Go to Top

Lazic mag gaan concurreren om plaats als rechtshalf

Lazic mag gaan concurreren om plaats als rechtshalf

Een aardige en rustige gast, een tweebenige voetballer, een vent die hard werkt en ooit bij Ajax in de jeugd begon. Vlatko Lazic ging de laatste tijd even wat minder goed.  Maar met het omgooien van het systeem naar 4-4-2 zijn er weer kansen.

“Links- of rechtsbuiten maakt voor mij geen verschil. Het beste kom ik tot mijn recht als diepgaande rechtshalf in een 4-4-2-systeem. De trainer heeft gezegd dat ik met Joey Suk de concurrentie moet aangaan.”
En achterin dan? “Rechtsback? Daar zijn Stam en Mulder volgens de trainer de beste opties voor”, meldt de aanva… euh… verdedi… nee… middenve… euh… NAC-speler in een kort interview met BN DeStem. Het is ongeveer de enige plaats die Lazic nog niet bezet heeft bij NAC.

Hoe het mogelijk is dat iemand zo multifunctioneel is? “Op de één of andere manier kan ik vrij snel schakelen. Dat heb ik mijzelf door de jaren heen aangeleerd. Mensen zeggen soms dat ik te save speel. Ik ben iemand die hard werkt en zijn taken uitvoert. Dan leg je automatisch minder risico in je spel. Dat is door de jaren heen aangeleerd.”

Met al zijn inzet was het een enorme teleurstelling toen hij als invaller gebracht werd in de wedstrijd tegen VVV, maar in de 65e minuut alweer gewisseld werd. “Het is niet meer dan logisch dat ik teleurgesteld was. De trainer heeft na afloop gezegd dat het een tactische wissel was. In kleedkamer zei de trainer dat hij het niet had moeten doen en dat hij een fout heeft gemaakt. Hij heeft daarvoor zijn excuses aangeboden. Dan is voor mij de kous af. Ik ben dan professioneel genoeg om verder te gaan.”

Bron: B-side Rats, BN DeStem

73 Reacties op "Lazic mag gaan concurreren om plaats als rechtshalf"

 • J
  2 maart, 2016 - 14:54

  Makkelijk achteraf te zeggen, maar toch, het was een veel te veilige wissel van Dijkhuizen. Lazic zorgt totaal niet voor gevaar, waardoor je met de wissel wat aanvallende impulsen inleverde. Van mij had Unal meteen voor Verbeek erin mogen komen.

  Hoe dan ook, qua inzet en beleving is Lazic een prima prof om in de selectie te hebben.

  0

  0
 • Spionkop
  2 maart, 2016 - 14:55

  Multifunctioneel?

  Overal heb je niks aan hem. Idd een aardige gast, net als Kenny en Suk.

  Hoeveel goals? Hoeveel assists? Hoeveel smakelijjke acties?

  1…….

  0

  0
 • jvt
  2 maart, 2016 - 15:05

  En weer een foutje van onze onervaren trainer.. Wat zijn het toch een stelletje prutsers, hoe krijg je ze bij elkaar gevonden. Dat is knap! Willen we ooit nog ere gaan spelen dan zal er vanaf bestuur, management tot trainerstaf toch echt mensen moeten ophoepelen. Die er nu zitten hebben allang bewezen er niks van te bakken.

  Nog een jaar Jupiler is onherroepelijk nog een paar duizend seizoenkaarthouders minder en geef ze eens ongelijk, het is gewon niet leuk telkens bedrogen uit te komen, je te lopen ergeren… Ik betrap me erop dat je gewoon cynisch gaat lachen bij het zien van zoveel onkunde allemaal… Hoe is het mogelijk

  0

  0
 • BJ
  2 maart, 2016 - 15:26

  Matige voetballer, hoort op de bank thuis.

  0

  0
 • Den86
  2 maart, 2016 - 15:42

  Een kinderhand is snel gevuld.

  Ja het is een sympathieke kerel die zonder te klagen zijn taken zo goed mogelijk probeert uit te voeren en overal speelt waar van hem wordt gevraagd. En ja hij heeft inzet.

  En dan ben je bij ons NAC supporters al gauw een gouden gozer.

