Go to Top

ADO wil serieus #MetMatsSeuntjens? – UPDATE 2

ADO wil serieus #MetMatsSeuntjens? – UPDATE 2

Het zou allemaal wel los lopen met het vertrek van Mats, was de verwachting van TD Hans Smulders. Die zou waarschijnlijk niet meer vertrekken voor de deadline van de transferwindow. Maar zo ver is het nog niet… Gisteren meldden we al dat ADO Den Haag naast AZ en Heerenveen de derde (!!) eredivisionist was die geïnteresseerd is in de diensten Mats Seuntjens. Vandaag blijkt dat de interesse bloedserieus is.

Als we Yadran Blanco mogen geloven zou men zelfs al in de onderhandelingsfase zitten. Een eerste bod zou al uitgebracht zijn door de Hagenaren, welke is afgewezen door de Bredanaren. ADO wil de 23-jarige Mats per direct overnemen en is bezig met het voorbereiden van een tweede bod (mogen en kunnen zij überhaupt geld uitgeven..?). Voor NAC is dit een bijzonder lastig parket. Het contract van Seuntjens loopt 30 juni af. De verwachting is dat Seuntjens niet bij gaat tekenen. NAC wil zijn contract verlengen maar Mats zelf heeft al aangegeven stil te staan in zijn ontwikkeling en klaar zijn voor een volgende stap. Recent bleek weer dat hij ook niet op de onvoorwaardelijke steun van de alle supporters kan rekenen, wat zijn beslissing om al dan niet bij te tekenen ook kan beïnvloeden. Daardoor bestaat de kans dat hij aan het einde van het seizoen gratis de deur uitwandelt en dat laten vertrekken van een eigen opgeleide speler zonder er iets voor terug te zien is allesbehalve waar NAC op zit te wachten.

Maar… Als hij nu vertrekt, betekent dat we de #WegNaarDeGroteMarkt voort moeten zetten #ZonderMatsSeuntjens, en of dát zo verstandig is.. Mats is dit seizoen tot op heden goed voor negen doelpunten en zeven assists. Qua doelpunten staat hij daarmee een minder dan Kevin Brands en Sjoerd Ars. Een gemis of verlossing voor het Elftal? We volgen het in ieder geval op de voet en krijgt on-ge-twij-feld een vervolg.. Wel tijd voor de Seuntjens-discussie 2.0 nu.

UPDATE 1:
Nou, die liet niet lang op zich wachten, d’n update. Ondanks dat Carnaval voor de deur staat lijkt het meer op Halloween: we zien overal spoken. De VI is ook op onderzoek uitgegaan en sprak met zowel Mats als met ADO. De club uit Den Haag is een puike deal aangegaan met een zeer betrokken Chinese man, en wacht nog op wat centjes. Hierdoor zal de financiële categorie 1 (de zorgenkindjes) een gevolg voor ze zijn.

Mats zelf geeft aan wel open te staan voor de Hagenaren en hoopt stiekem toch op een bod. “Ik begreep dat ADO een eerste bod heeft gedaan, maar dat NAC dat heeft afgewezen. Natuurlijk sta ik open voor een stap naar de Eredivisie. Ik heb ook al mensen gesproken over ADO en de verhalen zijn positief. Wat ik hoor, is dat ADO met een tweede bod gaat komen.”

Maar daar wringt de schoen dus wat voor de Hagenaren. Mats heeft nog een contract tot het eind van het seizoen en moet nú dus geld opleveren. ADO laat weten Mats een interessante speler te vinden, maar momenteel onhaalbaar is. er zou ook nog helemal geen bod uitgebracht zijn, laat staan dat er een tweede komt. Henk Fräser, trainer van ADO: “Dat lijkt me sterk, maar dit soort zaken liggen niet op mijn bordje, maar op die van het management.” Blijkt dus (maar weer eens) dat we Yadran niet zo maar mogen geloven. To be continued…

UPDATE 2:
Nou ja, update… Henk Fräser kan wel zeggen dat het hem sterk lijkt, onze TD Hans Smulders geeft tegelijkertijd een ander én hetzelfde geluid geluid. “ADO Den Haag heeft inderdaad interesse in Mats. Net als AZ en Heerenveen,” zo laat hij weten aan BN/De Stem, om daarna zich daarna in mysterie te omhullen: “Er is contact met een club geweest. Over welke club dat is, doe ik geen uitlatingen. Dat doe ik nooit. Die club heeft gevraagd hoe het met Mats zit. Zij zijn daarop met een indicatie gekomen wat zij kunnen betalen. Wij hebben vervolgens een indicatie gegeven van de prijs die we voor hem willen ontvangen. Daarna hebben we niks meer gehoord. Wij willen Mats graag behouden en straks zijn aflopende contract verlengen.” Dus… Er is contact geweest met ADO, maar ik zeg niet welke club het is..? En als dit verhaal klopt en er wel contact maar geen wedercontact is geweest, moet nog maar blijken of er daadwerkelijk een tweede bod gaat komen. Vooralsnog speculeren we onszelf een slag in de rondte. Wel leuk zo op de zondagavond..

Bron: B-side Rats, VI, BN/De Stem, @Yadranblanco

 

117 Reacties op "ADO wil serieus #MetMatsSeuntjens? – UPDATE 2"

 • Jansen
  31 januari, 2016 - 16:24

  Strik erom

  0

  0
 • S.HB.NAC
  31 januari, 2016 - 16:25

  Een groot gemis

  0

  0
 • J
  31 januari, 2016 - 16:26

  Buijs kreeg de onvoorwaardelijke steun en die is ook vertrokken. Jongens, anno 2015 maakt het geen reet uit of je de 100% support geeft aan zo n jongen of niet. It’s all about the money.

  0

  0
 • H.K.
  31 januari, 2016 - 16:26

  Hij gaat toch weg. Kan NAC er in ieder geval nog wat voor vangen.

