Go to Top

Maaskant: we gaan er gewoon vol voor

Maaskant: we gaan er gewoon vol voor

Waar Bas van Bavel tijdens zijn speech (terecht) niet wilde ingaan op sportieve ambities voor komend seizoen, laat Robert Maaskant zich (ook terecht) wel horen.

“Ook wij als technische staf zijn verrast door de financiële problemen van NAC. Maar we hebben volledig vertrouwen in komend seizoen. We gaan er gewoon volop tegenaan, want ook dat is NAC: doorstrijden in moeilijke tijden.”

“Wij gaan natuurlijk niet roepen dat we naar de top of subtop willen. De continuïteit van de club staat voorop. Maar ik denk dat het ook met de nieuwe selectie goed mogelijk is om in de middenmoot te spelen. Een concrete doelstelling gaan we pas vlak voor de competitie met de technische staf vaststellen.”

Duidelijk verhaal. Niet bij de pakken neerzitten ondanks de inkrimping van de selectie. En wiite wa? Hij heeft nog gelijk ook. NOAD!

Bron: B-side Rats, NAC

25 Reacties op "Maaskant: we gaan er gewoon vol voor"

 • Barry
  1 juni, 2010 - 21:17

  Dat doen Rik en ik ook altijd, volop er tegenaan

  0

  0
 • Zus
  1 juni, 2010 - 21:18

  Ik denk dat we toch blij (ik was het al) met een RB die altijd gedreven is en overkomt. Zijn uitspraak geeft mij moed en zin in het nieuwe seizoen! Kom maar op KNVB en de rest we are NAC and we”ll not be moved!

  0

  0
 • Mafkees
  1 juni, 2010 - 21:23

  RB? Wie is RB nou wer, Zus?

  0

  0
 • Lyle & Scott
  1 juni, 2010 - 21:26

  Gewoon vol voor ja, want anders is het over en uit..

  Ongelofelijk dat die mensen die er een tyfusbende van maken niet op de een of andere manier kunnen worden vervolgd.. Onbehoorlijk bestuur? Maar nee hoor, ze gaan uit eigen initiatief weg, puur om als een angsthaas het hazenpad te kiezen.. Beetje jammer. Een beetje man neemt zn verantwoordelijk en zorgt dat NAC weer financieel in orde komt.

  0

  0
 • scheppioni
  1 juni, 2010 - 21:28

  Dan zal er toch ook elke wedstrijd strijd, passie en de wil om te winnen aanwezig moeten zijn Robert ! Ik zou zeggen minder uitspraken, meer actieve,aanvallende instellingen !

  0

  0
 • Fransje
  1 juni, 2010 - 21:30

  Ik heb ondanks alles mega veel zin in aankomend seizoen, het wordt een echt NAC-seizoen. Huo NAC.

  0

  0
 • Johan
  1 juni, 2010 - 21:42

  Ondanks alle kritiek die je op Maaskant mag hebben (zeker 2e seizoenshelft) vind ik het lovenswaardig dat hij zo reageert. Hij moet toch op zijn zachtst gezegd heel teleurgesteld zijn in de gang van zaken. Ongetwijfeld zullen hem versterkingen zijn beloofd die nu niet komen. Sterker nog hij zal een deel van zijn selectie moeten inleveren en er bestaat de kans dat De Graaf, Loran geen contract meer krijgen en dat er spelers als Leonardo, Gorter, Kwakman, Amoah ook zullen verkassen.
  Maar goed het zal geen gemakkelijk seizoen worden. Maar juist nu laat een echte supporter zich zien en gaat vol achter de ongetwijfeld verjongde ploeg staan.

  0

  0
 • Max
  1 juni, 2010 - 21:52

  Tuurlijk gaan we er gewoon vol voor! ;-)

  0

  0
 • Johan
  1 juni, 2010 - 22:03

  Trouwens een belangrijk lichtje in de duisternis. Vanavond is gebleken dat de grote meerderheid in de Gemeenteraad van Breda akkoord gaat met de bouwplannen bij het stadion (inclusief Megasuper Jumbo).

  0

  0
 • dun diee
  1 juni, 2010 - 22:05

  Waarom altijd een doelstelling vaststellen?! Het gaat hier om sport, waarin je zo veel afhankelijk bent van extenre factoren, zoals de concurrentie, geluk en andere zaken waar je totaal geen vat op hebt. Ik snap er dan ook niets van dat clubs zo'n serieuze zaak maken van hun "doelstelling" als "eindigen bij de eerste vijf" (of zoiets). volgens mij hoort elke club te spelen om zo hoog mogelijk eindigen. Bij voorkeur 1ste, maar dat het dat zeer waarschijnlijk toch niet wordt voor Nac weet iedereen wel.

  Nemt niet weg dat ik dit een goede reactie van RM vin op de bestuurlijke puinhoop bij Nac momenteel.

  0

  0
 • bou
  1 juni, 2010 - 22:18

  nu is het aan Maaskant om te laten zien over welke tachtische meesterzetten beschikt. Maar wij als supporters moeten nu meer dan ooit als 1 BLOK achter de ploeg!!!!

  0

  0
 • Dave
  1 juni, 2010 - 22:30

  Mijn persoonlijke doelstelling dit seizoen is in ieder geval handhaving, wat Maaskant ook vindt, denkt en zegt.

  0

  0
 • Steven
  1 juni, 2010 - 22:33

  Er staat nog steeds gewoon een goede selectie hoor! Wordt gewoon linkerrijtje. Heb er alle vertrouwen in!

