Go to Top

Maaskant ziet vertrek Leonardo en Amoah niet zitten

Maaskant ziet vertrek Leonardo en Amoah niet zitten

Robert Maaskant zit niet te wachten op een vertrek van Matthew Amoah en Leonardo, zo laat hij in gesprek met VI weten. De oefenmeester beseft dat NAC de dure spelers het liefst loost, maar zal er alles aan doen om ze toch binnenboord te houden.

Maaskant: “Het zal best dat het bestuur hartstikke blij is als die jongens worden verkocht. Er gaan dan een hoop centjes van de balans. Maar uit technisch oogpunt ben ik daar absoluut tegen. Als trainer ga ik daarvóór liggen. We gaan al terug naar 22 spelers, van wie er zestien tot achttien Eredivisiewaardig zijn. Dan kan het niet zo zijn dat je óók nog eens je beste spelers laat lopen en mindere vervangers haalt. Doen we dat wel, dan kan het volgend seizoen weleens goed misgaan. Voordat je het weet, beland je in de degradatiezone. Daarvan zijn ze zich bij NAC volgens mij niet voldoende bewust.

De coach had hele andere beelden bij komend seizoen, toen hij zijn handtekening onder een nieuw contract zette: “Ik kreeg zelfs te horen dat we komende zomer misschien wel een miljoen extra konden investeren. En moet je kijken hoe de situatie nu is…

Had hij überhaupt bijgetekend als hij op de hoogte was geweest van de financiële problemen? Maaskant: “Dan had ik waarschijnlijk wel mijn twijfels gehad, ja.

Bron: B-Side Rats, VI

51 Reacties op "Maaskant ziet vertrek Leonardo en Amoah niet zitten"

 • Rattack
  10 juni, 2010 - 00:45

  Ook maaskant is dus voorgelogen. Maaskant heeft dus onder valse voorwaarden getekend. Juridisch technisch zou er ontbinding van het contract mogelijk zijn.

  0

  0
 • Ypelaar Fanatics
  10 juni, 2010 - 00:57

  Als hij naar een andere subtopper was gegaan was hij waarschijnlijk tegen hetzelfde euvel aangelopen. Bij de meeste clubs kwamen pas tegen het einde van het seizoen de problemen boven drijven.

  0

  0
 • Willem
  10 juni, 2010 - 00:59

  Ik stel voor dat Maaskant zijn conclusie trekt…………..

  0

  0
 • Duratek
  10 juni, 2010 - 01:06

  Hup weg wezen dan. Als je niet bijtekent omdat je voor de club NAC gaat maar voor de plek op de ranglijst, dan ben je voor mij geen NAC trainer waardig.

  0

  0
 • Graham Arnold
  10 juni, 2010 - 07:56

  @ Duratek

  Denk je nou echt dat er nog spelers/trainers zijn die voor een club tekenen om de naam ?
  Beetje naieve gedachte, het gaat gewoon om de centen en dat het dan een club is met een leuke supportersschare / mooi stadion of andere bijzaken is leuk meegenomen.
  De meesten gaan gewoon voor het geld en de ambities van de club een enkeling uitgezonderd.

  Opmerking dat Maaskant N.A.C.-onwaardig is vind ik met deze argumenten dan ook volkomen ongegrond.
  Of Maaskant een goede trainer is valt wel over te discussieren.

  Wat is overigens dan wel een N.A.C.-waardige trainer ? Toch niet weer iets met tegendraads, bourgondisch en meer van dat soort onzinkreten ?
  Ben benieuwd.

  0

  0
 • enjoy
  10 juni, 2010 - 08:00

  We zijn nog niet begonnen met het nieuwe seizoen.Ik voorspel dat Maaskant VERTREKT.
  Met de deur open voor; TL en PvH.

  0

  0
 • Rens
  10 juni, 2010 - 08:33

  Maaskant heeft gewoon gelijk. Ik denk dat iedereen zo zal reageren op zijn werkgever als er valse beloftes worden voor gespiegeld. Zeggen dat er veel mogelijk is, en vervolgens horen dat er niets mogelijk is en dat er een hoop spelers moeten vertrekken. Sneu voor Maaskant, perfecte trainer voor NAC! Maar krijgt altijd en altijd maar kreitiek van iedereen. Nee laten we Brands nemen, die is zo goed dat zelfs Volendam hem niet terug wil

  0

  0
 • NAChtdier
  10 juni, 2010 - 08:35

  Samen met het vorige bericht vind ik deze dermate verontrustend dat ik wel móet reageren. Het is een tijd geleden.

