Go to Top

Luis Pedro is een naar mannetje

Luis Pedro is een naar mannetje

Luis Pedro, weet u nog? Dat is de man die vorig jaar van Emmen overkwam naar NAC om NAC mee kampioen te maken. Door het seizoen heen faalde Pedro daar vrij opzichtig in. Niet alleen hij trouwens.

Door het falen van onder meer Pedro spelen we dus nog minimaal een jaar Jupiler League. In plaats van het boetekleed aan te trekken wisten de falers van afgelopen seizoen niet hoe snel ze weg moesten komen. Terecht, ze kregend ie optie aangeboden bij het ondertekenen van hun contract. Pedro probeerde nog even om in Turkije aan de bak te gaan (2e divisie voor deze wereldster), maar dat wilde ook niet echt lukken. “Ik ben in Turkije geweest en het contract zag er goed uit. Maar toch had ik mijn twijfels. Nee, niet vanwege de onrust in het land. Maar het communiceren en zo ging er toch anders dan in Nederland. Op een gegeven moment heb ik daarom besloten het niet te doen.” Tsja, het is inderdaad van de zotte dat ze Turks communiceren in Turkije. In ieder geval is Luis Pedro klaar met de Jupiler League en dus verkast hij nu naar De Graafschap. Maar wacht even… Verrek… die komen ook uit in de Jupiler League…

Had hij dan niet net zo goed bij NAC kunnen blijven? Nee, natuurlijk niet, vindt hij zelf. De Graafschap degradeerde maar nipt *kuch kuch* en dus ruikt deze topper van wereldformaat zijn kansen. “Ik kon ook bij NAC blijven, maar heb niet het gevoel dat ze met de huidige selectie voor het kampioenschap in de eerste divisie kunnen gaan. Met De Graafschap heb ik dat gevoel wél.

Pedro heeft zijn verdere carrière al uitgestippeld. “Mijn doel is zo snel mogelijk weer in de eredivisie te spelen.” Ja, want na 4 hele wedstrijden bij FC Groningen 5 jaar geleden weet je waar je over praat.

Dag Luis, veel plezier bij de Superboeren. Held! Winnaar! Kampioen! We zien je weer terug in het komende seizoen.

Bron: B-side Rats, BN DeStem

72 Reacties op "Luis Pedro is een naar mannetje"

 • Zand in je ogen
  4 juli, 2016 - 15:47

  Altijd leuk om dit soort spelers te begroeten als ze weer hun opwachting maken in ons stadion.

  0

  0
 • Svt076
  4 juli, 2016 - 15:48

  Die krijgt een warm welkom in Breda komend seizoen
  Ghehe😎

  0

  0
 • BATI
  4 juli, 2016 - 15:50

  Flauwe reactie zeg.

  Heeft NAC op dit moment dan een selectie die mee kan doen voor het kampioenschap in jullie ogen? Een middenveld alleen is niet voldoende he.

  0

  0
 • ouwe Spionkop
  4 juli, 2016 - 15:52

  Het is een feit dat Graafschap er momenteel veel beter voor staat dan NAC. Met deze selectie maak je geen schijn van kans. Dus zo vreemd is het niet wat Pedro zegt.
  Maar wat niet is kan nog komen. Smulders aan de bak!

  0

  0
 • De Dislekt
  4 juli, 2016 - 15:53

  Kees Luijks had ooit ook hoger ambities….. RodaJC..

  0

  0
 • scheppioni
  4 juli, 2016 - 15:53

  @ Mafkees en Svt076
  Deze woorden pak je het beste terug door twee keer overtuigend erop te klappen, ben benieuwd met deze staf !
  @ Svt076
  Zo fanatiek zijn dat je om 3.00u snachts elkaar tegenkomend over KVDW en ons NAC, die uitstraling dan komt het goed en gelukkig worden er best aardige voetballers als Stans en Nijholt er nog warm voor voor ons NAC BREDA !!

  0

  0
 • Kipiani
  4 juli, 2016 - 15:53

  Laat toch gaan mannen. Trouwens wij zijn er ook nog (lang) niet.

  0

  0
 • Dippo
  4 juli, 2016 - 15:54

  Wat een lachertje, kan nog geen bal 20 meter vooruit spelen bij een medespeler in zijn voeten.
  Wie denkt hij te zijn, nog niet waardig genoeg voor de 4e klasse. Ik ben echt oprecht blij dat deze kluns vertrokken is. Superdoei !

