Go to Top

Met of zonder Mats?

Met of zonder Mats?

Dat is de vraag die Marinus, net zoals het merendeel van onze bezoekers, zichzelf keer op keer stelt. Waar we kort geleden nog konden zien hoe erg we zijn bevliegingen mistten toen hij geschorst was, denkt Dijkhuizen er nu over om Mats Seuntjens buiten de basis te houden voor het duel tegen Achilles.

De nummer 20 die de laatste tijd veel rechtsbuiten speelde wordt buiten de basis gehouden omdat Dijkhuizen niet tevreden is over hem. Mats Seuntjens is technisch de beste speler van de selectie maar zet zichzelf vaak “uit” in wedstrijden en trainingen, aldus de trainer.

Naast het slechte nieuws voor Mats is er voor andere spelers wel goed nieuws. Enes Ünal kan zich opmaken voor zijn basisdebuut in de punt van de aanval en van der Weg speelt op de plek van de geschorste Pedro. De meest genoemde opstelling geven we dan ook graag door aan onze fanatieke lezers.

Ten Rouwelaar
Stam, Van Diermen, Van der Weg, Gorter
Lazic, Dingsdag, Naah, Matic
Ünal en Ars

De kans dat Kevin Brands en de zieke Duarte nog veel voor NAC gaan spelen is echter zeer klein volgens Dijkhuizen. Over Duarte heeft de coach namelijk het volgende te zeggen. ‘Hij was een gokje, maar is nog verre van fit.’ Aldus een druk twiterende Yadran Blanco. Tegenover Omroep Brabant liet de coach zich uit over Kevin Brands. “Ook na zijn schorsing ben ik nog niet overtuigd dat Kevin Brands een basisplaats moet krijgen.”

Bron: B-Side Rats, BN deStem, Omroep Brabant

84 Reacties op "Met of zonder Mats?"

 • dirk
  3 maart, 2016 - 14:17

  Duarte=weggegooid geld dus !!
  Brands ipv Lazic
  Pedro voor altijd er buiten laten, drama !!

  0

  0
 • am
  3 maart, 2016 - 14:22

  Kan me niet voorstellen dat dit de opstelling is. Je gaat toch niet spelen met 7 min of meer verdedigende spelers. Drie zeer onrustige voetballers op het middenveld. Dijkhuizen heeft zich al een beetje neergelegd bij nog een jaartje jupiler.

  0

  0
 • Kipiani
  3 maart, 2016 - 14:22

  Gorter, het is niet leuk om te zeggen, maar is als back verschrikkelijk slecht op dit niveau !! Kazinci !

  0

  0
 • Judge M.
  3 maart, 2016 - 14:25

  Wel Naah en geen Mats?? Het lijkt me na VVV toch wel duidelijk dat Man City eisen gesteld heeft aan de komst van Unal en dat Naah nu speelminuten moet maken om zich in de kijker te spelen zodat City er nog een transfersom voor kan beuren.. Juist in een 4-4-2 zijn splijtende steekpasses van Mats zoals die waar tegen VVV de 0-1 uit voortkwam van levensbelang en Naah speelde in die wedstrijd (en uit tegen Emmen) een ongelooflijke zaadpot!

  Smulders ben eens eerlijk want als we Naah verplicht moeten blijven opstellen dan hou ik mijn hart vast voor de nacompetitie….

  0

  0
 • Viking
  3 maart, 2016 - 14:25

  Ik weet niet meer wat ik moet denken……………….??
  1 ding is zeker….. Eredivisie of Jupiler….. Er komt een totaal andere selectie te staan !!

  0

  0
 • Ouwe Jos
  3 maart, 2016 - 14:28

  Ik vind het allemaal niet sterk van onze trainer: dan weer in de basis, dan weer er buiten, niet fitte speler laten komen, disciplinair straffen wat schijnbaar niet uithaalt. Dijkhuizen staat er toch echt om ze met een duidelijke taakomschrijving het veld in te sturen en heeft daar iedere keer een week de tijd voor.. Nu moeten we geloven dat het alleen maar aan de spelers ligt, maar misschien is Dijkhuizen ook niet duidelijk genoeg.
  En hoe slecht moet die conditie van Duarte niet geweest zijn, dat je hem binnen een week of 4 niet klaar kan stomen? Als iemand klaarblijkelijk zo onprofessioneel met zijn vak bezig is, waarom wil je hem dan laten komen?
  Ik begrijp er maar weinig van.

  0

  0
 • Eddy W
  3 maart, 2016 - 14:34

  @ Ouwe Jos,

  Duarte is beschikbaar gesteld door Ajax en kost NAC zo goed als niks heb ik begrepen. Dan kan je die gok maken.
  Daarnaast is Dijkhuizen niet verantwoordelijk voor zijn komst maar Smulders, die een meer dan terechte gok nam. Als Duarte zijn Heracles vorm weer vind en voor bijna niks hier rond loopt zou hij ons in zijn eentje kunnen laten promoveren. Helaas komt niet altijd alles eruit.

  0

  0
 • ouwe spionkop
  3 maart, 2016 - 14:35

  Elke week hoor ik Dijkhuizen zeggen dat ze naar een vaste opstelling toe moeten werken om vervolgens de wedstrijd daarna alles door elkaar te husselen. Onbegrijpelijk om Brands en Seuntjens beide op de bank te houden. Dingsdag als spelverdeler snap ik ook niks van. Ik heb de beste man nog nooit betrapt op een goede pass. Een zeer behoudend middenveld zonder diepgang. Dat is niet slim in een 4-4-2 systeem. We zullen het zien. Als het niet werkt zal de volgende week wel weer alles anders zijn. ZUCHT

  0

  0
 • RB
  3 maart, 2016 - 14:37

  Dingsdag op het middenveld… Hij heeft het voetballend achterin al lastig zat. Het is voor een trainer toch niet zo moeilijk om de juiste poppetjes op de juiste plek te zetten? Hij moet eens een keer ophouden met al die verdedigende opstellingen.

