Go to Top

Lokhoff is het mannetje

Lokhoff is het mannetje

Een overwinning op Real Madrid is een hele beste prestatie. NAC deed het ooit in het Bernabeu, Ton Lokhoff deed het afgelopen woensdag met ijn team in de thuiswedstrijd van zijn werkgever VFL Wolfsburg tegen de Spaanse topclub voor de Champions League. 2-0 Werd het, en dat is knap.

“Deze prestatie geeft enorm veel voldoening. Ook voor mij als lid van de technische staf. Alles waar wij op getraind hebben, kwam precies uit. Om Real op de nul te houden, is erg knap. Dat gebeurt niet vaak. Als je een voorhoede met Ronaldo, Bale en Benzema weet te bedwingen, heb je het goed gedaan. Wat wij tactisch lieten zien, was van een hoog niveau.”

Zeven van de negen duels in de CL werden gewonnen. “Dit is echt genieten. Ik ben ervan overtuigd dat wij in Bernabeu drie tot vier kansen krijgen. Als we er eentje maken, zijn wij een heel eind onderweg. 2-0 is gewoon een fantastische uitslag. Wij moeten nu vol voor de halve finale gaan.”

Wensen wij onze Mr. NAC uiteraard heel veel succes bij!

Bron: B-side Rats, BN DeStem

 

7 Reacties op "Lokhoff is het mannetje"

 • buurman
  8 april, 2016 - 12:38

  Ik gun Ton het beste. Hoop dat hij ooit nogt wat voor NAC gaat doen.
  Maar in Madrid loopt Real natuurlijk met 4 goals verschil over Wolfsburg heen.

  0

  0
 • scheppioni
  8 april, 2016 - 12:43

  Volledig met vriend buurman eens, het is MR. NAC van harte gegund en hopelijk nog ooit met een functie bij ons NAC !! Succes Ton !
  Je tweede zin buurman moet toch nog maar altijd gebeuren !!

  0

  0
 • Jozo
  8 april, 2016 - 13:51

  Het was niet in Santiago Bernabeu, het was tegen Santiago Bernabeu ;) En geweldig voor Tommie Sixpack!

  0

  0
 • malpolon
  8 april, 2016 - 15:55

  Ik denk dat deze keer wethouder Hekking echt met de eer mag gaan strijken.

  0

  0
 • WW
  8 april, 2016 - 17:39

  Jozo heeft gelijk!

  Santiago Bernabeu stond op die zondagmiddag in de winterstop van 1919-1920 op de linksbinnenpositie. Hij was zo gefrustreerd over de Bredase suprematie dat hij uit het veld werd gestuurd. NAC won met 0-4 en is daarmee volgens mij de enige club ter wereld met een 100% score tegen Real Madrid.

  Eind jaren ’50 was Bernabeu voorzitter van Real toen die club met o.a. Ferenc Puskas 5x achter elkaar de Europa Cup I, de voorloper van de Champions League, won. En nog later is het onderkomen van Real Madrid naar deze meneer vernoemd.

  Verder is 2-0 winnen uitermate knap van Wolfsburg en is Lokhoff terecht het mannetje. Of Real het zo makkelijk krijgt als Buurman hierboven beweert moet ik eerst nog maar eens zien. Er hoeft maar 1 lullige bal goed te vallen voor Wolfsburg (een beetje zoals Man City in Parijs op 0-1 en 2-2 kwam van de week), en dan denk ik dat Real het (vergeef me het uitermate flauwe woordgrapje) nog Spaans benauwd krijgt.

  0

  0
 • Peer11
  8 april, 2016 - 17:57

  Zijn positie bij NAC was destijds onhoudbaar. Geweldig dat hij jaren later wint van Real. Heeft nu zoveel meer ervaring, contacten en aanzien. Zou toch geweldig zijn, Brood en Lokhof op de bank bij NAC.

  0

  0
 • scheppioni
  8 april, 2016 - 18:37

  Idd Peer 11, volkomen met je eens !!

  0

  0