Go to Top

Meer vertrekken aanstaande?

Meer vertrekken aanstaande?

Volgens Yadran Blanco wel. Zoals we weten hebben drie van de zeven spelers met een escape-clausule ondertussen NAC verlaten. Dit zijn Sjoerd Ars, Kevin Brands en Donny Gorter.

En daar zouden nog eens heel goed Luis Pedro en Danny Verbeek aan toegevoegd kunnen worden. Pedro moet voor 1 juli laten weten of hij akkoord gaat met een lager salaris of ook vertrekt. Verbeek had een eventueel vertrek al aan moeten kondigen, maar de verwachting is dat NAC coulant meewerkt aan een vertrek, mocht Verbeek een nieuwe club vinden.

Daarnaast wordt de kans dat Ronnie Stam alsnog vertrekt ook realistisch geacht. Zijn salaris wordt betaald door externe financiers, wat dit nog mogelijk zou maken. Zodoende blijft er van die zeven spelers er slechts ééntje over die wél blijft: Michael Dingsdag. De publiekslieveling mag ook (gewoon nog) vertrekken, maar de kans dat hij elders hetzelfde salaris als bij NAC (naar verluidt 1 ton per jaar) ontvangt is klein tot nihil. Dingsdag had eerder aangegeven te blijven om zich te revancheren met NAC. Misschien liggen daarnaast ook nog andere motieven ten grondslag..

We zullen nog even moeten afwachten wat de drie heren gaan doen. Dijkhuizen lijkt op deze manier vooralsnog wel snel klaar te zijn met het afvinken van de presentielijst bij de eerste training.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

63 Reacties op "Meer vertrekken aanstaande?"

 • S.HB.NAC
  16 juni, 2016 - 12:52

  Oke, nu begin ook ik me zorgen te maken. Stam kan je heel goed gebruiken, en ook Pedro maakte stappen.

  0

  0
 • F4
  16 juni, 2016 - 12:53

  Dat eindeloze gezeik op Dingsdag. NAC heeft hem met volle verstand een contract aangeboden. Moet hij dan ergens anders voor vijftig procent aan de slag gaan? Doen wij ook niet. Ik ga uit van het positieve. De revanchegevoelens zullen in hoge mate aanwezig zijn en Dingsdag is altijd een prima speler geweest. Hij en Ronnie mogen de nieuwe groep prima begeleiden.

  0

  0
 • Tim076
  16 juni, 2016 - 12:57

  Benieuwd wanneer ze de eerste nieuwe speler aantrekken..

  0

  0
 • Tutti
  16 juni, 2016 - 13:00

  Dingsdag is best een aardige speler voor NAC, heeft het zichzelf alleen een beetje moeilijk gemaakt in de media. Dat was niet zo slim van hem… Maar Smulders heeft 1,4 miljoen om een selectie op de been te krijgen om Dingsdag heen, moet lukken! Heb vertrouwen mensen

  0

  0
 • scheppioni
  16 juni, 2016 - 13:02

  Helemaal een schone lei dus, behalve de staf !!?!!
  Al zijn we daar in ieder geval ene grote loser ook kwijt en hopelijk een prima voor waarde zijnde Jelle ervoor terug ! Zag graag iemand als rechterhand naast Dijkhuizen, alleen al voor de sfeer en spelvreugde !
  NAC MAG NOOIT VERLOREN GAAN !

  0

  0
 • Bredaaaa
  16 juni, 2016 - 13:04

  Smulders. Wat een man. Wat een passie. Dit is de ontbrekende schakel in heel de historie van ons NAC. Het samenstellen van de selectie gaat perfect. Ik ben tevreden. Doorselecteren met a1 spelers. Perfect! De geheimhouding van de spelers die moeten komen. Perfect. Ik verzeker je dat over een paar jaar Smulders naar de absolute Europese top zal gaan. FC barca of iets in de buurt. Wij hebben het geluk (een jackpot lot) dat wij hem nu hebben.

  0

  0
 • wolfmanjack
  16 juni, 2016 - 13:11

  Het kan niet beter, straks beginnen we met een geheel nieuwe selectie. Iedereen is dan weer nieuwsgierig en benieuwd. Ik heb er nu al zin in. Bovendien gaat er straks niemand meer weg en kunnen we bouwen.

