Go to Top

Maaskant: “We stonden te klunzen”

Maaskant: “We stonden te klunzen”

Ondanks het feit dat zijn elftal net kansloos had verloren van Heracles Almelo, was trainer Robert Maaskant na afloop redelijk mild. NAC verloor door persoonlijke fouten, maar Maaskant lijkt daar niet en plein public een hard oordeel over te willen vellen.

Maaskant: “Als je een wedstrijd met 2-0 achter begint dan is het een heel lastig verhaal. We zijn gewoon niet scherp genoeg in die eerste fase. Bij de eerste twee ballen die richting de goal gaan staan we gewoon te klunzen. Daarna zijn we de betere ploeg in de eerste helft en krijgen we ook genoeg kansen op de aansluitingstreffer. In de tweede helft moeten we maar kunnen we niet.

85 Reacties op "Maaskant: “We stonden te klunzen”"

 • nacfever
  21 maart, 2010 - 11:13

  ja dan moet je gewoon vanaf het begin zwaanswijk erin zetten, dan heb je dat soort dingen niet

  0

  0
 • ßred@
  21 maart, 2010 - 11:14

  idd

  0

  0
 • ßred@
  21 maart, 2010 - 11:15

  nac WAKKER WORDEN.
  verleng zwaanswijk of we worden net als de kruiken. en da wil niemand….

  0

  0
 • scheppioni
  21 maart, 2010 - 11:16

  We leken wel smurfen, alleen kon ik grote smurf er niet uithalen, of was je dat zelf R.M. ! Bloed, zweet en tranen komt weer erg van pas ! Hopelijk wordt LEO nog gauw speelklaar en blijft ie volgend seizoen een heel seizoen fit, daar gaat tenminste nog flink wat dreiging vanuit !

  0

  0
 • Da Pope
  21 maart, 2010 - 11:17

  @ßred@

  Je kunt natuurlijk ook overdrijven. Het is een beetje vreemd om te stellen dat het sportief succes van NAC volledig afhankelijk is van een 35-jarige centrumverdediger.

  Het is overigens te hopen dat Leonardo weer snel fit is. NAC kan wel wat enthousiasme in de voorhoede gebruiken.

  0

  0
 • ßred@
  21 maart, 2010 - 11:29

  da pope

  nie van 1 man nee.
  maar wel 1 van de betere spelers bij nac.
  en wat maakt het uit dat hij 35 is?
  hij speelt goed. al was hij 80. als hij op deze manier voetbalt is het goed.
  en het zit met nac gewoon echt dik tegen. veel blessures en veel schorsingen (gehad. dus nu niet fit.. lurling) maar ik bedoel dat nac de verkeerde mensen geen verlenging geven. vond jij het igster goed voetbal dan?? en begrijp jij dan waarom zwaanswijk niet mocht spelen terwijl hij wel fit was.??

  0

  0
 • hedu
  21 maart, 2010 - 11:31

  Het is een groot drama voorin bij NAC.
  Het is tijd dat we gaan investeren in spitsen.
  Was Amoah al op vakantie ik heb hem niet gezien gisteren??

  0

  0
 • ronaldnac
  21 maart, 2010 - 11:32

  ja RM deze nederlaag mag je aan je zelf danken je bent dan toch ook niet goed bezig als je zwaanswijk er niet in ga zetten die de laatste weken een van de beste is mar nee hoor na de nederlaag heb ik hem nog nergens horen zeggen van: misschien heb ik als trainer zelf wel gefaald!!!!

  0

  0
 • naxioma
  21 maart, 2010 - 11:35

  degene die vooral staat te klunzen is robert maaskant zelf… hoe haal je het in je hoofd om zwaanswijk buiten de basis te laten en voor een fantasieopstelling te kiezen..???
  kwakman hoort links op het middenveld of links voorin, schilder of snoyl kunnen linksback spelen, feher hoort op het middenveld, en dan kan elshot voorlopig rechtsachter… en gorter bewijst al weken/ jaren dat hij te licht is voor de eredivisie, en met kolkka of cairo win je de oorlog ook niet… je hoeft geen groot kenner te zijn om dit te zien… hoe komt het dan tocht dat robert maaskant dit allemaal niet ziet… toch een beetje omgevallen met een te groot ego…???

  0

  0
 • jack
  21 maart, 2010 - 11:37

  Op de teletext pagina van de nos staat 801 staat toch duidelijk Heracles spaart kansloos Nac,hoe duidelijker kan het nog verwoord worden.

  0

  0
 • jack
  21 maart, 2010 - 11:40

  Waneer komt leo terug,hoe gaat het met zijn herstel,weet iemand dat toevallig.