  0

  0
 • Henri
  31 januari, 2016 - 16:27

  Werd gisteren al duidelijk. Met het terugsturen van Goré maakte Den Haag geld vrij voor een nieuwe speler. Als er op het ogenblik één club is waar je niet naar toe moet gaan is het Den Haag wel, met alle ontwikkelingen rondom Hr. Wang.

  0

  0
 • bredaikhouwvanjou
  31 januari, 2016 - 16:27

  als mats niet weg gaat. dan meteen op de bank zetten zolang tot hij bij tekent

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  31 januari, 2016 - 16:29

  Jammer dat NAC hem geen 3 jaar vast kan leggen en dan kan cashen.Nu vertrekt hij voor een kleine transfersom. Grootste talent van NAC, maar ook de lastigste speler. Na vertrek van Hooi hebben we bijna geen vleugelspelers meer. Dus zullen ze uiterlijk morgen goede vervanger moeten zien aan te trekken en dat zal niet meevallen. Maar die Turkse jongen is ook nog steeds niet definitief vastgelegd?

  0

  0
 • nacdictive
  31 januari, 2016 - 16:31

  Heel dubbel.. Soms fenomenaal, regelmatig bedroevend slecht.. Maar niettemin een voetballer met specifieke kwaliteiten.
  Geen idee of hij het hogerop gaat redden, mist mi toch echt de mentaliteit om hogerop te slagen. Zag hem vrijdag ook weer tactisch dingen fout doen die echt onbegrijpelijk zijn maar hij kan als geen ander binnen dit nac het verschil maken.
  Nu krijgen we er misschien nog een klein beetje geld voor.

  0

  0
 • nacbreda1912
  31 januari, 2016 - 16:32

  ALs die weg gaat en daar ga ik vanuit moet Smulders handelen door 2 buitenspelers te halen dat wordt lastig. ADO kiest het slimme moment maar als ik Mats was zou ik niet blijven maar ook niet naar Den Haag willen.

  0

  0
 • De Lange
  31 januari, 2016 - 16:32

  Ado,club zonder geld,waar het nog lelijk mis kan lopen,hoe kan die een bod uitbrengen.Hopelijk laat Mats zich niet gek maken door de centjes. OffTop. wanneer houdt het geluk van Sparta op

  0

  0
 • Mark
  31 januari, 2016 - 16:32

  Gewoon laten gaan en er nog een beetje geld voor beuren .
  Hij wil ook niet bijtekenen en ook de club waar hij is opgeleid en die engelen geduld met hem hebben gehad nog iets laten verdienen , dus de slotsom is simpel , nu er nog wat voor vangen en afscheid van nemen .
  Daarbij zal het gemis niet zo groot zijn , hij staat stil in ontwikkeling zegt hij maar hij staat ook grotendeels stil op het veld dus niet te moeilijk over doen .
  Mijn plezier om naar NAC te gaan zal er een stuk groter door worden , maar dat is mijn persoonlijke gevoel er over .
  Wellicht kunnen we nog een deal maken met een goede verdediger van ADO , die Kanon is blijkbaar ook geen basis dus zou wel mooi voor ons zijn zo’n kleerkast achterin .
  Beste mede supporters niet om treuren , wij moeten promoveren , daar moet de focus liggen en het is de laatste dagen niks anders dan Seuntjens en alle negativiteit die er omheen hangt .
  We moeten het tenslotte doen met de mensen die wel blijven en vooral WEL willen !

  0

  0
 • JM
  31 januari, 2016 - 16:33

  Het ligt er een beetje aan hoe goed die Enes Ünal is. Mocht het echt zo’n groot talent zijn, hebben we de (tijdelijke) vervanger voor Seuntjens al in huis. Ik sprak in mijn vorige reactie al de verwachting uit dat Seuntjens zou vertrekken, dus dit bericht verbaast mij niet.

  In deze fase van de competitie moeten we spelers hebben die er 100% voor willen gaan. We zagen de afgelopen wedstrijden al de desinteresse bij Seuntjens; als hij blijft krijgen we in de nacompetitie (daar ga ik toch wel vanuit dat dat het wordt) weer hetzelfde probleem. Aan spelers die met de handrem erop spelen hebben we niks! Zo’n Ünal zal zich tenminste willen bewijzen, om volgend seizoen opnieuw aan een mooie club verhuurt te kunnen worden, of met NAC mee te mogen promoveren.

  Beding overigens wel een bankgarantie in de deal, Smulders. Ik vertrouw die Chinees bij ADO niet zo. De tranfersom van Seuntjens wordt betaald van geld wat ze zelf nog niet binnen hebben.

  0

  0
 • brutes
  31 januari, 2016 - 16:33

  Zou jammer zijn jongen uit eigen opleiding gratis de deur uit lopen
  Maar wil je promoveren moet dat met mats hij is een van de beste en van niets iets kun maken
  #metmatsseuntjens

  0

  0
 • jvd
  31 januari, 2016 - 16:34

  Brands heeft net evenveel doelpunten gemaakt als ars en dus 1 meer dan seuntjens

  0

  0
 • Mike
  31 januari, 2016 - 16:34

  Spionkop jawel
  Lees jij geen krant , zie bn de stem

  0

  0
 • Ps
  31 januari, 2016 - 16:35

  Zou hij bij ADO wel spontaan juichen na een doelpunt of moet hij alleen bij NAC daartoe op volwassen wijze gecoached worden. #kennyscoort

  0

  0
 • Mike
  31 januari, 2016 - 16:35

  Komt nog een linkervleugel speler bij mats is bijna weg

  0

  0
 • denker
  31 januari, 2016 - 16:35

  zonder mats zal het voor nac erg moeilijk worden maar als hij ga kan ik hem goed begrijpen die jongen wordt elke wedstrijd en dag alleen maar uitgemaakt voor van alles wat niet goed is !

  0

  0
 • THE Don
  31 januari, 2016 - 16:36

  Simpel: nu bijtekenen, anders oprotten.