  0

  0
 • kees4
  16 juni, 2016 - 13:21

  Smuldrs rot oo

  0

  0
 • Overal
  16 juni, 2016 - 13:24

  @kees4

  Je bent toch niet serieus nu he? Je gaat Smulders afvallen voor de contracten die zijn voorganger heeft afgesloten? Dan ben je echt niet helemaal 100% in je kop hoor.

  Als er iets is waar Smulders niks aan kan doen dan is het wel de situatie waar we nu inzitten.

  0

  0
 • Vaque Geej
  16 juni, 2016 - 13:25

  Kees, rot jij anders gewoon op. Jouw bijdrage zullen we al helemaal niet missen.

  Ik hoop ook dat het artikel van bredavandaag een grap is…

  0

  0
 • gaoperd
  16 juni, 2016 - 13:29

  jongens laten we nu eens kappen met dat geouwhoer over Dinsdag
  oke, hij verdient een aardig centje bij zo’n amateurclub als ons NAC
  maar je kan het ook anders bekijken …hij wil zich tenminste revancheren , en niet de kuierlatten aantrekken en met de start tussen de benen Breda uitrennen

  ga nu eens achter hem staan , en laat hem ons aankomend seizoen eens positief gaan verrassen

  ik maak me WEL ernstige zorgen over het uitblijven van welke aangetrokken speler dan ook…

  0

  0
 • ab
  16 juni, 2016 - 13:30

  smulie = mislukking! we gaan kaaaaaapot!

  0

  0
 • Semsi
  16 juni, 2016 - 13:30

  Het artikel op Breda Vandaag is een column….uiteraard niet serieus maar met een knipoog!

  Heb vertrouwen in Smulders, maar kan me alleen niet voorstellen dat hij verwacht had dat zo’n beetje alle spelers weg zouden gaan!

  0

  0
 • go2
  16 juni, 2016 - 13:31

  Met het sterrenensemble van vorig jaar zijn we ook niks opgeschoten dus ik zie het probleem niet…
  Nog tijd genoeg om een mooi elftal samen te stellen.

  0

  0
 • Robberto
  16 juni, 2016 - 13:32

  Het betreft een column, geen artikel in Breda vandaag.

  Ik mag hopen dat de selectie dan al wat meer vorm heeft gekregen…

  0

  0
 • Brecht
  16 juni, 2016 - 13:34

  Kijk Smulders is natuurlijk niet gek. Die weet ook wel dat hij zijn hoofd in de strop steekt met deze nog nergens vertoonde schoonmaak-operatie. Een compleet team eruit gegooid. Dat is wel durven. Maar hij doet dit niet als hijzelf geen idee zou hebben. Reken maar dat hij samen met Dijkhuizen het team voor volgend jaar al in zijn hoofd heeft. Huidige spelers die daarin zouden passen zou hij niet zo gemakkelijk laten gaan. Ik denk dat we volgend jaar een fris nieuw team hebben staan met allemaal spelers die iets willen laten zien en er voor gaan vechten. Dat team gaat een hoge gun-factor krijgen van ons als supporters.

  0

  0
 • Bertus-89
  16 juni, 2016 - 13:39

  Smulders de schuld geven van contracten die Maaskant heeft opgesteld. Dan snap je er dus echt niks van.

  0

  0
 • Wanny
  16 juni, 2016 - 13:41

  Of het nu aan Smulders ligt of niet, maar dit gaat in rap tempo de goede kant op. Al die overbetaalde spelers waar we ons al een paar jaar aan ergeren eruit. En dat al in een vrij vroeg stadium, zodat er nog tijd is om een nieuwe selectie weg te zetten. Weet zeker dat Smulders in zijn handen zit te wrijven bij dit soort berichten.

  Deze jongens ook. Verbeek hebben we in al die jaren veel te weinig van gezien. Is ook altijd geblesseerd of onderweg om geblesseerd te raken. Mis je helemaal niks aan. Pedro is nog wel een redelijke mandekker, maar opbouwend bedroevend. Daar kom je ook echt de eredivisie niet mee in.

  0

  0
 • Bredaaaa
  16 juni, 2016 - 13:42

  Hup Smulders!!!!!

  0

  0
 • Bredaaaa
  16 juni, 2016 - 13:45

  It’s for Smulders Smulders Ole
  When he makes a big decision !
  NAC is gonna win forever!

  0

  0
 • Chapuisat
  16 juni, 2016 - 13:51

  @kees4
  wanneer rot je zelf eens op, je lijkt Lurlingfan wel…….