  0

  0
 • scheppioni
  4 juli, 2016 - 15:56

  zingt vergeten !
  Enne voor de rest van de NAC supporters voor de zoveelste keer, een betere selectie zegt nooit heel veel, afgelopen vrijdagavond nog een prima recent voorbeeld !!
  Belgie de veel betere voetballers, maar ja een TEAM !!!
  Belangrijkste les voor Marinus !!

  0

  0
 • Baaf0161
  4 juli, 2016 - 15:58

  Overdrijf BSR

  0

  0
 • scheppioni
  4 juli, 2016 - 16:00

  Dus laat Pedro maar zo wijs en wij zorgen dat we het beste team op de groene mat hebben staan !
  Het ga Pedro goed, was een redelijke voetballer in mijn ogen, zelfs in de nacompetitie nog ene van de stabielere ! Nog een maand pff, NAC we follow !

  0

  0
 • Wanny
  4 juli, 2016 - 16:05

  De Graafschap heeft ook geen selectie om bang van te worden.

  0

  0
 • Babosje
  4 juli, 2016 - 16:06

  Pedro! De nieuwe Falkenkut! Ik kijk al uit naar die wedstrijd!

  0

  0
 • Nacir
  4 juli, 2016 - 16:10

  Beetje overdreven dit. Tuurlijk was t beter als hij opstond en eens zn schouders eronder zette. Maar zoooo slecht was hij afgelopen seizoen niet. En daarbij zegt die helemaal niet iets compleet irreëel, er zijn zeventien spelers weg. Dan mag hij toch de mening hebben dat deze selectie er nog niet is. Sorry ben het een keer niet met jullie eens, maakt hem niet meteen een “naar mannetje”.

  0

  0
 • Svt076
  4 juli, 2016 - 16:14

  @scheppioni
  Haha inderdaad! Kun je ook al niet wachten op t nieuwe seizoen? ;)

  0

  0
 • Breda tot op het bot
  4 juli, 2016 - 16:20

  Pedro heeft wel gewoon gelijk hoor. Met de huidige selectie gaan we echt geen kampioen worden en heeft
  hij meer kans bij De Graafschap. Of deze redenering eind augustus nog geldt is natuurlijk de grote vraag.

  Maar duidelijk is wel dat er bij NAC echt nog wel kwaliteit bij moet komen willen we komend seizoen een rol van betekenis gaan spelen.

  NOAD!

  0

  0
 • Rattata
  4 juli, 2016 - 16:22

  Pedro en media-training gaat ook totaal niet goed samen. Dat hebben we afgelopen seizoen wel vaker gezien.

  Ongelofelijk stom om zoiets als topsporter zijnde te zeggen, maar nu weten we wel hoe hij NAC ziet: niet veel meer dan een manier om uit eigenbelang in de ere te komen.

  0

  0
 • Mafkees
  4 juli, 2016 - 16:28

  Sorry mannen. Het gaat me niet om de Graafschap. Het gaat me om Pedro die eerst niet echt geweldig presteert, mede verantwoordelijk is voor het niet-kampioenschap van NAC en dan zegt: “ik ga ergens anders spelen waar ze kampioen kunnen worden”. Dan ben je wat mij betreft een echte enorme loser. Had je afgelopen seizoen beter je best moeten doen, had je nou in de eredivisie gestaan. Met NAC. Pannenkoek.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  4 juli, 2016 - 16:29

  Nou dan moeten we maar eens zorgen dat we zeker boven De Graafschap eindigen!
  (Het liefst eindigen we natuurlijk boven iedereen).

  0

  0
 • Baske
  4 juli, 2016 - 16:38

  Deze domme meneer lult maar wat, in deze fase staat er nog nauwelijks een selectie dus hoe kun je dat dan afwegen? De Graafschap heeft een hoger spelersbudget dus een paar flappen extra per maand is het enige argument geweest. Zoiets roep je natuurlijk niet in het openbaar dus maak je dit er maar van voor de bühne in Doetinchem.

  0

  0
 • mmm
  4 juli, 2016 - 16:40

  Wat een lul dat hij maar lekker stikt met de graafschap loser!!!

