Go to Top

Mats laat NAC voorlopig wachten

Mats laat NAC voorlopig wachten

Waar NAC hoopt om Seuntjens over de streep te trekken om bij NAC te blijven door hem een driejarige aanbieding te doen, is de vleugelspeler daar zelf kennelijk toch net iets terughoudender in.

De VI weet te melden dat Mats hoe dan ook het komende jaar in Eredivisie wilt spelen, wat past bij zijn ambities. Zoals bekend is er vanuit verschillende clubs interesse in Seuntjens getoond, te weten AZ, Heerenveen en ADO. Met die laatste club heeft in ieder geval al één gesprek plaatsgevonden en Mats is hierover enthousiast.

NAC zit dan ook in de spreekwoordelijke wachtkamer. De 23-jarige geboren Bredanaar (goed voor 11 treffers tot op heden) gaat kijken wat zijn beste kansen zijn. Mats zijn contract loopt eind dit seizoen af, wat hem als speler natuurlijk extra aantrekkelijk maakt. Eredivisie spelen is bij NAC momenteel nog geen zekerheid (en bij ADO wel, zondel knaken en misschien ook nog wel met een stlaf vanwege Wangbereid?). Dat is iets wat het Elftal van Dijkhuizen nog moet gaan bewerkstelligen in de play-offs voor promotie. Laten we hopen dat Seuntjens hierin een positief beslissende rol gaat spelen, dan zijn we hm eeuwig dankbaar! En zullen we weer een #MetMatsSeuntjens3.0 discussie opstarten hieronder..?

Bron: B-Side Rats, VI

 

27 Reacties op "Mats laat NAC voorlopig wachten"

 • West
  31 maart, 2016 - 10:05

  Den Haag serieus overwegen?…. Wat een errepol

  0

  0
 • Denicos
  31 maart, 2016 - 10:07

  Schiet ons eerst maar terug de eredivisie in en je kan met een gerust hart een club kiezen om je ambities te bewerkstelligen. Hup NAC!

  0

  0
 • Theodorus
  31 maart, 2016 - 10:09

  Hij kan goed voetballen maar heeft absoluut niet de NOAD mentaliteit.

  0

  0
 • D.kocx
  31 maart, 2016 - 10:14

  Mats naar ADO is net zo’n waardeloos stap “omhoog” als Luijckx des tijds toen hij hogerop wou en bij Roda ging voetballen! Als hij echt hogerop wilt zou hij in mijn ogen het beste passen bij AZ! Daar heeft hij de juiste speel stijl voor. Mats is geen knokker op het veld. Dus ADO en Heerenveen passen niet bij hem! Maar goed het gaat erom waar hij een goed gevoel bij heeft.

  0

  0
 • RV
  31 maart, 2016 - 10:19

  Dit zijn dus de dingen die we absoluut niet kunnen gebruiken in deze laatste fase.
  Spelers die beslissend moeten zijn maar alleen maar met hun eigen toekomst bezig zijn.
  Gelukkig gaat het nu om Seuntjens (een echte NAC man) maar vorig jaar heeft dat ons de degradatie gekost, daar ben ik van overtuigd. Het ilefst zie ik Seuntjens dan nu de keuze maken voor ADO in plaats van te wachten tot na de nacompetitie.

  Zou een domme zet zijn om naar Ado te gaan.
  Als AZ en Heerenveen daadwerkelijk interesse hebben dan zijn dat betere keuzes, al lijkt Streppel me ook weer geen goede trainer voor Seuntjens.

  Groningen of Zwolle, dat zouden voor volgend jaar mooie clubs zijn voor Seuntjens.

  0

  0
 • de muzikant
  31 maart, 2016 - 10:38

  Als je ADO al serieus overweegt dan geeft dat een duidelijk beeld over je ambities en het inschatten van je kwaliteiten.

  0

  0
 • Wanny
  31 maart, 2016 - 10:40

  Mats is hier technisch met afstand de beste speler en van zo’n speler wordt net wat meer gepikt omdat ie toch het verschil zou kunnen maken.

  Bij AZ lopen er zat van dat soort jongens rond en dan staat Mats er rap naast als ie weer loopt te dromen. Bij ADO hebben ze het meer op jongens die de beuk erin gooien en dat is ie ook niet.

  Hij moet dan ook naar een club waar ie er bovenuit kan steken en waar ze dit type speler wel kunnen waarderen. Heracles bijvoorbeeld.

  0

  0
 • Badeend
  31 maart, 2016 - 11:17

  8 van de 10 Eredivisieclubs moeten het op dit moment ook gewoon hebben van (1) hard werken (2) als collectief. Bij ADO en Heracles is dat heel erg duidelijk, maar dit is ook de reden waarom een club als Heerenveen zo matig presteert dit seizoen, of Groningen. Echt geen slechte spelers, maar gewoon geen team, en niet hard genoeg werkend. Kijk even naar AZ, daar zijn de spelers fitter dan ooit tevoren, wordt keihard gewerkt en heb je alleen maar spelers die in dienst van het team spelen.