  0

  0
 • eenaaceebreda
  1 juni, 2010 - 22:35

  Aangezien de mooie tijden voorbij zijn, zijn de tijden van zeiken/kritiek ook voorbij lijkt mij. We moeten nu als één man achter NAC staan en doen waar we goed in zijn! De gemiddelde NAC supporter is dit onderhand wel bekend nu.

  WE'RE NAC AND WE'RE PROUD OF IT

  0

  0
 • Roberto
  1 juni, 2010 - 22:36

  Goede selectie waar gewoon het linkerrijtje eigenlijk weer gehaald moet gaan worden. Ik zal heel eerlijk zijn: ik ben sceptisch over Maaskant. Aan de ene kant prima dat een trainer er zo de moed in houdt tegenover de media. Maar intern rommelt het ook. En ik denk ook meer tussen Maaskant en spelers dan wij op dit moment denken.

  Uitspraken van Maaskant neem ik niet meer zo serieus. Tegen Twente zou het ook oorlog worden, heb er weinig van gezien.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  1 juni, 2010 - 22:41

  Voor het drama van de laatste dagen was al bekend wie we nu hadden en hoeveel (hoe weinig) we daar nog bij mochten verwachten.

  Er zullen veel clubs zijn die geen cent te makken hebben en zich dus ook niet vet kunnen versterken.
  Het is dus absoluut geen uitgemaakte zaak wie er waar zal eindigen. Kortom: er zit een leuk seizoen aan te komen waarin misschien nog veel verrassingen zitten.

  En op financieel en bestuurlijk vlak moeten we maar zien hoe het opgelost gaat worden.

  0

  0
 • von F
  1 juni, 2010 - 22:45

  Dit heb ik afgelopen jaar seizoen al te vaak gehoord en helaas viel het te vaak net zo hard tegen. Ik hecht er daarom ook maar niet zo veel waarde aan.

  0

  0
 • Mikke
  1 juni, 2010 - 22:49

  Beste Robbert,

  je hebt nog steeds een mooie ploeg voor komend seizoen. Meer als 22 man heb jij niet nodig want die heb je afgelopen seizoen ook niet gebruikt.

  We zijn net niet in het linker rijtje beland. Dat heeft de club wel aardig wat geld kost. Het zei zo. Niet erg vind ik, kan gebeuren.

  Doe me ajb 1 lol. Wanneer je komend seizoen weer zegt dat we een aanvallend of een "klap erop voetbalpot" gaan zien. DOE dat dan ook.

  Je mag van mij ook op de verdediging leunen zolang je maar eerlijk blijft en geen valse verwachtigingen gaat scheppen. Want dat hebben we afgelopen seizoen al vaak zat gezien.

  Volgens mij hebben jullie nog vakantie. Geniet ervan en ik verheug me al op de eerste oefenpotjes en het begin van het seizoen.

  Rietietie en hastalapasta

  0

  0
 • D'n Reem
  1 juni, 2010 - 23:12

  Robbert, d'n eeuwige optimist.

  0

  0
 • PJ
  2 juni, 2010 - 00:42

  We moeten ook niet te veel zeiken qua sportieve ambities. Als NAC-supporter weet je ook dat je thuis van ado of rkc kan verliezen. En dat je niet elk jaar om Europees voetbal meedoet. Het is heel mooi als het goed gaat met de prestaties maar het mooie aan NAC is dat de club veel verder gaat dan hetgeen op het veld gebeurt.
  Fluitconcerten in de rust, constant kankeren op supporterssites, niet meezingen op de tribune.. Het kan hard achteruit gaan met onze mooie club. Ik blijf daarom ten allen tijde voor de leus: NAC AND PROUD OF IT! Ook ondanks kutprestaties en financiele problemen.

  0

  0
 • zus
  2 juni, 2010 - 03:31

  Spelers vandaag wil ik dat jullie erop klappen… en als makke lammetjes stonden ze daar.. toen was het rust…en zei de herder van de schaapjes vol vuur waar zijn jullie mee bezig!!? Erop klappen.. vol moed gingen ze de wei in maar van vuur kwam niks… de vonk had hen nooit bereikt…

  en aan wie ligt dat nou? aan de herder of de lamme makke schapen?

  meer iets voor fc dordrecht

  succes Robert! Ik zou gek worden van herdertje spelen.

  0

  0
 • Smikkelhut
  2 juni, 2010 - 09:53

  Tja hij kan moeilijk zeggen alles boven p 15 is mooi meegenomen.

  0

  0
 • wolfmanjack
  2 juni, 2010 - 10:06

  dit past toch ook wel weer bijNAC. Als je denkt dat het goed gaat komt er weer een lijk uit de kast. volgend jaar weer gewoon allemaal achter de ploeg. ik heb er alweer zin in.

  0

  0
 • Dave
  2 juni, 2010 - 14:06

  Hopen op een mooi seizoen met nipte handhaving en 12.000 echte fans en echte sfeer in plaats van volle bak en amper sfeer zoals de laatste jaren.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  2 juni, 2010 - 15:38

  Ik wacht het allemaal wel af, hoop niet dat er spelers buiten Leo om zullen gaan vertekken of het moet voor veel geld zijn.
  1 Groot voordeel is dat er echt veel clubs zitten zonder euro's.Het worden toch echt nog spannende maanden voordat we weer gaan beginnen dat zeker

  0

  0