  Het volledig wassen salarisplafond, dat ons zou moeten beschermen tegen Oltmanteske uitspattingen wordt door de opvolgers van de man van NAC basketbal even hard gepropageerd als door Oltmans zelf.
  Was wordt zacht bij mooi weer, maar hard bij slecht. Waarom hebben Amoah en Leonardo zo makkelijk hun vingertje door het plafond kunnen duwen, ook nu de financiele buienradar al tijden uitsluitend blauw kleurt?
  Gemakkelijke demagogie van de NAC-bestuurders die met pek en veren bij onze oosterburen afgeleverd mogen worden.

  Daarna komt Maaskant hiermee. "Daarvan zijn ze zich bij NAC volgens mij niet voldoende bewust." Daarvan zijn ze… Ze? Ze, mijnheer Maaskant? Sinds wanneer is het echelon van NAC een 'ze' voor u? Maaskant probeert een wig in de publieke opinie te drijven tussen hemzelf en de andere beleidsbepalers aan de Rat Verleghstraat. Doorzichtig en goedkoop. CDAbeleid. Bah.
  Genomen verantwoordelijkheid staat iedereen goed, ook in slechte tijden. Dat Maaskant in de wc als een soort superman snel zijn verantwoordelijkheid snel uittrekt, drie keer masturbeert en in alle rust zijn handen daarna wast – in onschuld – is gore demagogie.

  Diep van binnen ben ik die-hard optimist en weigerde te geloven in de onkunde van onze bestuurders, maar het ongebreideld opportunisme blijkt de voetbalwereld diepere wortels te hebben dan ik had vermoed.

  0

  0
 • Fransje
  10 juni, 2010 - 08:42

  Ik denk dat niet alleen Robert is voorgelogen maar ook spelers als Luijckx, Amoah, Leonardo en Janse.

  0

  0
 • Galdernees
  10 juni, 2010 - 09:18

  Maaskant wist al wel dat het salarisplafond niet gehanteerd wordt. Hij krijgt zelf ook 300k. Laat 'm daar de helft af doen, kan Loran tekenen :-)

  0

  0
 • Johan
  10 juni, 2010 - 09:46

  Maaskant zit in een moeilijke positie. Eerst worden hem gouden bergen beloofd, 3 maanden later moet hij ineens 10 spelers inleveren. I kan me voorstellen dat hij dan niet ook nog zijn 2 "topspelers" kwijt wil. Ik snap niet dat mensen dan zo raar kunnen reageren als "Maaskant moet zijn conclusies trekken".
  We moeten blij zijn dat hij uberhaupt nog wil werken in deze omstandigheden!

  0

  0
 • Ivo
  10 juni, 2010 - 09:50

  Nou Maaskant, ga lekker weg dan, die elf die er op het veld staan zijn ere divisie waardig met 5 a 6 op de bank, dat moet te doen zijn. Maar je ziet de bui zelf al hange he! Waardeloze trainer/coach

  0

  0
 • wolfmanjack
  10 juni, 2010 - 09:53

  de kans om van hem af te komen

  0

  0
 • Rattack
  10 juni, 2010 - 10:01

  iedereen die hier maaskant afeikt: Als jullie bij je baas na een jaar contract een meerder jarige contract kan tekenen met het uitzicht dat je functie gaan groeien waardoor er meer mogelijkhede ontstaan voor je eigen ontwikkeling, maar dit niet doorgaat en zijn verhaal niet klote vind je dat dus ook niet erg? en als dat wil vind moet je weg? Kortzichtig pfffffffff

  0

  0
 • Rattack
  10 juni, 2010 - 10:03

  2 dingen tegelijk kunnen mannen dus echt niet. Nieuwe poging:P

  Voor iedereen die maaskant hier afzeikt. Als jou baas je een nieuwe kans geeft en je blijkt uiteindelijk voorgelogen te zijn vind je dat niet erg? als je daar dan over klacht ben je een lul en moet je weg?

  Lekker kortzichtig!

  0

  0
 • Badeend
  10 juni, 2010 - 10:10

  Jezus Rattack, misschien moet je nog een poging wagen.