  Seuntjens heeft bij NAC nog niet vaak laten zien dat hij die aspecten beheerst, al lijkt het de laatste tijd beter te gaan. Ik hoop dat hij die lijn doortrekt. Ik hoop ook dat hij niet gratis de deur uitloopt, maar als hij niet in staat is om nu stappen te blijven zetten, dan moet je alsnog gewoon afscheid nemen. Dan is een vertrek voor iedereen het beste.

  0

  0
 • Corleone
  31 maart, 2016 - 11:53

  Gewoon laten vertrekken heeft geen NOAD loop meeste tijd als een kip zonder kop op het veld en maar roepen met mats naar de grote markt hij bedoeldzeker met mats naar de godverdome

  0

  0
 • RV
  31 maart, 2016 - 11:53

  Je kunt zeggen dat Seuntjens het niet redt als hij een stapje extra moet zetten bij AZ.
  Maar je kunt ook zeggen dat Seuntjens zich dan juist gaat ontwikkelen.

  Dat weet je nooit op voorhand met dit soort flegmatieke spelers.
  Ik moet zeggen dat we bij NAC nooit meester zijn geweest in het ontwikkelen van talent en ik zou er niets van staan te kijken als een andere trainer (een Ron Jans, John van den Brom of Ernest Faber) volgens jaar Seuntjens naar een hoger niveau tillen.

  Heeft ook met een stukje waardering en visie te maken.
  Van de Weg komt eigenlijk net iets te kort voor het niveau Eredivisie maar wordt behoorlijk gewaardeerd (terecht overigens hoor) maar een Seuntjens heerst toch altijd dat eeuwige vraagteken en krijgt relatief weinig krediet van de supporters.

  Aan wie dat ligt?
  De waarheid zal ergens in het midden liggen maar het zou mij echt niet verbazen dat Seuntjens een stapje hoger aankan. Mits hij het vertrouwen krijgt van een trainer en mits hij in een mentaal sterk team terecht komt met karakters.

  0

  0
 • Hanssie
  31 maart, 2016 - 12:07

  Even wat anders: aangezien Excelsior gisteren om opheldering bij de KNVB heeft gevraagd over de situatie van twente.
  Nu is inmiddels wel duidelijk dat twente heeft gefraudeerd in de afgelopen seizoenen. Zou het dan niet goede zijn om als NAC zijnde ook eens een klacht bij het bondje neer te leggen.
  Wellicht kan er zelfs een rechtzaak worden gestart voor de misgelopen inkomsten in de laatste seizoenen.
  Dit gaat bij bedrijven ook zo, dus waarom in het voetbal niet?

  0

  0
 • Dun Diee
  31 maart, 2016 - 12:49

  Naar ADO? Zou Mats de krant wel eens lezen?…

  0

  0
 • scheppioni
  31 maart, 2016 - 12:49

  Juist Denicos !
  En het is volkomen te begrijpen dat Mats in de eredivise wil voetballen, al zal hij hiebij ook zeker constanter moeten worden, maar dat Mats dan voor een ado zou kiezen kan ik weer dan niet begrijpen, dan kies je eerder voor meer zekerheid logischerwijs gezien, maar laat Mats maar eensn eerst doen wat Adje na liet !
  De belangrijke weken staan voor de boeg en morgenavond is zo’n wedstrijd waarin Mats zich zou moeten onderscheiden, al is hij altijd afhankelijk natuurlijk naar ook de instelling van het complete team !!!
  Ik heb zo’n gevoel dat ons NAC morgenavond weer niet vanaf seconde 1 bij de les is, laat ik gvd helemaal mis hebben en dat het echt een 2-4 wordt uiteindelijk !
  HUP NAC, laat de kasteelheren niet voetballen want dan delven we het onderspit !!
  Misschien een tip voor de heren NAC spelers nu om eens 100x het filmpke B-SIDE cabrio te bekijken misschien snappen ze dan allemaal wat er van hen verwacht wordt !!!

  0

  0
 • Zigge Zagge
  31 maart, 2016 - 13:07

  Ik weet een gedeelde van deze liedjes niet.

  Er is maar 1 club in Brabant
  1 club in Brabant
  De rest we ik niet.

  En bij we gonna win today, it’s for N.A.C!
  Daar weet ik het gedeelte er voor niet.

  Als iemand ze voor mee zou willen uit schrijven, zou dat heel fijn zijn.
  Dan kan ik ze voortaan volledig mee zingen!

  0

  0
 • Toontje
  31 maart, 2016 - 13:10

  Het is logisch dat hij gezien zijn potentie verder wil….en het feit blijft dat NAC niets te makken heeft en dus iedere eredivisieclub meer geld te besteden heeft…NAC heeft niets en dat wordt bij geen promotie nog veel erger.

  0

  0
 • heksenketel
  31 maart, 2016 - 14:06

  Ik zou precies hetzelfde doen als ik Mats was…. en ik zou me nog even onsterfelijk maken door NAC in de Eredivisie te schieten….BAM!!