  0

  0
 • 3 hoefijzers
  16 juni, 2016 - 13:53

  Als er zoveel vertrekken, wordt Dingsdag vanzelf de beste speler ;).

  0

  0
 • La pelota
  16 juni, 2016 - 14:00

  Dingsdag wordt de Breuer van NAC. Ook geen hoogvlieger, maar wel belangrijk geweest bij Sparta afgelopen seizoen. We volgen sowieso het plan de campagne van Sparta. Met jonge gretige talentvolle spelers onder leiding van Dibgsdag op naar de Grote Markt!!!!!

  0

  0
 • Vaque Geej
  16 juni, 2016 - 14:01

  Die Borahsassar houdt zich ook verdacht stil. Dat is denk ik de enige ‘speler’ die van mij wel weg mag gaan.

  Ik begin toch ook aardig nieuwsgierig te worden naar de eerste nieuwe namen die Smulders binnen gaat halen.

  0

  0
 • Wanny
  16 juni, 2016 - 14:04

  Wel opvallend dat Blanco wel nieuws brengt over vertrekkers, maar buiten Kip nog geen 1 van de 15 namen heeft weten te achterhalen waar Smulders mee zegt te hebben gesproken.

  0

  0
 • Jan O.
  16 juni, 2016 - 14:14

  IEDEREEN MAG WEG!!

  Ik heb er geen probleem mee dat iedereen vertrekt.
  Er is geen speler geweest die het hele seizoen het niveau heeft gehaald dat er van verwacht had mogen worden. Daarnaast heb ik het hele jaar geen team gezien.

  Het spelersbudget is nog maar 60% van wat het was.
  Alle reden om te gaan bouwen aan een leuke groep en met verstand spelers te halen die we graag bij NAC zien. Dat gaat nu eindelijk weer gebeuren.

  Ik begrijp alle onrust dan ook niet. Na een aantal jaren van mineur gaan we eindelijk weer eens wat opbouwen in plaats van afbreken. IK HEB ER WEER ZIN IN.

  0

  0
 • Tvb
  16 juni, 2016 - 14:17

  11 nieuwe namen straks op t veld. Dan moet je echt van goede huize komen om er een goed draaiend geheel van te smeden.
  Kampioen worden dit jaar lijkt me een utopie, al hoop ik van wel natuurlijk !

  0

  0
 • die ne gast
  16 juni, 2016 - 14:23

  De leegloop is even slikken. Zeker als je weet dat de voorbereiding alweer bijna begint.
  Maar toch: als het spelersbudget 1,5 mln is kunnen we dus 15 spelers een salaris van een ton geven, daar boven op nog 4 à 5 spelers van Manchester City en de 3 A1 spelers, dan heb je gewoon een volwaardige selectie.

  Zal de selectie Eredivisie-waardig dan zijn?
  Nee. Dat moge duidelijk zijn.

  Zal de selectie top Jupiler-League zijn?
  Ja, bij de eerste 6 tot 8 plaatsen moet je gewoon kunnen eindigen. NAC heeft nog altijd veel meer uitstraling en geld dan clubs als Emmen, MVV, Den Bosch, Almere (de clubs die afgelopen seizoen om de laatste NACompetitie-plaatsen speelden). MVV e.d. betalen echt geen ton salaris, dus de spelers waarmee we NACompetitie kunnen halen, komen echt wel.
  En eigenlijk heb ik er wel zin in: we gaan nog slechter voetbal zien dan de afgelopen twee jaar (het is namelijk best moeilijk om de bal naar een mannetje met hetzelfde kleur shirt te spelen), maar we gaan wel spelers zien die uit het juiste hout zijn gesneden en alles willen geven voor een goed resultaat. Dat heb ik de afgelopen jaren echt gemist bij NAC.

  Het hoge verwachtingspatroon heeft er mede voor gezorgd dat de spelers vorig jaar te vaak blokkeerden. Nu verwachten we er niets meer van, dus het kan alleen maar gaan meevallen!
  Als nu ook de regelingen rondom uitwedstrijden wat soepeler worden, wordt het volgens mij nog best een heel leuk en gezellig jaar!

  Mensen die hun SCC niet verlengen, krijgen spijt!

  0

  0
 • nm
  16 juni, 2016 - 14:44

  Blanco kan alleen maar gissen want niemand laat meer informatie los. Dit was in het verleden wel anders.

