Go to Top

‘Mijn ticketsysteem en ik’

‘Mijn ticketsysteem en ik’

NAC is overgestapt op een nieuw ticketsysteem en dat roept nogal wat vragen op. Nog niet iedereen is er ook al helemaal tevreden over of gewend mee. NAC heeft letterlijk een paar vragen op hun site beantwoord, die wij voor de verspreiding klakkeloos kopiëren. Hier komen ze.

————

Ik ben seizoen-/clubkaarthouder. Hoe maak ik een account aan?

Als je in het bezit bent van een seizoen- of clubkaart, staat er een account voor je klaar. NAC heeft namelijk alle bestaande kaarthouders ‘ingeladen’ in het nieuwe systeem. Dat betekent dat je heel eenvoudig een account aan kunt maken op de nieuwe ticketingsite, die direct gekoppeld is aan al jouw kaarten. Je doet dit op de volgende manier:

– Ga naar www.NACtickets.nl.

– Klik bovenin op ‘Inloggen’, vul je mailadres in dat bij NAC bekend is en kies voor ‘Wachtwoord opvragen’.

– Je ontvangt dan in de mail een nieuw wachtwoord. Log hiermee in op de nieuwe online ticketshop.

– Zodra je bent ingelogd, wordt gevraagd om een eigen wachtwoord te kiezen.

– Let op: alleen bij het invoeren van je juiste mailadres wordt er een mail met een wachtwoord verstuurd.

Let op: het is belangrijk dat je het mailadres gebruikt dat bekend is bij NAC en dat dus is gekoppeld aan jouw seizoen- of clubkaart. Maak in dat geval dus geen nieuwe account aan, maar vraag je wachtwoord op! Weet je niet meer welk mailadres bij NAC bekend is of heb je onlangs je mailadres veranderd? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl.

 

Ik ben nog geen seizoen-/clubkaarthouder. Hoe kan ik kaarten kopen?

Allereerst raden we je in dit geval aan een gratis clubkaart aan te vragen. Daarmee kun je namelijk voor iedere thuis- en uitwedstrijd kaarten kopen, ook als er een clubcardverplichting geldt. Is jouw mailadres nog niet bekend bij NAC? Vraag dan een ClubCard aan door op ‘Maak een account aan’ te klikken. Vul daar je gegevens in en je ontvangt de nieuwe ClubCard binnenkort via de post.

Wil je geen ClubCard aanvragen, maar wel een account aanmaken om af en toe wedstrijden te bezoeken? Dan kan dit natuurlijk ook. Ga daarvoor naar www.NACtickets.nl en klik via ‘Inloggen’ op ‘Maak een account aan’.

Bron: B-Side Rats, NAC

17 Reacties op "‘Mijn ticketsysteem en ik’"

 • Nac4Life
  3 februari, 2016 - 10:10

  Wat een onzin weer… Vond het oude systeem prima werken.. Zullen wellicht supporters afvallen nu..

  0

  0
 • Wanny
  3 februari, 2016 - 10:17

  Oude systeem was juist heel slecht. Daarin kon je niet eens een stoel kiezen. Als het nieuwe systeem goed werkt, dan komen er juist supporters bij, want je kunt eenvoudig de stoel naast je vrienden kiezen.

  0

  0
 • BredaBeatrix
  3 februari, 2016 - 10:18

  systeem heeft nogal wat mankementen, maar werkt vooral onlogisch. Als een wedstrijd nog niet in de verkoop is, wordt er ook niets over vermeld. En een wedstrijd die uitverkocht is, staat vermeld als niet beschikbaar (les 1 bij marketing…), daar moet natuurlijk uitverkocht staan. De vreemde werkwijze, maar vooral de onvolledige informatievoorziening is in ieder geval voor mij 2 keer reden geweest om geen kaartje te bestellen. Komende vrijdag kijk ik dan ook gewoon weer vanuit de kroeg.

  Hup NAC!