  0

  0
 • RV
  31 januari, 2016 - 16:36

  Geen goede club voor Mats naar mijn idee. Heb altijd achter Seuntjens gestaan maar ben er ook wel een beetje klaar mee dat rare gedrag.

  Is een echte Naccer dat geloof ik oprecht maar is alleen maar met zichzelf bezig. Ik denk dat hij het alleen redt als hij bij een trainer komt die echt het maximale uit hem wil halen. Fraser is dat zeker niet. Een Faber, van den Brom of Jans zouden dat nog wel kunnen.

  Jammer maar Mats is op een missie en dat is vertrekken bij NAC. Helaas ook geen enkele intelligente jongen in de groep die hem eens beet kan pakken en met een positieve intentie op het rechte pad kan zetten.

  Net nu steeds meer mensen de klasse van Mats in beginnen te zien ben ik er juist wel klaar mee. Als je nu een centje mee kan pakken moet NAC het maar doen. Hopelijk reikt het netwerk van Smulders verder dan exotische huurlingen die via zaakwaarnemers worden aangeboden, hoop het echt.

  0

  0
 • Enkhuizer rat
  31 januari, 2016 - 16:36

  Stilstaan in je ontwikkeling?

  Stilstaan op het veld bedoel je. Wat een aanfluiting die inzet van mats die geacht wordt de beste speler vd Jupiler te zijn. Moet zich kapot schamen

  0

  0
 • NickNac
  31 januari, 2016 - 16:38

  Als Mats gaat kan je overigens ook gelijk Caenenpeel binnenhengelen

  0

  0
 • willem 4,5
  31 januari, 2016 - 16:38

  Lijkt me echt lachen, Mats en Beugelsdijk, zie je het al voor je?, Misschien kan Beugeltje Mats wat vrolijkheid bijbrengen, want onze Mats kijkt altijd alsof de 3e wereldoorlog is uitgebroken. Niemand is trouwens onmisbaar, ook Seuntjens niet. De TD heeft natuurlijk wel een vervanger voor ons lachebekje in zijn boekje staan.

  0

  0
 • Willem
  31 januari, 2016 - 16:38

  Laten gaan voor een half miljoen euro! Deze jongen is niet gelukkig bij ons Nac en werkt daarom contra-productief

  0

  0
 • De Lange
  31 januari, 2016 - 16:38

  Als Mats gaat, kun je ook alles of niets doen en een bod op zijn broer doen bij VVV,die zitten ook in geldnood,dus kunnen niets weigeren,win-win situatie.Of wil die niet?

  0

  0
 • Ron
  31 januari, 2016 - 16:38

  Keuze is eigenlijk niet moeilijk.
  Verkopen die hap. Met clausule er in dat ie nog wat extra opbrengt als ie van ADO wordt doorverkocht.
  Zelfde constructie als Gudelj.

  Persoonlijk ben ik ook niet gecharmeerd van m.
  Jl vrijdag zijn reactie gezien na het doelpunt ??
  Iedereen is door het dolle, reserve bank rent het veld in, en Seuntjes ? Die wandelt zonder 1 vinger op te steken zo weg richting middenlijn.
  Moet door een ploeggenoot mee getrokken worden richting de feestende kluwen spelers.
  Hij is klaar met NAC. Zoveel is mij wel duidelijk.
  En een hoop aanhangers van NAC ook klaar met hem gezien de regelmatig terugkerende fluitconcerten.
  Nou, lekker laten gaan en succes dan maar.

  0

  0
 • nachoreca
  31 januari, 2016 - 16:38

  Geld beuren en wij moeten verder. Hans smulders krijgt het nog heel druk denk ik. …

  0

  0
 • wolfmanjack
  31 januari, 2016 - 16:38

  Echte club voor Mats. Vandaag ADO zien knokken en vechten tegen Feijenoord. Ik denk dat als Mats daar het zelfde gedrag laat zien als bij NAC afgelopen vrijdag hij persoonlijk door Beugelsdijk en consorten van het veld geschopt wordt.

  0

  0
 • denker
  31 januari, 2016 - 16:41

  lees hier veel dat mats moet bijtekenen of oprotten. nac heeft mats nog helemaal geen nieuwe aanbieding gedaan!!!! Dus hij kan helemaal niks bijtekenen !!!!!!

  0

  0
 • knurft
  31 januari, 2016 - 16:41

  IS ER NOG IEMAND DIE TWIJFELT OVER HET AANSTAANDE KAMPIOENSCHAP VAN SPARTA?
  die halen we dus nooit meer in.

  met vriendelijke dank aan onze prima donnas die dachten wel eventjes kampioen te worden….

  bokhonden!

  0

  0
 • Mafkees
  31 januari, 2016 - 16:44

  ADO is toch geen serieuze stap vooruit? Hij zou gek zijn.

  0

  0
 • wessel
  31 januari, 2016 - 16:45

  Een verlossing !!!

  niet meer woorden aan vuil maken. Houdoe en bedankt!

  0

  0
 • Bsidefan
  31 januari, 2016 - 16:46

  Aardige jongen die goed kan voetballen, helaas past ie niet bij nac. Nu wel wegdoen zodat je nog wat verdient.

  0

  0
 • am
  31 januari, 2016 - 16:48

  Dat wordt nog een jaartje juup. Op zich niet erg want ik denk dat we niks te zoeken hebben in de eredivisie. Nu naar de toekomst kijken! En sterker terugkomen.