  0

  0
 • Ricoo95
  4 juli, 2016 - 16:43

  Ik ben het helemaal met @mafkees eeens !!! Lozer 1ste klass ik hoop dat je cariere na de klote gaat bij de graafschap met je gorilla gezicht !!!!

  0

  0
 • Nick
  4 juli, 2016 - 16:44

  Beetje kinderachtig artikel, maar goed. Waarschijnlijk is De Graafschap bereid een paar knaken meer te betalen dan NAC, uiteraard gaat een broodvoetballer als Pedro dan. vervolgens moet er natuurlijk wel een leuk tekstje op de officiële website van De Graafschap komen te staan, en daarin aangeven dat De Graafschap het beste salaris biedt klinkt ook weer zo lullig.

  Sportieve uitdaging, ambities, geweldige supporters, bla bla bla. Lekker boeiend wat voor standaard tekstje Pedro in samenwerking met de communicatiemanager daar maakt. Niet echt een issue om ons ineens heel erg druk over te gaan maken toch? Lekker laten gaan joh.

  0

  0
 • Martinus
  4 juli, 2016 - 16:52

  We zouden hier gewoon kunnen stellen dat Luis Pedro gewoon totaal geen inschattingsvermogen heeft. De Graafschap een grotere titelkandidaat dan NAC?

  Wel is het zo dat NAC misschien niet de titel als hoofddoel heeft. Dat past ook niet bij het beleid dat we zijn ingeslagen. Ik weet niet of De Graafschap wel de titel als doel heeft, maar ik schat een ploeg als VVV toch een stuk hoger in.

  0

  0
 • Kees Jonkaap
  4 juli, 2016 - 17:03

  Niet te veel woorden aan vuil maken. Gewoon in Breda en Doetinchem het tegendeel bewijzen en lachend naar Luiske zwaaien!

  0

  0
 • RV
  4 juli, 2016 - 17:03

  Ik had in principe graag gezien dat hij was gebleven, dat NAC in hem had geïnvesteerd, vertrouwen had gegeven en dat Dijkhuizen (en staf) dit jaar van hem een betere verdediger zou maken.

  Moet zeggen dat Pedro ook nooit het vertrouwen heeft gekregen van Dijkhuizen en dat zal ook meegespeeld hebben. Tel daarbij op dat hij misschien bij de Graafschap een centje meer kan verdienen en ze daar al een stuk verder zijn in de selectie samenstelling.

  Want eerlijk is eerlijk, onze aankopen zijn op papier niet slecht maar we zijn er nog lang niet en de aankopen moeten überhaupt nog bewijzen van waarde te kunnen zijn. Ik heb teveel spelers zien komen afgelopen jaren waar half Breda de polonaise liep (ik denk aan Joey Suk en Verbeek) maar waarbij het achteraf toch ietwat tegenviel.

  Verder niet teveel woorden meer aan Pedro vuil maken, die jongen wilde blijkbaar niet en heeft een andere keuze gemaakt. Prima, maar dan hoor je ook niet bij NAC. Twijfelaars en gelukszoekers hebben we niets aan.

  0

  0
 • mf3
  4 juli, 2016 - 17:08

  Gelukkig gaat die lelijke kop van hem van onze bus! Was al geen reclame hoor!

  Gasten als Pedro kunnen we missen als kiespijn..

  Doe mij maar een Jesse die het gras op vreet en het shirt met trots draagt.

  Dag Pedro heel veel succes.

  HUP NAC

  0

  0
 • Bredaaaa
  4 juli, 2016 - 17:10

  Valt me wel tegen van bsr om zo te reageren. Jongen zegt helemaal niks raar. De Graafschap heeft dit seizoen meer geld te besteden dan NAC. Helaas voor ons zal het heel moeilijk worden om te promoveren.

  0

  0
 • De Lan
  4 juli, 2016 - 17:10

  Dus Pedro heeft met zijn indrukwekkende carrière er meer kijk op en geloof in dan onze technische staf. Knap. Je moet natuurlijk iets vertellen als je zo n stap vooruit maakt en geen gezichtsverlies wil lijden. Ik wens hem alle succes toe en we gaan het zien.