  0

  0
 • jan uit G
  21 maart, 2010 - 11:46

  da gezeik over die Zwaanswijk die heeft de laatste wedtsrijde ook veel foute gemaakt en daar viele ook doelpunte uit dus niet meer zeike over die bejaarde voetballer,degene die er uit moete(OF AL GAAN) voor volgend seizoen zijn:ZWAANSWIJK,PENDERS,KOLKA.ELSHOT,CAIRO,FEHER.REUSER,GILLISE,DE GRAAF,VAN DER LEEGTE,AMOHA,TER ROUWELAAR.investeren in spelers en niet in het stadion is niet belangrijk dat er een paar duizend bij kunne als NAC zo door gaat met voetballe dan hebbe ze over een paar jaar een half bezet stadion, nou daarzit je dan met je 20.000 plaatse en 5.5 miljoen armer had je beter de helft in spelers kunne steken.maar ja het zal wel net gaan als in de politiek als het fout gaat nemen de verantwoordelijke de kuierlatte en gaan ze ergens anders aaan de slag en dat zal wel met mommers en stewart ook zo gebeure let maar eens op

  0

  0
 • nm
  21 maart, 2010 - 11:46

  Investeren? Ik heb het al eerder gemeld maar NAC heeft geen geld en kan dus niet investeren. NAC wil dat de post salarissen maar 60% van de begroting gaat zijn vanaf het volgende seizoen. Dat betekent bezuinigen dus.

  btw het lijkt erop dat er een voetbalschool gaat komen in Brabant waaraan ook NAC gaat meedoen (w2, RKC en RBC).

  Geen nieuwe spelers dus.

  0

  0
 • tim
  21 maart, 2010 - 11:47

  toen Zwaanswijk er vorige week in stond kregen we er inderdaad ook geen 3 goedkope doelpunten tegen

  0

  0
 • de elep
  21 maart, 2010 - 11:49

  na 2 minuten zijn wij psv-twete gaan kijken… zo over de zeik waren we… dus klunzen? een stel mongolen waren het!!

  0

  0
 • j.d. BSIDE
  21 maart, 2010 - 11:50

  Volgens mij spelen ze al langer niet zo scherp als in het begin tegen heracles………
  Flinke uitdaging dus !!

  0

  0
 • hoi
  21 maart, 2010 - 11:54

  Wat ik gisteren heb gezien (en dat zeg ik niet graag) is een falen aan de kant van de technische staf. En dat was vorige week ook al.

  – een totaal ongeïnspireerd team. Voor zo ver je van team kan spreken. Ze weten elkaar soms nauwelijks te vinden. Soms staan spelers in balbezit helemaal geïsoleerd omdat niemand van het 'team' zich komt aanbieden.
  – een aanval die nauwelijks bereikt wordt en zo wel, geen goede afwerking kan afleveren
  – Een wissel tussen Lurling en Cairo als je met 2-0 achter staat? Kan Lurling even niet best spelen, maar je moet gaan aanvallen hugodver! Dan ga je toch geen aanvaller voor een aanvaller wisselen en, potdomme…
  – …even later (als het al 3-0 is) nog geen extra aanvaller maar een wissel op DEZELFDE positie met Bayram voor Kolkka, waardoor Cairo naar rechts verhuist! LAFFE WISSELS heet dat!
  – Amoah wordt continu door 3 man gedekt. Wissel hem eens ter verrassing als je dan toch persé aanvallers voor aanvallers wilt wisselen. Ik snap het idee wel (3 man bij Amoah is 2 man vrij) maar dat werkt dus blijkbaar niet zo erg goed. Dat werkt eigenlijk al een tijdje niet zo erg goed, omdat de tegenstanders dat spelletje nu wel in de gaten hebben.

  Het rare is dat dit allemaal wel aanwezig was en nu dus weg lijkt.

  0

  0
 • john50
  21 maart, 2010 - 12:05

  Zo trainer, zo spelers. Vooral je vertrouwen blijven geven aan spelers die volledig uit vorm zijn. Kun je wel zeggen dat ze staan te klunzen maar zelf grijp je niet in, en blijf je rustig hangen tegen het hek of de dug out.

  0

  0
 • scouting nederland
  21 maart, 2010 - 12:21

  vooraf al roepen dat 1 puntje wel mooi is bij fucking Heracles !

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  21 maart, 2010 - 12:34

  wat hebben we gvd aan zulke uitspraken!schamen diep schamen moet men zich gvd !jullie maken breda ter schande zo.
  elke ploeg die tegen NAC speelt weet dat ze gemakkelijk kunnen winnen,en dat blijkt al weken.baal hier stierlijk van en vrees ado nu al.

  0

  0
 • henk
  21 maart, 2010 - 12:34

  weet iemand of dat contract nou ook echt is getekend of dat het nog in onderhandeling is?

  0

  0
 • Jasper
  21 maart, 2010 - 12:36

  De pijp is zeker leeg??
  Een collectieve wanprestatie noem ik dit! Wel kunnen opladen voor PSV thuis, maar 2x achter mekaar op je bek gaan met 3-0 tegen Groningen en Heracles? Schandalig! Komende weken maar flink de handen uit de mouwen steken, Maaskant!

  0

  0
 • F1
  21 maart, 2010 - 12:38

  Wedden dat Zwaanswijk gewoon mee doet vrijdag?
  Maaskant is te laf om hem er bij thuiswedstrijden naast te zetten,
  omdat hij dan weet dat hij iedereen over zich heen krijgt.
  Vraag me sterk af hoe dit gaat aflopen.

  0

  0
 • scouting nederland
  21 maart, 2010 - 12:46

  Het grote probleem is Penders. Van hem moest Brandts weg. En het slappe bestuur luisterde daar naar. Zelf presteert deze part time bejaarde al maanden zwaar onder de maat. Maaskant heeft weinig impact meer, behalve dan in negatieve zin. elshot als linksback en een middenveld/aanval met de dwergen Gilissen en Kolkka is niet meer van deze tijd.

