Go to Top

Maaskant: “Het was een heerlijke avond”

Maaskant: “Het was een heerlijke avond”

NAC won zaterdag met 2-1 van PSV. Trainer Robert Maaskant was na afloop blij met de onverwachte drie punten, zeker omdat NAC eerst een achterstand wegpoetste.

Maaskant: “We wilden agressief beginnen, maar kwamen daar niet toe, omdat PSV teveel kwaliteit heeft. De 1-0 is dan ook makkelijk weggegeven, maar wel terecht op dat moment. Na die goal worden we iets agressiever op het middenveld en zijn we uiterst effectief bij foutjes van PSV.

Met name de vechtlust van zijn elftal kon Maaskant bijzonder bekoren: “We hadden het in de tweede helft lastig met de tactische omzettingen van PSV. Maar we bleven knokken, vechten en ballen wegschieten. Uiteindelijk hebben we de stormdrang van PSV overleeft. We hebben iets teveel gekregen, maar het was wel een heerlijke avond.

, , , ,

5 Reacties op "Maaskant: “Het was een heerlijke avond”"

 • wessel
  8 maart, 2010 - 09:59

  Ondanks alle (terechte) euforie wil ik toch even een kanttekening plaatsen bij de woorden van onze trainer en enkele spelers die deze drie punten bonuspunten noemen.
  Dit zijn namelijk alleen BONUS-punten als je de "normale" punten tegen utrecht,sparta,groningen en heracles WEL haalt.
  Anders zijn het geen bonus- maar compensatie-punten!!

  0

  0
 • wessel
  8 maart, 2010 - 10:03

  Overigens was het wel een heerlijke avond!!!

  0

  0
 • jaap
  8 maart, 2010 - 13:11

  we kunnen nu officieel niet direct meer degraderen;) zaterdag 3 punten voor rath

  0

  0
 • nac6
  8 maart, 2010 - 13:38

  idd een heeerlijk avondje de jup was heerlijk na de overwinning trouwens wat doe lurling in de kleedkamer met dat slootwater van bavaria, een echte kerel drinkt jup

  0

  0
 • Mike
  8 maart, 2010 - 18:57

  iemand had vorig jaar een link neergeplant van een "sfeer" filmje van fans van St.Pauli, tijdens een uitwedstrijd dat heel het vak meezong, kan iemand mij helpen dat filmje terug te vinden?

  0

  0