  Jelle
  Stam, Van Diermen, Dingsdag, vd Weg
  Matic
  Seuntjens Duarte
  Brands
  Ars Unal

  Als je Duarte binnen 4 weken niet fit krijgt weet ik het ook niet meer.

  Hup NAC!

  0

  0
 • L.
  3 maart, 2016 - 14:42

  Wordt tijd dat de zieke selectie wordt geschoond.
  Ik ben ook klaar met al die EGOotjes die bij de selectie horen.

  Talent is leuk, maar we hebben meer aan teamspelers!

  0

  0
 • H.K.
  3 maart, 2016 - 14:43

  Daar gaan we weer met Blabla Marinus. Mats de enige aanvallend ingestelde middenvelder niet opstellen. Maar lazic matic en naah wel. Astemblieft zeg. Heeft hij een plaat voor zijn kop of de hele houthandel van de gamma. Zet ars en unal voorin. Daarachter een Brands of Mats. Matic en Damen op de flanken. Tis gvd achilles maar. En als dit t moet worden in de nacompetitie, nou dan weten we t wel… .

  0

  0
 • Ouwe Jos
  3 maart, 2016 - 14:46

  @Eddy W
  Het feit dat hij niets kost en in het verleden aardig gepresteerd heeft, mag toch niet voldoende zijn? En dat Smulders verantwoordelijk is, betekent niet dat Dijkhuizen hier geen zeggenschap in heeft?
  Je haalt een speler binnen die niet fit is. Ik heb niets vernomen van fysieke problemen, dus ik ga er voor het gemak vanuit dat we iemand binnen halen met een hele slechte conditie en, ondanks alle trainingsfaciliteiten bij Ajax, besloten heeft om de boel de boel te laten.
  We hebben een selectie met op zijn minst gezegd onstabiele persoonlijkheden. Dat geeft Dijkhuizen keer op keer aan. En dan besluiten we iemand te halen die het voetbal (en wat daarvoor nodig is) niet serieus neemt?
  Volgens mij hebben we al genoeg spelers die zich heel goed vinden…………, maar dat maar heel zelden laten zien. Ik zou Duarte dan ook niet gehaald hebben.

  0

  0
 • Henri
  3 maart, 2016 - 14:47

  Nee, met dit middenveld ga je het aanvallend niet redden. Daar zit totaal geen voetbalintelligentie in. Wie heeft er hier scorend vermogen, een goede steekbal, een individuele actie, een schot op doel?

  0

  0
 • TheBeek
  3 maart, 2016 - 14:48

  Ik heb toch veel liever seuntjens op ’10’ dan die nietsnut van een naah!! Maar ja die moet zijn aantal gespeelde wedstrijden nog halen natuurlijk……….

  0

  0
 • nacman
  3 maart, 2016 - 14:49

  eindelijk een trainer met ballen en inzicht die seuntjes heeft voor geen meter team spirit en is zo lui als een ambtenaar.
  groot gelijk met hem naah , stam en gorter winnen we de oorlog nooit deze spelers zijn overbodig bij nac

  0

  0
 • ouwe spionkop
  3 maart, 2016 - 14:50

  Ook vreemd dat Damen nu ineens niet genoeg is. Voor de vorige wedstrijd werd hij door Dijkhuizen nog de hemel in geprezen. Ik heb het idee dat deze trainer het spoor (nu al) bijster is.

  0

  0
 • HenkTank
  3 maart, 2016 - 14:53

  Ik begin me toch echt af te vragen hoe het komt dat bijna elke speler met potentie die bij NAC speelt zich ontpopt tot een soort Leonardo.

  Die zogenaamde disciplinaire maatregelen halen helemaal niets uit. Dat is wel gebleken.

  Wellicht dat financiële sancties een oplossing zou zijn. Wedden dat niemand meer verzuimd! (Indien toegestaan ).

  Mats erin voor lazic of Naah en gaan!

  Zoveel smaken hebben we niet.

  0

  0
 • NAC!!
  3 maart, 2016 - 14:54

  Wat een opstelling, hebben we een slecht ziende trainer? (Niets tegen zulke mensen wel te verstaan) dit enkel voetballend gezien. Gorter DRAMA, Naah DRAMA. Lazic brengt aanvallend te weinig of niks .. Dus da klopt al niet. Dingsdag heb ik ook nog een ??? Bij. Verder lijkt het me oké

  0

  0
 • signase
  3 maart, 2016 - 14:55

  @henri:

  Precies. Dan kun je net zo goed 4-3-3 blijven spelen. Maar wellicht wil Dijkhuizen (die wel een punt heeft tav Seuntjens zijn focus) een signaal aan Seuntjens afgeven.

  0

  0
 • Tony Chocolonely
  3 maart, 2016 - 14:56

  Dijkhuizen is aan het uitproberen richting nacompetitie en ik geef hem ongelijk. Mensen kunnen heel hard roepen dat hij niet werkt naar een vaste samenstelling maar als het iedere keer fout gaat als het belangrijk word wat moet hij dan? Het is juist goed dat hij mensen passeert als ze niet brengen wat ze moeten brengen. Liever dit dan weer een ongeïnspireerde speler die er met zijn pet naar gooit en wekenlang mag blijven staan. Als Duarte fit is en de rest brengt wat ze moeten brengen word dit hopelijk de opstelling aan het eind van het seizoen en bij aanvang van de nacompetitie.

  Ten Rouwelaar

  Stam Dingsdag Van Diermen V/D Weg

  Duarte

  Lazic Seuntjens Matic

  Ars Unal

  0

  0
 • am
  3 maart, 2016 - 14:59

  Het zal voor de wedstrijd van morgen niet zoveel uitmaken denk ik. Maar met zo’n elftal ga je in de na competitie natuurlijk niets klaarmaken. Het is voor Dijkhuizen moeilijk om een goed elftal op te stellen. Het grootste gedeelte bestaat uit zeer matige voetballers. En daar kan hij natuurlijk niets meer aan doen. Seuntjens gaat straks natuurlijk wel spelen, is veruit de beste speler in de selectie.