  0

  0
 • Leeuw
  21 maart, 2010 - 12:47

  Met z'n alle Zwaantje zo hard aanmoedigen dat ie de wedstrijd van z'n leven speelt, en het schaamrood op het gezicht van R.M. vanaf de tribunes is te zien.

  0

  0
 • jesse
  21 maart, 2010 - 13:05

  Raar om Bayram en Vallès Prat erin te zetten, als je al met 0-3 achter staat.
  Zo maak je een speler kapot, om hem maar de kans te geven als er niets meer te halen valt!
  R.M waar ben je mee bezig?!
  Snaop heel het jaar z'n wissels al niet

  0

  0
 • d.kocx
  21 maart, 2010 - 13:05

  ik denk dat maaskant een prima trainer is maar ik denk ook dat hij het niet in zich heeft om een team te motiveren. Als je kijkt hoe er gevoetbald is na de winterstop vindt ik het diep triest. Tegen psv, ajax en 013 hebben ze strijd geleverd maar dit zijn wedstrijden die eigenlijk altijd wel spectaculair zijn.
  Zoals ik al eerder heb geroepen ze zullen zich heel snel moeten herpakken en wedstrijden gaan winnen. Anders halen we nog niet eens de playoffs. Ik ben niet negatief over nac ik roep alleen wat ik denk dat er aan de hand is. Ik hoop dat ze de playoffs halen en deze ook winnen maar ik vrees dat als ze zo blijven voetballen als nu dat we ons volgend jaar alleen kunnen gaan richten op de knvb beker en de eredivisie.

  0

  0
 • martie
  21 maart, 2010 - 13:26

  Het grootste klunzen was wel van maaskant zelf.

  0

  0
 • nachopper
  21 maart, 2010 - 13:32

  Ik heb niks tegen Maaskant, maar één keertje……..de hand in eigen boezem steken……..ho maar.
  En Zwaanswijk aan de kant…doe dat wanneer hij kwalitatief door een ander voorbij gestreefd wordt. Kwakman is een drama achterin.

  0

  0
 • nachopper
  21 maart, 2010 - 13:32

  En dan heb ik nog niet eens zoveel verstand van voetbal..

  0

  0
 • Joopie
  21 maart, 2010 - 13:33

  Elshot 2 grote fouten gisteren! Bij de eerste goal staat hij gewoon maar te kijken hoe zijn man van dichtbij binnen kan schieten en bij de derde goal hetzelfde. Spring dan gvd mee. Het zal echt moeten veranderen of we halen geen play – offs. RM wordt wakker hugodver

  0

  0
 • ijpelaar
  21 maart, 2010 - 13:43

  Totaal disrespect naar je supporters dit optreden…. schaamte is het enige dat deze selectie (incl. trainer) rest.

  Verliezen kan en mag…maar niet op deze manier…. N.A.C. onwaardig…..

  Enneuh Maaskant…zou ff uit de kroeg blijven dit weekend!

  0

  0
 • Gilze
  21 maart, 2010 - 13:56

  Het is gewoon een grote aanfluiting.Bij elke tegengoal wordt er omgedraaid niks geen verwijten,gewoon lekker doorgaan. Voor volgend jaar:
  Een spits van 2 meter die de voorzetten ook kan koppen i.p.v die gemiddelde 1 meter 65 voorin.
  2 verdedigers, 1 halen en 1 van de jugd erbij.
  Een nieuwe keeper of v Fessem een keer erin. je kan niet blijven teren op die wedtrijd tegen Groningen, sommige mensen moeten eens een keer realistisch zijn en elkaar de waarheid vertellen. Ja Jelle houd geregeld een moeilijke bal tegen maar daar tegenover staan vele fouten (Nec,Groningen,) en heel veel wisslvallige optredens.

  0

  0
 • jan uit G
  21 maart, 2010 - 14:21

  bla bla bla jada jada jada zo en nou een colaatje en op naar het ginneke het is weekend en wijve versiere en late we alles vergeten, volgende week nieuwe ronde,nieuwe kansen he daar staat een lekker wijf ff vrage wat ze van me vond en hoe ik er uit zag op tv? hoe ik er uit zag he!en niet wat we gedaan hebbe da gezeur allemaal da doen die supporters al genoeg.

  0

  0
 • jan uit G
  21 maart, 2010 - 14:27

  HE KOCX (LULLE) ik hoop dat ze de play offs hale????ben de wel goed bij je appel mafkees WE MOGEN HEEL BLIJ ZIJN ALS WE IN DE LINKER KOLLOM STAAN OP HET EIND VAN DE RIT verekte kut

  0

  0
 • ßred@
  21 maart, 2010 - 14:34

  ook roda heeft al na 1 minuut een doelpunt achter,
  maar nou loopt groningen dus al uit. ik hoop dat roda gelijk komt… gunstig voor nac.

  0

  0
 • van Oeffelen
  21 maart, 2010 - 14:39

  Situatie rond Maaskant ziet er niet goed uit. Als een gedeelte van de achterban tegen ADO luidkeels het “Maaskant rot op” aanheft is er geen houden meer aan. Heeft het bestuur wel geheel aan zichzelf te wijten.