  Anyway – inderdaad DE kans om van maaskant af te komen. Ik vind hem een waardeloze trainer en gun hem het beste bij een andere club.

  0

  0
 • michel
  10 juni, 2010 - 10:16

  las dat zowel Leonardo en Amoah 500 duizend per persoon verdienen
  vraag me echt af of ze dat wel waard zijn want zoveel hebben ze afgelopen seizoen niet gebracht namelijk en blaaskaak maaskant kan wel roepen ik wil ze niet kwijt hij heeft niks te willen als het in belang van NAC is dat ze weg moeten lijkt het mij de juiste oplossing en als maaskant dan ook vertrek daar lig ik niet echt wakker van !!!!!!!

  0

  0
 • rinie
  10 juni, 2010 - 10:22

  Hoezo hij ziet het niet zitten, Amoah heeft vorig seizoen niks gepresteerd, wel een paar keer gescoord, maar als je de tweede helft van de competitie bekijkt dan heeft hij alleen maar op het veld gestaan en niet meer dan dat, En Leonardo heeft meer dan de helft van de wedstrijden niet gespeeld, maar is geschorst of geblesseerd geweest. En dat is geen incident, maar al tijden zo, zit waarschijnlijk in de speler zelf, maar om dan te zeggen dat hij liever heeft dat ze niet gaan, vind ik wel kort door de bocht.

  Hij kan dan beter gemotiveerde jonge jongens inzetten, die wel willen werken voor een normaal salaris bij NAC Breda.

  Dus verkopen en geld incasseren en onze club weer gezond maken en dan maar spelen voorlopig voor plaats 10 tot en met 14.

  0

  0
 • de lange
  10 juni, 2010 - 10:33

  Mensen, mensen.

  Werk aan uw spelling en loop niet altijd gelijk zo te zeuren.
  Kan een prima seizoen worden mits iedereen fit en kaart loos blijft.

  Anders hebben we altijd nog de amateurs van het beloften elftal!

  0

  0
 • Johan
  10 juni, 2010 - 10:36

  Echt he wat hebben we tegenwoordig domme kortzichtige supporters. Dan voelde ik me vroeger met 9000 echte supporters, die ook in slechte tijden achter NAC bleven staan, toch meer thuis bij onze mooie club.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  10 juni, 2010 - 11:10

  Als je naar een aantal reacties hier kijkt dan hoop je bijna dat NAC degradeert.
  Dan blijven tenminste de echte NAC supporters over. :S

  Maaskant heeft gewoon gelijk.
  Als trainer wil hij Amoah en Leo behouden, dat ik daar als fan anders over denk ik mijn zaak.

  En als hem is voorgehouden dat hij meer kon investeren in de spelersgroep ipv het terugbrengen naar 22 man dan mag de beste man teleurgesteld zijn lijkt me.

  Dat een trainer op een andere manier met de club verbonden is dan een supporter lijkt me logisch. Verwijten in die richting komen alleen van hele domme mensen.

  0

  0
 • NACMAN
  10 juni, 2010 - 11:11

  Ik stel voor om Boukhari terug te halen.
  Die komt nu wel voor een habbekrats voetballen.

  0

  0
 • Becherovka
  10 juni, 2010 - 11:20

  Deze zaken horen enkel intern besproken te worden. Ik vind dat Maaskant met deze uitspraken aanstuurt op een breuk tussen hem en NAC. Technisch gezien heeft hij gelijk; je wilt je betere spelers niet kwijtraken. Hoe zijn uitspraken nu zijn gebracht, vind ik getuigen van zijn onkunde. Je moet het als trainer doen met het materiaal dat je krijgt en houd je buiten het beleid. Blijkbaar is dit voor hem lastig.

  0

  0
 • michel
  10 juni, 2010 - 11:25

  Door een technisch probleem is NAC momenteel telefonisch niet bereikbaar. We hopen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

  tja dat krijg ja als je je telefoon nota niet optijd betaald he ;-)
  of zouden ze bang zijn dat wij hun massaal gaan bellen ?

  0

  0
 • scheppioni
  10 juni, 2010 - 12:24

  Als dit waar is van dat miljoen extra, dan is dat helemaal van de zotte, dan worden we net zo ongeloofwaardig al de paus in een gaycafe !