  0

  0
 • Eddy W
  3 maart, 2016 - 15:06

  @Ouwe Jos
  Dat zeg ik ook niet, ik zeg dat ze een begrijpelijke gok namen. Verder is Duarte op dit moment ziek dus is hij weer terug geworpen in het fit worden. Over zijn instelling hadden ze inderdaad wat na moeten vragen.

  Daarnaast kan een trainer nog zo hard roepen, hij kan en mag nooit verantwoordelijk zijn voor een gehaalde speler. De trainer zit er meestal korter dan een TD.

  0

  0
 • H.V.M.
  3 maart, 2016 - 15:14

  Gaf het gisteren al aan.
  Gaat in een 4-4-2 systeem natuurlijk nooit met vijf aanvallers spelen, zoals in meerdere opstellingen gesuggereerd werd.
  Zelfs tegen de (semi)amateurs uit Groesbeek niet.
  Duidelijk is dat Dijkhuizen er op dit moment niet aan
  uit is.
  Wordt ongetwijfeld vervolgd!!!

  0

  0
 • bredafun
  3 maart, 2016 - 15:16

  Is t nou echt zo moeilijk om nfatsoenlijk en aanvallend elftal op de kaart te brengen?
  Tjeeee al dat gevolgen en minder spelers die de voorkeur krijgen? Totaal van t padje 😡

  0

  0
 • Ab
  3 maart, 2016 - 15:17

  Kipiani
  3 maart, 2016 – 14:22
  Gorter, het is niet leuk om te zeggen, maar is als back verschrikkelijk slecht op dit niveau !! Kazinci !

  ——————-Ten Rouwelaar———————-
  Stam, Van Diermen, Van der Weg, Kazanci
  ———————–Dingsdag————————–
  Lazic————————————————Matic
  ————————-Naah——————————
  —————Ünal————–Ars———————-

  Kipiani,

  mee eens, Gorter bak er niks van. Die Turk is veel fitter en sterker back, vooral opkomend.

  0

  0
 • Karel
  3 maart, 2016 - 15:22

  Dijkhuizen is nog zoekende….. Hij kiest voor teamplayers en niet voor spelers die alleen maar zichzelf belangrijk vinden. Daar is wel iets voor te zeggen……

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  3 maart, 2016 - 15:23

  Ik ben toch echt zoooo benieuwd wat de reden is mbt Brands !!! Die paar keer DAT ik hem heb gezien scoorde hij ( en soms ook mooie goals) .Mbt de gedachten om mevrouw Seuntjens een keer op de bank te zetten ben ik het meer dan eens. Spelen vaak met 10min als meneer geen “zin” heeft.
  Het verhaal Duarte vind ik ook een vreemde , hij had zijn conditie toch op pijl gehouden ergens ? Ook voor hem zal het dom zijn als dit niet zo is, want dan is zijn carrière toch snel voorbij gok ik zo.

  0

  0
 • zwampie
  3 maart, 2016 - 15:35

  ab
  mis toch enige creativiteit op het middenveld.

  Lazic–speler die op save speelt eerder breed en achteruit(en op gillessen iedereen maar klagen dat hij dit deed,maar was nog actiever dan Lazic,en dan nog niet over zijn loopje te praten,me klaagt over seuntjens maar ook Lazic heeft een apart loopje waarvan je denk “ut zal wel goed komen”)

  Dingsdag–kan ik als middenvelder niet over oordelen,kan goed uitpakken net zoals Buijs een linie terug zakte en daar ook beter ging spelen, maar zie in dingsdag niet de persoon die met mooie ballen strooit of alle gaten dichtloopt.

  Matic– goede speler,kan wel mooie steekpass geven,maar loopt helaas teveel met de bal en loopt hierdoor de ruimte dicht.

  Naah–technische heeft hij wel wat in huis,maar is ook geen speler die ars of unal vrij voor de keeper zet,loopt zelf ook teveel met de bal waardoor de ruimtes dicht gelopen worden en de ruimtes achter hem te groot worden.

  Zie toch op dit middenveld een persoon als Brands,Seuntjens of wellicht een Duarte staan, die meer creativiteit in huis hebben.

  0

  0
 • zwampie
  3 maart, 2016 - 15:44

  Dat Damen er elke week er niet in staat was te voorspellen,fortuna viel alles op zijn plek en tegen vvv was hij ook een van de mindere helaas was voor hem het hele elftal dit waardoor dit dan ook voor hem tegen valt.
  Komt er wel.

  Vreemd vind ik wel dat Duarte al mee gedaan heeft en nu gezegd wordt dat hij niet fit is,is dit ook zon speler geweest van hier heb je iemand en kijk maar wat je er mee doet,dus niet van te voren checken wat zijn status is. Tevens is ook Dijkhuizen hier verantwoordelijk voor,hij stelt samen met Smulders zijn selectie samen.

  Wat Brandts betreft is dit onbegrijpelijk dat je in het begin van het seizoen erin staat en scoort,daarna ernaast komt te staan,tijdens je inval beurten scoort en nu zover weg gezakt is,is dit een kwestie van mentaliteit bij Brandts of is dit een kwestie van Dijkhuizen om te laten zien wie baas is en zich wellicht belangrijker vind als het resultaat. zeg het maar…….

  Vind toch dat je als trainer het maximake uit de spelers en je selectie moet halen,maar het lijkt met de week minder te worden. Als Gudelj dit had gedaan had iedereen moord en brand geschreeuwd en nu wordt er gezegd het is niet de selectie van Dijkhuizen. Volgend jaar is het zijn selectie en oordeel dan wat hij presteert.
  Maar hij wist waar hij aan begon,welke spelers er rond liepen en loopt nu toch naar mijn idee te lang rond te dolen welke elf hij op moet stellen. De bankspelers zijn direct nog sterker als je basis elf, zeker op papier.