  0

  0
 • Gilze
  21 maart, 2010 - 14:42

  Maaskant moet is een keer zijn bek leren opente trekken wanneer dat nodig is, niet wanneer meneer leuk voor de camera moet staan. Hij maakt zichzelf en NAC in heel Nederland ongeloofwaardig (zie verschillende voetbalsites) maargoed gelukkig mogen we nog 3 jaar van hem genieten Hoezé

  0

  0
 • Danny_076
  21 maart, 2010 - 15:02

  wat was het kut!!!!!! Gister
  als een van de weinige in almelow gewist
  maaskant is een man zonder voetbalvisie
  als je achter sta wissel je toch geen aanvaller voor een aanvaller
  jeugd krijgt geen kans alleen op hopeloze momenten

  ben mischien wel de eerste nu

  maaskant rot op en zwaantje moet blijve
  haal ernie brants terug wat heb maaskant nou bereikt?

  helemaal niets alleen afbraak voetbal wanhoop voetbal

  0

  0
 • Dn WItte
  21 maart, 2010 - 15:13

  Jongens, jongens.

  Eerst krijgt Maaskant te horen dat ie geen jonge spelers inzet.
  Nu doet hij het, is dat ook weer niet goed.

  Wat gisteren gebeurde was idd waardeloos, maar helaas ook typisch NAC.

  Ik word een beetje moe van iedereen die nu al begin te zeiken over Maaskant.
  3 keer winnen van Willem II en hij was goed bezig.
  Nu verliest ie, is ie weer een klootzak.

  Hou op met zeuren en ga achter je club staan.
  Veel te veel een tunnelvisie….

  Hup NAC

  0

  0
 • eenaaceebreda
  21 maart, 2010 - 15:22

  Voor alle Brandts liefhebbers, ik heb hier nog een magazine van de BN De Stem van seizoeen 2007-2008. Het lezen van de titels is dan misschien genoeg om te herinneren wat voor zaadpotten we toen gespeeld hebben en hoeveel geluk we hebben gehad. Het meeste van toen is waarschijnlijk al vergeten, omdat we al die wedstrijden lagen te slapen. En zo is Heracles uit van dit seizoen over 2 jaar ook vergeten. Dat geluk hebben we alleen dit jaar niet, en dat ligt niet aan Maaskant en dat lag ook niet aan Brandts.

  En stop nou eens over Brandts, je bent toch een NAC supporter en geen Brandts supporter? Wat zijn we verwend de laatste seizoenen, niet normaal. Heerlijk was dat, en ook ik baal van de nederlagen, maar dit hoort nou eenmaal bij NAC, we hebben de 12e begroting, hoe kan je dan verwachten dat we elk jaar 6e eindigen?

  Zolang we rond de 10e plaats staan doen we het gewoon goed, meer kan je niet verwachten. Als we nog lager staan dan mag je gaan zeuren van mij, maar als we hoger staan geeft dan ook eens de credits aan Maaskant en Stewart. Zielige mensen zitten hier, we zijn geen topclub.

  0

  0
 • scheppioni
  21 maart, 2010 - 15:26

  Idd Brandts is v.v.t., maar de manier waarop we nu verliezen, dat zet toch te denken !

  0

  0
 • er
  21 maart, 2010 - 15:29

  als ze er tijdens de play offs maar staan

  0

  0
 • Gilze
  21 maart, 2010 - 15:32

  Ik ben ook geen Brandts liefhebber,wel presteerde hij naar behoren. Maaskant met zijn bourgondische voetbal, ik heb het zelden gezien misschien in het spelershome?
  Ik vind dat je wel gelijk hebt dat je zegt dat hij na 3 keer winst op w2 gevierd werdt bij vele mensen. Toen leek er inderdaad een stijgende lijn in te zitten en zagen denk ik vele supporters iets positiefs groeien.
  Wat mij persoonlijk betreft: Ik heb maaskant nooit hoog hebben zitten, te grote mond en te weinig resultaat.
  Er moet dus een trainer voor de groep staan die de ploeg leuk laat voetballen wanneer dat kan (vooral thuis) en tegen de teams waar je in de val dreigt te lopen maar wat minder mooi voetbal en de 3 punten.
  Maar ik begrijp je punten wel, ook begrijp ik de onrust onder vele supporters.
  NAC heeft hem wel een 3 jarig contract geboden dus we zullen het ermee moeten doen.

  0

  0
 • Johan
  21 maart, 2010 - 16:29

  Laatste nieuws: NAC is bezig met 2 "grote" aankopen. Daar zullen jullie nog van opkijken! Van Frans Bouwmeester mag ik de namen nog niet prijsgeven helaas.

  0

  0
 • MV
  21 maart, 2010 - 16:33

  @D'n witte Tuurlijk is het mooi om 3 x van W2 te winnen maar op de eerste wedstrijd na waren dat ook geen sterke potten tegen de nr. 17 van de Eredivisie. Ben benieuwd wat we het wordt tegen ADO. Altijd lastig kan ik me van vorig jaar herinneren :-)

  0

  0
 • Ikke
  21 maart, 2010 - 16:53

  Naast Schut ( Fc Utrecht ) Is de kans ook groot dat Jens Janse ( Willem 2 ) ook richting Breda gaat komen zo meldt Omroep Brabant.En verder is de kans erg groot dat Amoah toch vertrekt uit Breda.

