Go to Top

Mulder en Lazic geblesseerd

Mulder en Lazic geblesseerd

Er staat nog een glunder op het gezicht na de gewonnen wedstrijd van gisteren. Die zal niet bij iedereen op het gezicht staan. Dustley Mulder en Vlatko Lazic vielen gisteren beide geblesseerd uit. Lazic zelfs na pas begin tweede helft in het veld te zijn gekomen, en beide heren als rechtsback.

Dijkhuizen gaf na de wedstrijd gelijk aan dat Mulder “er vrijdag sowieso niet bij is” aanstaande vrijdag in de wedstrijd thuis tegen Go Ahead. Zijn wissel in de rust heeft te maken met een hamstringblessure. Zijn vervanger Vlatko Lazic werd ook voor het einde van de wedstrijd naar de kant gehaald, maar met een gedachte erachter. “Lazic hebben we uit voorzorg gewisseld, hij had wat last,” alsdus Dijkhuizen. Met mogelijk beide rechtsbacks uitgeschakeld, geeft dit problemen voor de wedstrijd van aanstaande vrijdag? Marinus vindt van niet: “Ronnie Stam kan daar gelukkig ook spelen als het nodig is.” Stam speelde gisteren ook op die positie ook de wedstrijd uit. Op het middenveld werd hij vervangen door Grad Damen, die geen onaardige indruk maakte.

Dijkhuizen was over het algemeen positief over het optreden van zijn ploeg tegen jong PSV: “Het was geen grootse wedstrijd. Maar de krachtsverhoudingen waren duidelijk en zijn gerespecteerd. Ik heb tijdens de rust gezegd dat we meer wisselpasses moesten geven en de zijkanten opzoeken. Ze hebben goed naar me geluisterd wat dat betreft.”

Op naar vrijdag. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, BN/De Stem

14 Reacties op "Mulder en Lazic geblesseerd"

 • naccie
  8 december, 2015 - 10:13

  damen viel zeker goed in . geef die jongen maar de kans als lazic niet fit is

  0

  0
 • NAC!
  8 december, 2015 - 10:23

  Stam op rechts dus. Lijkt me erg logisch … 👍

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  8 december, 2015 - 10:31

  Gradje heeft een paar minuten gespeeld, daar kan je geen oordeel over hebben.
  Ik ben wel bang voor het wegvallen van Stam op het middenveld. Hij is wel de aangever van alles. Gisteren toen hij in de loopt van de 2e helft back moest gaan staan zag je het vernuft wegvallen op het middenveld. Dat is misschien op te lossen met Brandts een basisplaats te geven vrijdag.

  0

  0
 • DVAKG
  8 december, 2015 - 10:59

  Go ahead oogt de laatste weken zwak en onzeker. Gewoon vanaf minuut 1 vol erop klappen met de steun van ons allen! Brands een basisplaats geven en stam lekker op rechts back zetten. Als dat niet loopt kan er in de rust altijd nog anders gekeken worden. Go ahead komt met dichtgeknepen billen hierheen want wij zijn de verdiende periode kampioen en horen bovenaan te staan, en dat weten zij ook. Maak hier gebruik van NAC zou ik zeggen. Ik maak me geen zorgen :)

  0

  0
 • Dutchbird
  8 december, 2015 - 11:14

  Hopelijk is Lazic vrijdag weer fit en komen we redelijk snel met 2 doelpunten verschil voor te staan zodat hij eventueel weer gespaard kan worden. Want zonder Stam op het middenveld is het niet eenvoudig om zo’n voorsprong te bereiken.

  0

  0
 • RV
  8 december, 2015 - 11:16

  Damen komt echt nog wel tekort.
  Dat geeft helemaal niets, laat hem maar invalbeurten maken als gisteren.
  Maar tegen GAE een hele wedstrijd in de basis op zo’n cruciale positie is zelfmoord.

  Gewoon de Kamps dat is een prima voetballer die het zeker beter gaat doen met Suk en Matic voor hem.
  Vorig jaar moest hij alles dichtlopen voor de Zeeuw, Matic en Suk knappen zelf ook het vuile werk op.

  0

  0
 • HupNac!
  8 december, 2015 - 11:25

  Waar was hooi eigenlijk gister? Zat niet bij de wedstrijdselectie toch?

  0

  0
 • Ulvenhouter
  8 december, 2015 - 11:44

  Hooi was bij AV Sprint voor een contract in het Bredase hardloop team (zonder bal), want als er iemand hard kan rennen zonder bal, is het onze Elson!

  0

  0
 • Ray
  8 december, 2015 - 11:49

  Kenny rechtsachter, moet kunnen toch tegen Kowet? Stam laten staan op het middenveld.

  0

  0
 • G00ser
  8 december, 2015 - 11:50

  @RV,

  De Kamps is nog geblesseerd.

  0

  0
 • Barry
  8 december, 2015 - 12:18

  Go Ahead draait op 2 spelers. De Kogel en Wolters. Wolters is linksbuiten. Dus een fatsoenlijke rechtsback zou wel fijn zijn.

  0

  0
 • Frenk
  8 december, 2015 - 13:45

  Heb zojuist wedstrijd terug gekeken op fox en speciaal op Damen gelet. Wie zeg dat die jongen te kort kom , waar is dat op gebaseerd heb hem geen enkele foute bal zien spelen en hij versneld het spel naar voren. Zeker is het een belangrijke positie maar de Kamps is geblesseerd en naah heeft al 2 maanden geen wedstrijd gespeeld dus lijkt me logisch dat de trainer vasthoud aan zijn keuze van gisteren. Suk bij laatste 7 goals betrokken dus lijkt me niet logisch om die naar de backpositie te zetten. Ik zeg vertrouwen in een eigen jongen en geef hem de kans.

  0

  0
 • Franknac
  8 december, 2015 - 14:29

  Laten we gewoon hopen dat Lazic kan spelen. Belangrijke speler voor ons. Gister heeft die dat weer laten zien. Na zijn invalbeurt werd het spel gelijk veel beter en scoorden we. Die jongen hoort ook gewoon of rechtsback of linksbuiten in de basis !

  0

  0
 • RNL
  8 december, 2015 - 20:54

  @Frenk Helemaal teruggekeken? Jezus man. Respect :’)

  0

  0