Go to Top

De mogelijke nieuwe City spelers zijn

De mogelijke nieuwe City spelers zijn

Tot ongenoegen van een hoop mensen circuleerden gisteren in Willemstad (erg gezellig, dank Kogelvangers) ineens een aantal namen rond van mogelijke versterkingen voor NAC. Het gaat om de namen van de spelers van Manchester City.

Het zou gaan om de volgende spelers:

Thomas Agyepong
De Ghanees is 21 jaren jong en we kennen hem van afgelopen seizoen. Toen had Man City hem verhuurd aan FC Twente. Agyepong is rechtsbuiten.

Brandon Barker
Een vleugelspeler van 19 Jaar, een echte Manchester man, heeft al gedebuteerd in een FA Cup wedstrijd (tegen Chelsea) en was afgelopen seizoen kort verhuurd aan Rotherham.B arker kwam reeds uit voor diverse Engelse nationale jeugdelftallen. In 2015 debuteerde hij in Engeland –20.

Ashley Smith-Brown
Nog een man van de stad, 20 jaar, kan zowel centraal in de verdediging als links achter. Hij debuteerde op zijn 15e al in het -18 elftal van City. Ashley is tweebenig.

Oluwatosing (Tosin) Adarabioyo
19 jaar, centrale verdediger die de hele jeugdacademie van Manchester City doorliep. Debuteerde in het eerste van Manchester in het FA Cup duel tegen Chelsea afgelopen februari en speelde de hele wedstrijd. Hij  is sinds december speler van Engeland -19.

Kean Bryan
19 jarige Jamaicaanse Brit, defensieve middenvelder of centrale verdediger. Niet geheel ombelangrijk: als hij naar Breda komt, krijgen we er gratis actrice Brooke Vincent (Coronation Street) bij.

Pablo Maffeo
Een 18-jarige Spaanse speler met als volledige naam Pablo Carmine Maffeo Becerra. Sommigen van ons (we noemen geen namen) worden alleen al blij van hem omdat hij de jeugd van RCD Espanyol doorliep. Daar debuteerde hij ind e Segunda Division B op zijn 15e. Hij werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Segunda Division club Girona FC. Pablo is een rechtsback.

Voila, dit zouden ze moeten zijn of het zou dan toch de shortlist moeten zijn die Hans Smulders nog hanteert. In ons interview met de TD gaf hij al aan dat deze spelers zeker niet los zullen komen voor de trip van Manchester City naar China. Dat wordt dus pas op zijn vroegst in augustus.

Bron: B-side Rats, heel veel andere media

22 Reacties op "De mogelijke nieuwe City spelers zijn"

 • Hoekie_B
  2 juli, 2016 - 10:26

  Die Kean Bryan moet zeker komen, al kan ie er geen hout van

  0

  0
 • arie
  2 juli, 2016 - 10:31

  Ik word niet buitengewoon warm van die dikgedrukte actrice vriendin van Kean Bryan.

  Verder hoop ik nog steeds op max 2 spelers van die lilluke olieclub. Manchester City Football Group, zum kotsen klinkt het.

  0

  0
 • Bredafun
  2 juli, 2016 - 10:34

  En nu nog n scorende spits!

  0

  0
 • Semsi
  2 juli, 2016 - 10:35

  In het interview geeft hij aan dat er 2 zullen kom op 11 juli, de andere begin augustus….

  0

  0
 • JimGoose
  2 juli, 2016 - 10:47

  Doe maar die Britten en evt de Spanjaard (ja, ook hier iemand met een zwak voor Espanyol). Die hebben minder aanpassingsproblemen. En persoonlijk voel ik meer voor het opleiden van de eigen City-talenten dan voor het laten parkeren van allerlei exotische aan- en miskopen…

  0

  0
 • Braze
  2 juli, 2016 - 11:01

  Betekent dat dat Unal definitief niet terug komt?

  0

  0
 • ome cor
  2 juli, 2016 - 11:15

  Namen zeggen me niks
  Kwaliteiten in andere elftallen zeggen me weinig

  Ik wil ze hier zien, in ons team, in ons shirt en dan kunnen we pas oordelen over wat voor vlees we in de kuip hebben.

  Maar het klinkt allemaal erg positief.
  Heb er zin in :-)

  0

  0
 • Eddy W
  2 juli, 2016 - 11:16

  Braze, die kans is erg klein. Kijk het interview met Smulders maar.