  0

  0
 • steebo
  21 maart, 2010 - 16:54

  We kunnen veel zeggen, maar we missen leo. Met hem erbij hebben tegenstanders angst om tegen ons te spelen. Voor de rest, zwaanswijk terug in de basis, en geef gilissen weer is een kans!

  0

  0
 • bredaaaa
  21 maart, 2010 - 17:00

  hoeracles een topclub??!?!?!?@!?
  Maaskant Rot Op!

  0

  0
 • papaedje
  21 maart, 2010 - 17:33

  Maaskant grote kluns wees een vent en lever je contract in dan kunnen wij Ernie weér met open armen ontvangen/ Ga jij dan lekker naar Timboektoe en laat je voorlopig de eerste jaren niet zien. Maaskant pannenkoek.

  0

  0
 • Joopie
  21 maart, 2010 - 17:56

  @ ikke

  Janse wist ik al. Is ondanks kruik toch een voetballer met potentie. En toevallig genoeg toen ik gisteren Utrecht zat te kijken dacht ik nog van Schut is dat niks voor nac. Beetje type Zwaanswijk maar een stuk jonger. Succes met de onderhandelingen, van mij mogen ze komen

  0

  0
 • snake
  21 maart, 2010 - 18:17

  Hehe Roda verliest dus het gat blijft 5 punten.
  Onze enige winst dit weekend.

  0

  0
 • snake
  21 maart, 2010 - 18:18

  Laatste nieuws: NAC is bezig met 2 "grote" aankopen. Daar zullen jullie nog van opkijken! Van Frans Bouwmeester mag ik de namen nog niet prijsgeven helaas.

  He wat flauw!!!!

  0

  0
 • scheppioni
  21 maart, 2010 - 18:22

  Gisteren werd toch echt zo wa bekend door Schut zelf, dat hij gewoon bij utreg blijft ballen, dus hij zal nu voor ons NAC gaan kiezen, terwijl als er ergens jeugdige doorbreken dat is het in utreg wel met oa nijholt, assare en van maarel, plus is de kans groter aanwezig dat hun wel een europese ticket gaan halen, maar hoera, wij hebben cairo die elke keer tof invalt of nie Robert !

  0

  0
 • Brightest Star
  21 maart, 2010 - 19:18

  Jens Janse,een voetballer met potentie? In bed zeker! Die enkele keer dat hij mag opdraven is het een drama.
  Kijk eens op wat sites uit Stilburg. Daar zijn ze hardstikke blij als hij opsodemieterd. Een speler die bij W2 geen basisplaats heeft is zeker niet geschikt voor NAC. En voor die paar blinde aanhangers van deze Jens zeg ik: Kijk de komende wedstrijden van W2 eens op Eredivisie Live. Hopen voor jullie dat hij even mee mag doen! Vergeet niet je oogkleppen af te zetten en vooral heel veel plezier met dit ongekend drama,wat zich ook nog voetballer noemt. Geschikt voor NAC,ik dacht het niet!!

  0

  0
 • mister b
  21 maart, 2010 - 19:21

  heel nac verdient een schop onder zijn kont want het is al weken niet om aan te zien. en dan hebben ze tegen psv geluk gehad! een wedstrijd ingaan met de instelling: we gaan voor een punt. wat een faalhazen en dat moet je zoiezo niet in de media vooraf gaan zeggen want dan krijgt de spelers groep ook niet heel veel vertrouwen!
  gewoon een paar rooie pepers in die reet en dan vlammen volgende week!!!

  0

  0
 • stefke
  21 maart, 2010 - 19:36

  zwaanswijk wissel? indekken voor volgend seizoen dus!

  0

  0
 • breda
  21 maart, 2010 - 20:21

  amoah niet verlengen? Wat is het nou allemaal. Je leest om de paar weken dat amoah wil gaan verlengen en dat ze bijna rond zijn maar daar blijft het dan ook bij.

  0

  0
 • B-SIDE JOSKE4
  21 maart, 2010 - 21:12

  Ik hoorde van insiders dat Patrick gepasserd was,omdat
  het kunstgras niet goed zou zijn voor hem!!
  Zou er blessuregevoelig voor zijn….
  Dat zijn de woorden van Blaaskant,is bullshit natuurlijk want Penders is daar veel gevoeliger voor!!

  Ik zeg: er spelen persoonlijke motieven, het is bekend dat t géén vrienden zijn!

  0

  0
 • Palingrukker
  21 maart, 2010 - 21:40

  Schut en Janse naar NAC ? Zou geweldig zijn !!!
  Amoah weg ? Zou verschikkelijk zijn. Hij is namelijk de beste spits in jaren die NAC heeft !!! Je zou wel blind zijn als je dat niet ziet !!

  0

  0
 • Joepel
  21 maart, 2010 - 21:54

  Een club als NAC mag gewoon blij zijn met een trainer als Maaskant. NAC wint een keer een wedstrijd en verliest een keer. Maar ligt dat allemaal aan de trainer? Wat verwachten we dan? Dat Van Gaal hier in Breda trainer wordt? Of Mourinho misschien?

  Wat kan Maaskant er aan doen dat er 11 man staan te slapen in de eerste 4 minuten tegen Heracles? Volgens mij niet zoveel. Nee dan allemaal gaan roepen om Zwaanswijk. Dan was iedereen wel wakker geweest of zo? De man die de dieptepass tot kunst heeft verheven, de kunst van mislukken welteverstaan.
  Terecht dat zijn contract niet verlengd wordt, hij is te duur en absoluut geen zekerheid meer achterin.