  0

  0
 • Old Soldier
  31 januari, 2016 - 16:49

  Ja het maakt wat uit hoe iemand wel of niet juicht.Rot toch op joh sls seuntjes vertrekt heb je dikker probleem dan veel hier denken. Ga gewoon is rustig beelden van alle wedsyrijden kijken en dan zie je zijn meerwaarde echt wel. Zelfde gezeik met adje vorig jaar of zo nog wel een paar. Alleen maar hard werken maakt je bij NAC een held zoals den haan maar andere kwaliteiten zien NAC suporters niet. Mats moet blijven

  0

  0
 • Tvb
  31 januari, 2016 - 16:54

  Gewoon contract uit laten dienen en afwachten wat de toekomst brengt. Die paar ton haal je toch geen betere voor denk ik op dit moment

  0

  0
 • Van Heel
  31 januari, 2016 - 16:58

  Die gaat niet weg, daar heeft hij de ballen en het lef niet voor , nee beste RV het zijn alleen maar loze woorden en een drukmiddel om er bij NAC beter van te worden .
  Wat moet zo’n watje nu tussen de grote jongens , die zagen ze op de teaining onder zijn knieën af, en dat weet hij zelf ook verdomde goed , daarom kiest hij eieren voor zijn geld en verkast hij niet hoor , dat lijkt me zeer onwaarschijnlijk .
  Anders had hij al veel eerder aan zijn stutten getrokken lijkt me , want volgens mij zijn er toch niet veel voetballers die zo slecht liggen en dan toch blijven bij die club , dan heb je een enorme plaat voor je hoofd of een enorme zelfkennis .

  0

  0
 • Kunstliefhebbert
  31 januari, 2016 - 16:59

  Kzout ontzettend jammer vinden als tie gaat. En als (en kdenk dattie dat doet) Mats hier af en toe mee leest, dan is ook hij tot de conclusie gekomen dat die BESTE SUPORTERS van het land! eigenlijk ….ach laat ook maar.
  Wat je ook doet Mats, succes! Ik heb vaak van je genoten

  0

  0
 • De Lange
  31 januari, 2016 - 17:02

  @knurft, ja ik twijfel, weer 3 met een gele kaart,gaat over de langste adem

  0

  0
 • Peer11
  31 januari, 2016 - 17:02

  Heb al een kaarsje aangestoken. Zou een enorme verlossing zijn. Pakken die centen en afscheid nemen. Te goed voor NAC? Hahaha lekker degradatie voetbal gaan spelen bij ado. Dacht dat hij met zn broer naar Engeland zou gaan… Houdoe en bedankt!

  0

  0
 • Brabo
  31 januari, 2016 - 17:02

  Caenenpeel heeft net een 2 1/2 jarig cotract getekend bij Sparta

  0

  0
 • Jeroen R
  31 januari, 2016 - 17:05

  Zou Mafkees nu ook verkassen naar ADO TV of naar Den Haag verhuizen ? 😉

  0

  0
 • Peer11
  31 januari, 2016 - 17:06

  @ Old Soldier

  Adje voegde juist wel iets toe en is wel beslissend geweest in de ERE. Mats voegt nauwelijks iets toe en is zelden beslissend in de JUUP.

  0

  0
 • Jf
  31 januari, 2016 - 17:11

  @brabo wat is je bron ?

  0

  0
 • Ed
  31 januari, 2016 - 17:21

  Moet gewoon blijven en voor promotie gaan!

  0

  0
 • Andre
  31 januari, 2016 - 17:21

  Hoe is de sfeer bij go ahead hi hi

  0

  0
 • Semsi
  31 januari, 2016 - 17:22

  Nu verkopen en het geld pakken. Hans, wel met een bankgarantie! Die Chinees is voor geen meter te vertrouwen. Den Haag wil nu zijn kans grijpen, eind dit seizoen is men kansloos tegen AZ en Heerenveen.
  Den Haag is de slechtste optie voor Mats, denk niet dat hij bestand is tegen gasten als Beugelsdijk, Wormgoor en Zuiverloon. Wat te denken van Henk Fraser, Mats zal uit een ander vaatje moeten gaan tappen daar!
  Neemt niet weg dat we hem zullen missen, een van de weinige creatieve spelers die we hebben en die een wedstrijd kan beslissen / openbreken. Werk aan de winkel voor Hans Smulders.
  Ik stel me in op nog minimaal een jaar Jupiler League, kampioen worden doen we niet. Laten we gewoon veel te veel punten voor liggen. Tegen beukploegen als Graafschap en Cambuur worden we weggevaagd, enige kans heb je tegen Excelsior. Ik verwacht dat Twente de dans gaat ontspringen. Bovendien zullen we nog minimaal 1 andere ploeg uit de JL moeten uitschakelen om überhaupt in de finale te komen (Volendam, GAE, Eindhoven of een ander team van dit kaliber). Dat zal al een hels karwei worden. Dan krijgen Smulders en Dijkhuizen van mij de kans om te bouwen en te laten zien wat ze kunnen.

  NAC heeft nog niets bevestigd over die Turk waaruit ik opmaak dat het nog niet rond is….

  0

  0
 • TpT
  31 januari, 2016 - 17:35

  Voor die fooi die je nu voor hem krijgt kun je hem beter houden. De selectie ga je binnen een dag of 2 echt niet meer versterken en al die onrust hebben we ook niet nodig.

  Bij de meeste goals van NAC betrokken dit seizoen en hem dan in de winter laten gaan zou niet van ambitie getuigen.

  0

  0
 • Rotterdam Spangen
  31 januari, 2016 - 17:38

  Bij ADO moet je hard werken.. Denk je dat Beugelsdijk, Wormgoor en midden Noord de houding van die Semi Noord Afrikaanse Mats Seuntjens pikken?

  0

  0
 • Bredafun
  31 januari, 2016 - 17:41

  Hoe kunnen ze n bod uitbrengen als die chinees geen geld geeft?

  0

  0
 • Ultimate1
  31 januari, 2016 - 17:54

  Strik erom!!! Ennuh……als ie om vervoer verlegen zit breng ik ‘m achter op m’n fietste wel naar Den Haag.