  De realiteit is echter dat Lazic – net als een hoop anderen – niet goed genoeg is voor een elftal dat als doelstelling had kampioen worden.
  Willen we sportieve vooruitgang boeken dan moeten we af van dit soort dertien in een dozijn voetballers.
  Hoe sympathiek en NOAD mentaliteit ze dan ook hebben…

  0

  0
 • Breda*076
  2 maart, 2016 - 15:46

  Suk als rechtshalf lijkt mij niet de meest logische keuze. Goed als Tie in de 16 kan komen zoals voor de winterstop maar niet als iemand die de ballen daar moet bezorgen. Lazic speelt misschien op safe maar heeft een betere voorzet en actie dan Suk. Daarnaast kan hij zoals gezegd alles (tot op bepaalde hoogte). Zowel aanvallend als verdedigend degelijk. Ik zie hem dit dan ook “winnen” van Suk.

  Al zou ik zelf eerder met Stam, Matic, Naah en Seuntjens op het middenveld spelen met Damen en Duarte als backup. Hierin kun je genoeg switchen en opvangen bij eventuele blessures en schorsingen.

  0

  0
 • MLbredaa
  2 maart, 2016 - 15:54

  Naar mijn mening ideale middenveld:
  —————Stam———–
  Seuntjens———–Damen
  ————–Brands———

  Veel ruimte voor Seuntjens en Damen om de bal de ruimte van de spitsen in te slingeren.

  0

  0
 • am
  2 maart, 2016 - 15:59

  Ik hoop dat er nu toch eens gekozen wordt voor voetballers op het middenveld!

  0

  0
 • wolfmanjack
  2 maart, 2016 - 16:00

  OP rechtshalf liever geen Lazic en ook geen Suk. Hij voert zijn taken uit zegt ie, maar dat eeuwige tikkie terug hangt me de keel uit.

  0

  0
 • Overal
  2 maart, 2016 - 16:10

  Ik mag toch hopen dat Lazic en Suk allebei niet in de beste 11 staan

  0

  0
 • am
  2 maart, 2016 - 16:15

  En ook Matic niet.
  Is allemaal al geprobeerd.

  0

  0
 • Henri
  2 maart, 2016 - 16:36

  Zijn blunders tegen MVV staan nog op mijn netvlies en dat voorzetje tegen Dordrecht had mijn opa ook kunnen geven. Nee het zegt voldoende dat De Graafschap hoe dan ook van hem af wilde. Maar ja ga zijn clubs eens na waar hij de selectie van het eerste haalde RBC, Turnhout en De Graafchap 113 wedstrijden en 7 doelpunten.Oftewel 1 goal in 16 wedstrijden. Reken je dat om naar eredivisie niveau, dan hebben we het over ongeveer 1 doelpunt per seizoen. Ik snap wel waarom De Graafschap niet met hem door wilde gaan. Onbegrijpelijk dat dan zo’n Maaskant weer met zo’n voetballer aan komt kakken.

  0

  0
 • Karel
  2 maart, 2016 - 16:42

  ———————Jelle
  Mulder dingsdag diermen kenny
  ——————-stam
  —-seuntjens———–duarte
  ——————brands
  ————ars———–unal

  0

  0
 • Balletje
  2 maart, 2016 - 16:46

  Denk dat de grootste klus is iedereen ook op zijn plek laten voetballen. Links is links, en niet beetje boel naar rechts, of doorlopen als zijnde spits.
  Een goede controlerende middenvelder, die overwicht heeft, en verbaal iedereen op zijn sterkste plek te laten spelen!

  0

  0
 • zwampie
  2 maart, 2016 - 17:06

  Lazic,
  Wellicht een leuke gozer( ken hem persoonlijk niet), maar voetballend op de manier hoe hij voetbald, een vermindering in je elftal als je aanvallend wilt voetballen. Als buitenspeler nooit kunnen begrijpen,heeft geen actie,speelt geen speler uit, is niet direct voorwaarts ingesteld en houdt het spel eerder tegen dan dat hij versneld.
  Kiest teveel voor zekerheid want zodra hij de bal heeft stokt het en zoekt hij de vrije man achteruit op. Dekt de back niet en stelt zich zo op dat hij altijd te laat is om de back onder druk te zetten.
  Het lijkt negatief maar is ook tevens de realiteit,komt wel erbij dat als de trainer dit als opdracht meegeeft doet hij zijn werk perfect en lijkt het voor ons op niks.
  Maar op deze wijze een wedstrijd spelen als buitenspeler is niet goed.