  Leuk deze broodnodige schoonmaak maar nu mogen er ook wel nieuwe namen gepresenteerd gaan worden. Ik heb wel vernomen dat er een aantal zo goed als zeker gaan komen maar heb geen idee waarom deze spelers nog niet worden gepresenteerd. Vaag allemaal. Afwachten maar…..

  0

  0
 • paul
  16 juni, 2016 - 14:45

  ik weet echt niet waar al dat goede gevoel van dan komt einhoven is geen nac .alles we 3x geen punten pakken breek de pleurs uit .en dan zijn smulders en dijkhuizen de klos .ik denk zelfs dat het veel scc karten ga kosten .nac is een geweldige club maar o zo moeilijk om te werken.ik hoor nu al gezeik over dijkhuizen .en dat is nou wat ik bedoel ik hoop dat ik het mis hebt maar ik vrees dat we lang in de juup zitten ..ik ga al 32 jaar naar nac en dat blijf ik ook doen ,

  0

  0
 • nacman
  16 juni, 2016 - 14:45

  ook yaran blanco mag weg maar geen krant wil hem hebben

  0

  0
 • Semsi
  16 juni, 2016 - 14:48

  Er zijn maar weinig spelers die in de JL 100.000,- verdienen, geloof me die salarissen liggen tegenwoordig veel lager. Enkele uitzonderingen daar gelaten (o.a. een aantal NAC spelers). Dat kunnen de meeste clubs zich in de JL simpelweg niet veroorloven!
  NAC blijft NAC. We zullen gewoon een favoriet voor de titel blijven, ongeacht de selectie welke we voorgeschoteld krijgen. Tegenstanders zullen zich blijven ingraven, dus wat dat betreft zal er weinig veranderen aan de manier hoe andere clubs zich gaan wapenen tegen NAC.
  De druk zal zeker weer bij NAC gaan liggen!

  0

  0
 • Semsi
  16 juni, 2016 - 14:48

  Het gros van de 15 spelers waar Smulders mee bezig is kun je natuurlijk zo invullen, daar hoef je geen helderziende of insider voor te zijn.

  0

  0
 • Semsi
  16 juni, 2016 - 14:49

  Blanco is zelf een natte krant…

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  16 juni, 2016 - 15:23

  Kom maar op dan Semsi …?

  0

  0
 • RV
  16 juni, 2016 - 15:29

  Het verbaast me helemaal niets hoor.
  Deze leegloop konden we toch zo voorspellen met zo’n dramatische daling in budget.
  Zou zomaar kunnen dat modale spelers ineens nog maar voor de helft van hun salaris kunnen blijven.
  Ik begrijp de keuze van een Gorter dan ook volledig.

  Het is wel triest dat we nu bijvoorbeeld ook een Pedro moeten laten gaan.
  Ik vond hem juist de laatste wedstrijden aan de betere hand en als je ook dit soort spelers moet laten gaan dan wordt het echt wel héél zorgelijk hoor. Dat betekent dat er naar alle waarschijnlijkheid niet veel beters voor terug gaat komen.

  Natuurlijk is geduld noodzakelijk maar ik maak me wel oprecht zorgen.
  Wie moet er in godsnaam het gezicht worden van dit NAC en de kar gaan trekken?
  Het gebrek aan dit soort spelers en het gebrek aan vertrouwen in Dijkhuizen (sorry kan er niks aan doen… teveel fouten gemaakt het laatste half jaar naar mijn mening) zorgen er toch voor dat ik me enigszins zorgen maak.

  20 nieuwe spelers waarvan 6 huurlingen die via Afrika en Engeland naar Zundert komen om te trainen en zich moeten aanpassen voor dat ze überhaupt van enige waarde kunnen gaan zijn.

  0

  0
 • Toontje
  16 juni, 2016 - 16:01

  Is het niet slimmer om de eerste training een maand uit te stellen…..je begint toch pas met een gedegen voorbereiding als je selectie compleet is, of tenminste voor 90%

  0

  0
 • Semsi
  16 juni, 2016 - 16:34

  @ The Cosmic Gate. Wat wil je weten? Of ben je de heer Y. Blanco?