  Houdoe en bedankt, zwaai zwaai, ga ze daar in de hofstad maar blij maken met je ongeïnteresseerde laks houding………

  0

  0
 • nicknac
  31 januari, 2016 - 18:01

  Caennenpeel naar Sparta is onzin staat helemaal nergens vermeld en zijn zaakwaarnemer heeft gezegd dat hij blijft bij Eindhoven. Dit kan denk ik maar 1 man veranderen en dat is Smulders die hem gehaald heeft

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  31 januari, 2016 - 18:09

  Iedereen die altijd loop te janken op seuntjes schaam je diep. Beste speler van NAC en komt ook nog uit Breda. Waardeloze mensen die roepen hier strik erom ga je schamen man.

  0

  0
 • chrisje
  31 januari, 2016 - 18:12

  Als ik ik nac 1 zou voetballen en ik ben een bredanaar , dan zou ik bijtekenen en proberen respect van de nac fans af te dwingen en net als nemanja proberen om nac zijn rekening te spekken .

  0

  0
 • Oldskool
  31 januari, 2016 - 18:12

  voor Seuntjens krijg jij nu max 1-2 ton. Is ie 1x beslissend in nacompetitie heb je het al dik terugverdiend. Dus alleen laten gaan als ie slecht in de groep ligt.

  0

  0
 • NOAD1912
  31 januari, 2016 - 18:13

  Seuntjens is NAC. Stelletje zeikers

  0

  0
 • Wouter
  31 januari, 2016 - 18:31

  Houdoe Mats !
  En nu op naar de eredivisie NAC . ZONDER Mats Seuntjens uiteraard .

  0

  0
 • ikke
  31 januari, 2016 - 18:33

  ‘Ik begrijp dat ADO een eerste bod heeft gedaan, maar dat NAC dat heeft afgewezen’, laat Seuntjens aan VI weten. ‘Natuurlijk sta ik open voor een stap naar de Eredivisie. Ik heb ook al mensen gesproken over ADO en de verhalen zijn positief. Wat ik hoor, is dat ADO met een tweede bod gaat komen.’ Benieuwd wat er allemaal nog gaat gebeuren Seuntjes vd weg ? en wat komt er voor terug !!!

  0

  0
 • chrisje
  31 januari, 2016 - 18:35

  Willem twee 2 puntjes verwijderd van play offs ! Ik teken ervoor in de play offs tegen de broekpoepers te spelen , eerst het logokussertje dwars doormidden en daarna die lamprou drie keer met bal en al in de goal schieten ! Die smurf .

  0

  0
 • De Lange
  31 januari, 2016 - 18:37

  @rooie jo, las het net ook ja. Als je dat leest en het klopt verklaart weer iets meer over afgelopen vrijdag. Mats wil kost wat kost weg bij Nac. En als dat zo is, en hij blijft toch ben ik benieuwd of hij weer voor Nac iets kan betekenen

  0

  0
 • Pyro
  31 januari, 2016 - 18:43

  Sparta op de valreep gewonnen weer … Hoop dat ze punten laten liggen

  0

  0
 • nicknac
  31 januari, 2016 - 18:44

  Ga dan maar weg dit is gewoon een oerdomme uitspraak waar je geen vrienden mee maakt voor Seuntjens haal je zo een andere (Caennepeel)

  0

  0
 • henk
  31 januari, 2016 - 18:44

  Die gaat niet weg. ADO heeft geen geld. Dit komt weer uit de koker van z’n zaakwaarnemer. De interesse van AZ en Heerenveen bleek ook niet serieus.

  Daarnaast ga ik er vanuit dat Seuntjens z’n grote woorden gaat waarmaken; NAC kmpioen worden en veel geld opleveren.

  0

  0
 • tinus
  31 januari, 2016 - 18:45

  Mocht seuntjens weggaan 4-4-2gaan spelen. Ars en unal in de spits. Brandts erachter. Matic, stam en suk daar weer achter. Verdediging vd weg, dingsdag, pedro mulder, jelle

  0

  0
 • Tummus2433
  31 januari, 2016 - 18:48

  Raar he dat eredivisie clubs Mats willen hebben en de nac suporters hem niks vinden blijkbaar hebben alleen nac supporters er kijk op,nou het is dus helemaal andersom eredivisieclubszien het gewoon beter geloof me

  0

  0
 • De Lange
  31 januari, 2016 - 18:50

  @henk,kampioen hoop ik ook,maar Mats veel geld opleveren? Die gaat vd zomer dan voor niks weg.

  0

  0
 • Van Heel
  31 januari, 2016 - 18:53

  Wat ik al zei , het is gewoon een spelletje , die heeft nooit de intentie gehad om weg te gaan .
  Is gewoon een spelletje van die maffe zaakwaarnemer uit Hank om er straks zoveel mogelijk uit te slepen bij NAC , voor hemzelf en Matsje die nog geen 5 km van Breda durft .
  Nee hier blijven we tot vervelens toe mee opgescheept zitten , bovendien kan ik me niet voorstellen dat er ook maar één club met gezond verstand is die interesse heeft in een speler met zo’n reputatie .

  0

  0
 • Jf
  31 januari, 2016 - 18:55

  @Tummus goed lezen. De enige die Seuntjens wil hebben is hijzelf. ADO vindt het een interessante speler maar heeft geen bod uitgebracht.

  0

  0
 • Old Soldier
  31 januari, 2016 - 18:56

  Tenzij unal serieus goed is op zijn 18 jaar word je echt geen kampioen met dit team zonder seuntjes. Echt niet.

  0

  0
 • Mafkees
  31 januari, 2016 - 19:02

  Welke reputatie Van Heel?

  0

  0
 • IKKe
  31 januari, 2016 - 19:03

  @Old Soldier

  Met Mats ook niet

  0

  0
 • Tummus2433
  31 januari, 2016 - 19:04

  Jf blijkbaar heb jij bronnen bij nac en ado dat jij weet dat er geen bod is uitgebracht vertel

  0

  0
 • Wouter
  31 januari, 2016 - 19:04

  Tinus , helemaal mee eens !