  Nee degene die hier allemaal dom lopen te blaten dat Brandts terug moet komen, die snappen er niet veel van. Dat zal waarschijnlijk door hun leeftijd komen en door dom kudde gedrag…

  0

  0
 • bredaa
  21 maart, 2010 - 22:32

  @joepel

  helemaal met je eens!
  maaskant staat niet in het veld! die 11 jongens die er wel stonden moesten er iets aan doen. EN DAN NOG!

  WE'RE NAC AND WE'RE PROUD OF IT!

  0

  0
 • ruud
  21 maart, 2010 - 23:11

  Ongelovelijk elke keer dat gezeik op allerlei websites als NAC een keer (schandalig) verliest.
  Meteen moet dan Robert Maaskant, of zelfs Earnest Stewart het ontgelden.
  Zou dit nou inderdaad door het leeftijdsniveau komen?of is het '' de internettijd'' waarin we leven?Ik ga geen onderscheid maken tussen echte en niet echte NAC supporters, maar iedereen met een echt NAC hart weet dat ze de ene keer van PSV winnen en vervolgens het ''verpesten''.
  je verliest van Groningen met 0-3 en van Heracles met 3-0. Helaas, het is niet anders. Zoals meer gezegd , het is leuk als NAC de Playoffs haalt,maar zo niet??? dan is er helemaal geen man over boord!!!!
  leer aub NAC kennen, we zijn Afgelopen jaar gewoon met zn alle europa in geweest, we zijn een aantal jaren ver gekomen in de beker, we zijn een keer 3e geeindigd..we hebben Feyenoord een keer met 0-4!! verslagen..en zo kan je wel ff doorgaan. Natuurlijk horen daar ook een aantal negatieve dingen bij, zoals het verlies tegen GAE.
  Natuurlijk mag er best wel eens commentaar zijn op wissels, of spelers etc..maar blijft aub positief, en ga niet meteen om meneer Brandts roepen. met alle respect die man is Goud voor NAC geweest, heeft NAC 3e laten eindigen,waarnaar in de play offs de pijp leeg was en we dus met lege handen stonden. ik vind/vond het een geweldige trainer,maar nu staat Robert Maaskant voor de groep en niet ernie Brandts!!

  Kom op allemaal Steun NAC…Ga er massaal achter staan.. we staan op PRECIES de goede plek in de ranglijst. we staan 5 puntjes los van Roda, misschien eindigen we in het rechterrijtje,misschien in het linkse rijtje , zolang we niet degraderen is er helemaal niks aan de hand. het ene jaar eindigen we hoog het andere jaar weer laag….accepteer dit…we moeten het ook doen met een ''laag budget''.
  Dus zet je achter de club en ga niet naar elke verkeerde actie,verkeerde keuze etc alles door een vergrootglas halen.

  Sorry voor mijn onsamenhangend verhaal,maar dit is gewoon mijn mening.

  COME ON NAC!

  0

  0
 • Nacbredahb
  21 maart, 2010 - 23:16

  @Ruud

  Respect!

  0

  0
 • Willem
  21 maart, 2010 - 23:32

  Maaskant en Stewart staan te KLUNZEN.

  0

  0
 • ramon
  21 maart, 2010 - 23:32

  ik krijg een beetje jeuk van iedereen die maaskant na dit verlies weer het liefst zo snel mogelijk ziet vertrekken, vaakt zijn dit de mensen die bij een wedstrijd als nac-psv maaskant als de held zien en na een verlies weer helemaal omdraaien in hun mening. Stop met het geblaat over wel-niet de schult van maaskant de 11 in het veld word niets over gezegt nee het is de man in de duckout,, een echte nac-fan weet dat zo'n verlies als naccer er nou eenmaal een aantal keer per seizoen voorkomt bij nac en om dan meteen naar maaskant te gaan wijzen is wat zwak.
  Kop op volgende week weer aan de bak en niet te vergeten tegen de kakkerlakken over amper 2 weken!!

  We are gonna win, cause we are we are NAC's Yellow Army

  0

  0
 • Carlo
  22 maart, 2010 - 00:02

  @ ruud

  We staan op precies de juiste plek op de ranglijst???

  Volgens mij staan we op de meest grijze plek en hebben we in de laatste 5 wedstrijden zelfs een mogelijke 5e plek compleet verkloot met experimentvoetbal en onwerkelijke opstellingen etc. Ik weet wel wat jullie bourgonisch voetbal noemen wat Maaskant zo waarmaakt volgens Earnie: AMBITIELOOS en daarna de kroeg in ookal verlies je met 6-0. Hulde wat een mentaliteit blijkbaar structureel in Breda want ene Henk ten Cate ergerde zich daar ook al groen en geel aan.