  0

  0
 • TheBeek
  3 maart, 2016 - 15:49

  1 verdediger, 2 lopers en 1 blind paard op het middenveld………omg!!

  Brands en Ars hebben tegen dordrecht thuis laten zien hoe gevaarlijk en dodelijk ze zijn als duo.

  Helaas hebben ze daarna nooit meer samen mogen spelen.

  Brands en seuntjens zijn de enige in de selectie met een goed schot uit de ‘2e lijn’ zoals dat zo mooi heet.

  Brands had er met gemak tussen de 15 en 20 kunnen maken dit jaar.

  Ik snap best dat ijzeren rinus veel waarde hecht aan mentaliteit en professionaliteit maar elke vorm van scorend of creatief vermogen zoveel mogelijk uit je elftal weren snap ik geen snars van!!!

  Wie gaat morgen Unal en Ars bedienen ???

  0

  0
 • Ik hoop het niet
  3 maart, 2016 - 15:59

  Een scenario nog erger dan bij Sparta lonkt, 10 jaar Jupiler League voetbal is wat ik voorzie! Ik hoop het niet!!!

  0

  0
 • Geeren-zuid
  3 maart, 2016 - 16:01

  ——————- ten rouwelaar——————
  Stam. Van diermen dingsdag vd weg
  Matic
  Seuntjes. Duarte
  Brands
  Ars. Unal

  Of ———-ten rouwelaar——————–
  Stam van diermen dingsdag vd weg
  Damen
  Seuntjes. Matic
  Brands
  Ars. Unal

  Lijken me toch betere opties

  0

  0
 • nicknac
  3 maart, 2016 - 16:02

  Sorry hoor maar als je zegt dat Brands basis moet staan snap je helemaal niets van voetbal die vent bakt er helemaal niets van is ongeïnspireerd en is slecht voor het team als die basis staat. Alleen omdat die goals maakt hoort die in de basis dat vind ik een raar idee als je tegelijk om NOAD roept. Duarte had ik ook niet 1,2,3 fit verwacht, hij moet fit genoeg zijn voor de nacompetitie en dan ook al ritme hebben. Ik snap de keuze van Dijkhuizen om een signaal af te geven aan Seuntjens dat hij niet ten koste van alles in de basis moet staan maar iedereen zoet ook wel dat Seuntjens wil je ook maar iets presteren in dit NAC team moet staan

  0

  0
 • de kamps fan
  3 maart, 2016 - 16:05

  Als ik brands was had ik per direct mijn contract verscheurd, 4-4-2 is uitstekend voor hem met ars heb je 50 goals voorin staan. Ik zit helemaal niet te wachten op onze Turkse vriend en naah. Gewoon mats op 10 en die lekker met brands achter en om ars heen zwerven. Stam lekker op 6 laten staan en Gorter op de bank

  Jelle
  Mulder-diermen-dinsdag-kennie
  Stam
  lazic matic
  Mats
  Ars-brands

  Mocht onze City spits toch moeten spelen
  mats ipv lazic en brands op 10

  Zo moeilijk is het niet om trainer te zijn

  0

  0
 • Hans
  3 maart, 2016 - 16:06

  En toch als hij Naah er uit laat en Brands opstelt zie ik het positiever in

  0

  0
 • Ab
  3 maart, 2016 - 16:26

  TOP 5

  NOAD

  1.Jelle
  2.vd Weg
  3.Matic
  4.Stam
  5.Suk

  GEEN NOAD:

  1.Brands
  2.Gorter
  3.Mats
  4.Verbeek
  5.Borahsasar

  0

  0
 • de kamps fan
  3 maart, 2016 - 16:26

  Beste nicknac

  Volgens mij win je wedstrijden door meer te scoren als de tegenstander en aangezien wij defensief niet de beste zijn kan je beter een scorende speler in de basis zetten. En als hij misschien een paar keer beloond word zal hij vanzelf beter gaan trainen

  0

  0
 • Koelkast
  3 maart, 2016 - 16:31

  Het kan toch niet zo zijn dat Mats wordt gepasseerd en Lazic speelt?! Dan ben je echt verkeerd bezig hoor. Ik snap dat Mats wel eens mindere wedstrijden heeft, maar hij komt uit de regio en is altijd goed voor gevaar. Lazic kan alleen rennen……

  0

  0
 • Tummus2433
  3 maart, 2016 - 16:32

  Schandalig zijn we nu bang voor Achilles thuis om super verdedigend te spelen wie moet nu de voorzetten geven aan die spitsen ,geen enkele aanvallende middenvelder of buitenspeler raar raar als je terugkijkt tegen vvv is mats 2 maal betrokken bij een doelpunt ,dingsdag op middelveld hij kan als verdediger niet eens mee wat een schijterd zo’n trainer bang worden van Achilles

  0

  0
 • Tummus2433
  3 maart, 2016 - 16:37

  Raar raar de speler die na Ars de meeste doelpunten scoort en de meeste assist heeft gegeven aan Ars zet je er naast,wat een trainer zeg ,Maaskant deed rare dingen maar deze kan er ook wat van

  0

  0
 • Fred
  3 maart, 2016 - 16:39

  Buiten het feit dat ik er ook nog maar weinig van snap , en de criteria van selecteren al helemaal niet is het natuurlijk wel een keer over met die Seuntjens .
  Nogmaals als technicus ongeëvenaard maar hij legt zo weinig arbeid en collegialiteit in zijn spel dat ik wel snap dat hij buiten de basis valt .
  Degenen die weleens een training bezoeken kunnen beamen dat zijn arbeid en inbreng op de trainingen ook te beroerd voor woorden is , ik denk zelfs dat zijn conditie niet verder rijkt dan die van een gemiddelde topklasse voetballer . Die gast is ook niet fit.
  Ik heb het al eerder gezegd , ik ben niet de trainer maar de enige logische opstelling is :
  Ten Rouwelaar
  Stam – Dingsdag – Van Diermen – van de Weg
  Seuntjens ( of Lazic ) – Damen – Brands – Gorter ( want Duarta schijnt niet fit te zijn )
  Ars – Ünal
  En asjeblieft NOOIT MEER die Naah er in dat is een van de vreselijkste voetballers die ik ooit heb gezien op dit niveau , het is het prototype van onrust en balverlies . Een parodie op voetbal .
  Zoals hierboven gezegd zo moeilijk is het allemaal niet , maar blijkbaar willen trainers zo graag hun eigen stempel drukken dat het ten koste van alles en zelfs het resultaat gaat .

