Go to Top

Manschot fluit Achilles-NAC

Manschot fluit Achilles-NAC

Over zeven dagen is het zover: de eerste bekerwedstrijd van het seizoen. Uit tegen Achilles’29, dat is gedegradeerd naar de amateurs, mogen de mannen van Stijn Vreven proberen de volgende ronde te halen. De KNVB heeft vandaag de leidsman aangesteld.

De keuze is gevallen op Jeroen Manschot, die om 19:45 op Sportpark De Heikant op zijn fluit mag blazen. Hij wordt hierbij geflankeerd door Dobre en Zijlstra. De extraminutenman van dienst draagt de naam Veekamp.

Tijdens de KNVB Beker gaat de KNVB net als in de play-offs gebruik maken van de videoref. Omdat er niet voor ieder duel een extra scheidsrechter beschikbaar is worden deze per speelronde tweemaal ingezet. Voor volgende week woensdag is de keuze niet op NAC gevallen maar staat het busje in Den Haag en Rotterdam tijdens de wedstrijden Scheveningen – Ajax en Feyenoord – ADO.

Bron: B-Side Rats, KNVB

3 Reacties op "Manschot fluit Achilles-NAC"

 • Dutchbird
  14 september, 2017 - 00:58

  Sinds ik deze week las dat veel boeren miljonair zijn kijk ik toch heel anders tegen Achilles aan. Dat veldje ligt in de Groesbeekse goudkust. Ze bulken daar van ’t geld. Is dat eigenlijk wel maïs wat ze daar oogsten?

  2

  0
 • Ratjetoe
  14 september, 2017 - 08:30

  @dutchbird,

  Met een mooie grote oude boerderij en bijbehorend stuk land ben je al snel miljonair. Op papier dan, want dat miljoen zit meer in stenen en land dan op de bank.

  1

  0
 • scheppioni
  14 september, 2017 - 12:55

  Moet te doen zijn voor ons NAC !!!!
  Op naar nu wel een finale weer eens ! HUP NAC !

  3

  0