  0

  0
 • Carlo
  22 maart, 2010 - 00:33

  Wel moet ik even ook kwijt dat supporters die met blinde oogkleppen op zeggen van alles valt wel mee, dit is NAC, de kritiek komt alleen van internetsupporters en kleine kinderen etc. (Ik ben zelf 33 en ga al sinds de tijd van Toto Cornelissen aan de Beatrix)

  Het is betaald voetbal hoor ook heracles heeft een klein budget en Gert Jan Verbeek geeft zich met Heracles geen enkele wedstrijd bij voorbaat al gewonnen. Als Maaskant dit met NAC wel keer op keer doet dan maskeert ie zijn eigen onvermogen en zet ie ons landelijk voorpaal. Zo worden we inderdaad niet meer serieus genomen in Zeist. En dan kletsen over de scheidsen: we zullen ze maar met een bosje bloemen ontvangen enzo. Durf eens kritisch naar jezelf te kijken.

  0

  0
 • zwampie
  22 maart, 2010 - 07:10

  carlo
  deze reactie plaats meer realiteit en helaas zijn er veel die dit niet zien.

  NAC is idd een club die goed en slecht presteerd,maar ondanks dat je dit weet moet je critisch kunnen zijn naar je club toe.
  En evetuele negatieve noten ook kunnen zien.
  Wat NAC de laatste weken presteerd is ook gewoon zelfs NAC niet,ze kunnen beter en dat weten we,alleen daar zijn alle heren(spelers en technische staf) aansprakelijk voor,en niet 1 of 2 man.

  Maaskant moet er wel voor zorgen dat hij het weer op de rails krijgt,momenteel zijn er teveel spelers die ondermaats presteren,en als dit is ,is dit ook voor een trainer moeilijk om het weer op gang te krijgen.
  Buiten om dat hij zwaanswijk ernaast zet,moet ook het team goed kunnen functioneren,zo niet dan zoekt men naar een excuus en kijkt men niet naar zich eigen.

  Dat je wint van psv ,is ook meer geluk als wijsheid of dat we zo goed stonden te spelen,de inzet was goed maar ook hier duurde het een half uur voordat men erin geloofde of eer dat men meer inzet toonde.
  Het begin is momenteel gewoon slecht en hierdoor sta je iedere keer te snel achter en loop je achter de feiten aan,als je dit niet wilt zien,dan zie je het kijken naar het voetbal naar NAC alleen maar voor een uitje en niet voor het voetbal zelf.

  Heren wees reeel en weet dat ook NAC in deze fase beter kan,ben je nu al tevreden en zeg je,tja we staan nu waar we horen te staan kwa club en kwa geld,dan heb je geen ambitie,en moet je ook niet naar maaskant of stewart of mommers wijzen als we een paar plaatsen onder je budget staat,want dat kan dan ook gemakkelijk gebeuren.

  op naar vrijdag en hopelijk een SCHERP NAC en een goede wedstrijd,kunnen doen we het ,nu nog laten zien.

  0

  0
 • Xander
  22 maart, 2010 - 07:56

  Witte zakdoeken parade aan staande vrijdag of een groot wit laken 30 bij 50 meter

  0

  0
 • Willie NAC Breda
  22 maart, 2010 - 08:27

  Snap echt niet waarom iedereen blij zou zijn met de aankoop van Schut, die kerel is 1 groot vraagteken, ALTIJD geblesseerd………

  0

  0
 • Dnwitte
  22 maart, 2010 - 08:28

  Witte zakdoeken zwaaien doe je maar bij Willem II.

  Hup NAC en sta achter je club!

  0

  0
 • Rattack
  22 maart, 2010 - 09:31

  Ik wordt helemaal moe van 80% van de supporters hier. Al dat gezeik om Robert Maaskant ga weg man.
  In de tijd van Brandts speelde we ronduit BAGGER. We hebben die tijd 1!!!! goede wedstrijd gespeeld.
  Dat was de wedstrijd voor de beker thuis tegen Ajax. In de nacompetitie toen viel het uit elkaar.

  Wat kan Maaskant er aan doen dat de spelers 5 minuten slapen? Moet hij het veld in rennen en naast iedereen gaan staan en roepen
  wakker worden??? Hier op de site en 80% op de tribune zijn supporters die verwacht dat NAC een wereld match speelt, iedereen oprolt en altijd 200% (90 minuten lang) er op klapt. Wordt realistisch mensen. NAC heeft een begroting op basis waarvan we thuishoren tussen plaats 11 en 13. Alles wat je hier boven eindigd doe je het goed. HEEL goed zelfs. We hebben niet de machten (financieel) als utrecht, groningen, twente of Heerenveen. We moeten het doen met minder. Accepteer dit en stel je verwachtingen bij.

  Wat Zwaanswijk betreft is het duidelijk. NAC wil kwakman als vervanger. Het wordt een keer tijd dat een oudere verdediger er uit gaat. Nu is dat toevallig zwaanswijk. Was het penders geweest die weg ging en zwaanswijk had zaterdat kuit gespeeld had iedereen daar om geroepen. Jongens jongens. Emoties weg en soms even relatief kijken. NAC is en blijft een bedrijf. Persoonlijke belangen kunnen niet.

  0

  0
 • Xander
  22 maart, 2010 - 09:36

  @Dnwitte

  Ik sta wel achter mijn club maar sins wanneer mag je je ongenoegen over trainer en bestuur niet laten merken
  Dus ik dacht een groot laken zonder tekst heb dat niet eerder gezien jij wel.
  Of ga jij roepen Maaskant rotop
  lijk mij beter om je ongenoegen te laten merken dan tegen iemand te roepen dat tie moet oprotten denk daar maar eens over na.