  0

  0
 • zwampie
  2 maart, 2016 - 17:16

  En eens met balletje,Marinus moet als eerste is starten met de spelers op hun eigen plek te zetten.
  Kan trainers nog steeds niet begrijpen spelers op verkeerde posities te zetten terwijl je genoeg optie hebt.

  0

  0
 • badeend
  2 maart, 2016 - 17:27

  Ja, laten we Naah, Stam, Matic én Seuntjens op het middenveld zetten. Dan weet je in elk geval zeker dat er genoeg ruimte op de flanken is voor Van der Weg en Mulder – die 4 middenvelders trekken lekker allemaal naar het centrum toe.

  Niks daarvan. Stam gewoon rechtsachter, waar hij het beste rendeert. Lazic op de Edwin de Graaf plek (de omgekeerde Geert Brusselers rol) is wellicht nog geen slecht idee. Suk ook niet overigens.

  0

  0
 • NACcer 71
  2 maart, 2016 - 17:27

  Doe je best Lazic, het komt zeker goed!

  0

  0
 • Balletje
  2 maart, 2016 - 17:29

  @Zwampie. Ik denk dat Maaskant heel veel afspraken en beloftes heeft gedaan aan diverse spelers. En daar hoort denk ik bij de plek waar ze spelen.

  Het heeft Dijkhuizen ook een tijd gekost om Jelle ervan te overtuigen niet meer als scut raket ballen het velt in te trappen, wanneer hij de bal had kon je bijna de gebeden horen op de tribune……hoop dat de bal bij een NACspeler terecht komt, hoop dat de bak bij een NACspeler terecht komt…………helaas balverlies!

  0

  0
 • Balletje
  2 maart, 2016 - 17:31

  velt trouwens met een D, dus veld……….hoe dom!

  0

  0
 • chrisje
  2 maart, 2016 - 17:45

  Kut met dt dus kudt

  0

  0
 • ome cor
  2 maart, 2016 - 17:45

  @balletje
  En Skud raket is dus met een d :-P

  0

  0
 • Judge M.
  2 maart, 2016 - 17:55

  ——————Jelle
  Mulder—diermen—pedro—kenny
  ——————stam
  ——duarte————-matic
  —————–seuntjens
  ——–ars/Unal———brands

  Achterin de zaak dicht en voorin veel steekpasses die afgemaakt kunnen worden.

  Denk ik dan…..We zullen zien hoe het gaat lopen maar ik heb er wel vertrouwen in. COME ON NAC!!!

  0

  0
 • Dutchbird
  2 maart, 2016 - 18:15

  Ik denk dat we met deze opstelling de meeste kans maken
  ………………..Jelle +Nopperd……………….
  Stam…Mulder..van Diermen..Dingsdag..v/d Weg…Gorter
  Seuntjens……Suk…..Naah…….Damen……Matic
  Brands…..Unal….Ars……Boharassar…..Verbeek

  0

  0
 • zwampie
  2 maart, 2016 - 18:17

  Judge M
  Zou dan stam naar achteren halen en mulder eruit.
  Brandts naast matic die het loop werk voor hem doet en dan kan je unal en ars laten staan.

  Maar ja wie zijn wij,marinus zal beslissen

  0

  0
 • zwampie
  2 maart, 2016 - 18:19

  Dutchbird
  Als je er zoveel opstelt zijn lazic en robinson wel heel ver weg te zoeken ;)

  0

  0
 • Barry
  2 maart, 2016 - 18:23

  Dijkhuizen heeft inmiddels wel duidelijk gemaakt dat het geen optie meer is om Stam als nr 6 te laten spelen. Hij mist daar volgens Dijkhuizen voetbal intelligentie voor. Of je nou 4-4-2 of 4-3-3 speelt, die
  Positie blijft cruciaal in je elftal. Dingsdag maakte toen hij centraal achterin stond niet echt indruk met zijn beweeglijkheid en zijn passing, ik vraag me af of dat op het middenveld beter zal gaan?

  0

  0
 • HenkTank
  2 maart, 2016 - 18:35

  KNVB-directeur Bert van Oostveen is bijzonder pessimistisch over de toekomst van FC Twente. De kans dat de club volgend jaar nog betaald voetbal speelt, is volgens hem niet heel erg groot, vertelde hij woensdag tegen verschillende media.

