Go to Top

Maaskant: beslissing van Van der Leegte respecteren

Maaskant: beslissing van Van der Leegte respecteren

Gisteren leverde Tommie van der Leegte zijn nog 1 jaar doorlopende contract bij NAC in. Trainer Robert Maaskant heeft niet geprobeerd om Tommie van der Leegte op andere gedachten te brengen. “Tommie heeft een zeer weloverwogen beslissing genomen. En dus heb ik ook geen moeite gedaan om hem van gedachten te doen veranderen, dat hoort dan niet. Hij kent zijn eigen mogelijkheden en beperkingen natuurlijk als geen ander, dus als iemand dan zo’n beslissing neemt, dien je daar altijd respect voor op te brengen.”

Maaskant snapt de beslissing van Van der Leegte wel. “Tegen Sparta keerde hij terug in de basis door de blessure van Gilissen, maar daarvoor had hij, ook door blessures, tien maanden niet gespeeld. Daardoor is zijn rol binnen de ploeg natuurlijk ook veranderd en daar had hij genoeg van.”

, , , , , , , ,

4 Reacties op "Maaskant: beslissing van Van der Leegte respecteren"

 • Ivo
  5 maart, 2010 - 17:21

  Van beukering levert per direct zijn contract in! Leuk voor de komende 4 maanden met optie voor nog een jaar!

  0

  0
 • Hugo
  5 maart, 2010 - 17:50

  Iemand nog een whoppertje

  0

  0
 • scheppioni
  5 maart, 2010 - 18:08

  Hij was wel een man van het mes tussen de tanden en de laatste tijd waren zijn overtreding soms geel met een rood randje, dat wil als voetbalkennende wel vaak zeggen, van soms net te laat, tja en als je lichaam er dan daags erna protesteert dan komt er een tied van gaan ! Over rode kaarten gesproken als er eentje echt dieprood was dan was het wel die overtreding van afvalei in e'hoven, tja en dan had NAC die drie punten mee naar BREDA genomen, plus waren die rampzalige weken erna ook waarschijnlijk anders verlopen, echter zullen we dat nooit weten ! Op naar morgenavond !

  0

  0
 • kees
  5 maart, 2010 - 22:31

  zeer jammer ik hoop dat het vrij gekomen geld goed besteed gaat worden.
  Nieuwe schaduw spits (BOERRICHTER)misschien.

  0

  0