  0

  0
 • Ad Lips
  2 juli, 2016 - 11:26

  Die Barker is wel een goeie. Daarentegen Agyepong die vorig jaar bij Twente zat kon mij niet bekoren.

  Helaas geen talenten in de buitencategorie zoals Unal.

  0

  0
 • willem 4,5
  2 juli, 2016 - 11:46

  Heel leuk allemaal,maar laten we eerst eens afwachten wat het gaat brengen. Een nieuwe, vooral goede keeper zou ook wel fijn zijn. Noppert is over een paar jaar als ie doorgroeit misschien klaar voor het grote werk. Gelukkig is Jelle er nog, die kan beter dan wie beoordelen of het niveau goed is.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  2 juli, 2016 - 12:19

  Volgens Smulders komt er ook nog een keeper.
  Ik neem aan (op basis dit lijstje) dat die dus niet van City gaat komen.

  0

  0
 • Martinus
  2 juli, 2016 - 12:24

  Zo’n lijstje namen zegt me weinig. Ook helemaal geen garantie dat namen van dit lijstje daadwerkelijk komen, zo lees ik het. Ik laat me graag positief verrassen door wat talent uit Manchester.

  0

  0
 • BredaParel
  2 juli, 2016 - 13:56

  https://www.youtube.com/watch?v=poqOtkkRgyA

  Smith-Brown en Bryan zijn volgens mij dikke vrienden. Hen allebei in het team en je hebt al een goedlopende verdediging met jonge spelers die gretig zijn, graag willen presteren en samen spelen.

  Die Barker is trouwens ook echt goed! (Wel volgens youtube, dan zou je zelfs Damcevski weer terughalen haha)

  0

  0
 • enkhuizer rat
  2 juli, 2016 - 13:57

  Laat Noppert ’t maar gewoon proberen. De snelste leerschool is uren maken! Verder ben ik zeker overtuigd van de kwaliteiten vd spelers, ze zitten niet v niets bij City en spelen veelal in de selecties van hun land. De voornaamste spanning zit ‘m in het feit hoe ze zich aanpassen en hoe de rest vd selectie erop reageert. Het groepsproces is komend jaar dan ook het allerbelangrijkst. Vooral omdat het daar al jaren fout zit. Ik heb echter voldoende vertrouwen in Smulders en Dijkhuizen dat ze dat gaan klaarspelen!

  0

  0
 • JK
  2 juli, 2016 - 14:13

  Kean Bryan heeft oog voor talent. Your defense’s got a boner, Kean’s girl is on fire.

  Verder ken ik deze jongens niet maar als ze bij City spelen en zelfs sommigen al hun debuut voor het eerste hebben gemaakt, dan moeten ze wel getalenteerd zijn.

  Ben benieuwd of Enes Ünal blijft, of terugkomt. We hebben wel iemand nodig die de ballen er in schiet. We zijn vorig seizoen uiteindelijk nog bijna gepromoveerd dankzij de meest productieve aanval van de JL.

  0

  0
 • GVR
  2 juli, 2016 - 14:15

  Die Maffioso klinkt goed.😂😂😂

  0

  0
 • Zagge
  2 juli, 2016 - 16:11

  @jk interview kijken… Unal komt niet terug!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  2 juli, 2016 - 17:27

  OK ze komen dus niet niet voor begin augustus, of zelfs nog later door het EK onder 19. Dus zullen we de eerste competitiewedstrijden zonder de City huurlingen moeten spelen. Dat is een flinke aderlating.

  0

  0
 • Breda
  2 juli, 2016 - 17:53

  Paultje Maffia is op papier iig een mooie naam.

  0

  0
 • Sup
  2 juli, 2016 - 19:48

  De eerste 2 spelers van city komen van de week van 11 juli de rest van de spelers begin augustus.

  0

  0
 • JK
  3 juli, 2016 - 09:33

  @Zagge: dat lijkt er inderdaad op, maar Smulders houdt de deur wel op een kier. Vandaar mijn hoop dat hij alsnog wel komt. Maar laten we er maar van uit gaan dat het niet gebeurt, NAC speelt niet “op het hoogste niveau” zoals Smulders ook zei.

  0

  0
 • Onslow
  3 juli, 2016 - 10:25

  Brooke uit, Brooke uit!

  0

  0