  0

  0
 • Rooie Jo
  3 maart, 2016 - 16:40

  Als dit serieus de opstelling wordt heeft Dijkhuizen voor mij absoluut afgedaan als trainer…

  0

  0
 • Tummus2433
  3 maart, 2016 - 16:48

  Fred ik ben ook regelmatig op de training als je ziet wat Mats met een bal doet dat kan geen andere speler kijk nou eens naar de wedstrijden wie geeft de voorzetten in jouw opstelling is er niemand die dat kan,en je hebt nou eenmaal spelers met techniek nodig in een elftal en ook werkers

  0

  0
 • Otjes
  3 maart, 2016 - 16:53

  Ongelooflijk Dingsdag & Naah & Lazic (???) op het middenveld. Dus 0 creativiteit op het middenveld.

  Dit wordt hangen & hangen en dan lange bal naar voren tegen Archilles. Wat mis ik de Kamps, ik wordt niet goed. Zou hem graag met Seuntjens op 10 hebben zien voetballen.

  0

  0
 • Corleone
  3 maart, 2016 - 17:01

  Eindelijk seuntjes ernaast heeft helemaal geen ene NOAD in zijn donder terecht had hem maar een paar maanden geleden eruit gegooid arrogante zak

  0

  0
 • Dutchbird
  3 maart, 2016 - 17:12

  Ik denk dat Seuntjens morgen gewoon in de basis staat en dat Yadran Blanco morgen van BN DeStem te horen krijgt dat ze eigenlijk niet zonder hem kunnen maar dat wel gaan proberen.

  0

  0
 • the observer
  3 maart, 2016 - 17:18

  Dijkhuizen maakt zichzelf belachelijk. De enige speler die in staat is zelf iets te creëren en daardoor beslissend kan zijn haalt hij eruit. Een van de weinige met voetbal intelligentie in de selectie, zeker aanvallend.
  En dan de reden waarom Dingsdag ineens als controlerende middenvelden wordt gebruikt. Omdat hij het organisatorisch goed weg kan zetten en leiding geeft aan het elftal(zo staat het in bndestem).Was het niet zo dat de reden waarom Dingsdag als centrale verdediger zijn basisplaats verloor omdat hij dit juist niet deed, hij hierin tekort schoot. Dat was toen de kritiek van Dijkhuizen dat hij het elftal niet genoeg coachte en geen leiding gaf???
  Dus is Dijkhuizen ongeloofwaardig en begin ik er steeds meer van overtuigd te raken dat zijn prestatie met excelsior een gelukstreffer was. Bij brendford was het al heel snel niks en buiten de wedstrijden die NAC speelt die er niet toe doen presteert hij hier ook niks. Elke keer als het erop aan komt faalt het team. Dan kan hij wel elke keer zeggen dat de spelers labiel zijn, maar dan denk ik als je weet waar het aan schort zorg er dan voor dat je het oplost. Daarvoor ben je trainer. Als je daar niet toe in staat bent, heb je hier niks te zoeken.

  0

  0
 • Bredafun
  3 maart, 2016 - 17:22

  @ the observer. Of je nou Brands, Seuntjes of hoe dan ook moge heten, heb je voldoende capaciteiten in je lijf om als prof te kunnen voetballen, als je weinig tot niks presteerd, dan is t exit naar de bank. Dpelers die er weinig tot niks van bakken snel wisselen voor iemand die wel graag wil!
  Met verwendde lamzakken kom je er niet kerel.

  0

  0
 • Tummus2433
  3 maart, 2016 - 17:29

  Corleone weer een speler die veel gescoord heeft er naast zetten stop nou eens met NOAD mentaliteit wie heeft dat dan wel .de enige speler die wij hebben met echte techniek en creativiteit moet er volgens jouw uit wat heeft die noad mentaliteit ons nu gebracht al jaren nu een elftal opstellen met alleen domme werkers op het middenveld geen die Ars Of Unal een voorzet of pass kan geven

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  3 maart, 2016 - 17:30

  Als dit morgen de opstelling is dan zeg ik bij deze dat het grootste dieptepunt van de laatste 10 jaar. Hoe ver zijn we gezonken en wat een waardeloze kut opstelling. 0,0 voetbal met als dieptepunt dingsdag wat gaat deze meneer dan doen in het veld. Achter de nummer 10 aan van Achilles hahah. En gaan we nu alle ballen blind na voren schieten onder het mom van we zien wel slechter kan het toch niet. Met zon opstelling speel je degradatie voetbal om geen goal tegen te krijgen. Wij spelen godver voor promotie je moet winnen en niet je mag niet verliezen voetbal. Nee ik weet al genoeg volgend jaar staan we hier weer wat een armoe wat een ellende wat is er een hoop verneukt zeg

  0

  0
 • Tummus2433
  3 maart, 2016 - 17:33

  Dus Bredafun het hele elftal vervangen door de A1,wie presteert er dan wel ok Jelle mag blijven staan

  0

  0
 • the observer
  3 maart, 2016 - 17:38

  @bredafun.
  Je hebt gelijk als je zegt dat Seuntjes niet constant genoeg is.
  Maar toch is hij de speler die het meest beslissend en het meest belangrijkst is geweest voor NAC dit seizoen. Als Seuntjes dit elke wedstrijd kon brengen had hij natuurlijk allang niet meer hier gespeeld maar hogerop. Hij heeft de creativiteit om een wedstrijd open te breken.

