Go to Top

Maaskant straft Lurling met wissel

Maaskant straft Lurling met wissel

Anthony Lurling werd afgelopen zaterdag voortijdig door Robert Maaskant naar de kant gehaald. De coach strafte Lurling daarmee voor zijn matige spel tijdens de wedstrijd tegen Heracles. Na een slechte pass, waaruit een kans voor Heracles volgde, had Maaskant genoeg gezien.

Maaskant: “Anthony heeft regelmatig te horen gekregen dat zulke ballen niet de bedoeling zijn. Afgelopen week maakte hij op de training twee keer dezelfde fout. Nu deed hij het in de wedstrijd weer. Dan moet het maar op deze manier.

37 Reacties op "Maaskant straft Lurling met wissel"

 • The Cosmic Gate
  22 maart, 2010 - 11:03

  Rm: dan had je heel je team moeten wisselen.Ik vind het schandalig dat je een speler wisselt om een fout.Dan had je jezelf al lang moeten wisselen, en over JtR maar helemaal niet te spreken!
  Dit noemen we: meten met 2 maten .
  Snap dat RM pissed is, maar dat moet hij dan op hele 11tal zijn, en ook op zichzelf

  0

  0
 • Brigadas
  22 maart, 2010 - 11:13

  Kunnen we maaskant niet wisselen?
  Waarschijnlijk een persoonlijke vete tussen hem en Zwaanswijk, waardoor ie hem niet opstelt.

  0

  0
 • pc
  22 maart, 2010 - 11:17

  dan had hij ze allemaal wel kunnen wisselen
  lamzakken

  0

  0
 • kwek
  22 maart, 2010 - 11:23

  En cairo doet het altijd wel goed Maaskant?

  Onbegrijpelijk dat die zakkevuller iedere wedstrijd erin mag komen!!

  0

  0
 • Nil
  22 maart, 2010 - 11:27

  Ik denk dat Brigadas erg gelijk heeft.

  0

  0
 • Snorkel
  22 maart, 2010 - 11:34

  Ik ben nooit een goeie voetballer geweest, maar heb wel geleerd nooit door het midden uit te verdedigen.
  Vraag me af of degenen die bovenstaande reacties geven wel gezien hebben hoe Anthony uit verdedigde?

  Of er dan gestraft moet worden, dat is weer een andere zaak……

  0

  0
 • Nick-NAC
  22 maart, 2010 - 11:36

  Als ik alle fouten van RM optel had hij allang gewisseld kunnen worden..
  En dan zet hij ook nog iemand als cairo in. Sorry, maar waarom mag hij elke wedstrijd invallen terwijl het nog niet 1x goed heeft uitgepakt?

  Hopelijk vrijdag is 3 punten..

  0

  0
 • nac6
  22 maart, 2010 - 11:50

  kunnen we maasramp niet naar het tweede straffen

  0

  0
 • Joepel
  22 maart, 2010 - 11:53

  Meer dan terechte wissel. Hoe dom kun je zijn om zo uit te willen verdedigen? Eindelijk een trainer die zo'n beslissing durft te nemen!

  0

  0
 • Karel
  22 maart, 2010 - 11:59

  Haha eerst zit iedereen te zeuren dat Maaskant slechte spelers niet wisselt. Dan wisselt hij een speler die er een potje van maakt en dan moet Maaskant gewisseld worden?
  Ik geloof dat we na Engelaar en Stam eindelijk weer een echte zondebok hebben! Vuur uw pijlen af en geniet ervan!

  0

  0
 • Bonje
  22 maart, 2010 - 12:00

  Maaskant moet die privé oorlogjes van hem ondergeschikt maken aan het club- team belang. Zelfs mijn vrouw zag dat die belachelijke sanctie richting Zwaanswijk de wortel voor alle ellende was. Waarom niet gewoon Zwaanswijk erin, Schilder op links achter en Kwakman naar het middenveld?

  0

  0
 • fanneke
  22 maart, 2010 - 12:05

  Gezeur over Zwaanswijk begint een beetje vervelend te worden. Een club heeft tocht het recht om een contract niet te verlengen.
  Dat mag een speler namelijk ook. Die mag ook weg als zijn contract is afgelopen.
  Met beleid moeten wij ons niet bemoeien.
  Wat de wissel betreft. Lurling had bijnen niet getraind ivm knieproblemen en op zo'n manier uitverdedigen is echt uit den boze.
  Vanaf de pupillen wordt dat er in gestamt. Dan mag je van een prof die alleen maar met voetbal bezig is verwachten dat hij niet zo uitverdedigd, maar die bal een ram geeft naar voren of uitspeelt over de zijlijn.

  0

  0
 • Wanny
  22 maart, 2010 - 12:06

  Ik neem aan dat Maaskant in de rust de heren stevig heeft toegesproken en dat er afgesproken is in de 2e helft uit een ander vaatje te tappen. Als iemand dan na 5 minuten zo'n bal geeft, tekent dat een gebrek aan concentratie en is een wissel meer dan terecht.