  0

  0
 • De Lange
  4 juli, 2016 - 17:11

  He zijn 2 letters weggevallen bij m’n naam,grappig😂😂

  0

  0
 • JM
  4 juli, 2016 - 17:19

  Geen energie in steken, wij weten wel beter en staan boven dit soort jongens. Tegen De Graafschap 6 punten halen en kampioen worden.

  0

  0
 • BredaBeatrix
  4 juli, 2016 - 17:20

  Als je 2 letters laat wegvallen in zijn naam…

  0

  0
 • die ne gast
  4 juli, 2016 - 17:24

  Wat mij betreft een iets te scherpe reactie van BSR. Volgens mij heeft de meerderheid van de supporters zich er al bij neergelegd dat komend seizoen inderdaad een ‘opbouwseizoen’ gaat worden, waardoor het kampioenschap te hoog gegrepen lijkt. Doelstelling is nacompetitie halen, niet het kampioenschap.
  Onze selectie is pas eind augustus compleet als de Manchester City boys over komen. Dan is de competitie al ruim onderwerg en zou De Graafschap al best een straatlengte voor kunnen liggen. Hun selectie is toch al een stuk completer dan de onze en al getraind in vechten voor iedere bal.
  Het is dus geen onzin wat Pedro zegt, maar tuurlijk is de voornaamste reden van zijn overstap dat hij meer geld gaat verdienen. En het feit dat Dijkhuizen niet het volle vertrouwen lijk te hebben in Pedro zal ook meegespeeld hebben.
  Neemt niet weg dat ik hoop dat we boven De Graafschap gaan eindigen (en boven Cambuur, en boven VVV en boven… ;-)).

  0

  0
 • Reflektor
  4 juli, 2016 - 17:28

  In een ander stukje heb ik het gezegd en ik blijf het zeggen, deze pedro kan niet 1 bal fatsoenlijk bij een teammaat krijgen die 5 meter van hem af staat, alle ballen terug op jelle, wat heb ik me zitten ergeren vorig jaar, mafkees heeft gelijk die pedro is een schijtlijster en inderdaad een knakennaaier.

  0

  0
 • Jon
  4 juli, 2016 - 17:30

  Pedro een zeer matige verdediger. Opbouwend faalangstig en verdedigend maakte hij een paar cruciale fouten. Ik ben erg blij dat hij naar een concurrent gaat. Die worden niet beter met hem in de verdediging.

  0

  0
 • Fred
  4 juli, 2016 - 17:31

  Net zoals Mafkees heb ik me enorm gestoord aan ALLE spelers die het ” zinkende ” schip hebben verlaten .
  Waarmee ik niet wil zeggen dat ik het erg vind , verre van , ik voel het als een verlossing , maar het gaat mij meer om de mentaliteit , ze hebben eigenlijk precies hetzelfde gedaan wat ze in het veld deden, vluchten , geen ballen tonen en al helemaal niet de hand in eigen boezem steken en tenslotte weglopen voor je verantwoordelijkheden .
  Heel het afgelopen seizoen hebben ze wanprestaties geleverd, en dan praten we nog niet eens over de seizoenen daarvoor , ze kregen het voor elkaar om tegen de onderste RKC , 1 punt te halen , ze verloren uit bij Ajax 2 , kregen 2 X klop van Eagels wat dolende was, verloren kansloos bij Eindhoven , Emmen en 2x van VVV dacht ik , spelen thuis gelijk tegen laagvlieger MVV en de eerste wedstrijd verliezen de heren van Volendam .
  Dan mag je nog blij zijn dat je derde wordt .
  Ik weet een ding zeker , ik kan me dit seizoen nooit meer gaan ergeren dan de afgelopen jaren.

  0

  0
 • BJ
  4 juli, 2016 - 17:31

  Beter voor beide partijen. Matige verdediger. Opbouwend zwak en onrustig aan de bal. En nu een voetballer op zijn plek terug.

  0

  0
 • 076
  4 juli, 2016 - 17:37

  Ouwe spionkop dit was zeker weer een hele goeie? Azijnzeiker! Ga lekker Ajax ofzo supporter daar word geen 1 aankoop gedaan b.w.v. Nooit een goeie nooit een slechte

  0

  0
 • Reflektor
  4 juli, 2016 - 17:37

  JORDY BUIJS veel en veel beter.