  0

  0
 • scheppioni
  10 juni, 2010 - 12:25

  Helemaal van de zotte natuurlijk van dat miljoen extra, als het waar is !

  0

  0
 • Rattack
  10 juni, 2010 - 12:40

  @ badeend. Probeer jij eens snel via een mobiel een reactie te plaatsen als je in een vergadering zit. Dus reageer gewoon normaal man. Maar ik snap je wel. Jij bent slechts de uitvoerende partij bij je werkgever terwijl ik aansturend / leidinggevend ben bij de overheid.

  0

  0
 • Joop NAC
  10 juni, 2010 - 13:07

  Lekker fatsoenlijk om als leidinggevende die in een vergadering zit een reactie op internet te gaan plaatsen.
  Dat komt lekker over…

  0

  0
 • Mafkees
  10 juni, 2010 - 13:19

  Tsja, ik zou ze er ook koste wat kost bij willen houden. Dan maar failliet aan het einde van de rit.

  hele diepe zucht.

  0

  0
 • mika
  10 juni, 2010 - 13:33

  Maaskant heeft het te hoog in zijn bol van NAC volgens mij.. bij heereveen had hij het ook niet met heel veel meer kunnen doen want die zitten ook goed in de rode cijfers

  0

  0
 • KB
  10 juni, 2010 - 13:51

  Onzin mika. Heerenveen heeft gewoon geld te besteden, daar hebben rode cijfers niks mee te maken. Er komen daar nog een aantal spelers bij.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  10 juni, 2010 - 13:57

  @Rattack
  Als jij een leidinggevende functie hebt bij de overheid en je met berichten plaatsen op deze site bezighoudt onder werktijd, dan wens ik je van harte een ontslag toe.

  En met mij wellicht een heleboel andere belastingbetalers die jouw salaris ophoesten.

  0

  0
 • Rattack
  10 juni, 2010 - 14:32

  @ Dun Nakkenist en CDG zeiken is makkelijk. Ik wilde alleen even reageren op hetzelfde niveau als Badeend dat deed. Puur om een punt te maken over zijn reactie (die in mijn optiek ook niet echt al te hoogstaand was. Het is mooi om te zien dat dan ineens meerdere mensen zich gaan bemoeien en zich meer richten op mijn werkinhoudelijke taken dan op het bericht waar dit artikel over ging. Al met al laat dit weer zien dat het niveau onder NAC supporters de laatste jaren flink aan het dalen is. Op drol is het al achteruit gegaan. jammer dat het hier gebeurd.

  Mijn advies voor iedereen die reageerd: reageer inhoudelijk op het artikel en maak er hier geen showplace van.

  0

  0
 • Rattack
  10 juni, 2010 - 14:43

  @ CDG. Vind het daarnaast wel erg mooi dat jij iemand kan beoordelen op basis van 1 reactie. Daardoor zou ik jou ook weer kunnen beoordelen voor meest kortzichtig persoon van de dag. Maar als we dat spelletje gaan spelen dan begin je een gevecht zonder een einde. Ik doelde met die reactie te reageren op de reactie van Badeend. Badeend reageerde op een reactie met meteen een oordeel klaar te hebben. Als hij er onder vraagt waarom de reactie taalinhoudelijk kwalitatief slecht is, had ik uitleg kunnen geven en dan klaar. En dit punt is nu wat ik juist bedoel met het niveau van de supporters de laatste jaren. Het medium internet is niet goed geweest voor de NAC supporters. Er wordt van alles, maar dan ook van alles geroepen richting elkaar, naar elkaar, over de club over bestuurders en noem zo maar op. Als je gaat kijken (en dat ben je hopelijk met mij eens) vind je niet heel erg veel inhoudelijk onderbouwde reacties, maar geschreeuw. Het medium internet heeft er daarnaast voor gezorgd dat mensen inhoudelijk te weinig onderzoek verrichten door ´het gesprek´ met elkaar over de club aan te gaan. Geef mij maar het goede gesprek (al dan niet onder het genot van een biertje / baco) dan deze internetdiscussies.

  0

  0
 • Rattack
  10 juni, 2010 - 16:29

  @ CDG Alleen als ze van bakker van dongen zijn:P

  0

  0
 • Mafkees
  10 juni, 2010 - 16:42

  @ CDG: doe mij er maar twee (!!)