  En dan dat gezeik over Zwaanswijk. Met hem in de basis vliegen de goals ons ook om de oren. Het ziet er allemaal fel uit wat ie doet, lekker duels aangaan en ballekes wegkoppen. Maar kijk je iets verder dan dat, dan zie je dat ie een hoop fouten maakt en regelmatig debet is aan tegengoals.

  Bovendien heeft Maaskant voor de wedstrijd tegen Heracles duidelijk gemaakt dat ze bezig zijn met de toekomst. Kwakman speelt nu achterin zodat de technische staf kan beoordelen of dat een oplossing is die toekomst heeft. In het kader van verjonging ook geen heel slechte gedachte.

  0

  0
 • kwek
  22 maart, 2010 - 12:14

  @wanny,

  Kwakman moet je nooit en te nimmer op de centrale positie achterin neer zetten.
  Ookal word het een hele goede centrale verdediger.

  Je mist Kwakman dan namelijk op het middenveld. Met zijn loopacties en kopkracht.

  0

  0
 • scheppioni
  22 maart, 2010 - 12:19

  Hierin had Robert Maaskant 100 procent gelijk, zelfs bij de pupillen wordt je daarvoor nog gewisseld, alleen vraag ik me dan wel af, dit ziet Robert wel en dat Feher elke wedstrijd op de rechtsback plaats als een pion voorbij wordt gelopen (zie eerste goal in almelo, alweer!), dat ziet ie dan weer niet, plus dat sommige spelers totaal vormcrisis hebben, dat ziet ie dan ook niet, maar verder doen we gewoon mee waar we horen, alleen is het ook logisch dat je lekker wordt gemaakt als je bv van p$v wint ! Dat je daarna op z'n on BREDAAS de deksel op je neus krijgt, dan is frustrerend en moet je je eigen gewoon mogen uiten, mits het binnen de grenzen is ! COME ON NAC, vrijdag aanstaande !

  0

  0
 • Willem
  22 maart, 2010 - 12:25

  Maaskant gaat zo slecht met zijn spelers om, dat dat ten koste gaat van de teamprestatie!!!!! Van mij krijgt hij een wit zakdoekje!

  0

  0
 • scheppioni
  22 maart, 2010 - 12:27

  Is het trouwens de eerste negen of de eerste acht de playoffs ?! Wie weet, hoe het precies zit ?!

  0

  0
 • breda
  22 maart, 2010 - 12:35

  haha het lijkt wel of zwaanswijk DE redder van NAC is. De laatste wedstrijden heeft hij fouten gemaakt waardoor we tegen goals kregen (o.a. door niet kort te dekken). Nu staat hij ernaast en dan zou het met zwaanswijk wel allemaal goed gegaan zijn? Als kwakman de fouten van zwaanswijk had gemaakt was hij tot de grond toe afgebrand.

  Gewoon terecht dat maaskant lurling wisselt. Fouten maken kan, maar als je het op deze manier doet en op de trainingen hier al vaak op gewezen bent dan luister je dus gewoon niet.

  0

  0
 • nickos
  22 maart, 2010 - 12:38

  Het is de eerste 8 en als de bekerwinaar een club bij de eerste 8 is dan krijgt nr 9 dat ticket.

  0

  0
 • Nacbredahb
  22 maart, 2010 - 12:54

  @nickos
  Krijgt hem niet maar kans op dat ticket!

  0

  0
 • scouting nederland
  22 maart, 2010 - 13:12

  Dan hadden er wel meer gewisseld kunnen worden. Wat te denken van Penders ?

  0

  0
 • nac
  22 maart, 2010 - 13:23

  kon hij dan niet beter het hele team wisselen

  en vrijdag het tweede in de basis zetten

  0

  0
 • scheppioni
  22 maart, 2010 - 13:25

  Oke, dat is dan nog een pluspunt, want ik zie de eagels de beker nog nie winnen, al moeten we zelf wel weer eens winnen !

  0

  0
 • Stefan
  22 maart, 2010 - 14:07

  Penders had inderdaad ook gewisseld kunnen worden dan. Maarja zijn contract wordt verlengd omdat hij al 10 jaar bij nac speelt. Allemaal leuk en aardig maar het gaat om vandaag de dag. En dan zie ik net als afgelopen weekend een Penders die het niet meer kan bijbenen. Neem als voorbeeld de overtreding die hij moest maken op everton waarna de vrije trap op de lat. Ziet er erg knullig uit hoe hij daar bijna in de nek moet springen om hem bij te houden. Zwaanswijk die een van de meeste speelminuten achter zn naam heeft staan en het dit seizoen wederom goed doet mag vertrekken ivm 'verjongen' Nou sorry hoor, maar waarom gaan we dan wel door met Penders. Geef die man dan een andere functie binnen Nac. En waarom gaan we wel door met Jimmy van Fessem???
  En waarom moeten er diverse talenten weg zoals Hofstede, Pattinama en Valles Prat?
  Dat noem ik niet verjongen hoor!