  0

  0
 • buurman
  31 januari, 2016 - 19:05

  Even los van het feit of ADO echt serieus is heeft deze case volgens mij twee invalshoeken.
  Als supporter; als je kampioen wilt worden of wilt promoveren moet je een speler die 9x heeft gescoord en 7 assisten heeft gegeven natuurlijk houden. Cijfers spreken boekdelen.
  Als NAC beleidsman; De kans op een kampioenschap (sparta nipt gewonnen) of promoveren is nihil. Nu kun je nog aardig wat geld cashen dat we hard nodig hebben. Einde seizoen gaat Mats toch voor de opl. vergoeding weg, dus………. cashen.

  Aangezien ik supporter ben en (gelukkig) niks met het beleid bij NAC heb te maken zeg ik; houden die Seuntjens. Ik blijf hopen op de promotie. Weg uit die juup astemblieft.

  Unal is natuurlijk afwachten of hij de hoge verwachtingen kan waarmaken. Je hoort verhalen over zijn enorme potentie, maar uit andere verhalen krijg ik weer een “Ciftci gevoel.” (Ik had op Ciftci niks tegen overigens.)
  Hopen dat Unal een goeie is voor NAC.

  0

  0
 • Jf
  31 januari, 2016 - 19:08

  Tummus lees Vi reactie Henk Fraser.
  Overigens een beetje logica. ADO kan maar net de salarissen betalen omdat die Chinees niet betaald

  0

  0
 • Jf
  31 januari, 2016 - 19:10

  Als meneer zo nodig weg wil moet je hem niet houden. Slecht voor het groepsgevoel

  0

  0
 • D.kocx
  31 januari, 2016 - 19:21

  Ja luister als hij anders gratis de deur uit loopt lijkt de keuze mij makkelijk! Gewoon verkopen! Of contact opnemen met Heerenveen en AZ en vragen wat die er voor over hebben laat ze maar tegen elkaar opbieden. Beter als voor niks de deur uit. Het is een goeie speler maar zo iemand moet je niet zomaar de deur uit laten lopen het is niet alleen de transfer die je nu misloopt maar ook het verkooppercentage wat je misloopt bij de volgende transfer van Seuntjes.

  0

  0
 • RV
  31 januari, 2016 - 19:25

  De werkverhoudingen moeten toch wel erg scheef zijn als Seuntjens nu weg wil.
  Als hij zo nodig in de eredivisie wil spelen waarom geeft hij dan afgelopen vrijdag niet 110 procent?

  Met NAC promoveren, transfervrij zijn en de clubs voor het uitkiezen hebben.
  Of wordt hij door NAC onder druk gezet om bij te tekenen?

  Als Seuntjens nu nog een half jaar alles geeft komen ook de clubs als AZ en Zwollen hem ophalen.
  Sterker nog: hij kan dan waarschijnlijk nog een paar clubs tegen elkaar opspelen en een fijn salaris mee pakken. Waarom die nood en wens om nu nog weg te gaan?

  Ik zie het ook nog niet zomaar gebeuren overigens hoor, welke club gaat het risico nemen met Seuntjens en er nu nog een transfersom voor betalen? Ik verwacht toch zeker ADO niet.

  0

  0
 • Aardappel
  31 januari, 2016 - 19:54

  zaakwaarnemertje die vriendje in de pers gebruikt. Hoopt dat hij nog transfertje kan forceren om wat centen te beuren.

  0

  0
 • ikke
  31 januari, 2016 - 19:55

  Over 24 uur zal alles een stuk duidelijker zijn !!!

  0

  0
 • Tosti 076
  31 januari, 2016 - 20:03

  Strik erom heen en weg wezen!
  Nu kan je er nog iets van geld voor vangen..

  Instelling van hem is toch niks..

  0

  0
 • De Rechter
  31 januari, 2016 - 20:10

  De eerste twee reacties op dit bericht zeggen alles.

  0

  0
 • viking
  31 januari, 2016 - 20:14

  mocht het waar zijn dan proberen Alberg van Ado in de deal re betrekken…

  0

  0
 • Wouter
  31 januari, 2016 - 20:16

  We vergeten hier voor het gemak een paar niet te verwaarlozen dingen , wij winnen met 4-0 van Sparta , deze ploeg hebben we veruit van alle tegenstanders van minuut 1 tot minuut 90 alle hoeken van het veld laten zien , onze selectie is ver en veruit het sterkste , alleen we verkloten het van tijd tot tijd juist omdat er een paar jongens als Seuntjens tussen lopen die denken het op halve kracht te kunnen doen .
  Dat is het verschil met Sparta , die hebben geleerd van de afstraffing tegen NAC daarentegen hebbennliggen niks geleerd van RKC en overkomt het ons daarna nog een paar keer .
  Ik denk dat zonder Seuntjens het teamproces beter gaat worden , ondanks die 7 assistent en 9 goals .

  0

  0
 • Jan
  31 januari, 2016 - 20:22

  Ik lees hier niets meer over dat Sparta in een vrije val zou geraken.Ik heb hun wedstrijd van vanmiddag tegen FC den Bosch niet gezien,maar ik heb geluisterd naar radio Vucht.En daarin een bevestiging gekregen wat ik hier op deze site al eerder opmerkte:Sparta heeft niet zoveel betere spelers dan NAC,maar zij vormen een betere eenheid.Ik dacht dat zijn twee verlies punten voor de Rotterdammers,maar nee,zo’n tegengoal vlak voor tijd toch nog wegpoetsen,dat getuigt van teamgeest.Vergeet niet dat iedere wedstrijd dat je niet inloopt,je weer een wedstrijd minder daar de kans voor krijgt.

  0

  0
 • Huib
  31 januari, 2016 - 20:28

  Gebakken lucht. ADO gaat echt niet betalen voor Seuntjes. Geen 1 eredivisie club overigens.

  0

  0
 • ECG
  31 januari, 2016 - 20:33

  Begrijp nu waarom Seuntjens vrijdag zo belabberd heeft gespeeld.ADO zat in zijn hoofd en hij wilde zo zijn prijs drukken.Getuigt van waardeloze mentaliteit.