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  16 juni, 2016 - 16:41

  @Semsi: hahaha nee hoor wees gerust . Maar kom maar op met je lijstje

  0

  0
 • Semsi
  16 juni, 2016 - 16:53

  Ricardo Kip
  Wouter van der Steen
  Chiro N’Toko
  Fries Deschilder
  Giovanni Korte
  Jinty Caenepeel
  Boy Deul
  Sander Fischer
  Adil Auassar
  Jeff Stans
  Rangelo Janga
  Ruud Swinkels is ook een naam die ik door heb gekregen, alleen gezien zijn W2 verleden twijfel ik aan deze naam…

  0

  0
 • Bredaaaa
  16 juni, 2016 - 16:58

  Sander Fischer
  Adil Auassar
  Rangelo Janga hebben al een nieuwe club. haha. Kan je er nog een paar verzinnen?

  0

  0
 • Toontje
  16 juni, 2016 - 16:59

  Van dit lijstje komt alleen de keeper (misschien) let maar op!!

  0

  0
 • arie
  16 juni, 2016 - 17:03

  @ Semsi

  Je bent niet zo scherp, Janga en Fischer hebben al een nieuwe club.
  En een aantal van je rijtje hebben een contract en kunnen we dus niet betalen, vooral Caenepeel niet.
  Daarnaast transfervrije jongens als Stans hebben vast betere opties.

  0

  0
 • die ne gast
  16 juni, 2016 - 17:03

  Sander Fischer gaat al naar Go Ahead.

  Maar goed. Het moet voor Smulders nu redelijk duidelijk zijn wat zijn budget is, dus het contracteren van de eerste spelers kan beginnen…
  Het zou mij echter ook niet verbazen als veel spelers niet meteen tekenen, maar nog even wachten in de hoop dat er een betere aanbieding uit de Eredivisie of buitenland voorbij komt.

  Eigenlijk waanzin dat de deadline van het transferwindow en de start van de competitie niet gelijk vallen.
  Wij hebben echt pas op 31 aug onze selectie compleet en dan hebben we al 4 wedstrijden achter de rug.

  0

  0
 • Princenhage1
  16 juni, 2016 - 17:14

  Waar is ntoko heen volgens voetbalzone is tie weg bij Eindhoven

  0

  0
 • Semsi
  16 juni, 2016 - 17:17

  Met deze spelers is gesproken. Wil niet zeggen dat ze ook daadwerkelijk komen…

  0

  0
 • BoerFM-ELEP
  16 juni, 2016 - 17:23

  Had liever gezien dat die leegloop vorig seizoen was gebeurd. Het mooiste vind ik nou, dat niemand weet wie er komt. Andere jaren lekte wel een naam(en) naar buiten omdat sommige mensen in organisatie van NAC hun bek niet konden houden. Het lijkt steeds meer dat NAC zijn zaakjes op orde heeft.

  Ben benieuwd wie er gaat komen.
  COME ON NAC

  0

  0
 • Hissanac
  16 juni, 2016 - 17:28

  Hicham Faik van Roda mag vertrekken. Goede jonge speler voor NAC, toch een beetje de vijver waar in gevist zal moeten worden.

  0

  0
 • Semsi
  16 juni, 2016 - 18:48

  Lees ik nu dat het salaris van Stam betaald wordt door externe financiers?
  Dit houdt dus in dat dat zooitje ongeregeld van afgelopen seizoen bij elkaar 2.6 miljoen verdienden?
  Schandalig!!!! Nadeel is dat het salaris van Stam nu in de begroting van 1.5 miljoen zal worden opgenomen, dit drukt dus zwaar op de begroting!!

  0

  0
 • Gerrit39
  16 juni, 2016 - 19:08

  Nou meneer Smulders moet toch haast gaan maken lijkt mij zo wil hij een ingespeeld elftal bij elkaar hebben voor het seizoen begint.

  0

  0
 • jvt
  16 juni, 2016 - 19:15

  100 + sociale lasten = 130
  dat is bijna 10% van je budget
  Smulders stelt dat wachten een goede zaak is, tot eind augustus als spelers zonder contract eieren voor hun geld gaan kiezen kosten ze slechts eieren. Goede tactiek van Nac, men vergeet dat het dan weer geen gemotiveerde spelers zijn (goedkoop is duurkoop), Nac zal ondanks de gemakkelijke start in de competitie met een zwak team punten gaan verspelen en weer achter de feiten aanlopen, de verkoop van seizoenkaarten zal achterblijven, want naar A1 junioren kijken, daar kom je niet voor.