  0

  0
 • brutes
  3 maart, 2016 - 17:47

  Snap er niks van 28 goals op de bank

  3 goals in de basis

  0

  0
 • denker
  3 maart, 2016 - 18:00

  belachelijke en totaal ongeloofwaardige opstelling je heb 7 middevelders in je selectie en wij gaan spelen met twee verdedigers op het middeveld . tegen achilles thuis. vindt het echt schandalig . verlies alle vertrouwen in onze trainer zo

  0

  0
 • Peer11
  3 maart, 2016 - 18:01

  Jaaaaaaa zonder Mats!!! Spelen we eindelijk 11 tegen 11. Ze hadden hem voor een paar knaken in de winterstop moeten verkopen. Beter iets dan niets.

  0

  0
 • zuurkool met worst
  3 maart, 2016 - 18:10

  Ars heeft zware vormcrisis of te veel last van pijntjes. Ik zou Seuntjes daar zetten en anders (beter nog) op plek van Dingsdag, zeker tegen teams als Achilles.

  0

  0
 • Fred
  3 maart, 2016 - 18:39

  Beste Tummus 2433, er is niemand die negatief is over wat Seuntjens met een bal kan dat weet iedereen en daar heeft niemand twijfels over .
  Bij elke kritiek op de mentaliteit van Seuntjens zijn er altijd mensen die dan meteen beginnen over zijn techniek , dat heeft er totaal niks mee te maken .
  Je trapt hierbij een open deur in , het gaat om het arbeidsethos wat hij aan de dag legt en het verstorende element wat hij is op een training, als jij vaak een training bezoekt zie je ook dat daar iemand loopt die niet ten koste van alles wil slagen en niet echt serieus met zijn vak bezig is .
  Seuntjens is niet te motiveren , ontbeert de werklust en is ook niet slim anders had hij het al lang opgepikt en had hij al bij Ajax of PSV gespeeld .
  Het is geen winner en geen werker en straalt mismoedigheid uit .
  Jij kijkt waarschijnlijk alleen naar de trucjes op de training , ik let op het geheel .
  In mijn opstelling kunnen Seuntjens ( die wel in mijn opstelling staat ) en Gorter de voorzetten geven van de zijkanten en ook Stam en Vd Weg als opkomende backs , verder kunnen Damen en Brands voor de steekballen zorgen , ik weet zeker dat je meer aanvoer hebt dan nu het geval is , veel meer scorend vermogen en veel meer druk op de bal kunt zetten .

  0

  0
 • Toontje
  3 maart, 2016 - 18:44

  het is te triest voor woorden: wel Lazic, Gorter en Naah….kan misschien wel tegen Achilles…maar voor de nacompetitie absoluut belachelijk…geen schijn van kans dan
  Maar ja Naah moet een x aantal wedstrijden spelen, anders kwam Unal ook niet…als hij maar niet in de nacompetitie meedoet.

  0

  0
 • Nr. 20
  3 maart, 2016 - 18:44

  Ik ben het eens met de meeste reacties hier. Hoop echt dat dit niet de opstelling wordt. Dijkhuizen werk nu eens aan vaste elf met voetballers en geef ze vertrouwen ipv dit wisselbeleid. En ja daar mag je dijkhuizen wel nu al op afrekenen. Lazic en Naah onbegrijpelijk. Daarnaast dingsdag op middenveld…….met versterkt middenveld kan hij makkelijk als laatste man spelen! Verder hoort onze noad stofzuiger stam echt op middenveld. Verzet bergen werk. Seuntjens ms momentvoetballer maar wel de beste van selectie. Dan moet je als trainer mee om kunnen gaan. Daarnaast eens met the beek als je de combinatie brands, ars, Unal met aanvoer van Seuntjens op middenveld paar wedstrijden vertrouwen geeft dan betaalt dit zich uit. Hopelijk is dit gissen naar opstelling en spelen we morgen met volgende elf:
  Jelle
  Mulder van diermen dingsdag Vd weg
  Seuntjens stam matic
  Brands
  Unal en ars

  Rechtsback mag ook Pedro of Lazic. Dat is enige positie die niet zo makkelijk is in te vullen maar om dan stam op te offeren gaat mij te ver.

  0

  0
 • Schipper
  3 maart, 2016 - 18:52

  Man man man. Een middenveld dat samen net 2 goals heeft gemaakt dit seizoen en dan wil ik het over het aantal assists nog niet hebben. Wij zijn NAC, aanvallen gvd!!

  0

  0
 • scheppioni
  3 maart, 2016 - 19:01

  TOTAAL ONGELOOFWAARDIG als dit werkelijkheid is !
  Mocht Naaah morgen in de basis staan dan komt dit puur door city en dan ben je als trainer zijnde een enorme slappe zak ! Daarbij ook Gorter hoort niet op de backplaats, ik denk elke keer het kan niet minder met ons NAC en elke keer blijkt dit toch weer te kunnen ! gvd shitzooi, onze prachtige club, het moest niet mogen !
  We willen het echte NAC terug en snel een bietje !

  0

  0
 • poolshark
  3 maart, 2016 - 19:03

  Eindelijk krijgen de azijn zeikende kenners hun zin. De speler die bij ongeveer de helft van alle doelpunten betrokken was en 2 spelers van de tegenstander aan zich bond is vervangen door het ideale beeld Lazic. Geen passeerbeweging, geen assist, geen diepgang, geen scorend vermogen net zoals de andere 3 op het middenveld. Maar hij kan zo leuk hard rennen he, dat doet het altijd goed.

  Unal en Arts kunnen hun lol op. Eindelijk de zo gewenste 4-4-2 en ze krijgen een middenveld achter zich waar ze niks van hoeven te verwachten. Dat zal weer een koude en trieste zit worden morgen in het stadion. Maar als sociaal denkend mens ben ik iig blij voor de internetheldjes die hier weer vanaf minuut 5 gaan huilen dat het niks is. Alleen jammer dat ze dan Mats niet de schuld kunnen geven.