  0

  0
 • willem 4,5
  4 juli, 2016 - 17:40

  Snap veel van deze reacties niet, hij is niet de moeite waard om daar zoveel aandacht aan te besteden. We moeten naar onszelf kijken en niet naar die schoppers daar in Doetinchem. Als je denkt dat je het daar beter naar je zin hebt als bij ons dan moet je vooral gaan.

  0

  0
 • Fred
  4 juli, 2016 - 17:45

  Ik las net op BN De Stem dat Pedro in de Gelderlander zegt dat hij sterk en snel is en met ruimte in de rug kan spelen ?
  Dat hebben wij dan blijkbaar allemaal moeten missen en gaan ze dan dit jaar in Doetinchem zien .
  Wat een lulverhaal zeg .

  0

  0
 • Bartsje
  4 juli, 2016 - 18:02

  Zwakke vent dit… kan niet wachten op de graafschap thuis! Hoop voor hem dat ie niet in de buurt van de achterlijn komt want dat word een nat shirt👌🏼 HOUDOE EN BEDANKT!

  0

  0
 • Oldskool
  4 juli, 2016 - 18:02

  Aan Pedro heeft het echt niet gelegen. Geen geweldenaar, maar was werkte wel gewoon altijd.
  Deze reactie is overtrokken. Pedro gaat daar gewoon een basisplaats krijgen en iedere speler die ergens tekent zegt dat zijn nieuwe club beter is. Het zou een beetje raar zijn als ie zegt dat graafschap minder is dan NAC. Ophef om niks en dat oud-spelers uitfluiten heb ik sowieso een pesthekel aan.

  0

  0
 • nachoreca
  4 juli, 2016 - 18:16

  Laat maar lullen joh…wat moet hij anders ? Fred en oldskool hebben volkomen gelijk. Laten we ons op de toekomst richten…het verleden is niet meer te veranderen.

  0

  0
 • Eljé
  4 juli, 2016 - 18:28

  Ha lachen Bartsje! Lappen we gelijk nog eens 5k aan de KNVB voor dat bekertje bier van jou en hebben we nooit genoeg geld om betere spelers te betalen dan Pedro…

  0

  0
 • Henk
  4 juli, 2016 - 18:37

  @eljé je gaat me niet wijs maken dat we nu oppeens nooit meer een biertje gooien…

  0

  0
 • Sp1
  4 juli, 2016 - 18:37

  Gelukkig hebben we Dingsdag binnenboord kunnen houden.

  0

  0
 • AlleballenopWannie
  4 juli, 2016 - 18:50

  Deze speler had een fantastische timing (koppend) en dat was het dan wel.
  Heb veel trainingen gezien waar Pedro regelmatig door de mand viel. Opbouwend (heeft ie ooit een bal naar voren gepasst?) zeer zwak. Raakte steevast in paniek als “het te druk werd om hem heen”. 13 in een dozijn voetballer, een mooi Bredaos afscheid geven met 15.000 man ;)

  0

  0
 • Cor Taxi Brexit Nexit.
  4 juli, 2016 - 19:00

  Man man man.Ook daar zijn de verdiensten niet geweldig hoor bij de Graafschap.Die gaat in December wat bij klussen als Zwarte !!!Wedden.

  0

  0
 • Cor Taxi Brexit Nexit.
  4 juli, 2016 - 19:04

  Haha …Piet dus.

  0

  0
 • harm
  4 juli, 2016 - 19:08

  11 juli 2 spelers city hoor er niks over

  0

  0
 • Toontje
  4 juli, 2016 - 19:17

  zeer matige speler, moet ook wel als je door je bovenmatige dikke lippen de bal op de grond niet kunt zien …!!!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@harm
  4 juli, 2016 - 19:21

  Misschien omdat het ook pas 4 juli is. Misschien de
  Kalender een week terug draaien slimme Harry

  0

  0
 • Oosterhout3
  4 juli, 2016 - 19:30

  De graafschap.heeft morgen een rechtzaak….

  Ik denk dat ze in het gelijk worden gesteld door of de rechtshof…. dan wel het CAS(sportrecht).
  Totdat die zaak is geweest kan de jupiler en eredivisie niet beginnen!!

