Go to Top

Let op: Alleen buscombi naar Dordrecht

Let op: Alleen buscombi naar Dordrecht

In het weekend van carnaval speelt NAC de uitwedstrijd bij FC Dordrecht. In tegenstelling tot wat eerder gemeld werd, is deze wedstrijd alleen met een buscombi te bezoeken. Er is dus geen autocombi. Wij knippen en plakken even van NAC.nl.

Door een misverstand bij NAC zijn er afgelopen weekend ten onrechte kaarten verkocht voor een autocombi naar FC Dordrecht-NAC van 5 februari. Voor de wedstrijd geldt namelijk een verplichte buscombi en zodoende zijn de reeds verkochte kaarten voor de autocombi ongeldig.

Vrijdag 22 januari verscheen een bericht op NAC.nl over de verkoop van kaarten voor FC Dordrecht. De informatie die in dit bericht stond, en de verkoop van kaarten die daaraan gekoppeld was, klopte echter niet. Supporters van NAC kunnen de wedstrijd in het Riwal Hoogwerkers Stadion alleen bezoeken met een buscombi, een maatregel die door omstandigheden in een vroeg stadium werd opgelegd. 200 kaarten daarvoor zijn verkrijgbaar via NAC (www.NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk) en 200 kaarten via de Supportersvereniging.

Kaarten voor de buscombi zijn ondertussen weer in de verkoop via bovenstaande kanalen. Een kaart voor deze combi kost €21,95. Supporters die al een ticket hadden aangeschaft, worden op zeer korte termijn persoonlijk benaderd met meer uitleg en om een passende oplossing te bespreken.

Bron: B-Side Rats, NAC

 

25 Reacties op "Let op: Alleen buscombi naar Dordrecht"

 • Mafkees
  25 januari, 2016 - 13:08

  *Zucht*

  0

  0
 • D'n Reem
  25 januari, 2016 - 13:16

  Lachertje weer. F*ucking €21,95 voor een retourtje Dordrecht. Ik werk vlakbij het stadion maar ik ga natuurlijk niet op en neer op deze idiote wijze om daar in het uitvak te mogen zitten.

  0

  0
 • 2meter10 Casual
  25 januari, 2016 - 13:18

  Deregulering? Het zou eens tijd worden.

  Ik ben zelf jurist, maar ik kan me geenszins vinden in deze absurde regelgevingen waar het de uitspelende supporters aangaat.

  Normalisatie zou ook geintroduceerd moeten worden in het betaalde voetbal. Het slaat werkelijk nergens op. In plaats van het voetbal ‘gezinsvriendelijk’ te maken, zoals het in Engeland nu al jaren goed gaat, worden hier juist de touwtjes alleen maar strakker getrokken.

  Toch wel vreemd, eerst wordt het verkocht als zijnde autocombi en dan ineens wordt het ingetrokken.

  Ik blijf hopen op een verbetering in deze!

  0

  0
 • Steven
  25 januari, 2016 - 13:38

  Wat slecht en dan ook nog eens 22 euro pff

  0

  0
 • nacman
  25 januari, 2016 - 13:38

  een woord gezegd maffia

  0

  0
 • Kees
  25 januari, 2016 - 13:39

  We mogen natuurlijk niet loslopen tussen die 1166 bloeddorstige Dordrecht supporters die er blijkbaar zijn tijdens thuiswedstrijden van de Schapenkoppen. Maar de burgemeester zal binnenkort wel een brief krijgen van NAC. En dan…en dan…en dan….verandert er nooit iets.

  0

  0
 • Dave
  25 januari, 2016 - 13:44

  BONUS MALUS regeling toch? Man man man…

  0

  0
 • Eddy W
  25 januari, 2016 - 13:48

  Schandalig dat dit een combi is, maar als we onszelf al niet kunnen gedragen in Volendam. Waarom blijven er dan mensen denken dat NAC wel even regels dat het geen combi meer is.