  0

  0
 • scheppioni
  3 maart, 2016 - 19:03

  Oh ja en vergeet ik nog natuurlijk MET MATS !!!
  Zet deze gast nou eens op tien en zorg voor twee stofzuigers in dienst van het team erachter, Mats is de enigste (plus een fitte Duarte) met creativiteit ! Gebruik dit dan ook en niet weer als een flankspeler !?!

  0

  0
 • poolshark
  3 maart, 2016 - 19:04

  ars, niet arts

  0

  0
 • Nacdictive
  3 maart, 2016 - 19:13

  Samenvatting dit seizoen tot nu toe:
  – we zijn niet constant
  – haast geen enkele speler heeft voldaan of weken achtereen constant gepresteerd
  – het kampioenschap is uit zicht
  – we missen balans in het team (slechte organisatie)
  – we hebben spelers met voor JL begrippen meerwaarde (Ars, Seuntjens, Brands (al is dat een verhaal apart vermoed ik), Unal..)

  Ben het verder met veel mede NAC-ers eens dat er zo geen vertrouwen wordt gekweekt door de trainer maar feit is ook dat het team nog steeds niet staat (en dat dit misschien zelfs wel heel het seizoen niet gaat gebeuren door de onevenwichtige selectie). Waarom dus inderdaad geen 4-4-2 spelen, weinig weggeven, de organisatie goed houden en uitgaan van de klasse van een aantal spelers?

  Ik denk ook dat Dingsdag’s positie puur gezien moet worden in het tactische deel (coaching en organisatie en niet zozeer voetballend!), wat hadden we De Kamps hier kunnen gebruiken zeg pfff.. We kunnen (althans dat is het proberen waard) vanuit een iets verdedigender concept de tegenstander pijn doen in de omschakeling. Verder is het ook mogelijk om in een 4-4-2 druk te zetten en naar voren te voetballen, evt hebben we met Stam en Gorter ook backs die aan de zijkanten kunnen doorkomen en Unal en Ars kunnen bedienen… Ik ben dus erg benieuwd de komende weken.

  Vwb de positie ’10’ hebben we in feite geen ideale speler net als voor de positie verdedigende middenvelder. Ik denk dat je met Unal, Ars en Brands/Seuntjens echt gezien bent in verdedigend opzicht tegen goede tegenstanders. En ik neem ook aan dat Dijkhuijzen gegronde redenen heeft om Brands en Duarte niet te laten spelen (fitheid, mentaal aspect, verdedigende arbeid etc), elke trainer (ik heb er al behoorlijk veel gehad) wil winnen en stelt het team op waarmee hij denkt dat de kans op resultaat het grootste is.

  En misschien moeten we (ik ook) minder op de stoel van de trainer gaan zitten, nu is Dijkhuijzen alweer afgeserveerd door een deel, Maaskant overkwam hetzelfde, evenals Gudelj. Als we het allemaal beter weten moeten we een papiertje halen en bewijzen dat zij het mis hebben. De beste stuurlui…

  Tot morgen!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  3 maart, 2016 - 19:43

  Een middenveld zonder enige klasse of voetbalintelligentie. Ik vermoed dat dit helemaal niks gaat worden. Wie moet de steekballetjes op de spitsen geven? Dit gedoemd te mislukken. Ik wilde heel graag 4-4-2 maar niet met dit middenveld!
  Ik kan al raden wat er gaat gebeuren. Na morgen gaat het 4-4-2 systeem weer in de vuilnisbak. Maar dat ligt dan niet aan het systeem maar aan de waardeloze opstelling.
  Dijkhuizen faalt!

  0

  0
 • Tummus2433
  3 maart, 2016 - 19:43

  Fred wat wil je nou mensen die scoren en voorzetten en spitsen voor de keeper zetten kijk bij vvv wie speelde ars vrij juist Mats,ja zijn houding maar kijk eens naar andere zeg maar wereld spelers zoals ronaldo straalt hij ook altijd zo’n fantastisch houding uit,stop over die houding kijk naar rendement tweede speler van nac kwa doelpunten en wel de meeste assists mag zijn houding dan iets minder lijken zeker vergeten dat hij wedstrijden met migraine speelde dat vertoond noad mentaliteit gewoon doorgaan ondanks migraine

  0

  0
 • Ruud
  3 maart, 2016 - 19:56

  Dag meneer dijkhuizen.
  Jan wissel.

  0

  0
 • Braze
  3 maart, 2016 - 19:58

  Onze trainer blijft zoeken tot het einde van de competitie. Ik vrees dat hij “HET “niet vindt.

  0

  0
 • Tummus2433
  3 maart, 2016 - 20:05

  Weet je, het is nu wel duidelijk naah moest weg van dijkhuizen in de winterstop.manchester word boos en wat zien we hij moet blijkbaar spelen en nac krijgt er een speler bij Unal,wel vreemd ineens is dijkhuizen tevreden over naah volgens mij heeft hij daar niets over te zeggen manchester beslist

  0

  0
 • am
  3 maart, 2016 - 20:23

  Kunnen we alvast aan volgend seizoen wennen. Zonder Mats Seuntjens.

  0

  0
 • Wijgaannietopzij
  3 maart, 2016 - 20:31

  Mede Supporters we gaan het morgen zien. Dijkhuizen kiest niet zomaar voor deze opstelling. Hij wil een team zien, en dat met 11 spelers. 11 die allemaal hetzelfde denken en willen. Ik heb er toch wel vetrouwen in. Al had ik Seuntjens voor naah in de basis gedaan. Dan had je 3 spelers die gevaarlijk kunnen zijn voorin en 2 lopers op de buitenste plekken van het middenveld ( Lazic en Matic ). Voor de rest met Duarte die nog niet fit is, Brands die nog steeds blijkbaar aan zichzelf denkt. Is dit een prima opstelling. De graafchap en roda jc hadden vorig jaar ook geen super goede individuele spelers in het elftal staan, maar stonden er wel als elftal ( was een team ) denk dat Dijkhuizen daar naar wilt groeien, want eerlijk is eerlijk een team zijn we afgezien van de wedstrijd tegen fc oss en nog misschien 2 niet geweest.