  Persconferentie in De Grolsch Veste woensdag over het onafhankelijke onderzoek dat Ben Knüppe uitvoerde naar de onregelmatigheden bij FC Twente. © anp.

  Ik denk dat je Houdini en Hans Klok tegelijkertijd nodig hebt om als Twente hier uit te komen.
  KNVB-directeur Bert van Oostveen

  Voormalig Twente-voorzitter Joop Munsterman. © anp.

  ,,Een snelle rekensom leert mij dat het niet ondenkbeeldig is dat FC Twente de licentie verliest. Ik ben niet optimistisch”, aldus Van Oostveen tegen BNR. ,,Ik acht de kans groot dat er volgend jaar geen betaald voetbal wordt gespeeld”, vertelde hij tegen Tubantia. ,,De problemen zijn groter dan veel mensen denken. De zaak wordt onderschat. Het lijk ligt niet alleen al voor de kist, de begrafenis is al besteld. Ik zeg dit met pijn in het hart.”

  Als de licentie wordt ingenomen, gaat FC Twente volgend seizoen verder in de Topklasse,

  en kan NAC Breda met een 2de plek promoveren?. ;)

  0

  0
 • Tom Smits
  2 maart, 2016 - 18:38

  @ dutchbird en zwampie

  En dan mis je nog Pedro en Duarte!

  0

  0
 • signase
  2 maart, 2016 - 18:43

  @Henktank:

  Dan moet NAC wel eerst tweede worden…

  0

  0
 • Dreman
  2 maart, 2016 - 18:48

  Morgen zo goed als einde oefening Fortuna Sittard.
  Ben benieuwd wat het teweeg brengt ivm de stand en periodetitel s.

  Ook wat de consequenties zijn als Twente eruit wordt gezet.

  Komt er extra plaats vrij?
  Spelen alleen 16 en 17 PO?
  Komt er extra PO JL voor vrijgekomen plaats?

  In dit geval verhoogt het de kansen van NAC

  0

  0
 • scheppioni
  2 maart, 2016 - 18:56

  Hahaha zwampie, even een reminderke voor Marinus, Lazic als linksbuiten leverde dit seizoen voor ons NAC de meeste punten op, dus maw spelers opstellen op plaatsen die willen en niet met mooie woorden waarbij het meeste uit het team wordt gehaald !! HUP NAC, schijt aan groesbeek !

  0

  0
 • Jan
  2 maart, 2016 - 19:02

  @HenkTank
  Dat schreef ik een paar weken geleden al op deze site.Ik kijk iets verder dan de one liners van diverse fans,die niet verder komen dan:come on NAC!
  Ik voorzag toen al dat er verschuivingen aan zaten te komen,zoals het omvallen van Twente en Fortuna.
  Als NAC zijnde kan je maar zo dicht mogelijk op de beslissingen zitten,Ik weet niet wat de reglementen zijn als dit gaat gebeuren,maar een ding is zeker,als je op een vijfde of zesde plaatst staat in de 1e divisie wordt je overgeslagen.Het is nu zaak dat NAC zijn wedstrijden gaat winnen,en minimaal op de 2e plaats jacht gaat maken,want alleen die plek geef eventueel een kans om te profiteren als de KNVB de boel op gaat schudden.
  Morgen weten we meer over Fortuna,al is NAC niet gebaat bij het omvallen van Fortuna,want NAC levert zes! punten in,en GEA profiteert.
  Noot:
  FC Dordrecht protesteert tegen het meespelen van Sandor Fischer bij Jong Ajax(teveel wedstrijden in Ajax 1)
  Je reinste competitie vervalsing met die Jong teams.

  0

  0
 • signase
  2 maart, 2016 - 19:07

  @Jan:

  Sandor Fischer die meespeelt bij Jong Ajax? Dan moet Excelsior ook maar heel snel protesteren! :-)

  0

  0
 • HenkTank
  2 maart, 2016 - 19:38

  @Jan

  Er zijn geen lijken, maar bijna een heel massagraf uit de kast gekomen aldus Oostveen, de kans dat dit goed komt is heel klein!

  Toch wel een adere indruk dan een m paar weken geleden.

  Deze uitspraken veranderen de situatie net dat kleine beetje….

  0

  0
 • Wanny
  2 maart, 2016 - 19:40

  Het is niet ondenkbeeldig dat Twente de licentie verliest. Hij zegt dus dat Twente de licentie houdt.