  Combi’s zijn nuttig mits goed ingezet, de echte risico wedstrijden zeg maar. De meeste zijn echter te zot voor woorden. Echter denken Burgemeesters niet in oplossingen maar in het voorkomen van problemen. Een Volendam, dat al onder het vergrootglas lag, heeft de Burgemeesters een stok gegeven om mee te slaan. Dat was DE testcase voor de komende jaren, want denk maar niet dat zo’n kans er snel weer komt. Ik zie het al weer voor me, combi’s naar Emmen en mits we promoveren Heracles en Cambuur.

  0

  0
 • Kees
  25 januari, 2016 - 14:03

  @Eddy,

  Hoezo kunnen wij ons niet meer gedragen? Volendam is juist het perfecte voorbeeld dat men dadergericht moet aanpakken. Net als 99% van de NAC supporters die in Volendam gefeest hebben lag ik al lang op mijn linkeroor. ’s Ochtends las ik dat er een paar onverlaten nog stennis hadden geschopt.

  Maar moet ik daar dan voor boeten? Mijn vrijheid wordt afgenomen omdat er een paar dronken/doorgesnoven idioten een ruit bewerken terwijl ik 200 km verder op ben

  Wat mij betreft; Een uur voor de wedstrijd en 1 uur na de wedstrijd mag je mij NAC supporter noemen. Daarna ben ik daar niet meer voor NAC, maar voor de gezelligheid. Wat er dan gebeurd heeft niets met het supporteren van de club te maken.

  Volendam was helemaal geen testcase. Dat was namelijk officieel een auto combi.

  0

  0
 • NOAD1912
  25 januari, 2016 - 14:12

  Dat ze een keer oprotten met die kut combi’s. Wanneer is dit nou is afgelopen?

  0

  0
 • arie
  25 januari, 2016 - 14:21

  @ 2meter10 Casual

  Hoe kijk jij als jurist aan tegen het Europese verdrag dat vrijheid van goederen, diensten, mensen e.d. binnen de EU waarborgt en van daaruit de beperkingen die ons als “mensen” worden opgelegd binnen nota bene de eigen landsgrenzen.

  0

  0
 • arie
  25 januari, 2016 - 14:24

  *vrijheid = vrij verkeer

  0

  0
 • Hugo
  25 januari, 2016 - 14:36

  Lekker begin van je carnaval zo. Allemaal verkleed als boef! HUP NAC

  0

  0
 • F4
  25 januari, 2016 - 14:47

  @Kees

  Het frappante is dat ook gewoon duidelijk is wie de sfeerverziekers zijn. Op het moment dat je in Volendam aan de toog je eerste biertje bestelde, kon je al lang zien dat er achterin een paar halve zielen klaar stonden om trammelant te maken. Ze probeerde met de microfoon al de toon te zetten. De echte supporters lieten het gaan,waardoor ze afdropen. Dat die 20 man die dan ‘Breda Hooligans’ schreeuwen het dan voor iedereen verpesten ligt ook aan NAC. Te angstig om zo’n groep flink aan te pakken. En de supporters die voetbal niet als excuus voor ongein gebruiken, zijn de dupe.

  0

  0
 • die ne gast
  25 januari, 2016 - 14:55

  Lekker cryptisch: “een maatregel die door omstandigheden in een vroeg stadium werd opgelegd”
  Ben wel benieuwd naar welke omstandigheden en welk tijdstip gerefereerd wordt?

  0

  0
 • S.HB.NAC
  25 januari, 2016 - 15:18

  On ge looflijk, wat denken al die kutclubjes wel niet.

  0

  0
 • F4
  25 januari, 2016 - 15:25

  Om even terug op het voetbal te komen… Start Jesse van Bezooijen centraal achterin? Of schuift Mulder naar het centrum, wat hij overigens naar behoren deed maandag, Lazic rechtsback en komt Verbeek op linksbuiten te spelen? Jammer dat Ars niet kan starten. Had hem wel eens met Brands samen willen zien spelen.

  0

  0
 • Eddy W
  25 januari, 2016 - 15:44

  @F4
  Jesse zal starten als het goed is.

