Go to Top

Maaskant: Roda zat in een diepere dip

Maaskant: Roda zat in een diepere dip

Zoals gewoonlijk ziet NAC de wedstrijd tegen Roda JC met alle vertrouwen tegemoet. “We komen uit een dipje, maar zijn aan de beterende hand”, weet dokter Robert (Maaskant).

Dokter Robert weet ook dat het bij Roda niet veel beter is. “Al was bij hen de dip wat dieper. Maar dit seizoen is het gaandeweg steeds beter geworden. Ze denken nu dat ze over ons heen kunnen, maar wij gaan dat proberen te verhinderen natuurlijk. We hebben alles in eigen hand, want we spelen ook nog tegen die andere concurrent, SC Heerenveen.” O, nou, dan is er gelukkig niets aan de hand.

Bij Roda zien ze de nabije toekomst ook vol vertrouwen tegemoet. De Limbo club stelt zelfvergenoegd vast dat NAC een zwaarder programma heeft dan zijzelf. En in de strijd om plaats 9 is dat best wel handig. De Limburgers (overigens niet verkrijgbaar bij McDonalds Steenakker) mogen hun capriolen nog laten zien bij Vitesse en VVV Venlo. NAC moet ook naar Vitesse, maar krijgt ook nog Heerenveen (uit) en FC Twente (thuis) te verduren.

Visionair Maaskant ziet dat als geen enkel probleem. “Juist omdat ze dat bij Roda JC denken, zullen ze misschien genoegen nemen met een punt hier”, denkt Maaskant. “Nou is het sowieso geen ploeg die vol op de aanval speelt, niet uit en niet thuis, dus ik verwacht niet dat ze dat hier wel gaan doen. Neemt niet weg dat het een gevaarlijke ploeg is, die zich gesterkt weet door de resultaten van de laatste weken. Desondanks voelen we geen speciale druk voor deze wedstrijd. We mogen gelijkspelen, maar willen graag winnen, zoals altijd bij een thuiswedstrijd.”

, ,

12 Reacties op "Maaskant: Roda zat in een diepere dip"

 • Jamie
  9 april, 2010 - 14:31

  Gelukkig vallen wij thuis wel altijd aan, Robert..

  0

  0
 • Steef
  9 april, 2010 - 14:42

  Ik vind persoonlijk dat jullie wel een erg negatieve ondertoon hebben bij de uitspraken van Maaskant. Je kan toch moeilijk van hem verwachten dat hij andere teksten uitspreekt?

  0

  0
 • Jamie
  9 april, 2010 - 15:31

  Steef–

  Ik val ook zeker niet zijn uitspraken aan, het was meer een 'verzoek' om morgen des te meer op de aanval te spelen, wel gecontroleerd natuurlijk, anders weet Roda prima gebruik te maken van de ruimte.

  Ik vrees voor een echte 0-0 wedstrijd met een negatief Roda dat misschien genoegen neemt met een puntje en een NAC dat niet kan..
  Hoop natuurlijk op een 4-0, begrijp me niet verkeerd hoor ;-)

  Daarom iets genuanceerder; Het verzoek om het publiek morgen weer eens ouderwets te vermaken met 'bourgondisch' voetbal ;-)

  0

  0
 • roda jc fan
  9 april, 2010 - 15:39

  wat een onnozel verhaal van maaskant net of onze club niet op de aanval durft te spelen ik weet niet of zijn ogen goed zijn maar denk dat hij beter eens naar een oogarts kan gaan want volgens mij wordt die blind supporters van nac begrijp me niet verkeerd maar dit is een lul verhaal

  0

  0
 • Beekie180
  9 april, 2010 - 15:47

  "We mogen gelijk spelen"????

  0

  0
 • Laus-0113
  9 april, 2010 - 18:16

  Objectieve berichtje weer van jullie redactie!

  NOAD morgen!

  0

  0
 • the don
  9 april, 2010 - 18:25

  We mogen NIET gelijk spelen maar we MOETEN gewoon winnen Maaskant!
  Probeer eens een keer vol voor de winst te gaan en geen slap gezeik vooraf aub…..

  0

  0
 • scheppioni
  9 april, 2010 - 23:20

  Oei oei, we willen winnen da's weer zo'n uitspraak om niet fel genoeg te starten en binnen een half uur weer achter de feiten aan te lopen ! Nee wij moeten en gaan winnen gvd !!!

  0

  0
 • Roda JC
  10 april, 2010 - 02:07

  Nou goed 9 doelpunten in 2 wedstrijden dan verdedig je inderdaad ;) maar oké. Uit is anders. Verwacht ook niet dat Roda gaat winnen. Gelijkspel zou ik tevreden mee zijn.

  Overigens moet Roda alleen nog naar Vitesse. VVV moet naar Kerkrade, evenals een club uit Tilburg nog naar Kerkrade komt.

  Al is bij Roda iedereen tevreden met alles wat nu behaald is geworden. Na het slechte vorige seizoen is er nu niks meer te verliezen. Doelstelling (handhaven) is immers nu al gehaald.

  Succes morgen!

  0

  0
 • Pierke
  10 april, 2010 - 07:53

  Lekkere tekst!
  Is het nodig om met zo'n negatieve ondertoon over onze trainer te schrijven?

  0

  0
 • RP@RJC
  10 april, 2010 - 12:32

  RodaJC gaat echt geen genoegen nemen met een gelijkspel.
  In deze positie zullen ze door blijven vechten tot dat ze neer vallen. RodaJC die vorig jaar in geldnood zat gaat voor het europese geld!

  Onderschat ze niet, 0-3

  0

  0
 • Smikkelhut
  10 april, 2010 - 12:52

  Tja Maaskant blinkt nou eenmaal niet uit in zijn perspraatjes…

  Hup NAC!

  0

  0