Go to Top

Liveblog: De afscheidswedstrijd van Anthony Lurling

Liveblog: De afscheidswedstrijd van Anthony Lurling

Eigenlijk weten we dat bijna niemand dit leest omdat iedereen vanavond in het stadion zit om misschien wel een van de grootste NAC-spelers allertijden het afscheid te geven wat hij zo verdient. Toch willen we jullie een liveblog van deze avond niet onthouden. Om 19.30 trappen de allstar teams van FC Den Bosch en NAC Breda af. Anthony zal tijdens deze wedstrijd in beide elftallen een helft meespelen. Daarna vinden er nog diverse activiteiten plaats op en rond het veld. Volg hier de avond van Teun! 

Bron: B-Side Rats

13 Reacties op "Liveblog: De afscheidswedstrijd van Anthony Lurling"

 • Naccer71
  2 september, 2016 - 18:38

  Bedankt Teun.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  2 september, 2016 - 18:59

  Jullie “vaste” meelezer kijkt regelmatig weer mee hoor mannen.
  Bedankt alvast…..alweer.

  0

  0
 • HenkTank ©
  2 september, 2016 - 19:01

  Lurling bedankt voor alles. Iedereen zou hier natuurlijk bij moeten zijn. Helaas heb ik 10 kilo aan Elearnigs niet tijdig afgekregen en kan ik er niet bij zijn.
  Tja werk heh.

  Anthony, het gaat je goed! Als ik ooit opa mag worden zal ik ze vertellen over de Messi van Breda. Vooral jou acties tegen roda 5-3 zal nooit vergeten gaan.

  0

  0
 • Nr. 20
  2 september, 2016 - 19:06

  Bedankt Anthony!!! Held.
  Kippenvel bij filmpje helemaal niets in Rotterdam. Tja dan weet je weer dat WAS NAC. Nu in helaas in troosteloze JUUP met aantal belabberde jaren achter elkaar. Maar come on NAC. Waar een wil is….

  0

  0
 • Mul
  2 september, 2016 - 19:23

  Anthony, bedankt! Het waren mooie jaren

  0

  0
 • Bart
  2 september, 2016 - 19:25

  Baal er van dat ik hier niet bij kan zijn om deze man te steunen! Want wat heeft hij mij een plezier gedaan met zijn schitterde goals tegen Roda! Z’n super solo tegen NEC! En wat me het meeste bij gaat blijven is de ongelooflijke drive om altijd te willen winnen en altijd alles geven! Deze man is puur NOAD!!! BEDANKT ANTHONY!

  0

  0
 • Nacman
  2 september, 2016 - 20:55

  Teun je bent een kanjer een toppertje een klasbak een echte naccer in hart en nieren de messi van Breda een nac icoon voor eeuwig
  TEUN BEDANKT

  0

  0
 • Het kind van de club
  2 september, 2016 - 21:06

  Jongens is het gezeik nu gvd een keer afgelopen? Ik krijg minder zin in een avondje NAC om de longen uit mij kinder lijf te schreeuwen heeft het iets met NAC te maken? Nee het komt door een of andere Ad Lips en een ouwe spionkop en bijna heel bsiderats.
  Al dat gezeik dit dat. Ik krijg er minder zin in. Straks hef ik me seizoenskaart op. Niet dat dat binnen 5 jaar gaat gebeuren.

  Ik ben nog jong ik ben 12 wordt volgend jaar 13 ik ga nou naar de brugklas. Ik wil later kinderen en en dan wil ik hun een avondje NAC mee laten maken. En hun een seizoenskaart geven. Op de bside later met mijn kind naar NAC maar door al dat facking gezeik krijg ik er minder zin in. Jongens verpest het niet voor de jeugd.

  en @BSR kunnen jullie alsjeblieft heel die Ad Lips en ouwe Spionkop blokkeren want ik heb het gehad met die ventjes. Dan mij lieverlingsstuk van ONS avondje NAC:” Wat hebben we een voetbalclub hier tussen mark en a dat is ons goeie ouwe NAC. De club van toffe jongens is de trots van heel Breda. Want Brabantse supporters leven mee. Is NAC aan de bal ja dat hoor je overal!!!!

  Hup NAC

  0

  0
 • naccer in mokum
  2 september, 2016 - 21:23

  leuke wedstrijd, goed om die gasten weer te zien. Een pakweg van der leegte zou ik zo weer op ons middenveld willen zien, wat een gifkikker was dat altijd, heerlijk.
  Alex Schalk leek erop gebrand ons wat te laten zien. Antony was als nooit weggeweest.

  Anyway,

  Antwan, bedankt voor al het moois wat je ons hebt laten zien!

  0

  0
 • Hanz
  2 september, 2016 - 23:06

  Sjezus, wat doen die ouwe koppen in een NAC shirt verlangen naar ouwe tijden.

  Toon = topgozer.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  3 september, 2016 - 00:45

  Vanavond het echte NAC gevoel op het veld gezien ipv exotiische namen . Penders, Amoah, Edwin De Graaf, Keesje Luykx. Doet me terugverlangen naar de tijden zonder exoten die na n jaar weer weg zijn. HUP NAC

  0

  0
 • Kees F7
  3 september, 2016 - 00:56

  Mooi eerbeTEUN – wat een kanjer die man, Werd blij van de namen “van toen”: Matthew Amoah, Rob Penders, Csaba Feher enz. Dat waren nog eens tijden! Kom daar nu maar eens om in die troosteloze bierleague…..

  0

  0
 • nachoreca1
  3 september, 2016 - 10:21

  Helaas kon ik niet….maar wat een prachtige beelden! en inderdaad wat een verlangen naar het verleden met aansprekende Namen die meestal geen passant waren…..zucht.

  0

  0