Go to Top

Lazic is er even klaar mee

Lazic is er even klaar mee

Heel even ging er een verhaal dat Vlatko Lazic naar het buitenland kon verkassen. Maar afgelopen zondag meldde de multifunctionele speler zich gewoon weer in Zundert. Nu, een paar dagen later, is hij vriendelijk verzocht even een paar dagen weg te blijven.

Ergens gaat er dus iets niet goed. En zoals altijd zijn er twee partijen met ieder een eigen verhaal. Laten we beginnen met dat van de speler. Die zit ten eerste met zijn salaris. Dat is niet heel hoog. “Pas bij promotie zou ik een salarisverhoging krijgen. Vorig seizoen heb ik ingeleverd. Ik zoek op een ander vlak wat compensatie. Iets waaruit blijkt dat de club me meer waardeert.”
Er is echter niet veel dat daar op duidt. Lazic wordt met regelmaat gewisseld en zat op de bank tijdens de play-off-wedstrijden tegen Willem II. “Ik begrijp dat ik geen basisplaats ofzo kan eisen.”

Bij de technische staf van NAC denken ze dat Lazic onder zijn contract uit wil komen. “Als je niet voor NAC wilt spelen, dan niet”, vindt Marinus Dijkhuizen. Maar daar is Vlatko het dan weer niet mee eens. “Het is absoluut niet zo dat ik het niet meer kan opbrengen om bij NAC te trainen. Deze rustpauze komt meer vanuit NAC. Als het aan mij had gelegen, had ik ook vandaag op het trainingsveld gestaan. Dit is een prachtige club, maar je moet wel kunnen werken met de mensen die er zitten. Daarom moet ik nu even goed nadenken over mijn toekomst. Voor het weekeinde hoop ik eruit te zijn.”

Tsja… zou het doorlopende contract vvan Lazic toch een overgang naar Sturm Graz in de weg zitten? Of zijn ze bij NAC echt niet goed bezig met de sympathieke voetballer? Wie het weet mag het zeggen.

Bron: B-side Rats, BN DeStem

39 Reacties op "Lazic is er even klaar mee"

 • Zand in je ogen
  30 juni, 2016 - 22:07

  Nou, geef die jongen 2 extra Snickers en gaan met die banaan. En anders gewoon opzouten, afspraak is immers afspraak.

  Werken voor je geld hugodver

  0

  0
 • Eindhoven
  30 juni, 2016 - 22:09

  Ook van deze speler afscheid nemen.
  Voor 2 ton eej rode strik er om!

  0

  0
 • johan o
  30 juni, 2016 - 22:12

  Houden en bedankt voor bewezen diensten!

  0

  0
 • johan o
  30 juni, 2016 - 22:13

  Houdoe dus…😡

  0

  0
 • Rubenac
  30 juni, 2016 - 22:16

  Ruilen voor matic

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  30 juni, 2016 - 22:16

  Geen promotie is geen verhoging sim-pel .
  Graag of niet

  0

  0
 • Vaque Geej
  30 juni, 2016 - 22:21

  Ook deze jongen is heel makkelijk te vervangen. Voor jou tien andere spelers. Doei Lazic. Succes met het zoeken naar een club die jou meer gaat betalen dan NAC.

  0

  0
 • de Maarschalk
  30 juni, 2016 - 22:28

  Ben blij als deze middelmatige speler ook NAC gaat verlaten….De selectie krijgt steeds meer vorm! heb vertrouwen en geef de directie nog wat tijd😉

  0

  0
 • Massaro
  30 juni, 2016 - 22:32

  Volgens mij heeft lazic met zijn volle verstand zijn contract getekend. Geen promotie is geen salaris verhoging. Lazic baalt want heeft ook nog een doorlopend contract zonder clausule en vind zichzelf nu zielig. Lazic wil nu op een andere manier een breuk forceren. Jammer dat het zo moet gaan maar ik zou zeggen lekker laten gaan, want we willen dit seizoen starten zonder rotte appels in de selectie.

  0

  0
 • wolfmanjack
  30 juni, 2016 - 22:32

  Heerlijk bericht weer. Dijkhuizen heeft groot gelijk; graag of niet. Houdoe en bedankt.

  0

  0
 • Nicky
  30 juni, 2016 - 22:33

  Dus eigenlijk is NAC er klaar mee?

  0

  0
 • JM
  30 juni, 2016 - 22:36

  Wij hadden ook graag verhoging van divisie gehad, als blijk van waardering van onze steun! Nu dat niet gelukt is, niet meer dan normaal dat salaris ook niet verhoogd wordt. Hij heeft die afspraak vorig jaar met volle verstand gemaakt. Ik houd het op een trucje om voor minder geld te mogen verkassen.

  0

  0
 • Breda-loyal
  30 juni, 2016 - 22:38

  Hele middelmatige speler die gewoonweg niet bij NAC past.