  0

  0
 • Braze
  31 januari, 2016 - 20:52

  Komt er een betere terug als MATS nu vertrekt? Ik betwijfel dat. Mats is een heel belangrijke speler voor dit NAC. Houden dus.

  0

  0
 • Frank
  31 januari, 2016 - 20:54

  ECG , dan zit ADO al 3 jaar in zijn hoofd blijkbaar .

  0

  0
 • Frits
  31 januari, 2016 - 20:56

  Als er een goed bod komt voor Seuntjes ( 5 ton) , dan hem laten gaan. “Met onwillige honden is het slecht hazen vangen”.

  0

  0
 • De suppporter
  31 januari, 2016 - 21:06

  Dat hier nog mensen hopen op kampioensschap en erover praten. we staan 7punten achter +1 wedstrijd meer dat kan je vergeten. Sparta heeft ook een veel betere selectie met dijkstra en sanussi op het middenveld als een blok.

  0

  0
 • 'k zeg ok maor wa
  31 januari, 2016 - 21:23

  Mats vind ik op het moment moeilijk te pijlen. Het is een jongen die bewezen heeft een degelijke toevoeging te kunnen zijn op het veld, maar lijkt soms met inzet/motivatie problemen te kampen.
  Wellicht komt het omdat hij al vrij jong begonnen is met het stichten van een gezinnetje, want dat kost een hoop tijd en energie. Daarnaast kom je op zijn leeftijd er ook achter waar de grenzen van je kunnen liggen, en als je ooit droomde van Barcelona (o.i.d.) moet hij zich heroriënteren.
  Ik zie Mats nog wel mooie dingen presteren, maar niet de komende tijd.

  0

  0
 • Bredafun
  31 januari, 2016 - 21:35

  hij kan t wel, alleen is dat niet elke wedstrijd kenbaar dat ie t kan.
  wil niet zeggen dat t echt wel een talentje is binnen NAC.
  zijn motto was toch : “Alleen Met MATS SEUNTJES”??
  als ie toch zou vertrekken, en dat groenere gras bij de buren betrekken, dan wordt t volgens mij meer n bankzitter, dan n basisspeler.
  NAC weet ermee om te gaan met zijn karakter, of n ander dat ook kan???
  lekker blijven matske, dit zou je niet willen missen om met je team op de grote markt dat grote feestje te bouwen??
  mocht je toch vertrekken, dan …tja, voor jou genoeg gegadigden.
  jammer dat we n team nooit n hele competitie bij elkaar kunnen houden.
  we hebben voorin al n sterke aanval – onze nieuwe – ars en brands :)
  op naar vrijdag en wie er weg ga………..daar krijg je spijt van!

  0

  0
 • Dun Diëe
  31 januari, 2016 - 21:36

  Kan ie niet gewoon voor één jaar bijtekenen? Dan kan hij alsnog eventueel wat opleveren deze zomer en hoeven de clubs niet een enorme transfersom op te hoesten vanwege een langdurig contract . Of zeg ik nu iets heel erg doms.

  0

  0
 • Dos
  31 januari, 2016 - 22:10

  Strik erom en verkopen, hij tekent echt niet bij en met uitzicht op een vertrek in de zomer is Seuntjens niet een speler gebleken die het kan opbrengen om iets extra’s te brengen. Voor de wedstrijd van vrijdag was er al contact met andere clubs en hij zette geen stap te veel,zoals we al veel te vaak van hem hebben gezien.
  Hij kan ontzettend goed voetballen, bij vlagen dat ie het laat zien is ie meteen effectief maar hij laat het veel vaker afweten. Deze instelling heeft ons dit seizoen veel te vaak de kop gekost.

  0

  0
 • Eindhoven
  31 januari, 2016 - 22:16

  Deze speler moet behouden blijven, via de nacompetitie heb je gewoon een kans om terug te komen. Pieken op het juiste moment, MET mats Seuntjes!

  HUP NAC

  0

  0
 • Cor Taxi
  31 januari, 2016 - 22:31

  Pfffff.Man man man.Seuntjens naar Feyenoord.

  0

  0
 • H.K.
  31 januari, 2016 - 22:32

  @Eindhoven. Dat ‘pieken’ in de nacompetitie deed hij vorig jaar nou ook niet zo geweldig. Mats is klaar met NAC en NAC misschien ook wel met hem.

  0

  0
 • Toontje
  31 januari, 2016 - 22:34

  Wil je eventueel nog promoveren, dan mag hij nooit weg. Hij is de beste speler van deze hele selectie en dan getuigt het van een zeer laag IQ/niveau dat je roept dat hij moet oprotten.

  0

  0
 • Frank
  31 januari, 2016 - 22:36

  Helemaal eens met Wouter .
  Bovendien heb je in de Juup meer aan vechters en doorzetters dankbaar zondagvoetballers die het erns in de 3 maanden laten zien .
  De afgelopen 2 seizoenen zijn er legio momenten geweest waar Seuntjens had moeten staan en toen taf hij ook niet thuis .
  De laatste wedstrijd tegen Roda sprak boekdelen. De NA Competitie zijn precies dezelfde wedstrijden , waarom zou hij nu wel plots thuisgeven , ik geloof daar niet in .

  0

  0
 • Henri
  31 januari, 2016 - 22:44

  Heb je mijn appjes van vandaag niet gelezen?

  0

  0
 • Au au Den Haag
  31 januari, 2016 - 22:59

  Mats en Ado wordt een heel slecht huwelijk. ADO was vroeger een mooie club met een eigen indentiteit. Daar is nu bar weinig van over. Kunstgras, een stadion buiten de ring en een vage aandeelhouder die eigenaar is van het geheel en de boel langzaam om zeep helpt. Gewoon naar AZ gaan dan maar. Prima club met focus op de langere termijn en voetballen op gras, op een van de beste grasmatten van Nederland. En die klappertjes, die zijn knetter irritant maar wennen waarschijnlijk wel een keer. Bij Nac blijven is niet meer noodzakelijk nu kampioenschap verder weg lijkt dan ooit. Mats is een supervoetballer maar niet geschikt voor de nacompetitie, dus dan is dit de beste optie voor alle partijen.