  Ik hou me hart vast de komende weken. Want ik zie het voor me dat we het linkerrijtje niet vast gaan houden.

  Hup NAC

  0

  0
 • Nacbreda20
  22 maart, 2010 - 15:01

  als het aan mij lag wisselde hij ze alle 11 en maaskant zelf er bij

  0

  0
 • ßred@
  22 maart, 2010 - 15:55

  kun je niet beter patrick zwaanswijk het veld op sturen, in plaats van mensen voor straf het veld uit halen. als nac nou met 3-0 voor stond, dan kon je mensen voor een domme actie "straffen" maar ik denk dat dit niet echt een moment is om goede spelers die een foutje maken er meteen uit te halen. want zo slecht vond ik lurling niet..
  correctie.. hij was wel slecht… maar niet slechter dan de rest van nac… en dan bedoel ik niet bayram en valles. want die mogen/ kunnen het permiteren om foutjes te maken, daar leren ze van.. maar verleng ze dan ook…

  0

  0
 • F1
  22 maart, 2010 - 16:51

  Ik vind Penders al weken zo veel zwakker dan Zwaanswijk. En iedereen die het heeft over dat Zwaanswijk goals veroorzaakt, te kort dekt, dit is ook 1 keer gebeurd, en die bal zat er gewoon prachtig in. Ik begin een beetje moe te worden van Maaskant met elke keer andere excuses.

  0

  0
 • Hans
  22 maart, 2010 - 17:04

  Lichtpuntje is dat RM eindelijk Prat inbracht. Doe dat vaker en wellicht bewijst die jongen zich enorm, dat kun je nooit 100% aan trainingen aflezen.
  Voor wat betreft de voorhoede: hij heeft het een keer met Cairo geprobeerd; ik zeg: zet Loran daar maar eens neer !

  0

  0
 • Mikke
  22 maart, 2010 - 17:11

  Wat iedereen ook zegt RM mag beslissen.

  Natuurlijk valt er te discussieren en ook ik heb mijn mening.
  Die is dat wanneer je voor de winst wil gaan, je geen aanvaller voor een aanvaller wisseld. Snap dat RM niet tevreden was over zijn buitenspelers maar in mijn ogen had hij genoeg andere opties. Wellicht wpeelde de buitenspelers beter met andere aanvallers om zich heen.
  En waarom niet Amoah eens uit de basis. Deze kerel weet dat hij uniek is en dat hij altijd wel opgesteld wordt door RM. Wat is voor hem dan nog de motivatie om over de 100% te gaan?

  Hoe dan ook aanstaande vrijdag moeten we en gaan we winnen. Anders denk ik dat RM en zijn mannen een fluitconcert ala Beethoven te horen krijgen.

  Come on NAC

  0

  0
 • snake
  22 maart, 2010 - 17:45

  Vrijdagavondwedstrijden zijn bar en boos.
  Verwacht er wederom niet veel van dus.

  0

  0
 • biem
  22 maart, 2010 - 18:07

  DIE maaskant WISSELEN

  0

  0
 • noubest
  22 maart, 2010 - 18:09

  gaan we nou over RM zeiken?
  tegen pisvee hoorde ik er niemand over?
  jullie zijn allemaal slappe lullen? zeike wanneer er verloren word!

  0

  0
 • I Kiss Football
  22 maart, 2010 - 18:59

  @noubest

  hehe eindelijk iemand met een gezond verstand

  0

  0
 • breda
  22 maart, 2010 - 19:10

  idd, rampzalig gedoe

  0

  0
 • Peterrrrr
  22 maart, 2010 - 19:49

  Ik word ook doodmoe van het gezeik over Maaskant en Zwaanswijk.
  Zwaanswijk is serieus één van mijn favoriete spelers bij NAC maar maakt ook echt veel fouten waardoor het zo gek nog niet is om hem er naast te zetten en zelfs zijn contract niet te verlengen.

  verder lijkt het wel alsof ik op een site van ajax zit, wat een gloryhunters hier, nogmaals WIJ ZIJN NAC ! Geen ajax, psv, az of twente.

  Wees blij dat we in het linkerrijtje staan en af en toe eens europees mogen !

  0

  0
 • I Kiss Football
  22 maart, 2010 - 20:01

  Zo is da, vrijdag weer volle bak achter nac, blijf anders lekker thuis!

  0

  0
 • Dirk
  23 maart, 2010 - 09:30

  @Peterrrrr Wij zijn NAC dus moet je met oogkleppen massaal achter RM en Tejo aanlopen?? Ga toch weg man!

  0

  0