  0

  0
 • bert
  2 maart, 2016 - 19:41

  Met zn alle op de bank en jelle in de goal. Dan zijn we net zo goed als anders!!

  0

  0
 • Oldskool
  2 maart, 2016 - 19:48

  Je zult de concurrentie aanmoeten met Suk en het niet winnen…..

  0

  0
 • H.V.M.
  2 maart, 2016 - 19:54

  Heb hier de laatste dagen al heel wat opstellingen voorbij zien komen.
  Een middenveld met o.a. drie aanvallers, Seuntjes, Brands en Duarte!
  En dan uiteraard ook nog twee aanvallers!!!!
  Dus vijf aanvallend ingestelde spelers.
  Komop, beste mensen, dit gaat natuurlijk niet gebeuren.
  Het 4-4-2 systeem is hier bedoeld om meer zekerheid in te bouwen.
  Richting de achterhoede uiteraard.
  Met onze gammele verdediging en dan ook nog eens met vijf aanvallende spelers, mag je blij zijn als je nog een paar punten zou gaan halen.
  Tactische zelfmoord noemen we dit!
  Gaat dus niet gebeuren.

  0

  0
 • zwampie
  2 maart, 2016 - 19:54

  Scheppioni
  Echt willen,spelers zouden altijd echt moeten willen. Ze moeten blij zijn dat ze voor NAC mogen spelen.
  Of het nu stam of Robinson is,sterallures moet Men maar ergens anders doen en elke spelers,staf of wie dan ook moet blij zijn voor NAC te mogen werken of te spelen.

  0

  0
 • Wijgaannietopzij
  2 maart, 2016 - 20:13

  Lazic lijkt me een super prof. Luisterd en doet naar wat hem gevraagd word. Daar kunnen veel anderen spelers een voorbeeld aan nemen. Als iedereen dat zou doen, stonden we nou 100% bovenaan. Het enige wat hij nou nog moet doen is meer lef tonen, je ziet dat die het kan, maar teveel op safe speelt. Ik geloof in hem. Ik geloof in ons Nac !

  0

  0
 • Nognedje
  2 maart, 2016 - 21:07

  @iedereen die denkt dat er een extra team promoveert als twente de licentie kwijtraakt

  Voor de zoveelste keer: als twente de licentie verliest, degradeert er gewoon geen club rechtstreeks. Dan spelen de nummer laatst en één-na-laatst nacompetitie. Staat vrij letterlijk in de reglementen. Ga eerst eens een keer wat na voordat je mensen blij maakt met een dode mus.

  0

  0
 • chris
  2 maart, 2016 - 21:14

  @ Karel

  Niets aan toe te voegen.

  Dan hoef ik ‘m niet op te schrijven, scheelt weer ;-)

  Met Seuntjens en Duarte wel een aanvallend middenveld, maar moet kunnen.

  Eindelijk…

  0

  0
 • d.kocx
  2 maart, 2016 - 21:17

  Wat is de eigenlijke positie van Lazic? Als dit aanvaller is moet ik zeggen dat hij vies tegen valt ieder schot op doel is nog recht op de keeper geweest! Ik ben geen trainer laat staan voetballer maar als je een aanvaller bent maak je doelpunten en kies met een schot op doel toch een hoek? dus nee liever niet in de aanval! Maar als middenvelder zal hij ook continu in de aanval gaan terwijl (zoals eerder vermeld) hij hierin vies tegen valt. Suk daarin tegen is een stuk minder fel als Lazic ook geen snelle jongen maar heeft (tenminste dit seizoen) wel al een aantal ballen erin geschoten en of deze panklaar in zijn voeten kwamen of niet maakt niet uit hij staat wel op de juiste plek en jast de bal tegen het net. Ik zie ze liever schuiven om zo een plekje vrij te maken voor Brands. Wie er dan op de positie van Suk of Lazic moet komen weet ik ook niet.

  0

  0
 • RV
  2 maart, 2016 - 21:20

  Morgen weer een mooie overwinning verwacht ik maar het is allemaal zo triest dat we morgen weer naar ons NAC gaan kijken tegen Achilles terwijl negentig procent er volgens mij tegenop ziet en iedereen nu al uitkijkt naar de Nacompetitie.

