Go to Top

Maaskant: “Er is nog werk aan de winkel”

Maaskant: “Er is nog werk aan de winkel”

NAC verloor afgelopen zaterdag in St. Willebrord met 0-1 van het Engelse Plymouth Argyle. Na afloop was trainer Robert Maaskant bepaald niet tevreden.

Maaskant: “Twee jaar geleden speelden we uitgerust met 2-2 gelijk tegen een club uit de Premier League. Nu waren we wat vermoeid na een paar zware weken met veel trainingen en wedstrijden. Maar dan nog, ik kan hier niet tevreden over zijn. Er is nog werk aan de winkel.”

De Parel van het Zuiden begon niet onaardig aan de wedstrijd, maar ging naarmate de eerste helft vorderde steeds slechter spelen: “We begonnen goed, maar na een kwartier kregen de Engelsen door hoe ze ons moesten bestrijden en daarna waren we niet bij machte het spel weer volledig naar ons toe te trekken. Hoe we dat hadden moeten doen? Puur door het baltempo te verhogen. Dat zat er evenwel niet in, mede veroorzaakt door enige mate van vermoeidheid, kan ik me zo voorstellen.

Bron: B-Side Rats, NAC

22 Reacties op "Maaskant: “Er is nog werk aan de winkel”"

 • De broer van Robbie P.
  19 juli, 2010 - 09:22

  Enige mate van vermoeidheid? Gelast de komende twee oefenwedstrijden dan aub af en ga nog even een weekje met de selectie op het strand liggen, want anders is 'de pijp' in december alweer leeg…

  0

  0
 • geelzucht
  19 juli, 2010 - 09:34

  Maaskant denkt dat hij met zijn elke dag trainen zijn selectie topfit kan behouden, maar niets is minder waar. Je moet je spelers ook rust gunnen. Door juist teveel trainen en teveel wedstrijden te voetballen verhoog je de kans op blessures.

  Blaaskaak rommelt maar weer eens wat aan. Klaploper!

  0

  0
 • Martin Duran
  19 juli, 2010 - 09:46

  Dit soort berichten hoor ik nu nooit van andere teams.

  0

  0
 • Rattack
  19 juli, 2010 - 09:47

  Iedereen mag zijn mening hebben over Robert Maaskant. Maar mocht het dit seizoen toch goed lopen willen deze zelfde mensen dan niet vooraan gaan staan, maar evenmin blijven zeiken? Ik heb zeker ook mijn twijfels bij deze trainer. Maar schiet de beste man niet af voor het begin van het seizoen.

  0

  0
 • A. ZIJN
  19 juli, 2010 - 10:08

  Gelukkig, ze hebben verloren.
  Kunnen we tenminste Maaskant weer eens lekker afzeiken en alle cliches die over hem de ronde doen uit de kast halen.
  De doorgewinterde afzeikers kunnen ook nog even het beleid 'kritisch ' beoordelen c.q. veroordelen.

  'Normale' toeschouwers hebben kunnen zien dat N.A.C. weliswaar niet echt geweldig speelde, maar net zo goed had kunnen winnen.
  Wint N.A.C met 2-1, dan hoor je waarschijnlijk niemand.

  Het zijn gelukkig oefenwedstrijden, zondag 8-8 weten we hoe we er voor staan.

  0

  0
 • nacfan
  19 juli, 2010 - 10:14

  @BSR

  dit bericht is toch al geplaatst? zie vorig bericht

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  19 juli, 2010 - 10:46

  NAC traint hard als voorbereiding op het nieuwe seizoen en dat wordt niet gewaardeerd. Als NAC 1x verliest gaan ze al janken en dreinen. Stakkers !

  Als ze vermoeid zijn dan hebben een aantal lieden al weer gelijk hun woordje klaar.
  Een prof kan natuurlijk niet vermoeid zijn. Ook niet tijdens een trainingskamp.
  of de trainer laat ze te hard werken.

  En als je dan ook nog gaat beweren dat jij weet wat Maaskant denkt dan ben je helemaal briljant. Scheldt Maaskant maar uit, geelzucht. Held !

  0

  0
 • scouting nederland
  19 juli, 2010 - 11:50

  Eindelijk dan die verlangde "normale" voorbereiding. Geen vervelende europese wedstrijden die de boel maar in de war schoppen.

  En dan nu dit.

  0

  0
 • sam
  19 juli, 2010 - 12:22

  Beste Maaskant je snapt het nog steeds niet dat er te weinig voetbl kwaliteit in deze ploeg zit.Jij weet dat Zwaanswijk al vetrokken is dat er al geen vervanger voor aangetrokken is .Dat Kwakman zijn positie inneemt is begrijpelijk maar hij is geen verdedieger.De graef is ook weg en dat kun jij niet opvangen met de huidige spelers groep .De gorter is nooit een spelmaker geweest en dat zal hij ook niet worden op positie 10 nogmaals hij is gescikt om misschien 10 wedstrijden per jaar goed te spelen maar overige 24 zal hij zeker ondermaats presteren.Dat je lurling nog ieder keer op als diepe spits opstelt daar heb jij het enorm mis mee omdat hij vleugelspeler is en geen spits is !!!!Kollka doet nog steeds zijn best maar is te oud voor deze niveo.

  0

  0
 • scheppioni
  19 juli, 2010 - 12:23

  Je hebt ook nog drie weken Robert ! Ik heb in het verleden ons NAC een geweldige voorbereiding zien spelen en toen begon de competitie en verloren we van een concurrent subtopper, laat het maar liever andersom zijn !

