Go to Top

Mogelijke vervolging van zure man Rutten

Mogelijke vervolging van zure man Rutten

Het gedrein en gejammer van Fred Rutten, zure man in dienst van PSV, gaat mogelijk een vervolg krijgen. De aanklager betaald voetbal van de KNVB onderzoekt of Rutten de gedragscode voor coaches betaald voetbal niet heeft overschreden.

Na de 2-1 winst van NAC op PSV betichtte zure man Rutten het arbitrale trio van partijdigheid, en dat is in Zeist niet goed gevallen.

, , , ,

6 Reacties op "Mogelijke vervolging van zure man Rutten"

 • VAKKIE G
  9 maart, 2010 - 09:16

  DAT WERD TIJD, NU MOET HIJ OOK MAAR IS 3 WEDSTRIJDEN KRIJGEN!!

  0

  0
 • jack
  9 maart, 2010 - 09:20

  Stuurt de KNVB hem nu naar de logopedie,de sliskoning.

  0

  0
 • Elj√©
  9 maart, 2010 - 09:33

  Tja, geef hem maar de welbekende maar nietszeggende 'berisping'. Is iedereen even flauw geweest en kunnen we weer verder.

  De KNVB kan ook wel eens de hand in eigen boezem steken, waarom maakt zo'n grensrechter een rare onhandige opmerking? Zenuwen voor de wedstrijd? Onzekerheid? Flauw grapje? Het voegt in ieder geval niets toe, dus houd gewoon je mond.
  Een paar weken terug al Blom die 'voor de grap' tegen een Heerenveenspeler zei dat ie ADO wilde laten winnen. Concentreer je als arbitrage gewoon op je fluit of vlag, dat kost al genoeg moeite hebben we gemerkt. Prietpraat en flauwe grappen zit niemand op te wachten tijdens een prof-wedstrijd.

  0

  0
 • Snorkel
  9 maart, 2010 - 10:19

  Punt 1: Rutten moet niet zeiken en zijn verlies incasseren
  Punt 2: Het wordt eens tijd dat knvb eens op zoek gaat bij zichzelf, iedere week andere richtlijnen, vreemde beslissingen met schorsingen, ene is wel rood, andere weer niet, geloof niet dat er iemand nog een touw aan vast kan knopen

  0

  0
 • BoZ
  9 maart, 2010 - 14:57

  Beetje een van Gaal actie dacht ik zo hahaha.
  1 Keer verliezen en gelijk zeiken wat een prutser!

  0

  0
 • B-SIDE JOSKE4
  9 maart, 2010 - 18:04

  Een vervolging?
  Laat me niet lachen zeg!!
  Er wordt iedere week wel iets geroepen…
  Laat ze zich bij de KNVB liever bezig houden met het feit dat er iedere week weer met twee maten gemeten wordt door de heren arbiters!!!!

  0

  0