Go to Top

Aardig stukje over forumavond op NACBlog

Aardig stukje over forumavond op NACBlog

Op het NACBlog staat een aardig stukje over een emotioneel verlopen forumavond. Je vindt het stuk door hier te klikken

,

12 Reacties op "Aardig stukje over forumavond op NACBlog"

 • Ivo
  16 april, 2010 - 13:22

  NAC kan makkelijk een fatsoenlijke eigen opleiding opzetten, alleen moeten ze ophouden met die lompe vriendjes politiek, Remie terug gdvr…deed het perfect met z'n team, van As eruit..heeft nog niks noemenswaardig gescout.

  0

  0
 • Johan
  16 april, 2010 - 14:21

  Ook in Stilburg zien ze het niet zitten. Van de site van Omroep Brabant

  Gezamenlijke jeugdopleiding Willem II en NAC blijft onbespreekbaar TILBURG – Een gezamenlijke jeugdopleiding met Willem II en NAC is en blijft voor de Tilburgse supporters van de supportersvereniging KingZine onbespreekbaar.
  Donderdag werd in Breda duidelijk dat NAC gewoon doorgaat met het plan voor die samenwerking. Willem II en RKC Waalwijk hebben al een gezamenlijke jeugdopleiding. Volgens een woordvoerder van KingZine heeft NAC een van de slechtste jeugdopleidingen van Nederland. Een fusie met de jeugdopleiding van NAC voegt volgens KingZine niet veel toe.

  0

  0
 • WallieNAC
  16 april, 2010 - 16:03

  @ johan

  Ik wil even terugkomen op dat stukje wat je hebt overgenomen van die (noem ik niet bij naam) ….site. Ze zeggen dat NAC een van de slechtste jeugdopleidingen heeft van Nederland, maar ik weet dat de Ajeugd van NAC hoger staat in de competitie dan deze samengevoegde jeugd van…../rkc.

  0

  0
 • Hoi
  16 april, 2010 - 16:12

  @ WallieNAC

  Waarmee maar weer aangetoond is dat er vaak zomaar iets geroepen wordt, terwijl er geen kennis is. Ook bij die lui uit het oosten.

  0

  0
 • tiesto
  16 april, 2010 - 17:38

  Ik snap het gewoon niet… zijn NAC supporters nu te trots om te beseffen dat NAC op de huidige manier geen spelers meer zal laten doorstromen naar het eerste?
  NAC is in deze constructie het beste af aangezien zij de meest aansprekende club is… we moeten in mijn ogen eens af van al die sentimenten.. het is 2010, geen 1988…

  NAC heeft hier op de langere termijn gewoon baat bij, ik hoop dat NAC zich niet door deze, toch wel kortzichtige, mensen laat be├»nvloeden en gewoon doet wat voor de club het beste is…

  0

  0
 • Leur Noord
  16 april, 2010 - 19:11

  BESTUUR OPROTTEN !!!

  0

  0
 • papaedje
  16 april, 2010 - 19:56

  Idd van As eruit heeft al“jaren“ geen meerwaarde getoond voor NAC. Remie terug en gewoon een nieuw beleidsplan voor de jeugdopleiding.
  Waarom word er niet nauw samengewerkt met Baronie ?

  0

  0
 • murdoch
  16 april, 2010 - 20:38

  We vinden het allemaal geweldig als er een paar jongens uit Breda in het eerste elftal zouden spelen. Dat zal met de huidige 6-tons jeugdopleiding niet gebeuren. Voeg je jeugdopleidingen samen en je werkt vervolgens met een begroting die het dubbele is. En dat met hetzelfde aantal kinderen. Dat maakt de kans vele malen groter dat er uiteindelijk een paar van die knapen het eerste halen. En geloof me een jongetje dat geboren en getogen is in Breda zal heus nooit in het eerste van WillemII gaan spelen. Ik zeg VAB is het beste dat NAC kan doen.

  0

  0
 • Johan
  16 april, 2010 - 21:10

  Mensen we spreken hier over voetbal in de subtop van de eredivisie. En dan lees ik reacties over samenwerken met Baronie? Een amateurclub? Kom op dat kan je niet serieus nemen.
  Gewoon al die onzin overboord en samenwerken met Willem 2, RKC, eventuele Belgische clubs. Het kan niet breed genoeg zijn.

  0

  0
 • flappy
  17 april, 2010 - 08:17

  Jammer dat de emoties zo de bouwperikelen overschaduwen. Ik baal er meer van dat er geen stadion komt met een capaciteit komt van 23.000. Nog 2 wedstrijden en de bouw kan beginnen maar we hebben nog helemaal geen impressies gezien.
  Twente verhoogd de begroting per 1000 toeschouwers en durven zodoende te investeren. Bij NAC blijven we maar hangen in die jeugdopleiding. Niet zo’n jeugdopleiding bepaald ons succes eerder de hoogte van onze begroting als gevolg van de capaciteit van het stadion. Gaat die verdieping er nu in de zomer komen? Zo niet dan kost dat veel meer geld dan die jeugdopleiding.
  Wanneer komt nu de aap uit de mouw dat TM op non actief is gezet en dat we weer voor de domme zijn gehouden?

  0

  0
 • johnny
  19 april, 2010 - 12:51

  flappy…. ik heb het al eens een keer vermeld.je hebt hier in breda meer dan 150 duizend inwoners.als ze alle een echte …N.A.C.. hart hebben en geen kut ajaxs of andere clubs dan moet je makkelijk een stadion van 40 duizend kunnen hebben hier in breda nu van die 17000 komen nu al meer dan de helft buiten breda.dus zo zie je maar dat …..N.A.C…. hier in breda niet leeft…daar moet eens aan gewerkt worden…. kijk maar naar groningen die gaan nu voor de derdekeer verbouwen en de supportes staan gewoon op de wachtlijst. dat is pas hart voor je club hebben…

  0

  0
 • johnny
  19 april, 2010 - 12:54

  dus het licht aan de mensen van breda die moeten nac meer steunen………

  0

  0