  0

  0
 • Dutchbird
  1 februari, 2016 - 00:29

  Yadran Blanco had een half jaar lang een vervanger die het stukken beter deed. Die relnicht is koud terug en het gedonder begint alweer. Welk opperhoofd bij BN De Stem is verantwoordelijk voor de terugkeer van deze Story journalist? Als dadelijk het transfer window is gesloten kun je er de klok op gelijk zetten dat Blanco op zoek gaat naar andere bronnen van onrust. Zijn holmaatje Jan Willem van Dijk van de Spaarselect zit waarschijnlijk al opgewonden thuis te wachten bij de telefoon. .
  .
  Blanco maakt meer kapot dan goed is voor NAC. Laten we een actie starten: “abonnement eruit of Blanco eruit, BN De Stem mag kiezen”.

  0

  0
 • Dutchbird
  1 februari, 2016 - 00:36

  De slimmeriken hier die denken dat Enes Ünal een alternatief kan zijn voor Mats zien over het hoofd dat:
  – Ünal een spits is en geen vleugelspeler
  – Ünal voor slechts een half jaar wordt gehuurd
  – Ünal bij goed spel snel na dat half jaar zeker terug moet naar Machester
  .
  Ik hoop dat Ünal de sterren van de hemel speelt, zo goed dat City hem niet langer verhuurt. Dan hebben wij maximaal profijt gehad van dit Turkse talent.

  0

  0
 • brutes
  1 februari, 2016 - 05:30

  #matmatsseuntjens

  0

  0
 • zwampie
  1 februari, 2016 - 07:02

  dutchbird

  hoe je het nu opstelt,zitten er veel vergelijkingen in met mats.

  -mats nis ook geen buitenspeler en moet hier ook staan.
  -mats speelt hier (zeer) waarschijnlijk ook zijn laatste half jaar.
  – bij goed spel van mats is hij zeker weg,aangezien zijn contract (nog)niet verlengd is.

  Dus tja qua beredenering zit er weinig verschil in.
  Laten we hopen dat beide van toe gepaste waarde zijn voor NAC dit half jaar

  0

  0
 • NickNac
  1 februari, 2016 - 07:48

  Unal heeft gezegd dat ALS (en dat wordt lastig) we promoveren dat hij dan blijft

  0

  0
 • paul
  1 februari, 2016 - 07:49

  alles die niet weg ga lekker op de bank .de rest van het jaar .

  0

  0
 • enjoy.
  1 februari, 2016 - 08:53

  De man gewoon laten gaan, is niet opgewassen hetgeen hier allemaal
  gezegd en geschreven wordt.Tuurlijk leest hij die ook.en de softheid neemt
  dan alleen maar toe.
  In mijn tijd ( alles was niet beter ) had je Theo Lazeroms nou die
  had wel terug geslaan, ja met zijn voeten en de rest.
  Is maar een voorbeeld.

  0

  0
 • GAOPERD
  1 februari, 2016 - 08:56

  @Chrisje

  denk je uberhaupt dat NAC in een nacompetitie tegen de stillems enige kans heeft ???
  heb je de selectie van die kruiken als eens bekeken ?

  die winnen met 2 vingers in hun neus nog van dat stelletje slempers van ons….

  NAC ontstijgt het amateurniveau maar amper….

  het doet zeer, maar is helaas de realiteit !

  0

  0
 • chrisje
  1 februari, 2016 - 09:39

  Je mag best dromen goapert en nac was vorig jaar ook stukken beter dan roda

  0

  0
 • F4
  1 februari, 2016 - 09:50

  Willem II gaat nooit nacompetitie spelen. Hebben met Andersen, Ogbeche, Achenteh en Wuytens best een aardig elftal staan. Het wordt Excelsior als nummer zestien en de Graafschap of Cambuur. Waarbij alle drie een matig elftal hebben. Teams als Twente en Willem II eindigen nog gewoon bij de bovenste dertien/veertien.

  0

  0
 • Guido
  1 februari, 2016 - 10:17

  Beste mensen , als het er werkelijk op aan komt en als NAC er werkelijk moet staan dan is het Seuntjens die als eerste afhaakt, kop laat hangen , schouders omlaag, huil gezicht trekt en rare dingen zoals een rode kaart pakken gaat doen .
  Bovendien trekt hij een heel elftal nee in zijn treurnis .
  Waar hebben we het hier in hemelsnaam over ?
  We hebben het over iemand die technisch TOP is maar verder alle benodigde aspecten mist om een voetballer van niveau te zijn .
  Daarom moeten we ook niet rouwig zijn als hij zou vertrekken , maar ik kan de fans van hem geruststellen , zoals een paar mensen al eerder meldden , dat durft hij niet , hij kent zichzelf en daarom gaat hij nooit een stap elders wagen , tenzij zijn broertje hem aan de hand meeneemt , maar dat zit er niet in , die gaat het verder schoppen .
  Dus hier zit je nog jaren aan vast .

  0

  0
 • scheppioni
  1 februari, 2016 - 12:35

  Deze keer volkomen eens met toontje, Mats moet blijven !!
  We willen toch nog kampioen worden, NAC we follow !

  0

  0
 • signase
  1 februari, 2016 - 12:53

  Seuntjens speelt al te lang op een plaats waar hij niet hoort te staan: rechtsbuiten. Dan is de echte passie op een gegeven moment wel weg. Seuntjens is een klassieke nummer 10 voor achter de spits(en). Gebruik hem dan ook zo, liefst in een 4-4-2 systeem. En warempel, met die nieuwe spits van ManCity kun je dat systeem gaan spelen. Sterker nog, moet je dat systeem gaan spelen, want met 4-3-3 ga je met deze selectie niet promoveren.

  0

  0