  Een speler die niet lang verblijft bij zijn werkgever wat met kwaliteit te maken heeft.

  Misschien wel een goede voetballer voor een subtop jupiler ploeg , maar niet bij NAC , en vooral niet bij NAC met deze frissere visie.

  NAC zou het er beter vanaf brengen als ze hem laten vertrekken , al komt er maar zelfs een minimum begroting door het wegvallen van zijn salaris.

  Ik hoop dat speler en NAC eruit komen.

  Hup NAC !

  0

  0
 • Semsi
  30 juni, 2016 - 22:45

  Gezien zijn blijkbaar lage salaris (veel opties had hij destijds niet anders onderteken je zo’n contract niet) moet hij ook een transfersom opleveren. Zodoende creëer je weer ruimte in de begroting.
  Als hij transfervrij vertrekt komt alleen zijn kleine salaris vrij, dan kan je hem er beter bij houden voor in de breedte, mits
  gemotiveerd.

  Zal wel vertrekken verwacht ik…

  0

  0
 • scheppioni
  30 juni, 2016 - 22:48

  Had bij ons NAC best kunnen renderen maar dan wel als hangend linksbuiten, dat was het beste voor het team, zoals zo vaak gebleken, nu komt er een kink in de kabel en zal er denk ik geen weg meer terug zijn, al hou ik er op afstand wel een wrange smaak aan over, want veel meer multifunctionele spelers voor ons kaliber NAC zijn er bijna niet verwacht ik ! Jammer, twee verliezers !!

  0

  0
 • Matanza
  30 juni, 2016 - 23:07

  Ik zou schaars proberen, transfervrij en nog steeds geen club

  0

  0
 • nachoreca
  30 juni, 2016 - 23:15

  Mijn gevoel zegt dat schilder terug komt!

  0

  0
 • Nac
  30 juni, 2016 - 23:15

  Matanza

  Wilde je overal middenvelders neer vaan zetten

  0

  0
 • Fred
  30 juni, 2016 - 23:26

  Een en een is twee , Matic zit aan hem te trekken en hij wil liever vandaag dan morgen nog naar zijn vriendje .
  Maar idd wie niet wil moet gewoon wegblijven maar gratis de deur uit laten lopen daar zou ik toch voor passen als ik NAC was ? We zijn geen filantropische instelling natuurlijk .

  0

  0
 • H.V.M.
  30 juni, 2016 - 23:38

  Bij vrijwel alle spelers die vertrokken zijn én eventueel nog gaan vertrekken lezen we hier vrijwel zonder uitzondering dat ze te kort kwamen, geen NOAD hadden of sowieso niet bij NAC pasten!!!
  Mogen we hier uit opmaken dat Maaskant er in feite een zooitje van gemaakt heeft en uiteindelijk terecht zijn biezen heeft moeten pakken!!

  0

  0
 • Mul
  30 juni, 2016 - 23:58

  Schilder gaat naar Sparta denk ik

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  1 juli, 2016 - 00:06

  Ik hoop dat NAC en Lazic eruit komen en dat hij gemotiveerd bij NAC blijft. Vlatko is een goede speler en past prima in het team!!

  0

  0
 • Breda
  1 juli, 2016 - 00:18

  Stel dan NAC gepromoveerd was en je had die 8 spelers allemaal een verhoging moeten geven… Budget op. Ieder nadeel heb….
  Smulders is keihard hoor ik binnen NAC. Die wijkt geen milimeter. Dat kost af en toe een speler maar maakt het wel duidelijk: graag of niet.

  0

  0
 • Jantje123
  1 juli, 2016 - 00:20

  Er speelt meer dan wat hier is. Lazic is soms onterecht gewisseld, en heeft vorig seizoen veel meegemaakt waardoor die ging nadenken. Denk ik. Deze jongen was en is naar mijn eigen zeggen de enige die altijd 110% gaf, ongeacht of alles goed ging bij hem of niet. Dit is voor Nac een minpunt als hij ons Nac ook zou verlaten. Ik wens hem in ieder geval beste toe en hopelijk gewoon nog bij ons Nac.

  0

  0
 • Juupke
  1 juli, 2016 - 00:35

  Geef die jongen gewoon dit jaar met echt gemotiveerde jongens een kans, ik denk dat ie nog kan verassen!

  0

  0
 • Dutchbird
  1 juli, 2016 - 01:23

  Met dit gedrag nog proberen terug te komen, dan moet je heel diep door het stof gaan Lazic en al helemaal niet op zoek gaan naar betere arbeidsvoorwaarden.

  0

  0
 • AchNeeOhJa
  1 juli, 2016 - 01:47

  Ahhh wat is het toch heerlijk als je er even klaar mee bent dat je dan thuis kunt blijven van je werk … doe het zelf ook ieder jaar na m’n minimale loonsverhoging … Trainen hugodver en rap!