  @ Rattack: je bent zelf degene die je functie en je werkzaamheden erbij haalt. Daar je die gebruikt om een denigrerende reactie aan Badeend te geven is het logisch dat er gereageerd wordt.

  Senseo, iemand?

  0

  0
 • jaap
  10 juni, 2010 - 16:48

  Maar nederland wordt wereld kampioen!

  0

  0
 • Rattack
  10 juni, 2010 - 16:56

  @ mafkees het was meer als tegenreactie bedoeld. Snap je wat ik bedoel? een reactie op gelijkwaardig laag niveau, waardoor ik aan wilde tonen dat zijn reactie niet echt van hoogstaand niveau was (zoals je reeds in mijn eerdere reactie kon lezen).

  Tuurlijk was het naar hem toe een uitdagende reactie. Maar niet naar 93838383 andere. Dit is wat ik eerder al schreef over het medium internet.

  PS senseo heb je ook van chocolademelkcups dan

  0

  0
 • since1912
  10 juni, 2010 - 17:03

  Ik vind toch dat ze best wegkunnen. Er zijn genoeg spelers die je voor 50% van dat bedrag kunt kopen die net zo veel fatsoenlijks kunnen doen als die 2. Koop 2 talenten i.p.v Matthew en Leo en speel 3 jaar plek 12-16 en vecht daarna met 2 goede spitsen voor Europees!

  0

  0
 • Mafkees
  10 juni, 2010 - 17:06

  Toevallig heb ik die. Maar ik vind dat spul wat te waterig.

  In ieder geval, om terug op het topiekjen te komen: ik ben niet (meer) onder de indruk van Amoah en alleen bij vlagen van Leonardo. Ik denk dat Maaskant er beter aan doet hier geen big fuzz van te maken. Als NAC ze kan verkopen scheelt dat de club geld. Klaar. Dat is op dit moment even belangrijker dan een trainer die het hele elftal ophangt een twee spelers,die al langer niet in goede doen zijn..
  Maaskant zou het als een uitdaging moeten zien om met "modale" spelers op een modale plaats te eindigen.

  0

  0
 • Rattack
  10 juni, 2010 - 17:11

  @ mafkees
  Ben het zeker met je eens dat het elftal niet van twee spelers af mag hangen. Ben ook geen groot fan van Amoah. Maar het voordeel van hem is dat hij wel regelmatig het net weet te vinden, ook als hij als een krant speelt. Wat leonardo betreft heb ik een dubbel gevoel. Een fitte leornardo zorgt voor veel dreiging en creativiteit. Deze creativiteit is weg bij een vertrek van leonardo. Wie zou dit in jouw ogen kunnen opvangen? Ik vind zo ie zo dat we niet breed genoeg zijn voor in het elftal. Een voordeel bij zijn vertrek is het gehele financiele aspect.

  Ik denk dat je 1 van beide weg moet doen uit financieel oogpunt, zodat je er 1 uit sportief oogpunt kan houden. Dan gaat mijn voorkeur uit naar vetrek Amoah.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  10 juni, 2010 - 17:14

  Een echte overheidsman die Rattack. Probeert zich er weer uit te lullen. (Onder werktijd)

  0

  0
 • Juliano
  10 juni, 2010 - 17:41

  Wat heeft NAC diep trieste supporters ( sommige ) niet allemaal maar,Wat wil je nou dat RM zegt?
  Ja het beste is AMOAH en LEO weg te doen zodat we wel geld hebben alleen geen kwaliteit voorin?
  Je kan europees voetbal niet halen met geen schuld meer… je moet gewoon kwaliteit hebben..
  En waarom moet RM van sommige weg. als je iets roept geef een redelijk logishe verklaring daarvoor dan.

  NAC !!
  zullen we gewoon nac steunen?
  anders ga je naar http://www.willemII.nl;)

  0

  0
 • Rattack
  10 juni, 2010 - 17:56

  @ dun nakkenist
  Is geen uit lullen hoor. Is een logische verklaring voor een reactie. Verantwoorden heet dat. Iets wat men bij NAC ook wel eens mogen doen.

  0

  0
 • Mafkees
  10 juni, 2010 - 18:01

  @ Juliano

  Wat ben jij nou weer voor een mafkees… o nee, dat ben ik. Maar in ieder geval: hoezo Europees voetbal? dat zou een wel heel erg mooie kers op de taart zijn. Maar voorlopig gaat het financiële deel voor, anders wordt er straks helemaal niet meer gevoetbald bij NAC. Heb je daar al eens over nagedacht?