  Er is nu geen speler die de motor van dit Nac wil zijn want we hebben niemand, er is voor nieuwe spelers veel te veel onzekerheid, ook zij zullen wachten. Iedereen wacht af. Fijne vakantie Goetzee. Bedankt, cat 2 en nul komma nul op het veld, minder sponsors en bezoekers, minder aanzien, een draak van een trainer en een TD die het over 6 tot 7 jaar heeft. Het management moet ook salaris inleveren, het moet geëist worden van de RvC, ze hebben er niets van gebakken, hadden alle tijd op na ontslag Maaskant tij te keren maar namen steeds de verkeerde beslissingen. Van de supporters staat veel te weinig kapitaal van hun bijdragen op het veld

  0

  0
 • H'wiel
  16 juni, 2016 - 19:19

  Ben benieuwd naar de definitieve spelerslijst van Smulders en co. En ik wil nu wel eens weten voor welke spelers ik komend seizoen op de tribune ga staan. Hup NAC.

  0

  0
 • fanneke
  16 juni, 2016 - 19:20

  Over ongeveer 2 weken begint de training weer en er staat echt nog geen fatsoenlijk team. Begin me zorgen te maken. Waar gaat dit heen Smulders? Geduld slaat snel om in paniek en dan?

  0

  0
 • am
  16 juni, 2016 - 20:13

  Ik vind het wel prima dat het stil blijft omtrent nieuwe spelers. Achter de schermen wordt er volop gedaan. Daar hebben ze ons echt niet bij nodig!

  0

  0
 • jvt
  16 juni, 2016 - 21:04

  Er wordt achter de schermen kei maar dan ook keihard gewerkt aan het nieuwe Nac, geen verloven zijn mogelijk, de ene verrassing na de andere komt er aan, een nieuwe as, snoeiharde verdedigers, opkomende backs met een voorzet, een heerser op het middenveld, geen huurlingen meer want daar hebben we er straks al 5 tot 6 van die een commune vormen binnen ons Nac en totaal geen binding hebben met de trouwe achterban (worden toch wel betaald), flegmatieke dribbelaars op de flanken, talentvolle jeugd die met de Nac categorie salarissen snel enkele tonnen opleveren, een sterke voorzitter met uitgesproken ambities die meetekent. Let maar op wat er op 1 augustus aan de start staat. Tijd genoeg.

  0

  0
 • jvt
  16 juni, 2016 - 21:07

  We hebben in ieder geval wel een elftal; een AD, TD, Trainer, assistent trainers, verzorger, elftalleider, koffiedame, administrateur, een keeper en terreinknecht. Met 3 A1 junioren op de bank. Komt goed.

  0

  0
 • maikel
  16 juni, 2016 - 22:34

  Ralf Seuntjens

  0

  0
 • Made zuid
  17 juni, 2016 - 07:05

  Mannen

  Eindelijl rust in de tent en geen mensen die uit emotie iets roepen. Geloof me achter de schermen gebeuren er goede dingen. Als dadelijk alles gewonnen wordt is smulders een top vent….zo gaat dat helaas in het voetbal

  Een spelletje waar helaas voor sommige leeghoofden ook plaats is.

  0

  0
 • Europa league
  17 juni, 2016 - 07:59

  Hicham faik Tim receveur Marcel ritzmaier Robert schilder N toko.

  0

  0
 • Westerpark
  17 juni, 2016 - 08:24

  De komende weken gaat er veel gebeuren! Voor de eerste training begint zullen er echt al wel 8 á 10 nieuwe spelers gepresenteerd zijn.

  De competitie begint pas over 7 weken, dus er is nog tijd zat! En voor de azijnpissers die klagen over het gebrek aan een ingespeeld team, afgelopen jaar hadden we zelfs in April nog geen ingespeeld team.

  Heb vertrouwen in Smulders en ben blij dat alle overbetaalde pseudo vedetten (op Dinsdag na) vertrekken, en ik reken erop dat Smulders daar gretige jongen gasten met hopelijk transferwaarde voor terug haalt.

  0

  0
 • Cor Taxi.
  17 juni, 2016 - 10:15

  Het verval is ingetreden.Straks nog maar 6000 man op de tribune.Dit kan nooit wat worden.Iedereen is weg.Welke spelers kan je nou halen? Al hoop ik dat ik er finaal naast zit.

  0

  0
 • scheppioni
  17 juni, 2016 - 15:59

  @ correke taxi
  het doet mij in ieder geval deugd man haha !
  Het moet goed komen kan bijna niet anders !

  0

  0