  0

  0
 • Dave
  22 maart, 2010 - 09:38

  Ik heb vooral te doen met de fans die dat hele eind naar Almelo zijn gereisd. Die konden eigenlijk na 5 minuten alweer naar huis.

  0

  0
 • gerrit39
  22 maart, 2010 - 10:19

  joh!!!!stonden ze te klunzen?tsjonge jonge! snel vergeten die hap en nu punten gaan pakken en anders uit de startblokken komen vrijdag.

  0

  0
 • pc
  22 maart, 2010 - 10:27

  schut en janse komen echt niet naar onze mooie club

  0

  0
 • Marko
  22 maart, 2010 - 10:50

  Maaskant is zéér bang dat hij de populariteit van Zwanswijk gaat verliezen ….

  Dus: Hij zet Zwaanswijk op de bank en hoopt er dan maar op dat er TOEVALLIG een winstpartij komt, zodat meneer R.M. zich kan laten bejubelen…

  En zich maar door het Ginneken begeven met armen zo breed of dat het lijkt dat R.M. punaise's onder z'n oksels heeft zitten.

  Bah Bah , misselijk, verwaand mannetje die R.M.

  0

  0
 • steebo
  22 maart, 2010 - 10:52

  ik denk dat het ook een tijd word om een echte creatieve middenvelder erin te zetten, nac heeft op het middenveld alleen maar verdedigend ingestelde spelers! en edwin de graaf is ook geen fantastische voetballer, ik denk dat we ons moeten gaan richten op een creatieve middenvelder in plaats van op de verdediging. Ik persoonlijk vind dat Zwaanswijk een van de betere is van de afgelopen tijd bij nac. Ik denk dat de positie van penders ook wel eens kritisch bekeken mag worden. Niet dat hij gewisselt moet worden, maar het is altijd Zwaanswijk die het niet goed doet en overal de schuld van krijgt, maar penders maakt ook weleens een foutje! Vrijdag tegen ADO alles goedmaken en met 3-0 er overheen gaan!

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  22 maart, 2010 - 11:06

  Ik zal het echt niet erg vinden als Amoah zal vertrekken hoor, die schopt al maanden geen deuk meer in een pakje boter.En dat het de beste NAC spits ooit is vind ik ook onzin, vond persoonlijk Glennie Salmon toch echt een klasse beter

  0

  0
 • Dirk
  22 maart, 2010 - 11:59

  We beginnen nu richting de plaats op de ranglijst te gaan waar je hoort als je zo k#t speelt. Snap niet dat er hier mensen zijn die ieder vorm van kritiek van de hand wijzen met uitlangen als 'We are NAC and proud of it' of 'witte zakdoeken horen bij Willem 2. Als je echt om NAC geeft gaat het je aan het hart dat het de verkeerde kant op gaat. En dat gaat het… '
  Maar voor degene die niet tegen kritiek kunnen: oogkleppen op lekker achter ome tejo aan blijven lopen.

  0

  0
 • Dave
  22 maart, 2010 - 12:28

  Tuurlijk is het kut als er slap gespeeld word. Maar wees eerlijk, wij zijn NAC en we zijn geen tob club met verwaande Oost-Blokkers of Zuid-Europeanen met haarbandjes. Tuurlijk balen als NAC de play-offs niet haalt, maar er zijn mooie wedstrijden geweest dit seizoen en er zijn geen degradatiezorgen. Volgens mij is dat waar een NAC supporter zich op de lange termijn gelukkig mee moet prijzen. We zijn de afgelopen jaren enorm verwend, zie dan ook in dat DAT de incidenten zijn en dit seizoen meer de regel.

  0

  0
 • Dn Witte
  22 maart, 2010 - 19:55

  @ Xander

  Jij begint over een witte zakdoeken parade. Wat ik hier mee bedoel, is dat ze bij onze oosterburen recht hebben om met witte zakdoeken te zwaaien. Wij zeker “nog” niet. Als NAC vanaf nu alle wedstrijden verliest mag je zeker kritisch zijn.

  @ Dirk

  Wat heeft onze reacties nou met Mommers te maken. Dus omdat wij minder verwend zijn,en de goede seizoenen als speciaal hebben ervaren, hebben wij oogkleppen op.
  Er is een groot vershil tussen kritisch zijn, en je club afzeiken terwijl die de laatste jaren toch echt goed bezig zijn.

  Dus nogmaals HUP NAC en vrijdag massaal achter de club en naar de overwinning schreeuwen.

  0

  0
 • jan uit G
  22 maart, 2010 - 20:00

  ik hoor de laatste maande iedere x de uitspraak,SNEL VERGETE DEZE WEDSTRIJD EN OP NAAR DE VOLGENDE 3 PUNTE PAKKE,EN MISSCHIEN HALE WE DE PLAY OFFS NOG NET. stel sukkels we moge blij zijn als we nog in de linker kolom staan op het eind van de rit.play offs laat me niet lache met deze instelling zeker verekte mongols

  0

  0
 • Dn Witte
  23 maart, 2010 - 08:03

  Zeg Jan,

  Jij bent wel erg verwend geworden de laatste jaren.
  Je gaat er al van uit dat NAC gewoon de Play Offs gaat halen.

  Als NAC de Play Offs haalt, heeft NAC het goed gedaan.
  En nu maak je de spelers ook al uit voor Mongols.

  Lekkere supporter ben jij.

  0

  0