  0

  0
 • HenkTank ©
  31 maart, 2016 - 15:44

  Beste NAC broeders, MATS blijft NIET!
  Je kan er gerust mee naar het wedkantoor gaan want die is eigenlijk nu al weg.

  0

  0
 • HenkTank ©
  31 maart, 2016 - 15:48

  BTW ADO zal zijn een na laatste keus zijn, en NAC helaas zijn laatste keus. het zal wel az of fc foppe de haan worden.

  0

  0
 • Merel
  31 maart, 2016 - 15:52

  @ zigga zagge wij zingen we gonna win today, it’s for N.A.C! so if you like to be gay, go to willem 2.

  0

  0
 • wang
  31 maart, 2016 - 16:47

  Met mats seuntjes naar ado,is hetzelfde als wang met euro s naar den haag.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  31 maart, 2016 - 20:05

  Ik word zo moe van die lui die roepen “ja, hij heeft geen Noad, laat um maar lopuh” hoe fkn dom en naïef ben je dan zeg. Professionele scoutingsapparaten bij bijv een Heerenveen en AZ, zien het in Mats zitten, maar de gemiddelde NAC supporter zegt, is niks, geen toevoeging, geen noad. Je maakt jezelf eigenlijk compleet belachelijk als je zoiets zegt. Geen Noad. NOU EN! Mats is zonder Noad nog steeds veruit de beste speler van deze selectie. Dat ziet iedereen met ook maar een tikkeltje voetbalvernuft.

  Mats is véél te goed voor dit NAC. Hij is soms wat minder gemotiveerd, maar daar kan ik inkomen als ik zie met wat voor veredelde amateurs hij in de wei staat, die nog geen bal over 4 meter naar iemand met hetzelfde shirt aan kunnen spelen. Hebben jullie het zo weleens bekeken?

  Mats jongen, aub help ons terug naar de ere en dan mag je van mij gaan voetballen met meer getalenteerde jongens om je heen. Ik ben zeer benieuwd wat er dan met jou gebeurd. Az lijkt mij wat te hoog gegrepen, maar Heerenveen zou een prachtige stap zijn.

  Succes Mats en bedankt voor je goals, assists en al het goede wat je NAC hebt gebracht.

  Hup NAC!

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  31 maart, 2016 - 21:41

  Van belang is dat hij zich vol inzet voor NAC t/m de nacompetitie. Ik heb daar overigens vertrouwen in.
  Dat hij in de eredivisie wil voetballen volgend jaar is een terecht ambitie. Jammer dat hij mogelijk NAC verlaat, zonder dat NAC er iets voor vangt. Het is dan niet anders.

  0

  0
 • Dr. Z
  31 maart, 2016 - 21:41

  Mats bedankt voor de afgelopen jaren! Je hebt ons vaak geholpen maar zeker zo vaak niet thuis gegeven.

  Succes bij je volgende club Heerenveen? ADO? Groningen?

  Ik denk Mats, dat het zoals altijd bij jou, twee kanten op kan gaan. Helaas denk ik dat NAC jou niveau is en dat een tree hoger iets te veel van het goede is.

  We gaan het zien… ennuuuh ajb niet na 2 jaar met hangende pootjes terug.

  Houdoe en bedankt Mats!

  0

  0
 • henk
  31 maart, 2016 - 21:50

  @Los Pollos Hermanos
  Bij AZ en Heerenveen twijfelen ze juist enorm aan Seuntjens. Beide clubs hadden afgelopen zomer de kans om hem voor een paar ton op te halen. Toch hebben ze beide voor duurdere alternatieven gekozen. Transfervrij zal één van deze twee clubs de gok wel aandurven, maar dat is voor Seuntjens niet erg gunstig. Die wordt dan niet als directe versterking voor de basis gehaald en zal zich in het elftal moeten knokken. Hij kan beter kiezen voor een club die een serieus plan met hem heeft en hem voor de eerste elf haalt. Je komt dan eerder uit bij een club als Zwolle of NEC. De stap van dit NAC naar de subtop van de eredivisie is enorm. Er zijn heel weinig spelers die met veel moeite en hard werken zo’n stap direct kunnen maken (Vincent Janssen), maar voor Seuntjens lijkt mij een tussenstap verstandiger.

  0

  0
 • Dos
  31 maart, 2016 - 23:12

  Seuntjens, hoop dat jij de komende wedstrijden het ongelijk van alle criticasters, waaronder ikzelf, bewijst.
  In wedstrijden waar het er echt om gaat heeft hij het tot nu toe altijd laten liggen namelijk.

  0

  0
 • Zigge Zagge
  1 april, 2016 - 09:05

  @Merel

  Niet dat ik het ga doen. Maar k sta nog liever naakt in New York als dat ik naar de stillems ga.

  0

  0
 • scheppioni
  1 april, 2016 - 12:24

  @ henk
  Wanneer NAC met het volle vertrouwen 90 minuten voetbalt is het gelijkwaardig aan zwolle en nec en misschien ook nog wel redelijk aan de andere twee, de NAC spelers moeten alleen wel echt willen en niet met mooie woorden !

  0

  0