Go to Top

Lurling: natuurlijk willen wij naar de play offs

Lurling: natuurlijk willen wij naar de play offs

Anthony Lurling wil, net als zijn collega’s in de verhaaltjes hieronder ergens, benadrukken dat NAC absoluut wel voor de play offs gaat. ,,Mensen die beweren dat wij daar geen zin in hebben, snappen er niets van” En dus moet er zondag gewonnen worden.

Lutling snapt wel waar die gedachte vandaan komt. ,,We hebben in de voorbije wedstrijden misschien niet heel overtuigend gevoetbald. Maar we hebben in die duels ook maar één goal tegen gekregen. Dat zegt wel iets. We zijn heel moeilijk te verslaan. Onze pech was alleen dat Roda JC de laatste weken enorm veel punten heeft gepakt. Ze zijn omhoog geschoten.”

De Bossche NAC-aanvaller beklemtoont nogmaals dat de Bredase club wel degelijk aast op deelname aan de play offs. ,,Neem onze uitwedstrijd tegen Vitesse. We speelden natuurlijk slecht, maar de uitzinnige manier waarop we de 1-1 van Edwin de Graaf vierden, getuigde van een grote ontlading bij ons.”

Vakantie zit er sowieso voor de NAC selectie niet i, dus ook dat zou geen reden zijn om te verliezen ,,We moeten hoe dan ook tot 19 mei trainen. Dan spelen we in de tussentijd liever duels om het echie tegen Heracles, Groningen of Utrecht, dan – met alle respect – Beek Vooruit of Zundert.“

Lurling verwacht dat er stiekem toch wel druk ligt bij FC Twente. ,,Met Feyenoord speelden we ooit de bekerfinale tegen FC Utrecht. In de maanden daarvoor hadden we vrijwel alles gewonnen. Iedereen in Rotterdam en daarbuiten had het al over de Coolsingel. Maar Utrecht won. Met 1-4 nog wel!”

,,Zowel NAC als FC Twente is – op voorhand – immers alleen gebaat bij een overwinning. Het zou zo maar kunnen dat het lang gelijk blijft en dat beide keepers in de slotfase om de beurt mee naar voren zullen rennen…”

Zeggen wij: JELLE IN DE SPITS OLE, OLEEEEE

, ,

4 Reacties op "Lurling: natuurlijk willen wij naar de play offs"

 • Hedu
  30 april, 2010 - 10:07

  dan moet je wel beter gaan voetballen, want de laatste tijd is het een drama met jou.

  0

  0
 • the cosmic gate
  30 april, 2010 - 10:46

  heb eigenlijk liever dat de voeten gaan spreken zondag!

  0

  0
 • scheppioni
  30 april, 2010 - 21:58

  Nou laat dit onderhand maar eens zien, want Anthony is qua inzet geen schim van vorig seizoen, een Lurling in vorm is top !

  0

  0
 • jesse
  1 mei, 2010 - 20:51

  Tegen Beek Vooruit is toch zo'n wedstrijd waar je naar uit kijkt?!

  0

  0