  0

  0
 • ZjeePeej
  3 maart, 2016 - 21:13

  Met 4-4-2 in een ruit moet je verdedigende middenvelder ongeveer alles kunnen: tackelen, passen, vooruit voortzetten, altijd op de goede plaats staan voor de restverdediging. De enige die ik dat ooit allemaal zag combineren was Alfredo Schreuder; Dingsdag zie ik dat nog niet doen. Waarom niet 2 man naast elkaar centraal, een open rechterkant waar Stam of Mulder op kan komen als rechtsback en Seuntjens naar binnen kan duiken, en Matic als wat behoudender linkshalf. En laat Brands Unal en Ars maar knokken om de plekken voorin.

  T zal wel dat we nog wat kunnen experimenteren richting nacompetitie,, maar we mogen ook wel eens richting een herkenbaar elftal met iets van automatismen of vaste kern. HUP NAC!

  0

  0
 • BJ
  3 maart, 2016 - 21:26

  Veruit de meest dreigende en creatieve voetballer van NAC, een van de weinige spelers die makkelijk in de Eredivisie meekan en waar je bij NAC nog voor naar het stadion komt. Bij de gedachte aan Lazic, Suk en nog meer matige NOAD morgen geen verkeerd idee de pot te laten schieten.

  0

  0
 • Johan o
  3 maart, 2016 - 21:30

  Het passeren van seuntjes is min of meer logisch. Inderdaad heeft hij creativiteit en kwaliteit in zn benen… maar als je als team onder druk staat en er wordt verdedigend ook iets van hem gevraagd… geeft hij niet alles…en sta je met 10 man. Ik ben benieuwd of deze opstelling wel rendeert het middenveld heeft niet mijn volle vertrouwen. Met name Naah en lazic overtuigen mij niet…maar goed .

  Hopelijk kan Marinus hier mee vooruit en worden er punten gepakt…

  Hup NAC

  0

  0
 • H.V.M.
  3 maart, 2016 - 21:32

  Tegen Achilles mag je uiteraard meer aanvallende intenties verwachten!
  Zeker in een thuiswedstrijd.

  Toch is het logisch dat de twijfelende Dijkhuizen, met het oog op de Play-offs, extra zekerheid probeert in te bouwen.
  Met onze gammele verdediging zijn we anders volledig kansloos en dat is toch ook niet wat we willen!
  Laten we a.u.b. een klein beetje hoop houden op het broodnodige succes dat promotie heet!

  0

  0
 • nicknac
  3 maart, 2016 - 21:34

  Beste de kamps fan,

  Voetbal is niet alleen scoren en als iemand zoals Brands scoort maar daarnaast helemaal niets doet zou ik hem toch niet in de basis zetten en daarbij zeikt hij ook zijn eigen spelers af

  0

  0
 • Neusvleugel
  3 maart, 2016 - 21:51

  Denk dat volgende week Peek en Goedzee ook in de basis. Dat is het enige wat nog ongeloofwaardiger is!!

  0

  0
 • Oldskool
  3 maart, 2016 - 23:29

  Wat een gelul hier. Naah is geen wereldtopper maar een prima spelertje voor NAC. Gorter speelt alleen omdat Pedro geschorst is en als Mats niet speelt is dat hem op scherp te zetten. Tegen Achilles. Zo gek is het allemaal niet.

  O ja en De Kamps is zelf weggegaan en daar echt niet armer van geworden.

  0

  0
 • NAC!!
  4 maart, 2016 - 07:07

  Te triest voor woorden.

  Nu lopen er hier te zeggen.. Eindelijk mats ernaast!!!! Voor vandaag zal het zo veel niet uitmaken tegen dit zwakke broertje. Maar wie gaat in godsnaam de spitsen bedienen.. Naah??? Lazic??? Jongens toch. Wees eens redelijk, je moet minstens met mats spelen achter de spitsen of Brandts. Dat naah er staat kan niets anders dan met man.city te maken hebben. Die jongen is totaal overbodig bij NAC. Deze opstelling is heeeeeel verdedigend.. De spitsen staan tegen een redelijk elftal gewoon op een eiland.. Ik snap er de ballen van.. Wat willen ze eigenlijk met dit NAC ?? Waar is de tijd dat ze met knikkende knieën naar Breda kwamen… Goede ouwe tijd..

  0

  0
 • Kipiani
  4 maart, 2016 - 07:47

  Ik heb ook mij mening over bepaalde spelers en Marius doet volgens mij ook niet alles goed. Wie wel ?????
  De manier waarop hij Mats nu passeert (tijdelijk !) en dit naar ons (supporters) uitlegt is prima, duidelijk en correct. Goed gedaan Marinus. Vanavond drie punten en dan de definitieve en constante doorbraak in een 4-4-2- systeem richting nacompetitie van onze beste voetballer, die ook nog uit Breda komt. Succes !

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  4 maart, 2016 - 08:33

  Geen paniek. Binnen 5 jaar spelen we weer mee als stabiele subtopper in de ere-divisie….

  Laat me niet lachen zeg!

  Onkunde ten top weer!

  0

  0
 • bredafun
  4 maart, 2016 - 08:35

  Lazic & Naah vervangen door Brands & Seuntjens!

  0

  0
 • ennoajseejer
  4 maart, 2016 - 09:09

  Met deze opstelling worden we een stabiele sub-topper…… in de Jupiler Leage ja! Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat dit de opstelling wordt. Niemand op het middenveld die een fatsoenlijke pass kan geven, dus dat wordt waarschijnlijk breien door het midden waar Achilles natuurlijk alles vol heeft staan. We gaan het zien, maar ik verwacht een bloedeloze 0-0

  0

  0