  Dijkhuizen staat inmiddels onder druk en weet het ook niet meer. Verbaast me eerlijk gezegd wel een beetje, lijkt me een standvastige man maar is maar aan het zoeken en breien.

  Zou Stam dan echt naar de rechtsback positie gaan en Dingsdag als centeale middenvelder er bij zetten? Dan begrijpt hij er naar mijn idee nog steeds vrij weinig van. Het afjagen en er tussen komen wat Stam doet zie ik Dingsdag niet doen en opbouwen al helemaal niet.

  Ik heb Pedro altijd gesteund en blijf dat altijd doen (hij werkt hard en draagt een geel shirt) maar al vanaf wedstrijd 1 heb ik getwijfeld en eerlijk gezegd is dat alleen maar minder geworden. De zwakste schakel van dit NAC dat zo graag van achteruit wil voetballen maar dat met Pedro centraal niet kan. Liefst Dingsdag en Van Diermen centraal, Stam er voor en als we toch met een rechtshalf gaan spelen misschien Pedro wel als rechtsback als de tegenstander met drie spitsen speelt.

  0

  0
 • piet
  2 maart, 2016 - 21:53

  laatste lijn bij Nac is zo ongelofelijk slecht echt bizar Mulder,Pedro,Diermen,Gorter dat kan toch echt

  niet mensen Kenny qua inzet voordeel van de twijfel mijn vraag aan jullie lopen er bij de beloften geen

  redelijke vervangers slechter als de vier hierboven kan haast niet

  0

  0
 • Cor Taxi
  2 maart, 2016 - 22:02

  Piet weet het niet.Weet dus ook erg weinig van het spelletje,die piet!!Man man man.Wat een dom gelul.

  0

  0
 • HenkTank
  2 maart, 2016 - 22:04

  @ Nognedje

  Dat was mijn vraag juist, va daar die vraagteken.

  #domper. Ik wist het niet.

  0

  0
 • Cor Taxi
  2 maart, 2016 - 22:11

  Ga nou eens kijken in de Koepelgevangenis,bij de AZC-afdeling!!! Zit zoveel talent met een geweldig SCHOT!!Je hoeft niet altijd buiten de regio te scouten man.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  2 maart, 2016 - 22:11

  Zouden de spelers van NAC nu ook zitten te kijken na VVSB. Dan zien ze wat noad is. Buiten het feit dat daar spelers mee doen die beter zijn dan sommige flabdrollen bij ons in het veld staan.

  0

  0
 • van "taajlaand
  2 maart, 2016 - 22:16

  Hoi Sjef,

  Roep het hier ook al enkele malen. Dit is NOAD van die mannen, en hoewel de goal nu jammer genoeg valt, wat een keeper!

  0

  0
 • Nognedje
  2 maart, 2016 - 22:28

  @henktank

  Sorry die had ik gemist. Mijn fout

  0

  0
 • bredaikhouwvanjou
  2 maart, 2016 - 22:44

  Nac vanavond goed naar vvsb gekeken DAT IS PAS NOAD

  0

  0
 • HenkTank
  2 maart, 2016 - 22:51

  @Cortaxi

  Om te mogen werken, moet het coa Asielzoekers een tewerkstellingsvergunning afgeven. Zo’n vergunning wordt pas verstrekt wanneer de asielaanvraag minstens zes maanden in behandeling is. Het eerste halfjaar kan een asielzoeker dus sowieso niet werken.

  Een andere voorwaarde om te mogen werken, is dat de asielzoeker een verklaring van het COA aan de werkgever kan overleggen waarin wordt aangegeven dat uitzetting niet aan de orde is. Bovendien mag een asielzoeker maximaal 24 weken werken.

  Slecht plan dus. But nice try

  0

  0
 • HupNac
  3 maart, 2016 - 07:51

  Beste mede die hard supporter, ik denk dat we allemaal een beetje gelijk hebben met onze reacties.

  Feit is echter dat het eigenlijk allemaal zwakke schakels zijn, maar dat we het seizoen toch met deze selectie moeten afmaken.

  Laten we er samen gewoon het beste van hopen en Dijkhuizen zijn werk laten doen, hij heeft de sprong in het diepe gewaagd, probeert een hoop (doordat spelers telkens door de mand vallen) en stapt over op 442. Dat verdiend mijn inziens respect.
  Volgend jaar wanneer er een Dijkhuizen/Smulders selectie staat kan je hem afrekenen op zijn resultaten, niet nu.