  Natuurlijk wil Maaskant de in zijn ogen beste spelers houden. Maar dat moet wel reëel zijn en dat is het nu dus eigenlijk niet.

  0

  0
 • Mafkees
  10 juni, 2010 - 18:22

  @ Rattack

  We moeten terug naar 22 man. Ik hoop dat er bij die Ajax jeugd wat spul zit dat kan aansluiten. De realiteit is dat we kwaliteit moeten inleveren (nu) om er later weer sterker uit te komen. Dus linkerrijtje zou mooi zijn, maar Europees voetbal moeten we maar even niet over denken. Ook al omdat er minder teams uit Nederland mogen deelnemen komend seizoen.

  0

  0
 • Rattack
  10 juni, 2010 - 18:38

  @ Rattack

  Ik ben het met je eens dat we om financiele redenen kwaliteit moeten inleveren. Ik dat we idd niet te hoog moeten inzetten. Ik denk dat tussen 12 en 14 eindigen gewoon mooi is. Europees halen is zeker iets waar je niet op moet rekenen. Ik hoop op een aardige plaats met een seizoen waarin we (net als dit afgelopen seizoen) een aantal mooie potten hebben.

  0

  0
 • Kes
  10 juni, 2010 - 21:25

  is inderdaad vervelend voor maaskant, dat hij net als de nac supporters voorgelogen wordt, maar hij moet niet zeggen dat hij anders getwijfeld had. Welke club had er voor hem in de rij gestaan als hij was vertrokken?

  0

  0
 • Badeend
  11 juni, 2010 - 00:15

  @ Rattack: gaap. Misschien moet je gewoon opletten als je als leidinggevende bij een vergadering zit. En niet met je mobiel op een supporterssite gaan zitten surfen. Mijn reactie op jou was niet denigrerend op jou bedoeld, slechts op het feit dat je 2x achter elkaar een vrijwel identieke post doet, van dezelfde strekking maar met andere taalfouten erin. Als je mijn reactie anders hebt opgevat dan ik hem had bedoeld, dan is dat spijtig, en zal ik daar in het vervolg rekening proberen te houden in mijn communicatie.

  Volgens mij is de prijs voor meest kortzichtige persoon van de dag overigens aan veel meer reageerders onder dit item uit te reiken, waaronder aan jou. Je scheert iedere supporter die een mening ventileert over Maaskant, hoe relevant die mening ook is, over een kam en vergeet voor het gemak even dat er gedurende het afgelopen seizoen al bijzonder veel onvrede over de trainer Maaskant is geweest. De onvrede over Maaskant heeft dus weinig te maken met het feit dat hij zich in dit nieuwsitem al indekt en straks zonder gezichtsverlies de deur uit kan. Daar bovenop weet je op basis van 1 reactie van mij ook wat voor rol ik op mijn werk vervul. En vervolgens ga je het iemand anders aanrekenen dat hij hetzelfde doet, op basis van 3, ok 2 reacties. Hoe krom wil je het hebben?

  Anyway, in 1 ding heb je wel gelijk, internet is absoluut niet goed voor de saamhorigheid onder de NAC supporters.

  Terug naar het topic. Als Amoah en Leonardo inderdaad weggaan, en daar geen adequate vervangers voor komen, dan wordt het inderdaad een lastig jaar. Daar heeft Maaskant gelijk in. Maar ik blijf hem een pannekoek vinden, en heb honderd keer liever een andere trainer, eentje die niet zoveel praat en de woorden die hij wel gebruikt, ook waar maakt.

  0

  0
 • Leur Noord
  11 juni, 2010 - 09:05

  maaskant: niet zeiken afgelopen seizoen heb ik vaker waardeloos voetbal gezien met een volledige selectie. En als jij weg wil (bourgondische blaaskaak)
  Haudou en Bedankt !!
  had van die man toch iets meer doorzettingsvermogen verwacht NOAD ook in slechte tijden hugodver!!!!!!!

  0

  0
 • Johan
  11 juni, 2010 - 09:51

  is bovenstaande reactie verstuurd vanuit het gekkenhuis op de Leur:>)

  0

  0