  0

  0
 • Reflektor
  1 juli, 2016 - 07:33

  Goeie speler in mijn ogen

  0

  0
 • Joop Klepzeiker
  1 juli, 2016 - 08:00

  @ H.V.M.

  Ja, Maaskant kreeg het boeltje niet aan de praat en heeft terecht zijn koffers moeten pakken. Of hij verwijtbaar is, daar twijfel ik aan. Begon met een achterstand, omdat clubheld Jelle en hij water en vuur zijn uit zijn eerste NAC-periode. Onder andere dat heeft zijn uitwerking gehad op het team. Haalde in de zomer vorig jaar allemaal spelers binnen waarvan door supporters, o.a. op deze website, geschreven werd dat ze ons hoogstpersoonlijk naar de titel gingen schieten. Brands, Ars, Gorter, Stam, en in mindere mate Verbeek, Dingsdag en Mulder. Er stond een elftal wat in deze competitie niet in de problemen had mogen komen. De rest is geschiedenis. Nadat Maaskant overhoop lag met de ego’s in het team heeft hij dit niet recht kunnen trekken en zag je de absolute wil langzaam uit hem vloeien. Dat laatste is misschien niet onlogisch, maar wel verwijtbaar. En dus kwam er een voortijdig einde. De manier waarop hij daarna de eer aan zichzelf heeft gehouden, in interviews etc, zonder vuile was buiten te hangen, siert hem. Dat is volgens mij ook de reden waarom hij gewaardeerd wordt door supporters.

  0

  0
 • NACdeClub
  1 juli, 2016 - 08:06

  @joop klepzeiker; totaal niet mee eens. Maaskant deed alles op
  Bravoure. Zelfs spelers kopen. Er was geen beleid. Hij had nooit de dubbelrol moeten accepteren. Je ziet nu Hans er is, hoe belangrijk de functie van Td kan zijn.

  0

  0
 • De muzikant
  1 juli, 2016 - 08:21

  Nacdeclub: Maaskant heeft voorkeur voor spelers gehad en ze aangeorezen, maar de contacten zijn echt door anderen gemaakt.

  0

  0
 • Hans
  1 juli, 2016 - 08:48

  Hij moet de salarisderving gewoon op zn oude teammaatjes verhalen.. 😄
  Doei Vlatko!

  0

  0
 • naxioma
  1 juli, 2016 - 09:17

  Lazic: “Je moet wel kunnen werken met de mensen die er zitten.” Eerlijk gezegd kan ik me daarbij wel iets voorstellen. Zowel Dijhuizen, Penders en onze bouwvakkende trainer van de C-jeugd blinken niet uit in (voetbal)visie en communicatieve vaardigheden. Een beetje zichzelf respecterende prof zoekt naar een betere technische staf, hoe mooi onze club ook is. Na de schoonmaak in de selectie zou nu eigenlijk de schoonmaak in de technische staf (de TD uitgezonderd) moeten volgen.

  0

  0
 • Mark
  1 juli, 2016 - 09:30

  Waarom haalt NAC Drost gewoon niet terug. Vond ik een prima verdediger hoor?

  0

  0
 • RaraNAC
  1 juli, 2016 - 09:55

  @Mark,

  De reden waarom iedereen zo optimistisch is, is volgens mij omdat er geen ‘oude bekende’ worden gehaald.
  Iedereen die ik spreek is zo blij met een nieuw elan, en dan merk ik dat het eigenlijk niet eens zo veel mensen uitmaakt of we komend jaar promoveren.
  Een team om trots op te zijn, dat wil ik(en volgens mij vele met mij)

  En ik zeg niet dat Henrico niks is. Ik ben alleen zo blij met een nieuw NAC

  0

  0
 • Dr. Z
  1 juli, 2016 - 12:37

  Dijkie en smullie willen gewoon van hem af en imo terecht. Voegt 0 toe aan de selectie! Vlatko bedankt voor je “bewezen?” diensten succes bij de volgende club.

  Houdoe en bedankt

  0

  0
 • HenriJ84
  1 juli, 2016 - 15:15

  @Mark omdat Henrico nog een contract heeft bij Excelsior en daar zitten ze al niet diep in de verdedigers. Daarom denk ik. We gaan (en zouden dat voor een 29 jarige Drost ook nooit moeten doen) transfersommen op tafel leggen als we zover terug moeten in begroting en er nog verder bezuinigd is.

  0

  0
 • buurman
  1 juli, 2016 - 17:53

  Alles wat je voor hem vangt is meegenomen. Voor 50.000,- laten gaan. Verder is het een nette vent maar voetballend komt hij alles tekort. Ik werd doodziek van dat balletje breed en terug.

  0

  0