ! In tijden van onzekerheid maak je blijkbaar vaak net een verkeerde keuze als trainer zijnde, gezien de laatste drie vier NAC trainers !

  0

  0
 • RV
  8 juni, 2016 - 13:25

  Beetje vreemd geformuleerd.
  De insteek is helemaal niet om bij NAC te blijven maar om een transfer te maken.
  NAC zal alleen overwogen worden als er een club komt die een stap achteruit is (sportief en financieel).

  Mag van mij blijven, ik wordt er niet warm of koud van maar multi functioneel, enige ervaring en lijkt mij een prettige jongen binnen een groep. Verder geen dragende speler, ook niet qua karakter.

  0

  0
 • Cmon
  8 juni, 2016 - 16:51

  hedde niks aan…

  0

  0
 • Donadoni
  8 juni, 2016 - 18:23

  Als je straks met Brands in de basis gaat spelen lijkt me dit een prima vleugelspeler die extra inzakt als Brands eens een keer een mannetje laat lopen!
  Goedkoop, harde werker = houden!!

  0

  0
 • Nacdictive
  8 juni, 2016 - 21:52

  Verdient Ars meer dan 2ton? Dat zou echt schandalig zijn.
  Vwb Lazic: Ik vind het een leuke speler voor nac, zie hem graag spelen, hoop dat hij blijft!

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  11 juni, 2016 - 13:44

  Lazic hoort in de basis. Een geode speler!!

  0

  0