  0

  0
 • BreDaN
  3 februari, 2016 - 10:25

  Ik neem tegen Fortuna thuis mijn Limburgs 100%NAC-nichtje en haar pa (voormalig fanatiek Fortuna supporter, haha) mee en heb voor hun twee kaarten besteld in het nieuwe systeem. Inloggen ging prima, kiezen en selecteren ging prima en het afrekenen ging prima. Ik moet ze alleen nog ontvangen. Ik hoor de problemen her en der maar heb ze zelf nog niet meegemaakt.
  En dat kunnen kiezen van stoelen is een absolute meerwaarde!

  0

  0
 • Buddha
  3 februari, 2016 - 10:39

  Heb ook problemen gehad met aanmelden. Probleem was inderdaad een afwijkend e-mail adres. Dit is keurig opgelost door NAC na 1 berichtje.

  Niet zeiken om te zeiken mensen.

  0

  0
 • Breda
  3 februari, 2016 - 11:06

  Word de wedstrijd van vrijdag op fox uitgezonden?

  0

  0
 • Dirk
  3 februari, 2016 - 11:13

  Wat is er dan gebeurd met een los kaartje halen bij de Primera? Kan dit nog wel met je seizoenskaart?

  0

  0
 • Oldskool
  3 februari, 2016 - 11:22

  Whoooooo iets nieuws: zeikuuuuuhhhhh!!

  0

  0
 • Rijen
  3 februari, 2016 - 11:32

  Op het oude ticket systeem kon je bij een uitwedstrijd gewoon aantal seizoenkaarten invoeren en zoveel uitvaarten kan je ook bestellen. Nu moet iedereen een account aanmaken om één kaartje te bestellen. Verbeter me als het niet zo is maar het is mij niet gelukt….!

  0

  0
 • VAKKIE G
  3 februari, 2016 - 11:34

  @ Breda ja op fok kanaal 5

  0

  0
 • 2meter10 Casual
  3 februari, 2016 - 12:16

  Voetbal moet je staand kunnen kijken!

  Zitten doe je maar in de bioscoop!

  0

  0
 • BreDaN
  3 februari, 2016 - 12:32

  @2meter10

  Als jij zit denken mensen nog dat je staat..

  0

  0
 • JohnFe
  3 februari, 2016 - 12:41

  Uhhh Rijen? N.A.C. is nog lang niet dood hoor, uitvaarten? lol.

  0

  0
 • scheppioni
  3 februari, 2016 - 12:56

  Ik ben er niet zo makkelijk mee, maar ben via via toch aan twee kaartjes gekomen voor NAC- mvv, ik ga liever naar de tickets box om zo kaartjes te halen, maar goed, tis de tijd, prima, hopelijk wordt vrijdag onze Carnaval extra goed gemaakt !! HUP NAC

  0

  0
 • Nac4Life
  3 februari, 2016 - 14:28

  Waar blijft de reactie van die gasten van “kazim” nou? zal wel weer iets onzinnigs zijn van “kazim koopt nu ook geen kaartje meer..”

  0

  0
 • malpolon
  3 februari, 2016 - 14:28

  De ellende met het oude systeem was dat je niet kon zien of er nog plaatsen naast elkaar beschikbaar waren in een bepaald vak. Als het dan niet zo was, moest je opnieuw die hele lange code op je seizoenkaart invoeren om een ander vak te proberen. Als je dan meerdere keren moest proberen was dat nogal vervelend.

  Gelijk na de degradatie heb ik om de club te steunen mijn aantal seizoenskaarten verhoogd van 1 tot 4. Ben ik gelijk van het gezeur van losse tickets kopen af.

  0

  0
 • ome cor
  3 februari, 2016 - 18:30

  Het oude systeem…… pffff
  Ik ben nog uit de tijd dat er bij ieder snackbar en bij menig cafe een poster hing wanneer NAC thuis speelde en tegen welke tegenstander.
  Je kon dat gewoon 1 of meerdere kaartjes kopen bij de sigarenboer of zaterdagavond bij het stadion.

  Dat was het oude systeem.

  http://www.nac.nl/files/paginaafbeeldingen/affiche_nac_-_fortuna_dusseldorf.png

  0

  0