Go to Top

Maaskant: “Heracles gedegen subtopper”

Maaskant: “Heracles gedegen subtopper”

NAC speelt vanavond in Almelo de uitwedstrijd tegen Heracles. Trainer Robert Maaskant gaat vanavond met zijn mannen voor een punt.

Maaskant: “Als uitgangspositie. Mocht blijken dat er meer te halen valt, dan gaan we er natuurlijk voor, dat moge duidelijk zijn.” NAC begint daarom waarschijnlijk nogal behoudend in Almelo. Op zich een beetje vreemd, want nog niet zo heel lang geleden moesten wedstrijden tegen Heracles ‘gewoon’ gewonnen worden. Dit seizoen is echter alles anders, vindt Maaskant: “De bakens zijn wat verzet dit seizoen. Heracles manifesteert zich inmiddels als een gedegen subtopper, die het zeker in thuiswedstrijden op het eigen kunstgras zeer goed doet. Alles valt dit seizoen in elkaar in Almelo. Dat heeft ook te maken met de uitstekende trainer die er nu werkt. Hij heeft er een ware vechtmachine van gemaakt. Heracles zit momenteel op een wolk van euforie en dan loopt alles, lukt alles en zit ook alles mee. Dat heeft Feyenoord vorige week zelfs in de eigen Kuip mogen ervaren.

In Almelo begint Zwaanswijk, ondanks dat hij fit is, op de bank. In het centrum kiest Maaskant voor Kwakman naast Penders. Maaskant wil zijn keuze niet toelichten: “Daar zeg ik verder niks over. Het is gewoon een keuze en ik heb geen zin om daar wéér een boom over op te zetten. Het is een uitgemolken thema wat mij betreft.

6 Reacties op "Maaskant: “Heracles gedegen subtopper”"

 • ronaldnac
  20 maart, 2010 - 11:42

  echt ongelooflijk dat zwaanswijk niet speelt nou wordt het net zo'n wedstrijd als tegen NEK

  0

  0
 • Rick
  20 maart, 2010 - 12:08

  Pff Heracles is in goede vorm natuurlijk maar gaan voor een puntje. Als NAC tegen Heracles moet je nooit de wedstrijd ingaan voor een punt, Heracles zou blij moeten zijn met een punt! Misschien is het de realiteit op dit moment, maar heb dan ballen en roep dat je die 3 punten mee naar huis ga slepen vanavond! En mocht het dan een puntje worden, dan heb je tenminste met ballen gespeelt!
  HUP NAC!

  0

  0
 • jim
  20 maart, 2010 - 13:00

  ik weet nog wel dat we een tijdje terug riepen suc6 tegen heracles,als er een club op het punt stond om te degraderen. waar is die tijd gebleven!!

  0

  0
 • jan uit G
  20 maart, 2010 - 15:57

  wat een slap gelul toch van die maaskant we gaan voor een punt!je moet hugodver voor 3 punte gaan en een punt is achter af mee genomen da snap ik nou nooit van die maaskant altijd maar voor het minste gaan klap dr godverdomme eens een keer op zoals het hoort en kom weer eens met 3 punte naar huis want da is wel erg lang gelede,altijd maar de underdog uithange onze TOPTRAINER.wordt er schijtziek van.hoorde trouwens gistere bij VI dat maaskant eigenlijk naar heerenveen had gewild,hij had daar gesoliciteerd op een functie als voorzitter en om dat niet door ging heeft tie bij getekend bij NAC

  0

  0
 • scheppioni
  20 maart, 2010 - 19:20

  Oei, oei, NAC voor een punt, dat gaat meestal nie goed ! Kom op zeg, tis heracles mar !

  0

  0
 • papaedje
  20 maart, 2010 - 21:21

  Ja Maaskantje Heracles hoort wel degelijk thuis in de subtop. Kan je van jou niet zeggen.

  0

  0