  0

  0
 • wolfmanjack
  19 juli, 2010 - 13:37

  kan niet wachten tot hij weg is, veel praat, weinig inhoud

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  19 juli, 2010 - 13:43

  @wolfmanjack
  Hetgeen ook geld voor een groot deel supporters hier.

  0

  0
 • Cor
  19 juli, 2010 - 17:26

  Maaskant heeft het gewoon niet…….

  0

  0
 • Dennis
  19 juli, 2010 - 19:02

  Vermoeid??? Waar heb ik dat nu eerder gehoord…..

  Geef gewoon toe dat het slecht is en ondermaats.. Als het slecht gaat met NAC zijn ze moe.. Wij worden zo ook een beetje moe Robert.. En nu knallen met die handel!!

  Suc6 dit seizoen..

  0

  0
 • papaedje
  19 juli, 2010 - 19:35

  Maaskant loopt weer eens te klagen over vermoeidheid. Ben blij dat ze geen europees spelen was benieuwd wat dan zijn excuus was.

  0

  0
 • Nijlpaard
  19 juli, 2010 - 20:03

  De portemonnee dicteert bij NAC en dit betekent nu eenmaal dat NAC zijn selectie moet inkrimpen en er dus geen spelers kunnen worden aangetrokken.Eerst weer financieel gezond, dan pas verder bouwen!!! Dat verschillende mensen op deze site hierdoor onmiddellijk hun kans grijpen om Robert Maaskant weer van alles te verwijten zegt toch meer van deze personen dan van Robert Maaskant. Ik heb de wedstrijd ook gezien en het was inderdaad niet best, maar ik heb ook in het verleden onder andere trainers oefenwedstrijden gezien die het aanzien niet waard waren en deze hadden een selectie van ruim 30 spelers.
  Overigens zegt dit alles niet veel over het spel in de competitie. Ach we zien wel want als het bier straks niet smaakt zal dit ongetwijfeld aan Maaskant liggen.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  19 juli, 2010 - 21:00

  Grappig dat iedereen kennelijk vanaf dag 1 alle trainingen heeft bijgewoond en dus zo goed weet dat vermoeidheid een slap excuus is.

  Grappig dat de gemiddelde zeikstraal hier nooit op hetzelfde niveau heeft gevoetbald als de spelers van NAC, maar het toch altijd beter denken te weten dan een gediplomeerd trainer.

  Jongens, wees niet bang dat NAC het lachertje van de eredivisie wordt, er zijn hier genoeg azijnpissende lieden die zichzelf op de borst slaan als zijnde "goede NACsupporter" maar die al lang het lachertje van de supporters in de eredivisie zijn.

  0

  0
 • zus
  19 juli, 2010 - 21:40

  ALs je de bal het werk laat doen word je toch juist minder snel moe? Van lopen met de bal en achter de bal aanlopen word je moe niet van het snel rondspelen van de bal…

  0

  0
 • Hoi
  19 juli, 2010 - 22:50

  @ Dun Nakkenist

  Ik ben het vaak met je eens, maar je slaat nu door in je adoratie. De aanloop is gewoon slecht en waarom zou dat niet gezegd mogen worden? Het commentaar na twee niet zo beste wedstrijden is ‘ja, we zijn niet tevreden, maar we hebben misschien te hard getraind’. Kom op zeg… Gaan we straks dan zachter trainen of zo?

  Als Maaskan zelf al niet tevreden is, wie ben jij dan om ies te zeggen over ‘nooit op dat niveau gespeeld’.

  0

  0
 • NACMAN
  20 juli, 2010 - 07:14

  Er blijft werk aan de winkel.
  Hehe er moet altijd gebouwd worden.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  20 juli, 2010 - 09:51

  @Hoi
  Volgens mij is er maar 1 die echt het recht heeft om niet tevreden te zijn en dat is Maaskant. Hij is de verantwoordelijke man en hij wordt geacht veranderingen te brengen.

  Van de achterban waarvan een boel zich op de borst slaan met de woorden "wij zijn de besten van het land" komt nu zelfs de eis dat er in een oefenpartijtje bloed aan de paal moet komen, NOAD tot je erbij neervalt.
  Kom op, dit is oefenen en Maaskant moet daar zijn lering uit trekken om in de competitie niet voor verrassingen te staan.
  Liever dat er nu iets mis gaat dan over een paar weken.

  Maar gelijk het hoofd van de trainer eisen is me te makkelijk.

  0

  0
 • Badeend
  20 juli, 2010 - 13:13

  Ik word een beetje moe van het indekken van Maaskant. HIJ is verantwoordelijk, dus als het straks echt heel slecht gaat in de competitie (lees: geen automatismen, geen systeem, geen goede opstelling), dan ligt de schuld bij hem. Niet bij NAC-supporters. Misschien wel bij spelers, maar als Maaskant dat niet op kan lossen (goedschiks of kwaadschiks), dan is hij gewoon niet de juiste man.

  Als het straks WEL goed gaat, dan is dat ook Maaskants verdienste. Ook van de spelers, maar die kunnen wel voetballen, dat weten we wel. Het moet er ook nog uitkomen, als team.

  Anyway, is het niet zo dat Maaskant altijd hard traint in de voorbereiding? Begrijp me niet verkeerd, ik ben absoluut geen fan en vind ook niet dat Maaskant het de afgelopen 2 jaar heel goed heeft gedaan. Een beetje doorbouwen op de organisatie die er nog stond van onder EB/LV en vorig seizoen was gewoon niet overtuigend.

  Komend seizoen zullen we het zien. Succes NAC!

  0

  0