  HupNac!

  0

  0
 • Semsi
  3 maart, 2016 - 08:01

  Iemand ook het boek van Gerard den Haan besteld via bol.com en een mailtje gehad dat het niet leverbaar meer is?

  0

  0
 • Tom Smits
  3 maart, 2016 - 08:24

  @ Semsi daar moeten de loco’s een actie op verzinnen. We geven vanuit de supporters iedere speler het boek van Gerard de Haan. Daar kunnen ze nog wat van opsteken. Een beperkte voetballer met 1000% Noad en voorop in de strijd die het maximale uit zijn carrière heeft gehaald. Die heeft pas veel vuil werk verzet voor het team. Lokhof speelde top in Die periode bij Nac maar dat had zeker ook te maken dat Gerard de Haan als stofzuiger fungeerde achter hem.

  0

  0
 • nachoreca
  3 maart, 2016 - 08:54

  Laten we alle discussies maar stoppen…Dit seizoen is kansloos verloren….en nee ook in de nacompetitie hebben we niks te zoeken. .alsjeblieft zeg. Volgend seizoen mogen er weer 10 spelers vertrekken van mij, sowieso alles wat met de achterhoede te maken heeft. Behalve van diermen die gun ik het voordeel van de twijfel. Wat een kutseizoen! En op een koude tribune naar achilles kijken…? Hahahaha ik pas na 30 jaar een keer.

  0

  0
 • F4
  3 maart, 2016 - 11:33

  @nachoreca

  Als we met jou instelling de play-offs ingaan komt het zeker niet goed. Ik ben nog steeds van mening dat we een kanshebber zijn. De ploegen uit de eredivisie staan onder grote druk en met de hele yellow army er achter kunnen wij, misschien onterecht, alsnog promoveren. Het elftal is te matig om kampioen te worden, het voetbal is te wisselvallig, maar voorlopig hoeven we in de play-offs nog steeds niet bang te zijn van de Graafschap, FC Oss, Go Ahead en Eindhoven. Tot morgen allemaal. En als je niet komt, prima, kom dan ook niet als het mee zit.

  0

  0
 • buurman
  3 maart, 2016 - 12:21

  Ik poogde, een paar maanden geleden, ook een een keer een opstelling te maken. Kwam eveneens op 4-4-2.
  Maar ik vrees dat het weinig gaat helpen.
  In de eerste plaats is de selectie te zwak en in de tweede plaats moet ik nog zien of het gaat lopen. Als Ars een van de 2 spitsen is zul je toch erg vooruit moeten gaan voetballen. Komt dus een hoop ruimte achter onze verdediging……………… en dat is niet bepaald het sterkst deel van onze ploeg. (Welk deel is wel sterk?)
  Ben realistisch; Lazic moest bij de graafschap weg, van Diermen mocht vertrekken bij excelsior en met Ars wilde nec.niet de ere in. En voor die drie er waren was het nog minder.
  Dit zegt genoeg, je kon het in de voorbereiding al zien en dus weten.

  Daar heb ik me ook bij neergelegd, ik heb lang gedacht ze worden te laat wakker bij NAC in alle geledingen, maar ik weet nu dat ze nooit wakker worden. En dat maakt ons club zo speciaal. We denken altijd wel dat het goed komt.

  Neemt niet weg dat ik blijf hopen dat Marinus met de nacompetitie een team heeft staan dat in ieder geval er voor gaat knokken. Daarom is het belangrijk dat hij voor een vaste tactiek en een vast elftal gaat kiezen. Dan kun je in ieder geval tegenstand bieden.

  Als supporter blijf ik dus een sprankje hoop houden dat het beter op zijn plaats gaat vallen, al is dat nergens op gebaseerd. Tot morgen.

  0

  0
 • scheppioni
  3 maart, 2016 - 12:55

  @ zwampie
  de bekende spijker op zunne kop !
  Thuis wil het dan nog we, maar juist met name ook in uitwedstrijden heren NAC spelers !!
  Toon je gvd een waardige NAC speler, angsthazen/lamlendig voetbalen en NAC samen past en hoort niet !

  0

  0
 • Badeend
  3 maart, 2016 - 12:55

  Ah, daar hebben we cor taxi weer met zijn grapjes over buitenlanders. Gezellig.