  Ik zou zeggen, de graafschap… rek het uit tot eind augustus!!
  Dan hebben wij de spelers van city… geen onverwachte transfers enzo……
  Lang leve de knvb

  0

  0
 • magnesiumslikker
  4 juli, 2016 - 19:32

  Wat een titel… Pedro heeft gelijk als hij aangeeft dat de Graafschap verder is. Alsof hij voor zijn hele leven voor NAC moet kiezen. Het is een broodspeler, geen supporter. En dat laatste kan zelfs nog in zijn voordeel spreken als ik sommige reacties hier lees. Nivootje mannen.

  0

  0
 • Lars
  4 juli, 2016 - 19:51

  Toen Pedro wekelijks speelde hadden we de minst gepasseerde verdediging. Opbouwend niet echt sterk maar verdedigend wel. Is een klasse beter als van diermen. Hij wordt niet voor niets gehaald door de graafschap. Let maar op die krijgen ook weinig goals tegen als hij speelt. Heeft keer slecht gespeeld en toen kon hij niks meer goed doen. Moet hij dan perse zeggen wat we willen horen en open deuren intrappen?!

  0

  0
 • IZHNW
  4 juli, 2016 - 20:17

  @Lars

  het is een leuke speler om erbij te hebben …maar dat is het ook..het is zeker niet iemand die leiding kan geven aan een verdedeging hij heeft het simpelwegTE druk met zichzelf omdat het allemaal niet vanzelf gaat bij hem. We hebben verdedigers nodig die ook onze middenvelders op een juiste manier kunnen inspelen en met alle respect daar heeft pedro te weinig talent en inzicht voor. Maar verder prima balafpakker en mandekker.

  0

  0
 • Zagge
  4 juli, 2016 - 20:20

  Ik begrijp ale ophef niet zo… Pedro was nou niet echt een topspeler bij NAC dus de concurrent lijkt mij er ook niet heel veel beter door te worden daarnaast zorgt zijn vertrek dat er voor een ongemotiveerde Pedro een nieuwe gemotiveerde speler ingebracht kan worden. Prima toch? En dat hij het meer ziet zitten bij zijn nieuwe werkgever.. Ach ja daarom verander je toch ook van baan? Al is het misschien om de centen. Pedro je was geen hoogvlieger oo het veld en in communicatie ook niet echt. Succes met je luchtkastelen

  0

  0
 • THE Don
  4 juli, 2016 - 20:25

  Komt er nog een Pedro uitzwaaidag?

  0

  0
 • RV
  4 juli, 2016 - 20:28

  Tsja zo ken ik er ook nog wel een paar IZHNW…
  Geen enkele speler bij NAC is perfect en het is al heel wat als een verdediger ballen af kan pakken en sterk is in de mandekking. Daarnaast voor de goal vanuit stilstaande situaties ook gevaarlijk.

  Gewoon een goede speler voor NAC die kan groeien en waar je nog een centje op kan verdienen.
  Er is namelijk altijd vraag naar dit soort verdedigers en ik ben er van overtuigd dat hij het bij de Graafschap goed gaat doen. Nogmaals, niet getreurd want hij wilde niet (en dan hoor je geen geel-zwart shirt te dragen), maar het is jammer dat hij vertrekt… we hebben namelijk op dit moment een selectie voor rechterrijtje Jupiler League en zie maar eens een beter alternatief voor Pedro te vinden.

  Van Diermen met een huurling van City er naast?
  Ik hou mijn hart al vast, dat kan gewoon niet als je kampioen wilt worden.

  0

  0
 • heksenketel
  4 juli, 2016 - 20:29

  De titel van dit topic valt me een beetje tegen. Hij zegt gewoon eerlijk wat hij denkt en daar heb ik wel respect voor. En verder verliezen we er niet veel aan. Als je als speler niet mee wilt gaat in de structurele opbouw waar NAC nu mee bezig is, dan is het maar beter dat je snel weggaat.

  En zijn probleem als voetballer was niet zozeer zijn verdedigende kwaliteiten, maar naar voren was het helemaal niets. De meeste teams lieten hem gewoon lopen, omdat hij toch bijna nooit een bal naar voren schoot. En daar had de rest behoorlijk last van. Dus wat mij betreft prima dat hij gaat.

  0

  0
 • Bredafun
  4 juli, 2016 - 20:34

  Weer eentje die denkt dat ’t gras bij de buren groener is.