  @Kees
  Het overgrote deel van ons kan zich prima gedragen. Net zoals het in het dagelijks leven gaat heb je er altijd een paar man tussen die het voor de rest verzieken. Waar ik het over heb is omdat er een paar man “namens ons” de boel heeft lopen verzieken alle gemeentes nu NAC supporters gaan weren. NAC kan in protest gaan, maar dan wijzen ze naar Volendam, onder het mom van: zie je wel dat gaat fout. Als mensen Breda Hooligans roepen is de link met NAC al snel gemaakt.
  Kijk naar een paar situaties waar Rotterdam Hooligans geroepen word, Hoek van Holland enz. Dan denken de meeste mensen ook dat het om Feyenoord supporters gaat, terwijl het soms gewoon idioten buiten de voetbal om zijn. Die niks met de club te maken hebben of ooit te maken hebben gehad.

  Volendam was zover een testcase dat oa NAC en andere Burgemeesters het in de gaten hielden. Was het goed gegaan, had niemand zich uit Breda eo zich misdragen was het makkelijker geweest een aantal combi’s naar vrij vervoer om te zetten. Juist omdat sommige idioten zich hebben misdragen, terwijl jij al op een oor lag en ik nooit in de buurt ben geweest, is het voor de Burgemeesters een reden om te voorkomen dat hun stad vol loopt met NAC supporters.

  Over het supporter zijn voor en na de wedstrijd ben ik het deels met je eens, gezelligheid komt bij de meeste op de eerste plek. Zo hoort het ook. Maar daarnaast ben ik nog altijd voor NAC en ga ik niet in Tilburg zitten omdat het daar een keer gezellig is als Willem 2 speelt. Ongeacht of het een uur, een dag of een jaar na een wedstrijd van NAC is.

  0

  0
 • Mafkees
  25 januari, 2016 - 16:18

  Feit is dat heel Nederland toekeek wat er in Volendam gebeurde. Vandaar ook dat de Telegraaf een heerlijk opruiend verhaal kon plaatsen toen het laat op de avond alsnog mis was gegaan. Eddy W. heeft gelijk: je wordt over 1 kam geschoren en dus zien beleidsbepalers hier een aanleiding in om de NAC-aanhang weer in de combi te proppen.

  Overigens was deze al aangekondigd, alleen verkeerd gecommuniceerd door NAC. Er schijnt wat gebeurt te zijn tijdens de laatste FC Dordrecht – NAC. Probleem is dat werkelijk helemaal niemand zich een incident kan herinneren en er is ook niets over te vinden.
  Enkel een verbod op de oefenwedstrijd FC Dordrecht – Feyenoord in Halsteren uit angst voor rellen tussen NAC en Dordrecht supporters. Jawel, idioter moet het niet verzonnen worden. Later draaide de burgemeester van Bergen op Zoom er een andere punt aan. Toen was het de combinatie Feyenoord en Dordrecht aanhangers die ze link vonden en de angst dat er NAC supporters zouden kunnen komen om de confrontatie met die 2 groepen aan te gaan. Er was geen echte verdere aanleiding of grond voor die angst.

  0

  0
 • krakaka
  25 januari, 2016 - 16:21

  @ Hugo

  Dat is verdomd nog een goei idee ook!!! Kunnen de Breda Locos daar niet iets mee? Ergens 200/300 boevenpakken op de kop tikken en een spandoek erbij?

  0

  0
 • Den Hoge
  25 januari, 2016 - 16:46

  @ Hugo

  Dat is eigenlijk wel een goud ideetje ja! Mijn kaartje heb ik in ieder geval zojuist besteld. Carnaval kan op geen betere manier beginnen dan met 3 punten. Hup NAC!

  0

  0
 • TheBeek
  25 januari, 2016 - 16:46

  Dit is een gebed zonder einde jongens. Hoe goedwillend zo’n 95% van de supporters ook zijn je hebt er altijd een paar die het verneuken voor de rest.

  0

  0
 • Arie
  25 januari, 2016 - 16:56

  En die 5% zijn altijd dezelfde die zichzelf buitensporig geweldig vinden en hier volop mee te kopen lopen onder het mom van kijk ons NAC heeft ook stoere gekkies.

  0

  0
 • Mafkees
  25 januari, 2016 - 17:13

  Het is ongeveer 0,5%, Geen 5%

  0

  0
 • scheppioni
  25 januari, 2016 - 19:54

  voetballen, winnen en gauw weg uit dizze k^t juup !

  0

  0