  Je kunt geen 4-4-2 gaan spelen met Seuntjens én Brands op het middenveld. Dan heb je helemaal niets aan je middenveld, iets waar nu juist het probleem zit, en wat Dijkhuizen ‘op wil lossen’ door 4-4-2 te gaan spelen. Dan maar Brands of Seuntjens met Ars voorin en de ander erachter. Dat zou wel kunnen. Of Únal, als die echt zo goed is als wordt beweerd.

  Daarover gesproken – wat is er eigenlijk met Duarte aan de hand? Is die niet (wedstrijd-)fit, of gewoon niet goed genoeg? Je haalt zo’n speler toch voor de basis, mag ik hopen?

  Stam rechtsback lijkt me de beste optie. Nu nog zorgen dat hij snapt dat hij met zijn gefoeter en zwartmakerij het team en de club van de wal in de sloot helpt, en dan wordt het misschien nog iets met Stam.

  0

  0
 • Kees
  3 maart, 2016 - 13:08

  Jelle
  Stan diermen vdweg gorter
  Dingsdag
  Lazic. Matic
  Naah
  Unal. Ars
  Op training vandaag,

  0

  0
 • ouwe spionkop
  3 maart, 2016 - 14:01

  @Kees Waardeloze opstelling. Dijkhuizen is een echt schijthuis. Weliswaar 4-4-2 maar je gaat niet Brands EN Seuntens op de bank houden. Zeker niet in een thuiswedstrijd en zwakke tegenstander. Dijkhuizen DIKKE FAIL

  0

  0
 • S.HB.NAC
  3 maart, 2016 - 14:08

  Als het dat elftal word is t echt zielig

  0

  0
 • RB
  3 maart, 2016 - 14:12

  Dingsdag op het middenveld… Hij heeft het voetballend achterin al lastig zat. Het is voor een trainer toch niet zo moeilijk om de juiste poppetjes op de juiste plek te zetten? Hij moet eens een keer ophouden met al die verdedigende opstellingen.

  Jelle
  Stam, Van Diermen, Dingsdag, vd Weg
  Matic
  Seuntjens Duarte
  Brands
  Ars Unal

  Hup NAC!

  0

  0
 • zwampie
  3 maart, 2016 - 14:21

  Kees
  Als dit het moet gaan worden dan kunnen we het tegen gelijkwaardige clubs het wel schudden.

  Wie zorgt er voor rust op het middenveld en wie houdt hier een bal vast voor aansluiting.

  Wie moet hier de steekpass geven om je voorhoede te bedienen

  Wie moet er hier voor de creativiteit zorgen.

  En nog veel erger wie zorgt er vanuit het middenveld voor doelpunten als je spitsen een off day hebben.
  Naah leuke technische voetballer maar verder gen toegevoegde waarde,wanneer heeft hij een bepalende actie gemaakt
  Lazic idem dito en speelt teveel op safe
  Dinsdag zelfde type als lazic eerst safe dus die bal gaat eerst naar achteren ipv vooruit.
  Matic ook een aardige voetballer,werkt hard heeft wel inzicht maar loopt vaak te lang met de bal.

  Nee als je dan seuntjes,brandts,duarte op de bank gaat zetten,klopt er bij marinus iets niet. Maar dit is nog geen vaste opstelling dus we wachten af.

  0

  0
 • zwampie
  3 maart, 2016 - 14:24

  Rb
  Een van de sterkste verdediging die Men nu kan maken.

  0

  0
 • Cor Taxi
  3 maart, 2016 - 17:11

  Owww…Hoor ik in eens het altijd wegkruipende bange Badeendje weer.Sukkel:-))

  0

  0
 • Cor Taxi
  3 maart, 2016 - 17:20

  Gewoon de play-offs wedstrijden winnen.Zit je gewoon weer in de eredivisie…Nac heeft voldoende kwaliteit.

  0

  0
 • scheppioni
  3 maart, 2016 - 18:51

  Ik mag het toch niet hopen kees !?!
  Zeker Naah en ook Gorter linksback gaat met deze twee het niet worden !

  0

  0
 • nachoreca
  3 maart, 2016 - 19:18

  @ f4 tikkeltje aandoenlijk je optimisme en blinde liefde voor de club..en als ik succes supporter zou zijn…was ik tot nu toe 3 keer bij nac breda geweest….hahaha

  0

  0