Go to Top

Luciano met kramp van het veld

Luciano met kramp van het veld

Het leek er gister op dat Groningen doelman Luciano vakkundig uit de wedstrijd werd geschopt door Reuser, die bij het afpakken van de bal op zijn rechterknie ging staan. TV-beelden toonde echter aan dat het allemaal wel meeviel en dat de Braziliaan zich enorm aanstelde. Bij de corner die volgde werd hij gelijk gestrafd door god en kreeg hij kramp in zijn linkerbeen, wat ook de reden was van zijn wissel.

Donny Gorter zal daarentegen wel weer een wedstrijd of 2, 3 aan zijn broek krijgen. De aanvaller trapte licht na/door op Granqvist, die vervolgens ging liggen alsof het 1-1 was in de Champions League finale. Enorm dom van Gorter…

13 Reacties op "Luciano met kramp van het veld"

 • mama Ed
  14 maart, 2010 - 10:38

  Gorter moet nog veel leren: met 0-3 achter een 2e (!) gele kaart ophalen getuigt niet van veel verstand.

  0

  0
 • scheppioni
  14 maart, 2010 - 10:58

  Dat is het impulsieve van die jongen en dat hoort niet, zeker niet bij die stand, maar zo erg was het nou ook weer nie, wat ie deed was alleen nie slim, da klopt, maar daar gaat net als bij LEO nog dreiging vanuit en da's belangrijk !

  0

  0
 • Helsie
  14 maart, 2010 - 11:11

  @mama Ed
  Was geen 2e geel, maar direct rood.

  0

  0
 • Henk Telefoon
  14 maart, 2010 - 11:59

  Ik zal wel de enige zijn die Gorter echt enorm slecht vind. Iedere actie raakt hij de bal kwijt en in de afronding is hij ronduit schandalig slecht (op een enkele penalty na). Misschien dat er potentie in kan zitten, maar ik heb het idee dat meneer Gorter denkt dat hij na zijn contractverlenging al helemaal binnen is. Erg jammer, want op zijn leeftijd kan hij nog enorm veel leren.

  0

  0
 • rinie
  14 maart, 2010 - 12:11

  het is niet alleen donny die slecht speelt, wat denk je van amoah en kolkka, gaan die aktie's ook altijd goed en de afwerking laat ook bij hen te wensen over. Dan vind ik de inzet van donny nog te prijzen ten opzichte van die van amoah.

  0

  0
 • Gilze
  14 maart, 2010 - 12:12

  Nou, ik was in het begin een fan van Gorter, zag de slechte wedstrijden niet zo en lette meer op de goede dingen. Maar heb nu een tijdje op hem zitten letten en dat valt mij erg tegen moet ik zeggen. Hopen dat hij de draad snel weer oppikt

  0

  0
 • N. Aukesss
  14 maart, 2010 - 12:40

  Even niet vergeten dat Donny nog een erg jonge gast is. Dat impulsieve en wisselvallige zal slijten naarmate hij ouder wordt en meer ervaring krijgt. Gisteren speelde hij inderdaad geen beste pot, en de domme rode kaart een bekroning daarop. Wat me meer zorgen baart is de bedroevende vorm van bijvoorbeeld Kwakman, die de weg redelijk kwijt lijkt te zijn. Ook leek het mij dat de Graaf meer gemist werd dan ik verwachtte. O.k., hij is vaak wat onhandig in zijn aannames en afronding, maar doordat hij veel (vrij) loopt, zorgt hij voor dreiging en houdt verdedigers bezig, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de aanvallers.

  Ik was in ieder geval al lang blij dat Cairo niet kon invallen. Bayram kreeg de bal in tien minuten vaker voor de goal als hij in een hele wedstrijd. En hij bleef nog op z’n poten staan, ook.

  0

  0
 • eenaaceebreda
  14 maart, 2010 - 13:00

  Gorter is inderdaad een jongen met veel potentie, maar moet nog veel leren, is normaliter een bankzitter als iedereen fit is in mijn ogen, maar goed ik zal dat maar niet te vaak herhalen, wil het niet laten overkomen alsof ik Gorter alleen maar afzeik.

  Het probleem gisteren was weer goed te zien. Zodra Amoah de bal kreeg was er totaal geen bijsluiting, hierdoor moest hij gaan draaien en daarna vanaf afstand schieten. Het kan toch niet zo zijn dat het middenveld niet bijsluit als de spits de bal krijgt?

  0

  0
 • Danny
  14 maart, 2010 - 13:09

  let maar op dat Reuser via de tv beelden ook nog we een aantal wedstrijden aan z'n broek krijgt!! is niet erg want die vent kan toch niet voetballen!!

  0

  0
 • zwampie
  14 maart, 2010 - 13:32

  domme overtreding en dit geeft tevens de vorm van hem aan.
  Helaas moet ik betreuren dat hij gewoon slecht staat te voetballen,waarom ik dit vind(de meeste vragen altijd een uitleg als men kritiek heeft)
  -geeft alleen de bal af als hij niet meer anders kan
  -weinig team spirit wat betreft samenspel
  -geen overtuiging bij zijn acties,waardoor hij ook geen rendement haalt
  -staat bij verdedigend opzicht ,lucht te dekken,staat 5 meter van de man en gaat pas naar de man als de bal gespeeld is,dus te laat.

  jammer maar ook hij zal beter moeten worden en als hij reserve komt te staan accepteren en zich weer opnieuw moeten gaan bewijzen.
  Stel gewoon een jongere speler op als je nu niet beter hebt robert en prikkel gorter,maar ja momenteel speelt hij toch niet,denk 3 wedstrijden

  0

  0
 • Roberto
  14 maart, 2010 - 13:48

  Gorter moet niet alleen veel leren… hij wordt ook op elke positie ingezet waar nodig. Gorter is alleen goed als aanvallende middenvelder en is geen rechstsbuiten. Werkt hard, maar het niveau is ronduit matig. Die rode kaart is daar een voorbeeld van. Wat slecht om dat in een gelopen wedstrijd te doen, zo dom.

  En bovendien: jongere spelers opstellen klinkt leuk, maar jongens als Reuser zijn qua niveau nog steeds beter dan de gemiddelde jeugdspeler. Dus dat heeft totaal geen zin.

  0

  0
 • Nick
  14 maart, 2010 - 14:45

  Uhh met alle respect hoor, maar die aanslag van Reuser was hartstikke smerig! Onbegrijpelijk, hoe haal je zoiets in je hoofd. 5 wedstrijden schorsing zou mijn inziens niet eens onterecht zijn.

  En Donny, tsja.. Dom en onnodig. Dit is NAC nou al zo vaak overkomen, Donny had beter moeten weten.

  verder gewoon een kansloze avond waar er niets lukt en de tegenstander dodelijk effectief is. Dan wordt het 0-3 ja.

  Op naar Heracles-uit volgende week, daar hebben we nog wat goed te maken voor die oorwassing van vorig seizoen.

  0

  0
 • jan uit G
  15 maart, 2010 - 20:13

  je kon goed zien als NAC wat druk uit oefende(als ze zin hadde)dat groningen gelijk in paniek voetbal over sloeg jammer dat ze het niet bleven doen heb me gvd zitte ergere aan de jongens was gewoon niet normaal,weg 3 bonuspunten die we bij psv gepakt hebbe,we hade beter van psv kunne verlieze en van groningen moete winne nou gaan drek die kloothommels van jol er nog mee vandoor,en die gun ik het helemaal niet de beker kan beter in brabant blijve gaan ze weer naast dr schoene lope daar bove die riviere

  0

  0