  0

  0
 • Bolly076
  4 juli, 2016 - 20:52

  Naar ventje goed dat die weg is

  0

  0
 • Jf
  4 juli, 2016 - 20:54

  Ik vind het een onzin topic. Pedro een passant en we kijken aan het eind van het jaar wel wie gelijk heeft.
  Ik hoop dat er wel een goede speler bijkomt deze week. Vooral de spits positie is dun bezaaid.

  0

  0
 • ome cor
  4 juli, 2016 - 21:24

  Dat wordt dus voetballen tegen 10 superboeren en 1 strontboer.
  Bah bah, die Pedro. Nooit natrappen.
  Ben benieuwd waar hij heen gaat als de Graafschap niet promoveert straks.

  0

  0
 • 10diego
  4 juli, 2016 - 21:25

  De Graafschao werd in 2014 7e in 2015 6e in eerste divisie en stond afgelopen seizoen vanaf dag 1 onder de streep. Laat lekker gaan.

  0

  0
 • Rbull
  4 juli, 2016 - 21:31

  Dan heeft hij zijn ”kwaliteiten” verdomd goed verborgen gehouden!

  0

  0
 • badeend
  4 juli, 2016 - 22:06

  Wat een raar zuur stukje over Pedro, die als verdediger gewoon prima is voor NAC. Zie maar een betere te vinden.

  Je laat je hier wat mij betreft onnodig kennen, Mafkees.

  0

  0
 • TheBeek
  4 juli, 2016 - 22:08

  Verdedigend was hij prima. Duel en kopkracht prima. Voetballend een stuk minder. Maar ja je kan niet alles hebben.

  Hij zal met het nieuwe beleid wel gewoon nog te zwaar op de begroting gedrukt hebben.

  Feit is wel dat we er met een leuk middenveld er zeker nog niet zijn! Zoals gelukkig wel meer supporters toch wel inzien.

  We hebben nog geen spits, geen backs (stam, mulder, kenny, gorter allemaal weg) en slechts 2 centrumverdedigers. (waarvan 1 oud en 1 nog altijd niet fit)

  En in de goal zijn we ook aardig achteruit gegaan.

  Kortom; er is nog volop werk aan de winkel voor smulders!!!

  En wat van city komt kan kwaliteit opleveren zoals unal of niet ……..zoals bij naah.

  En hoe passen die jongens zich aan ? Hebben we daar ook nog een vinger in de pap om te selecteren op karakter etc.?

  We zullen het zien !

  0

  0
 • DENNIS79
  4 juli, 2016 - 23:13

  Wat een raar en bovenal naïef stuk op Bsiderats. Moet zo’n jongen dan als nieuwe aanwinst zeggen dat het bij NAC eigenlijk beter was?

  Feit is dat de technische staf van NAC hem ook liever kwijt dan rijk was tegen z’n oude salaris, en hij is uiteindelijk niet ingegaan op een lager aanbod. Dan gaat zo’n jongen niet zeggen dat ie weg moest en gelukkig nog een goede deal kreeg bij een andere club. Dan zegt ie natuurlijk dat het volledig z’n eigen keuze was vanwege sportieve mogelijkheden.

  Erg flauw en naïef om een andere boodschap van brood voetballer te verwachten.

  0

  0
 • Dutchbird
  5 juli, 2016 - 01:32

  Valt niet mee om te zeggen: “ik kreeg het gevoel dat Smulders van me af wilde”. Maakt niet uit. Weg is weg.

  0

  0
 • JK
  5 juli, 2016 - 10:52

  Ik zal wel de toorn van veel mede NAC supporters over me afroepen nu maar ik snap niet helemaal waarom Luis Pedro een naar mannetje is? Is het niet beter voor alle partijen dat hij, en alle andere spelers van het afgelopen seizoen, ergens anders een nieuwe start maken en NAC met hen? Luis Pedro is een best goede verdediger, heb hem vorig jaar een paar keer na een wedstrijd gesproken en vond hem een goede vent wars van kapsones. Snap de trap na niet helemaal, mannen.

  Verder ondanks alles is bsiderats een top nieuws site die ik met veel plezier bezoek en met jullie goedvinden blijf ik dat ook doen! :)

  0

  0